amelie
|
Jutro! Žiga je spal, jst pa ne. Ob polnoči sem si kofe nardila, ker sem mela tolk nizek pritisk, da sem mela filing, da bom kar skup zlezla. Pol je blo boljše, ampak me je nekaj mučilo, sem eno glupo novico včer zvedla, pa sem se kar premetavala. Zdej je pa moj tamauga vzel in sta šla po svoje, da bi lahko spala, pa spet ne gre. Mah, bo že Aglaia, men se je tud zdel, ko sem fotke gledala, da nisem čist taka, kot sem si predstavljala Bi človek mislil, da bom pri takšnem bajsku kaj bolj nabildana v roke, pa še zmer sam špeh. Ampak to ziher ni zarad teh napolitank, ki se mi zdej v kofetu namakajo ... Zakon za piknik. Fouš!!! Edin da jst ne bi jegra. Ne vem pa, kaj bi. Pomoje bom mela tremo, ko bom lahko šla prvič pit, ker ne bom vedla, s kerim alkoholom otvorit sezono ... Glede na to, da bom po prvem kozarcu najbrž že koma, bo treba res pametno izbrat. legenda, ja, sem vidla, da je to ponavad znak za preobčutljivost na mleko ... Sam jst tolk mleka spijem, ga dam rajš takoj z joške, kot da bi se šla zdej kako dieto. Bom vidla, kako bo v prihodnje. nejanejc, mogoče je Nejc manj jedel, ker je blo vroče. Eni baje nimajo tolk apetita, ko je vroče. Jaz nisem med njimi agha, fajn, da vam tako laufa s kašicmi. Jaz sem tud včeraj gledala te Hippove v trgovini. Bom kombinirala. Sem naročila melono mojemu, so se mi kar sline pocedile, ko sem prebrala. tintin, čestitke za pogum! Fajn ti paše! aprilčica, držim pesti! In super za veselo novičko - karkoli je že, vesele novičke so zakon!!! photo, to sem že večkrat prebrala, da pride patronažna zdaj še enkrat ... Moja ni nič rekla, naj jo pokličem. Sicer pa nima smisla, bi dobila samo še eno mnenje več, zaradi katerega bi bla še bolj zmedena. levinjica, upam, da je zdravje okej! Zdej grem pa jaz tud potovalke prosit, naj se same napolnijo. Pred tem pa še eno napolitanko, dve mogoče ...
|