agha
|
Evo, sita od melone se vam malo oglašam.... Pri nas je bil en lušten dan. Sicer pa zdaj fantiček že spi, danes je bil ful priden. Tudi za "kosilo" je pojedel cca 100 ml jabolčne kašice z bučkami in sem mislila, da je sit, ker naj bi bil to kao obrok. Pa je potem še kar jamral, da je lačen in je pri meni še ful pojedel. Samo ne vem koliko, ker nimam števca. tintin - pri nas je tako, da naš vstane okoli 6.00, potem spet zaspi za največ uro okoli pol osmih, ko greva ponavadi na teren (zadnje dni samo še pol ure), sledi spanje okoli 11.00, ki traja pol urce (no, danes je trajalo 3 ure) in potem 3 ure okoli enih in to je ponavadi vse. Zvečer pa zaspi med sedmo in osmo. Ponoči spi lepo zadnje čase (trkam, trkam), zbuja se pa še vedno okoli polnoči in štirih za jest ampak mi ni problem dokler ga lahko samo odložim in on spi daje. Mislim pa da lepo spi zato, ker malo bolj redno kaka in ga ne matra ponoči. Za sprehod sem jaz itak za, samo pri nas imamo malo drugačen ritem kot vi...no, upam, da nam kdaj uspe. Glede kave se pa tudi strinjam, da je čas, da se že lahko dobimo. Midva z dragim sva začela zdaj na kavice hodit ob sobotah dopoldne oz. zjutaj za nekatere, pa nisva glih bila kofetkarja včasih. Amapak zdaj nama je super, Arne spremlja dogajanje okoli sebe in je vsem trem luštno. Videla sem tvojo slikico na GB in super frizurco imaš! Nejanejc - ja, imaš prav, tudi s kašicami ni vse tako enostavno ampak jaz sem se odločila, da ne bom nič komplicirala in delam po svojem občutku. Če se mi zdi, da bi bilo fino, da bi jedel jabolko,potem mu pač skuham jabolko in mu ga dam, včasih kaj primešam, če se mi zdi, da bi zelenjavo, dam pač zelenjavo,...stvar navdiha je to pri meni. Pa seveda kdaj "prešaltam" tudi na Hippove narejene kašice. In to je to. Pa tudi, če je jedel jabolko, je naslednji dan lepo pojedel brokoli. Sicer pa mislim kupit še narejene zadeve, kot so kašice s sadjem iz kosmičev pa piškotke za v mleko,...da počasi proba čim več stvari. Kje sta pa Dacy in Nataša?! Mirno noč vsem!!!!
|