|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
23.8.2010 20:56:35   
didi5

samo na hitro moram še it peglajzlat in nekaj spakirat, da ne bom jutri v totalni paniki in še lahko dodam kar se spomnim vsakih 15 minuser posted image

Babe, kak zdaj jutri???? OB 9.00 PRI DRAŠU???? Da ne bova midve zastonj v Mb hodile in preiskale pol radvanja user posted image

Lahko nočko

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
23.8.2010 21:05:19   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

samo na hitro moram še it peglajzlat in nekaj spakirat, da ne bom jutri v totalni paniki in še lahko dodam kar se spomnim vsakih 15 minuser posted image

Babe, kak zdaj jutri???? OB 9.00 PRI DRAŠU???? Da ne bova midve zastonj v Mb hodile in preiskale pol radvanja user posted image

Lahko nočko

Didi ob 9.30 pri Drašu. user posted image user posted image user posted image Se vidimo.

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
23.8.2010 21:07:31   
katy83
čer.

Jaz sem pa danes imela super dan, dopoldan sva z malim uživala sama, pa je naš škrat začel malo po malo plazit. Prav hecen je, ko rit gor dvigne, pa se potisne naprej, pa spet rit gor, pa naprej Pa danes je prvič blitvo jedel pa mu ni bla všeč, potem pa sem mu popoldan dala frutek hruška-marelica in ga je zmazal, zraven pa delal mmmmmmmm.   joj, kakšno veselje je s temi našimi otroci.
Popoldan pa je bil ati po dolgem času doma, pa smo šli na sprehod, na kavico, skratka skupaj smo preživeli dan tako kot se spodobi. Aja, da ne govorim, da je danes moj dragi kosilo skuhal - zrezke v porovo-korenčkovi omaki in tetstenine za prilogo.

tako, to je to od mene, kratko poročilo

aja, za jutri je skoraj fiksno da pridem, razen če moj stric pride prej s Kosova kot je rekel. Je bil zdaj 6 mesecev na vojaški misiji, pa grem po njega. Je rekel, da pridejo nekje ob 13.uri. Upam, da res, da ne bom slučajno rabla pijače z vami ven spustit. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
23.8.2010 21:22:23   
amelie
Kul, vidim, da je že Katy sporočila, da jutri ob 9.30
Pridem kasneje, moram malega spat spravit, sam glede na to, kolk je spal danes, verjetno pridem bolj pozno - takrat enkrat kot dacy ponavadi pride user posted image  

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
23.8.2010 21:46:19   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Lahko nočko

Didi ob 9.30 pri Drašu. user posted image user posted image user posted image Se vidimo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
23.8.2010 21:48:00   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Pridem kasneje, moram malega spat spravit, sam glede na to, kolk je spal danes, verjetno pridem bolj pozno - takrat enkrat kot dacy ponavadi pride user posted image  

to pa je ob koliki? Da ne bova sami tam sedeli - tam do 10.00 se tudi me prikaževa :)

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
23.8.2010 22:34:40   
nejanejc
hejla

tintin, ja je blo fajn met druzbo med sprehodom, se Nejc je bil priden in je zdrzal lepo do doma.
fajn se ostrizi :)
verjamem, da je blo to zate pozna ura... za naju pa kar obicajna, ce ne celo zgodnja...
upam tudi jst, da se nam spet uspe dobit vsem trem

agha, super za tako spanje in upam, da ponoci tudi se stanje izboljsuje... Joj ko omenjas te kasice... Sej se matram z dojenjem, sam s kasicami se mi zdi, da tudi ni vse enostavno ali...

popoldne sem sla s prjatli na sladoled, nejc je uzival, je spet flasko zeksal tudi popoldan... pol doma sem ga sele uspavala, da je malo odspal pred vecernim ritualom, je zaspal v sleepy wrapu... pol urce

grem spat pocasi, moj dragi je neki zbolel... mogoce bom mela dva fanta za pedenat jutri

lahko noc, aja stajerke uzivajte na meetingu

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
24.8.2010 8:04:24   
amelie

to pa je ob koliki? Da ne bova sami tam sedeli - tam do 10.00 se tudi me prikaževa :)

Ti kar pridi prej, mogoče sem se malo nejasno izrazla - hotla sem rečt, da pridem še na RR, ampak nisem prišla, ker sem zaspala s tamalim. Se je pa skoz nekaj zbujal, ne vem, kaj ga je matralo. Mogoče je bil preveč naspan user posted image  Tadolga dnevna runda je včeri trajala 4 ure, pol pa še trikrat po pol urce zraven, pa ni čudno, da je ponoči žurka. Ampak on bi še kr spal, samo nemiren je ful. Mogoče so pa zobki user posted image  Nč, grem še en stroj zalaufat, pol pa počas se spakirat za srečanje.

nejanejc, upam, da tvoj ne bo zbolel!

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
24.8.2010 8:36:15   
didi5

Ti kar pridi prej, mogoče sem se malo nejasno izrazla - hotla sem rečt, da pridem še na RR, ampak nisem prišla, ker sem zaspala s tamalim. Se je pa skoz nekaj zbujal, ne vem, kaj ga je matralo. Mogoče je bil preveč naspan user posted image  Tadolga dnevna runda je včeri trajala 4 ure, pol pa še trikrat po pol urce zraven, pa ni čudno, da je ponoči žurka. Ampak on bi še kr spal, samo nemiren je ful. Mogoče so pa zobki user posted image  Nč, grem še en stroj zalaufat, pol pa počas se spakirat za srečanje.

nejanejc, upam, da tvoj ne bo zbolel!

Itak očitno ne bova točni, ker se je zbudila ob 6.00, se ob 6.30 najedla in ni več hotela nazaj zaspat (čeprav ponavadi še povleče kako urco) zdaj je pa ob 8.00 mrknila. Pol se še pa najeva. Tak da upam, da bova čim bolj točni prideva pa ziher user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
24.8.2010 13:39:01   
didi5
zatišje tu gor, ker še vedno vse pod pohorjem sedijo in srebljejo ledeno kavo user posted image user posted image user posted image Midve sva pa očitno zadnji trenutek spičle, ker po poti naju je že pralo.

Nič uživajte se slišimo čez 14 dni - pa pa  morje waits user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
24.8.2010 14:50:18   
amelie
Hej!
Pri nas vsi spijo, samo jaz sem frajerka in optimistično računam na nočno spanje user posted image  Mah, res ne maram podnevi spat, ker potem nikakor ne morem prit k sebi ...

Fajn je blo na srečanju! Itak user posted image  Žiga je bil pa malo sramežljiv, pa naspal se je tudi dvakrat, zdaj pa spet drnjoha. Zadnje čase opažam, da je malo bolj zadržan zunaj. Kar pomeni, da bo treba še bolj redno po gostilnah hodit, da se fant navadi user posted image  V glavnem, midva sva uživala, upam, da se kmalu spet vidimo! Pa moj je tud užival, se mi zdi, da bi še kar sedel tam z vami ... user posted image  
Aja, najvztrajnejše - upam, da vas ni namočilo ... predvidevam, da ste se prestavile not in naročile še eno rundo user posted image  

Punce, mali je mel v drekcu prej eno krvavo nitko. A se je še kateri to zgodilo? No, vašim otrokom user posted image  Upam, da ni nič oz. da je kr nekaj, kar bo minilo še bolj hitro kot je prišlo.

Grem nekaj sladkega poiskat ...

didi, fajn se mejte na morju! Pridemo v soboto za vami ... user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
24.8.2010 15:07:19   
Anonimen
Lep pozdrav!
Kako ste kaj ?
Jaz sem katastrofa že od včeraj me boli glava ,prehlajena,pa sitna....Včeraj nismo šli na bazen,drugače so pa moje princeske že boljš,tak ,da hvala bogu ni treba zdravnika..Včeraj sem že ob 8 uri šla spat,pa sem se celo noč premetavala...
Lepo da ste uživale na kavi poz.pijači,mogoče se pa vam kdaj predružim...no zgleda ,da ste v naše kraje poslale dež,prinam dežuje...
To je to...sem se na kratko javila...
Tiste ko greste na morje uživajte.......
Se še kaj zvečer pišemo..lp...

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1937
24.8.2010 15:54:18   
photo
Hej-hej!
GH - pri nas bomo počakali do 6 meseca. Je pa res PREveč izbire na policah. Ker nisem baš neka kuharica sem tudi mislila začeti s kupljenimi, pa zdaj vidim, da vas kar dosti doma paca telrl kašice. Mi je pa smešno ker res vsak pravi drugače. Eni, da njaprej sadje in šele potem zelenjava, drugi pa, da no-way najprej sadje, ker je presladko in se bo potem tezko navadit na zelenjavo. Itak pa mi pripada še en obisk patronažne, ko bo mala 5'5 mesecev stara, ki mislim, da je namenjen ravno uvajanju GH. Pa meni je že ta prvič rekla, da učijo po neki zloženki od Frutka, ki naj bi jo v porodnišnici dobili.
lasje - trenutno imam najdaljše ever (do ramern) in mislim, da bom kmalu brez, ker so v šopih res vsepovsod. user posted image Mi je pa fajn, da imam lahko skoz čop, ker drugače me mala tako pocuka, da še njej v dlani kakšen las ostane. In da ne govorim o špeglih. Še dobro, da imajo gibljive ročke, ker drugače bi imela že čisto zvite/polomljene. Smešni so, tile naši malčki.
cepljenje - danes bi morali meti II. cepljenje, pa nam je odpadlo. Prejšnji teden se je mali vnela mlečna žleza (kao mastitis) in smo samo mazali z antibiotikom, pa zdravnica danes ni bila zadovolnja --> je pričakovala, da bo že izginilo, tako da imamo zdaj nov antibiotik za po žlički in je zato cepljenje odpadlo.
In bliža se nam potovanje in zdaj ne vem kako naj ta antibiotik spakiram, ker more bit skoz v hladilniku? Bom kar na Adrijo pisala, kaj mi priporočajo.
dremeži - naša Maša je 14 dni spala čez dan 3x po pol urce, okrog 11ih, 15ih in 18ih. Zdaj pa vleče tud do 2 uri. Sem bla tud zaskrbljena. Pa uf, kolk več energije porabim čez dan, k jo probam čimdlje budno obdržat. Thank god za mp3je. Danes smo na Gasilcu Samotu in Čebelici Maji. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
24.8.2010 18:49:20   
Anonimen
Samo na hitro.

Ful mi šteka RRuser posted image user posted image

Jutri imam izpit, imam tak fibr pred izpitom, da jooooj, ne vem zakaj me je tako stah (matematika - naj povem, da sem naravni antitalent).

Pogledala sem slikce z vašega srečanja. Ma, babike, super ste, in super aprilčke ste zrihtaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iz srede na četrtek pa mi pobegnemo na morje in se vrnemo 5.9., ko bo mali pihal 4. miniko (kam gre cajt!!!!).

Mali je danes presenetljivo priden - sem kar malo v šokuuser posted image , jaz sem pa tudi fuuul vesela, ker sem nekaj izvedela, pa ne smem povedatuser posted image user posted image

Pridne bit!

papa

(odgovor članu photo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1939
24.8.2010 18:53:44   
Anonimen
Grrr, ful nagaja RR...user posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 24.8.2010 18:54:11 >

(odgovor članu photo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1940
24.8.2010 20:08:42   
tintin
evo lasje so šli papa...;)
zdaj sem  pojedla mal čokoladnega sladoleda:)
pogledala slikce, luštne ste!

joj naš mali čez dan nič ne spi! Danes samo 3x po 15 min...jao jao....

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
24.8.2010 20:52:09   
agha
Evo, sita od melone se vam malo oglašam....
Pri nas je bil en lušten dan. user posted image Sicer pa zdaj fantiček že spi, danes je bil ful priden. Tudi za "kosilo" je pojedel cca 100 ml jabolčne kašice z bučkami in sem mislila, da je sit, ker naj bi bil to kao obrok. Pa je potem še kar jamral, da je lačen in je pri meni še ful pojedel. Samo ne vem koliko, ker nimam števca. user posted image

tintin
- pri nas je tako, da naš vstane okoli 6.00, potem spet zaspi za največ uro okoli pol osmih, ko greva ponavadi na teren (zadnje dni samo še pol ure), sledi spanje okoli 11.00, ki traja pol urce (no, danes je trajalo 3 ure) in potem 3 ure okoli enih in to je ponavadi vse. Zvečer pa zaspi med sedmo in osmo. Ponoči spi lepo zadnje čase (trkam, trkam), zbuja se pa še vedno okoli polnoči in štirih za jest ampak mi ni problem dokler ga lahko samo odložim in on spi daje. Mislim pa da lepo spi zato, ker malo bolj redno kaka in ga ne matra ponoči.
Za sprehod sem jaz itak za, samo pri nas imamo malo drugačen ritem kot vi...no, upam, da nam kdaj uspe. Glede kave se pa tudi strinjam, da je čas, da se že lahko dobimo. Midva z dragim sva začela zdaj na kavice hodit ob sobotah dopoldne oz. zjutaj za nekatere, pa nisva glih bila kofetkarja včasih. Amapak zdaj nama je super, Arne spremlja dogajanje okoli sebe in je vsem trem luštno. Videla sem tvojo slikico na GB in super frizurco imaš! user posted image user posted image

Nejanejc - ja, imaš prav, tudi s kašicami ni vse tako enostavno ampak jaz sem se odločila, da ne bom nič komplicirala in delam po svojem občutku. Če se mi zdi, da bi bilo fino, da bi jedel jabolko,potem mu pač skuham jabolko in mu ga dam, včasih kaj primešam, če se mi zdi, da bi zelenjavo, dam pač zelenjavo,...stvar navdiha je to pri meni. Pa seveda kdaj "prešaltam" tudi na Hippove narejene kašice. In to je to. Pa tudi, če je jedel jabolko, je naslednji dan lepo pojedel brokoli. Sicer pa mislim kupit še narejene zadeve, kot so kašice s sadjem iz kosmičev pa piškotke za v mleko,...da počasi proba čim več stvari.

Kje sta pa Dacy in Nataša?!user posted image

Mirno noč vsem!!!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
24.8.2010 21:00:42   
katy83
čer babike.

Danes na pijački blo superuser posted image user posted image user posted image . fajn je blo, ker nas je res bilo dosti.

Didi, fajn te je blo spoznat. Pa tvojo pupo tudi. user posted image

Amelie - motiš se. najbolj vztrajne smo ostale zunaj (Fiška, Dacy in jaz) tudi ko je deževalo kot iz škafa, in ne nismo naročile še ene pijače. user posted image user posted image user posted image Smo pa res hecne. user posted image
Zakaj si pri Žigecu našla krvavo nitko v blatu, nimam pojma, upam, da to ne pomeni nič zaskrbljujočega. user posted image

Aprilčica- user posted image   pa daj samo neke lušte nam delaš s tem da nekaj veš, pa ne smeš povedat. user posted image Kaj je? Si noseča? Poročila se ne boš, ker si žeuser posted image . hm...eh, ugibam v prazno. Je katera kolegica noseča? Sem radovedna pa take. user posted image user posted image user posted image Vso srečo na izpitu. user posted image

agha - Dacy je trenutno v Mb, pa nima neta, jutri gre nazaj na Bled, pa bo spet prisotna in prisebnauser posted image , za Natašo pa pojma nimam. user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
24.8.2010 21:31:14   
Anonimen
Hej.

Evo se mene. Najprej moram tudi jaz povedati, da sem vas precekirala na fb. Super ste! Pa ene cist drugacne, kot sem si vas predstavljala. No, saj to je verjetno velikokrat tako, ker k vsaki samo po njenem pisanju das svojo predstavo osebe. Najboljsa mi je tista slikica, kjer od amelie fant drzi otroka in psa. Cist pase med vse vozicke. user posted image Aja, kaj sem ugotovila? Da niti ena izmed vas nima vozicka na tri kolesa. Zanimivo, ne? No, mogoce samo meni user posted image

Aprilcica, kdo je nosec? 100 posto je to! Ker vem. Ker so vse nosece user posted image

Tintin, huda frizura! Pase ti. Pa sivalni stroj tudi. Zelo zainteresirana za navodila izgledas user posted image

Amelie, mogoce je nitka od naporov pri kakanju. Ne vem no, to mi prvo pride na misel. Ce je drugace se vedno isti Ziga, po moje nimas kaj skrbeti. Ampak zdaj le podrobno preucuj kakec. Pa ne dihaj zraven! user posted image

No, pri nas smo pa sedaj dokoncno ugotovili, da imamo enega izmed bolj kulskih otrok na tem svetu. V soboto so se obiski pri babicah na stajerskem zavlekli in smo na piknik prisli komaj ob 7 zvecer. Smo mislili hitro nazaj proti Ljubljani, potem pa se je Zoja nosila po rokah in zaspala. Smo jo prestavili v vozicek, kjer je spala do 2 zjutraj, ko smo se koncno odpravili proti domu. Jaz kar nisem mogla verjeti. Bilo je 30 (vedno bolj pijanih) ljudi, ki so se drli in nazdravljali, muzika je nabijala, vmes se je podrla ena klop zraven vozicka ... skratka ta prava zurka. Dete pa spi. Vsi so jo hodili gledat in bozat in niso mogli verjeti. Midva z mozem pa sva zurirala. Jaz sem spila 2 jegra in sem mislila, da me bo kap. Kar slabo mi je postalo. To pa dela abstinenca user posted image No, ko sem vidla da se moz ne misli ustaviti pri pijaci in da bo nekdo moral peljati domov (pa ne Zoja user posted image ) sem zacela z radensko. Najboljse mi je to, da sem prej govorila, da otroci niso ovira za zur. Pa so mi vsi govorili, da naj pocakam na svoje pa bom videla. No, zdaj vidim user posted image user posted image
V glavnem, midva sva direkt za na CSD prijavit. Po moje se bova sla kmalu kar sama. Samo se na morje gremo prej. Potem pa res user posted image

No, zdaj bom spet vec na RR, ker gremo v soboto na morje in bom spet cakala stvari, da se same spakirajo. Mogoce bom imela tokrat vec srece user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1944
24.8.2010 22:02:09   
Anonimen
Še enkrat se malo javim ,da vas malo po komenteram...
Naši otroci že spijo,midva še bedima...
titin super za frizurco.Sedaj se še pa jaz morim odločiti ,pa iti k frizerju...
aprilčica10 veliko sreče jutri pri matematiki..Pa uživajte na morju ,pa lepo se vozite...Jaz upam ,da si res kaj lepega izvedela,pa trudi ,če je kera noseča...
photo jaz sem se tudi rekla ,da ji ne bom do 6 meseca nič gh dajala ,pa sem se spremisla ,tak ,da počasi malo že uvajam ,ko pa tako milo gleda ,ko ostali jemo pri mizi.Pa mi prav lepo je....
dremanje  naša je tudi imela nekaj časa odobje da je spala večkrat po 15 minut če dan..sedaj mi spet spi od 1-4 ure...super to...
kuplene kašice jaz ji ne bom kupovala ,ker zdaj na začetku mi ne poje cele ,je pa škoda proč metati kar vstane...
didi5 uživajte na morju...
plezanje naša se je tudi začela plezati,jo ni zapustiti samo gor na postelji..prav posrečeni so ,ko tisto ritko gor v zrak tišijo in spustijo..
amelie tudi jaz ne vem, kaj bi bila ta rdeča nitka v blatu...
aglaia pri otrocih je tako ,bolj hrupno je bolj spijo...
Imela bi še pa eno vprašanje!A se pri vaših sončkih tudi pozna med nogicam in ritko črte od planic to mislim tisti del planice ko je nabran...Moj se zelo pozna ,pa itak imama večjo številko...
To je to ...uživajte ,se jutri kaj pišemo...lp...lahko noč...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1945
24.8.2010 22:09:52   
Anonimen
Še nekaj sem pozabila...
didi5 jaz sem najprej Gh ponudila ,potem pa še mleko...
Sedaj pa res ..lahko noč..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
24.8.2010 23:14:52   
nejanejc
hejla... namesto spat sem mogla se sem prit pogledat... me malo skrbi, ker je tamali bolj malo pojedu danes, vceraj je vec, pa se je zbudil ob 3eh... Kar ne bi blo nc narobe, ce ne bi do petih se dojila, vmes je se okol gledal, pa kor zaspal, da sem ga v postlejco nesla..pol pa se drugo josko... kadar je tako je naporno, no tako je..

tintin, super si s kratkimi :)

agha, sej lepo da uvajas gh in mesas kar ti pase... in super za kavico dopoldne. Sva sla midva pa  v nedlejo :) Ko nisva glih velik hodila... v Kranju se jst se vseeno kar malo lovim. Zdej iscem pa zdravnika za mojga, no na sreco ga zdej ne bo rabu zgleda, sam ok...Pol mate res cepljenje ze zdaj? Me zanima res kaj je to.

amelie, aglaia, tintin in ostale.... fajn pakirajte!

aprilcica, tebi pa vso sreco jutri :) Pa cestitke ;-)

levinjica
... nevem mogoce zamenjaj plenicek, ce jo rezejo...

stajerke
lušne ste na fotkah :) otroci pa se bolj ;-)

lepe sanje vsem, papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
25.8.2010 7:58:45   
tintin
nejanejc: ful fajn zdravnica (splošna) v Kranju je dr. Ulčakar Marjetič, midva jo imava oba.

thx vsem za pohvale glede frizure...:) težka odločitev, ampak zdaj je, kar je.)

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
25.8.2010 9:56:05   
legenda_m
živ

kako ste? za nami kr težka noč. pripisujem polni luni. skoz se je nekej premetaval, in tečkal pa ni hotu kupčka podret, tko da zdj s strahom čakam kaj bo. sm pa učer zvedla od mojga, da ko sm rojevala in se matrala ane se je on zabaval z masko in smejalnim plinom. in to takrat ko ni blo nbenga not. ja ptič je bil po incidentu s kavo kazensko zaprt, zdj ga pa spet spuščam, čist skoz ga nimam spuščenga ker je pol sama štala pa povsod kakci... aja pa mamo mlade pajkce, pasma suha južna, če kera želi...
aja pa danes mamo mini rojstni dan. že kar četrti... joj kok hitr gre.  aha še neki se mi zdi da je blo enkrat govora o penastih puzlih. kje so pocen? nabavla jih bom, da bo pol gor ležal. jst ga mam kr na tleh pa ma da pase krave, al ovce kar pač želi. aja pa še neki. pogruntal je obrat na bok. da noge gor in hop. in potem se zadovoljno nasmeji. pa noge bi dal v usta, sam mu ne rata. hecen je.

aprilčica10 srečno pri izpitu. na misel mi je prišla una reklama od kinder čokolade, ko pol mama reče zdaj pa grem, otrok pa saj bo šlo

tintin res huda frizura, paše ti. nč se sekirat, sj zrastejo

aglaia hudooooooo

amelie mogoče kkšna preobčutljivost na mleko? to mi pade na pamet. ti sam glej kakec. mogoče da je blo to sam enkratno. pa da zdj ne bo več

še kej? srečanje mamic. zelo u redu

in že morm it. ker se grem povezovalno starševstvo kao.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
25.8.2010 9:56:57   
natasaxy
jutro, dober dan.....

ne vem kje naj začnem......brala sem vas vsake toliko časa malo, drugače pa mi čas kar nekam uhaja.....

Vglavnem mi smo o.k.....imeli smo tudi že pred skoraj enim mesecem prvo cepljenje, sedaj v septembru nas čaka drugo....

Naša Lara je zelo pridna, čeprav drugi otrok in so mi vsi rekli, da če je prvi spal.....pa drugi ne bo.....no trkam, da tako ostane....skratka spat hodi ob 20.30 in spi do 06.00, zdej počasi že kakšne dni tudi dlje časa....npr. danes je potegnila skoraj do 07.30....

Naša ponavadi spi veliko dopoldne in nekoliko manj popoldne......zjutraj se nahraniva in se potem zbudi med 10-11 enkrat......potem je nekaj časa pokonci in vmes zaspi ponavadi za kakšne pol ure....pa potem imava popoldne po 14 uri še eno ta dolgo spanje tam 2-3 ure.....proti včeru pa tudi včasih samo malo zadrema za kakšne pol ure.

Tiste, ki ne dojite,......koliko kaj pojejo zdej vaši otroci?? Naša še nima 4 mesecev, je zadnja med nami......oz. je prvomajsko dete.....tako, da zdej ji bom pačasi začela dodajat v septembru....sem ji pa ene dvakrat dala enih 2 žličke čežane, ker smo jo imeli ravno pri kosilu in je tako odpirala usta, tako da upam, da se lepo navadi na gosto hrano....Naša ima adaptiranega mleka zdej 5 obrokov....jutranji obrok je malo večji, poje tam 200ml...ostalih pa 150ml....je pa kar buškica ratala....namreč na prvem cepljenju je imela 6650....zdej jih ima pomoje že čez 7 kg....

S čim ste začele......jaz sem vse skupaj že kar malo pozabila......začeti mislim z kakšnim korenčkom, pa potem kakšno čežano....in tako naprej bom počasi dodajala razno sadje in zelenjavo....

Drugače pa tudi mi veliko zunaj vozičkamo......koliko nas je tukaj gorenjskih mamic? Jaz sem iz okolice Radovljice,.......tako, da če je katera za kakšnem krog po Bledu, samo povejte, mi je včasih kar malo dolgčas.....sicer zdej poleti imam sina še doma.....gre pa zdej nazaj v vrtec septembra za 4 urice....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.