amelie
|
Jutro! Grem kar po vrsti, ste bile pridne s pisanjem katy, didi - fiksne ure še ne vem, pogovarjale smo se okoli 9h, v tem primeru bom jaz mogoče malo zamudila, ker mali zna še spat takrat. Zvečer se slišim z wannabemommy, pa sporočim fiksno. Sem se pa spomnila, da sem pozabla povabit maleno Ne bom več poimensko, ker si itak želim, da vse pridejo, sem pa preveč pozabljiva, da bi se spomnila vseh. Tako da ne se ozirat na nicke, več nas bo, lepše bo! Pa levinjica, sicer smo res daleč, ampak da se ne poznamo, pa ni ovira - jaz bi te prav rada kdaj spoznala! legenda, ta tvoj ptič je res utrganc Moj je meni vedno na glavi sedel, ko sem se kot najstnica rihtala za ven, pa mi je tud včasih dodal malo 'nakita' v lase Problem je, ker se ptiči ne napenjajo, pa ne veš, kdaj je treba pazit. A take velke pse si mi pripisala? Ne, jaz mam male živčne hiperaktivne rada No, enkrat bi že rada mela tud kakega večjega ovčarja, ampak v tem malem stanovanju ne. Sicer sem pa vidla, da spodaj ena bernardince prodaja ... So se mi kr sline pocedile, ko sem vidla polpete. Bojo jutri. Danes moj kuha - je cel teden doma in jaz sem presreeeeečna! agha, vidiš, zato bomo mi ponoči potovali, ko mali itak spi. Žiga ni glih en tistih, ki zaspijo v avtu ali v vozičku, ampak zaspi, ko je zaspan. In zato mu v lupinici postane dolgčas. Sicer se ga da animirat, ni pa lahko eno uro afne guncat Tud mene mal skrbi, kako bo šla vožnja, ampak od skrbi glih nimam koristi, tako da kar bo, pa bo. Se bomo pa 12 ur vozili na Murter Pa hvala za kompliment! Aja, super za mamo! Res upam, da bo okej! Mogoče je premislila in se odločila, da te bo upoštevala. No, pri nas ni nič novega. Včeraj sem mojemu malo potožila in pol sem se kr zjokala, ker lani je fotr odbluzil, pa mi je bilo ful hudo, zdaj se še mama ne pogovarja z mano ... V glavnem, odkar sem se zjokala in spravila to ven, sem dosti boljše. Zdaj je poteza na njej, če bo bo, če ne pa ... se ne mislim več obremenjevat. didi, meni se je tud zdelo, da je bil Žiga bolj nemiren, ko sva z GH poskušala. Tako da sem prestavila na po morju ali mogoče še malo kasneje. tintin, Žiga pa glih obratno - spet toliko spi, da že googlam ... Zbudi se nekje med sedmo in osmo in čez pol ure gre nazaj spat - spi od pol do ene ure. Ko se zbudi, se že čez pol ure spet začne po očeh mencat in zaspi za pol do ene ure. Potem pa okoli dveh zaspi za tri ure! In popoldne okoli pol sedmih še enkrat. Potem gre pa med deveto in deseto itak spat. Včeraj sva bila pri kolegici in smo bili ves dan zunaj, pa je imel isti ritem. Sem že mal živčkala ... Čeprav upam, da je po fotru tak zaspanec. Jaz ne spim dosti in se mi itak vse zdi preveč Z lasmi imam pa sama isto štalo. Samo na kratko se pa ne upam, čeprav mam lase praktično skoz v čopu, ker me motijo. atasimon, jaz sem jedla vse, samo Žiga ni imel krčev. Izogibala sem se samo izrazito pikantni hrani, ampak itak nisem glih ful oboževalka take hrane. Moj je zdaj popokal malega in sta šla v trgovino in od kolegov kužka nahranit. Upam, da mu ne bo mali kaj kompliciral - bolj kot bo priden, večkrat bom imela kaj prostega časa - za peglanje ... Lep dan, punce!
|