NATAŠA35
|
drage moje evo mene nazaj ...vidim, da me nobena ni pogrešala , se hecam...bili smo na morju in sem imela celih 14 dni lepo vreme ...mali je užival v vodi , včasih je bila prehladna za njega od 23-25 stopinj, ampak se ni preveč pritoževal , razen, ko sem ga ven dala in zavila v brisačo... smo začeli z GH in moram reči, da mu tudi bolj pašejo kupljene kašice, kakor domače, čeprav grabi vse živo in si daje v usta ...če je le mogoče delam sama, tako da bom jutri dodala že malo kuhane hrane, korenček, cvetača in podobno, ker zdaj sva bolj na sadju in riževi kašici, ki je ne mara preveč, ker je brez okusa ali pa ker ni sladka...je pa mali že poskusil sladoled - ne me kregat in lubenico, je posrkal sok iz nje in mu je pasal za dlesni... sem pa malo jezna, ker na morju ni spal več kot 3 ure zvečer skupaj in je hotel neprestano jesti, da sem kar obupavala, zdaj pa upam, da je bilo samo na morju in da bo minilo, se tolažim...midva še vedno pojeva nekje med 130 - 150ml na obrok in nič več, potem pa je kmalu spet lačen....jaz tudi nosim termovko z vročo vodo in vrečko mleka s sabo in potem iščem wc, da ohladim pripravljeno mleko ...zdaj pa kar lepo mlečno vodo noter vlijem in zdrži topla, ker naš mali kar histeričen rata, če nima takoj ko on hoče igra jaz tudi že obupujem, kako bo s 1. septembrom, ko gredo moji trije pingvini v šolo in bom sama doma, ker ne vem kako malega animirat, moram pa reči, da najbolj uspe muzka, hrvaška in tuja, rehno in metal najbolj zaležeta in seveda vožnja z avtom lupinica, avtosedež jaz ga imam še vedno v lupinici, čeprav mi je težko prestavljat, ker je mali kar težak , sedež pa imam od brevija grand prix, ki je od 0 naprej... še 1 otrok moj je trdno prepričan, da je ta zadnji, mene pa nekako mika, da bi še 1x poskusila, pa bi mogoče naredila težko pričakovano punčko , ampak vse potegne s sabo, od avta naprej... grem dat prat, ker je samo brisač za tri stroje, se je vsega nabralo, pa še malo razpakirat, ker nisem še vsega, se mi ni dalo