Anonimen
|
Hey, se imam še jaz čas javit - spet zvečer, čez dan mi ne zlaufa več. Danes mi je mali v celem dnevu spal 1h Še vedno ne vem od kje mu toliko energije. Zdaj je pa mrknil in upam, da se ne bo začel oglašat že po pol ure. Vsaj malo miru bi rada. Sva spet sama, moj ima tudi danes nočno, mogoče tudi jutri Saj ima plačane dvojne ure (12€ na uro, kar na koncu pride zelooo lepa računica), ampak meni je kar hudo biti ponoči sama z malim v tej hiši Ampak ok, bom preživela. Novega nič, razen, da zdaj vsak dan popoldne 2h preživim pri sošolki, ker mi razlaga matematiko, ker cel drugi semester nisem hodila na vaje in itak nimam pojma, izpit pa imam že naslednjo sredo in bi bilo res fajn, da ga zrihtam. Že tako sem bom pomoje v 3. letnik vpisovala pogojno in upam, da mi odobrijo pogojni vpis. Ostale ure, ko se ne ubadam z matematiko, pa nosim malega naokrog, ker je postal tak firbec, da mu mora kar naprej nekaj dogajat. Playground ni več ok, ker tam pozna že vse igračke. Ful me boli maternica, pa špika me v jajčnikih za pop... Tako me je bolelo, ko sem zanosila. Se je že moj ponujal, da gre po test, pa sem ga kar nazaj zabila, če misli, da sem brezmadežno zanosila... Ne vem, če sva avgusta sexala 2x... Katastrofa! Amelie: za glavobole. Vem kako je to. Jaz imam drugače migrene, ki so v nosečnosti čisto prenehale, se mi je pa v torek spet pojavila in je bilo tako hudo, da sem morala bruhat Levinjica: super, da je Ema zdaj ok Aglaia: ne sekiraj se zaradi dojenja. Še vedno sem ti fouš, ker je tvoja mala tako pridna. Kaj bi jaz dala, da bi mi Benjamin tako spal Eno vprašanje mam za tebe: a ti malo kaj nosiš v Sleepyju v položaju kengurujčka??? Ker meni bodo res roke odpadle, ker je skos na rokah, pa pokonci... pikica: upam, da bo tamecena ok in, da ne bo kaj zbolela!! Slikce oz. filmček na FB sem že tam pohvalila. Kak cuker je mala nejanejc: Kaj?? 300ml ti je naenkrat spil?? Jaz našega tudi z joško uspavam. No, zdaj mi ne gre več tako lepo, ker se kar upira, pa se zvija, pa gledal bi naokrog didi: točno to kar si napisala oz. odpisala Aglaii je meni P rekla. Da, če so mali ful aktivni (brcajo), pa če ne spijo veliko čez dan (tudi čez noč) ful pokurijo. Jaz našemu malemu rečem, da je fit dojenček. Sem vedno mislila, da bo imel take zalite nogice, rokice, take gubice, pa nima nič Sem se že nehala sekirat. Je itak srečen. Bo pa suhec. Itak mi je že legenda napisala (hvala, hvala ), da kako bi bil debel, če je pa fotr suh (ko pokonc postavlena glista ). Katero flaško pa uporabljaš? Katy: katero flaško imaš pa ti, ko Timoteju daješ piškotke v mleko?? Oz. št. cuclja me zanima - kar oboje me zanima legenda: hahahahha Sem mislila, da se je prva kofi shladila, pa berem naprej in sem se skor polulala od smeha Pa sem že na fb tuhtala kaj je ušpičil ta tvoj ptič Po točno pol ure se je mali zbudil. Sem zdirjala po stopnicah, ko najjači atlet, pa že vmes sem si joško pripravila Ok, kje sem ostala... amelie: uf, uf, ko bi se le pozlatile tvoje besede glede direktorčka Upam, da potem ne bo pozabil, da ga je mama cele dneve nosila naokrog, nič spala in ga nonstop dojila Oooo, jaz bi tudi cel dan poležavala v postelji z Benjaminom Tudi tebi sm fouš!! Zakaj mate vse tako pridne otroke?? Zato, da bo Benjamin ostal edinček... cojka: evo, ti superge, jaz pa kolebnico Na morju začnem skakat... Moram, ker mi kile ne grejo nikamor več tintin: aha, to zaradi skisanja mleka sem jaz ravno zadnjič nekje brala... še 1x sem bila v spalnici - spet hotel joško. Pa to ni res!!! Saj ne vem več, kaj sem še mislila komentirat. agha: joooj, sem mislila, da bo zdaj z mamo ok. Ah, se bo že ohladila!! dacy: jaz imam tudi namen kupovati Babylove kašice. Baje so cenovno kar ugodne. Kaka pa je sploh cena? Bom pa tudi jaz kuhala doma, upam, da mi bo zneslo... nizy: kako se lupinica pravilno podloži??? Ker moj je tako čudno zložen v tej lupinici. Še dobro, da si ne zlomi vrata A bi slikala, pa pripopala fotko? Babyloverka: Pa menjam P, če ti ni ok! Upam, da sta doma z dragim v kaj boljših odnosih tropical: hvala za link. Je bilo zanimivo prebrati Nincy: hehe Bo imel potem Nik kmalu bratca ali sestrico Super! Zdaj pa grem, vse tole skupaj sem pacala menda 1,5h!! Adijo pamet... Mirno noč! Papa
< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 20.8.2010 21:42:44 >
|