|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
20.8.2010 20:59:20   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

Lep sončen pozdrav..
Kako ste kaj mamice z vašimi otročički...
Mi smo uredu,malo še prehlajeni...Ema se je danes dve uri igrala na igralnem centru je zelo uživala.Se vidi ,da je že boljše z zdravju,sam iz noseka še vseeno malo teče .Ji čistimo z fiziološko,poem pa še z aspiratorjem.Sedaj z atiju spita,taveča se potepa pri sošolki,jaz sem ,danes malo pospravljala,sem kar malo zmatrana.Včeraj sem mamici pomagala krompir pobirati,popoldan sem 5kg rdeče paprike spekla in ulupila ,jo imam pol za pozimi za solato...
Drugače se pa ne dojimo več ,je premalo mleka ,smo sedaj 2 dni na AM..Ji zaenkrat odgovarja..
Sedaj še pa malo po komenteram...
didi5 jaz sem imela od začetka ,ko sem ji probala to rižovo kašico po steklenički ,stekleničko od mam,cuc pa 3,pa je čistoo normalno pila,sam sem ji dlih toliko ,da je malo bolj gosto bilo.To sem ji naredila 2-3 pol mi ni več hotela .Sedaj ji naredim v krožnik.Meni je P rekal,da če bom začela z temi kašici ,da naj za en obrok mleka poje ,če ti spije 150ml mleka-kašice 6o poje ,še dodaš 90 mleka.Jaz tako delal.Nisem pa še slišala ,da če poje 100ml kašice ,da se šteje za en obrok...možno je vse...
cojka lepo ,da sta si malo čas privošil zase,pa,da je Tian užival pri tvoji mamici oz. babici.
katy83 tvoj sinek je kot moja hči ,glede spanja podnevi,pa v avtu bi tudi spala,če bi se skozi vozila.
nincy že imate v planu drugega dojenčka...
nejanejc super za 1 zobek ,mi še kar čakamo,kdaj prebode ven...
legenda-m jaz sem probala dati gor na nakupovalni voziček,pa ni stabilno,tak ,da jo raj v voziček dam...
amelie upam ,da kmalu minejo glavoboli...
pikica-10 upam ,da ni z tvojo hči kaj resnega,pa da se hitro umeri stanje..
Upam ,da nisem kaj pozabila po komenterat...
Drugače je pa naš seznam hranjenja takle ..
1.zutraj mleko
2.kašica +mleko
3.mleko
4.večerja kašica ,mleko
banana je mogoče kater probala dati banano svežo..kakšen je bil uspeh..
Evo naša dva sta se zbudila,sedaj pa gremo po dolgem času malo ven na sprehod ,ko ne piha...se še kaj poišemo,,lp,,

glede teh 100ml sem mislila te zelenjavne ali pa sadne kašice. A ti dajaš tole kosilo in večerjo samo to riževo kašico? Pa glede na to da ti je le 4 x - koliko pa pol spije mleka?  Jaz bom verjetno doktorirala tu zraven. Ampak danes jo je popldan spet nekaj zvijalo in je nonstop prdikala. Sva pa dopoldan jedle domačo pasirano cvetačico in zdaj če ti povem v ml je pojedla cca 10ml (ampak to pomoje ne more bit pravilo pri zelenjavi in sadju ker je valda veliko bolj gosto in nasitno - zato pa sprašujem za to razmerje grami - mililitri). Malo se bojim, da bi jo ta riževa kašica zaprla (ker riž vem da zapira). Sem ji mislila kar jabolčno kašico (tole iz vrečke hipp) z am naredit). A veš mogoče če bi ji že zdaj lahko zmehčala z am koruzne kosmiče?

No počasi bomo tudi to obvladale.

Pa lahko noč

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
20.8.2010 21:16:50   
tintin
hojla, še na hitro od mene..
sem tako zmatrana, da mi oči skup lezejo...sem zdajle še juho precedila (sem kuhala govejo) in maso za gresove žličnike naredila...mi jutri ne bo treba...smo sicer povabljeni k tašči na pozno kosilo ampak moram vasji dat kaj jest okol 12h...kot je navajen...

gh
...meni je patronažka l.2008 rekla, da se smatra za en obrok količina običajnega jogurtovega lončka...ki je mislim da okoli 150-170 ml...tega sem se ravnala in je nekak držalo...se pa od začetka meri gh kar v žličkah...ponavadi nekaj časa preteče da pojejo cel obrok...
jaz sem za mešanje k zelenjavi ali sadju pri vasji veliko uporabljala različne kašice (riževo, 4korn, pirino....) ali različne vrste kosmiče (največ ovsene od firme Koelln, taki zelo drobni, fini namenjeni za raztapljanje v  soku...evo tele http://www.koelln.de/produkte/1/15/index.html - instant trinkflocken) niso prav za dojenčke, ampak so pa ful uporabni...kupijo se v mullerju...nikoli pa nisem v sadje dajala piškotov, ker je veliko drugih reči za zgoščevanje (zdrob pšenični, koruzni...kuskus, riž, amarant, kvinoja....) no, bomo videli kaj mi bo patronažka povedala o gh zdaj, jo bom klicala čez kak mesec...

šibam malo zadremat..

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
20.8.2010 21:17:51   
tintin
aja nejanejc čestitke nejcu za zob...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
20.8.2010 21:25:49   
Anonimen
Didi5
Ja sem ta seznam napisala okvirno.Ne dobi samo 4 obroke ,še klub temu jemo na vsake 3-4 ure.Kašico ji rez zutraj dam,pa zvečer.Spije mi od 150 -200ml..včasih manj ,včasih več...
Jaz ji dajem kakih 14 dni že to rižovo kašico,pa ji prav paše,jo ne zapira.Za kosilo ji probam različne sokece,po kapljicah.od začetka do sedaj jo še ni nič zaprlo,Sem pa že od dosti mamic slišala ,da korenček zapira bomo videli.Jaz jo počasi privajam na gosto hrano ,ne mislim nekaj hiteti.
Za koruzne kosmičke pa ne vem ,še nisem tako daleč...mogoče ti bo katera kaj več lahko svetovala...
Lp..

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1879
20.8.2010 21:30:27   
Anonimen
Hey, se imam še jaz čas javit - spet zvečer, čez dan mi ne zlaufa več. Danes mi je mali v celem dnevu spal 1huser posted image user posted image user posted image Še vedno ne vem od kje mu toliko energije. Zdaj je pa mrknil in upam, da se ne bo začel oglašat že po pol ure. Vsaj malo miru bi rada. Sva spet sama, moj ima tudi danes nočno, mogoče tudi jutriuser posted image user posted image Saj ima plačane dvojne ure (12€ na uro, kar na koncu pride zelooo lepa računica), ampak meni je kar hudo biti ponoči sama z malim v tej hišiuser posted image user posted image Ampak ok, bom preživela.

Novega nič, razen, da zdaj vsak dan popoldne 2h preživim pri sošolki, ker mi razlaga matematiko, ker cel drugi semester nisem hodila na vaje in itak nimam pojma, izpit pa imam že naslednjo sredo in bi bilo res fajn, da ga zrihtam. Že tako sem bom pomoje v 3. letnik vpisovala pogojno in upam, da mi odobrijo pogojni vpis. Ostale ure, ko se ne ubadam z matematiko, pa nosim malega naokrog, ker je postal tak firbec, da mu mora kar naprej nekaj dogajat. Playground ni več ok, ker tam pozna že vse igračke.

Ful me boli maternica, pa špika me v jajčnikih za pop... Tako me je bolelo, ko sem zanosila. Se je že moj ponujal, da gre po test, pa sem ga kar nazaj zabila, če misli, da sem brezmadežno zanosila... Ne vem, če sva avgusta sexala 2x... Katastrofa!

Amelie: user posted image user posted image za glavobole. Vem kako je to. Jaz imam drugače migrene, ki so v nosečnosti čisto prenehale, se mi je pa v torek spet pojavila in je bilo tako hudo, da sem morala bruhatuser posted image

Levinjica: super, da je Ema zdaj okuser posted image user posted image

Aglaia: ne sekiraj se zaradi dojenja. Še vedno sem ti fouš, ker je tvoja mala tako pridna. Kaj bi jaz dala, da bi mi Benjamin tako spaluser posted image Eno vprašanje mam za tebe: a ti malo kaj nosiš v Sleepyju v položaju kengurujčka??? Ker meni bodo res roke odpadle, ker je skos na rokah, pa pokonci...

pikica: upam, da bo tamecena ok in, da ne bo kaj zbolela!! Slikce oz. filmček na FB sem že tam pohvalila. Kak cuker je malauser posted image user posted image

nejanejc: Kaj?? 300ml ti je naenkrat spil?? Jaz našega tudi z joško uspavam. No, zdaj mi ne gre več tako lepo, ker se kar upira, pa se zvija, pa gledal bi naokroguser posted image

didi: točno to kar si napisala oz. odpisala Aglaii je meni P rekla. Da, če so mali ful aktivni (brcajo), pa če ne spijo veliko čez dan (tudi čez noč) ful pokurijo. Jaz našemu malemu rečem, da je fit dojenček. Sem vedno mislila, da bo imel take zalite nogice, rokice, take gubice, pa nima ničuser posted image Sem se že nehala sekirat. Je itak srečen. Bo pa suhec. Itak mi je že legenda napisala (hvala, hvalauser posted image ), da kako bi bil debel, če je pa fotr suh (ko pokonc postavlena glistauser posted image user posted image ). Katero flaško pa uporabljaš?

Katy: katero flaško imaš pa ti, ko Timoteju daješ piškotke v mleko?? Oz. št. cuclja me zanima - kar oboje me zanimauser posted image user posted image

legenda: hahahahhauser posted image user posted image Sem mislila, da se je prva kofi shladila, pa berem naprej in sem se skor polulala od smeha Pa sem že na fb tuhtala kaj je ušpičil ta tvoj ptičuser posted image

Po točno pol ure se je mali zbudil. Sem zdirjala po stopnicah, ko najjači atlet, pa že vmes sem si joško pripravilauser posted image user posted image Ok, kje sem ostala...

amelie: uf, uf, ko bi se le pozlatile tvoje besede glede direktorčkauser posted image user posted image Upam, da potem ne bo pozabil, da ga je mama cele dneve nosila naokrog, nič spala in ga nonstop dojilauser posted image Oooo, jaz bi tudi cel dan poležavala v postelji z Benjaminomuser posted image Tudi tebi sm fouš!! Zakaj mate vse tako pridne otroke?? Zato, da bo Benjamin ostal edinček...

cojka: evo, ti superge, jaz pa kolebnicouser posted image Na morju začnem skakat... Moram, ker mi kile ne grejo nikamor večuser posted image

tintin: aha, to zaradi skisanja mleka sem jaz ravno zadnjič nekje brala...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še 1x sem bila v spalnici - spet hotel joško. Pa to ni res!!! Saj ne vem več, kaj sem še mislila komentirat.

agha: joooj, sem mislila, da bo zdaj z mamo ok. Ah, se bo že ohladila!!

dacy: jaz imam tudi namen kupovati Babylove kašice. Baje so cenovno kar ugodne. Kaka pa je sploh cena? Bom pa tudi jaz kuhala doma, upam, da mi bo zneslo...

nizy: kako se lupinica pravilno podloži??? Ker moj je tako čudno zložen v tej lupinici. Še dobro, da si ne zlomi vratauser posted image A bi slikala, pa pripopala fotko?

Babyloverka: Pa menjam P, če ti ni ok! Upam, da sta doma z dragim v kaj boljših odnosihuser posted image

tropical: hvala za link. Je bilo zanimivo prebratiuser posted image

Nincy: heheuser posted image Bo imel potem Nik kmalu bratca ali sestricouser posted image Super!

Zdaj pa grem, vse tole skupaj sem pacala menda 1,5h!! Adijo pamet...

Mirno noč! Papa

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 20.8.2010 21:42:44 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1880
20.8.2010 21:38:20   
tintin
aprilčica jaz nosim vita zdaj skoz v položaju kenguruja...oz včas ga dam tudi tako da gleda naprej...skor nič pa ne nosim več v položaju zibke, ker je ful velik in ga komaj notri stlačim....in mu paše tako!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
20.8.2010 21:39:57   
Anonimen
Aaa, še dobro, da sem kopirala preden sem poslala, ker bi šlo drugače vse v malorouser posted image user posted image Vidim, da ste že pisale vmes. Saj ne morem bit več na tekočem.

tintin: hvala za nasvete glede GHuser posted image

didi: naš je po riževih kosmičih še bolj kakal.

nejanejc: ajaaa, jaz sem tudi pozabila: čestitke za zobekuser posted image user posted image

GREM!!!! Čau

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1882
20.8.2010 21:41:50   
Anonimen
Ok, zdaj pa res zadnjič!

tintin: kako ga pa naštimaš? Sem gledala malo po YouTube, samo moj se kar nekam naprej nagiba. Me je strah, da mi bo kar poletel venuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1883
20.8.2010 22:41:07   
Anonimen
Hej.

Evo me. Dete spi, moz je na telefonu, jaz sem pa igrico obrnila!! Bravo jaz. Wow, kam te pripelje porodniska user posted image

Aprilcica, kaj je polozaj kengurujcka? Jaz jo nosim v sleepy wrapu tako da sva s trebuhi skupaj, ker mi je tista tetka iz trgovine na predstavitvi rekla, da to, da jim noge ven gledajo kao ni glih najboljse za njih. Ne vem zakaj. Ce jo pa nosim tako, da ven gleda je pa ne dajem v SW.
Mah ne vem, nasa se itak nosi kratek cas. Potem pa najde kaj drugega zanimivega pa jo dam na tla ali pa v playcenter ali pa na lezalnik. Bom zacela se samozabavanje uvajat. Samouspavanje nam gre ze ful dobro. Cisto budna gre spat in sama zaspi. Samo se kavca se znebim iz otroske sobe in gre mala v svojo sobo. Juhu!
Drugace pa komot zamenjava otrocke za kaksen dan. Jaz bom s slank Benjaminom okoli hodila (da bom se jaz malo shujsala), ti bos pa spala. Pa bo. Pa povej kdaj drzimo pesti za izpit. Pri matematiki ti tudi Cojka lahko pomaga, ona se spozna na to user posted image

Nejanejc, cestitke za zobek! Kako je blo? Je bil sitkan? Jaz si kar lazem, da se bom enkrat zjutraj zbudila in bo mala imela zob. Pa da vidimo user posted image

Tintin, joj ti si taksna fajn gospodinja. Jaz pa nic ne znam. Cudno, da sem si sploh moza nasla. Jaz imam kar slabo vest, ko vas berem. Jaz bi tudi kuhala. Ampak mi nic ne rata, potem me pa mine.

A bi se kera javila pa mojemu otroku kasice delala? Ker drugace jo bom kar nazaj v kamp odpeljala. Pa naj tam uvedejo GH do konca user posted image

Danes sem zvedla ze za 6 znanko, da bo januarja rodila. Ocitno je pol slovenije khm khm (hahaha! Ce pa ne vem kaksen je ze tista ikonica, ki se uporablja za to), medtem ko smo mi rojevale user posted image user posted image

Jutri gremo spet na Stajersko. K (pra)babicam in na piknik. Zoja je verjetno se premajhna, da bi kaksen cevapcic snedla, ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1884
20.8.2010 23:09:17   
nejanejc
aloha

ma nas decko pa se se ne zna sam uspavat... danes sem spet mojmu prepustila to nalogo, da sedi in ga ujcka, jst sem sl apa glavo oprat... samozabavanje je pa tud bolj redko pr nas... se kar rabi ogromno pozornosti. Ga pa tudi nosim kdaj pa kdaj v sw. Sva sla ta teden tud 2-krat na sprehod zvecer, ker je grozil dez... Ma probamo malo ritma dobit, da zvecer preden mamo vecerno rutino malo odspi, da ne zaspi pr polni flasi, da spi vsaj do 5ih... No, bomo vidli, ni se enega pravila pr njemu, smo se dalec. Je pa priden vseeno moj pikec.

aglaia, z zobkom je pa tako, da si je kar en cas skoz neki mencal z ustnicami dlesni in kar naenkrat vidim, da se neki kaze, pa potipam dlesni, je blo trdo, cez kak dan dva pa ze belo in pol par dni nazaj se je ze zagica pokazala in se mi zdi, da bo tudi drugi kmalu... nevem al je slucajno, ma zadnje par dni zna kar lepo vriskat in piskat

aglaia, kako igrco pa špilas?

ja moj zna pojest kokr vidi, tako kot mama, ko se ne za ustavit pr kosu cokolade al pa enem piskotu. Sam mene noben ne ustavi, njemu pa ne damo glih vse...Sam me prav po eni strani zanima kolko bi pojedu

tintin, super za juho... Jst tud govorim, da jo bom nardila sam kar nekak govorim, da rabim ekonom lonc, pol pa bom... nekako se ne spravim... ta teden bolj zabusavam...

mi gremo jutri tud k prababici od mojga malo na obisk, nevem zakaj moremo vedno tja, ko je tasca tudi tam... in bo spet tenstan krompir... ma sej, boljse da sem tiho, ker razkuhanega riza al pa paste ne bi :) jao sem smotana, se posipam s pepelom...

aprilcica, mene isto zbada... gr...drzim pesti za matematiko!

sem se zdej spomnla, da morem slike iz fotoaparata nalozit, pol pa lahko grem spat....

lepe sanje vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
20.8.2010 23:11:39   
nejanejc
adijo pamet... ma nisem glih ljubitelj jazza, sam zdej ga mam pa ze prow puhn kufr... stalno nabijajo tle na festivalu, glih nad nasimi bloki... auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
21.8.2010 0:35:56   
amelie
Hej!

Če ne bom šla spat, me mogoče tud glava ne bo bolela user posted image
Sem mojemu do zdaj pomagala z diplomsko, jo dela, odkar sva skupaj. user posted image  Jaz sem pa itak lahko samo tiho.

Samouspavanje - Žiga se sam uspava, kadar je ravno prav utrujen. Če je preveč, rabi pomoč, če je malo, si pa tako dolgo nogice lovi, da je potem preveč user posted image  Torej večinoma pomagam. Na srečo rabi samo, da ležim ob njem. No, pride pa tud kakšen dan, ko je že tako razburjen, navadno kadar mleko ne priteče takoj, potem ga pa moram nosit, med nošenjem priklopit in šele potem lahko počaaasi greva proti spalnici. Ni recepta, vsak dan je drugačen.
Prej je glih želel zaspat, pa pride Anita (psička). Mali jo hoče pobožat, pa se mu ona odmakne. Potem se matra in matra, da bi jo dosegel, in na koncu se odloči, da bo šel na trebuh. Obrnil se je ravno tako, da sta bila iz oči v oči - in ko jo je videl tako od blizu, se ji je začel ful glasno smejat. Cukrček mali, če bo imel rad živali, je izpolnil že vsa moja pričakovanja! user posted image  Danes se je pri kolegici tudi muce razveselil in jo pretipal.

nejanejc, se mi res smiliš zaradi festivala. Jazz tudi meni ne sede. Pri nas bo tudi vsak čas dogajalo, samo je boljša muzika - se z dragim navadno kar na balkon usedeva in pijeva alkohol user posted image

aglaia, kul za igrco! Moj prvi prepir z dragim je bil, ko mi je igrco obrnil medtem, ko sem bla na faksu. En teden sem se za******** z enim nivojem in veš, kakšna zmaga bi to bla, ko bi ga nardila. On pa z levo roko. Revežu ni bilo nič jasno, zakaj se penim okoli ust user posted image

levinjica, fajn, da je Ema boljše! Žiga je tud danes bil dolgo v igralnem centru, sem speglala goro perila zraven. Kakšen dan se pa kar hitro naveliča.

aprilčica, naj ti hitro minejo te noči, ko sta sama! Glede pridnosti/nepridnosti - z otrokom imam res blazno srečo, imam pa po drugi strani totalno disfunkcionalno familijo, zaradi katere se mi zdi, da sem vedno nekje na robu depresije. Grrr, še dobro, da sem pobegnila tako daleč stran.
Danes sem po enem tednu (in po dveh od tega, odkar sva skregani) dobila sms od mame (Kako ste) in sem ji napisala, da mi je preveč hudo, da bi se pogovarjali preko sms-ov. Ali bova rešili problem ali pa nič. No, očitno ne bo nič, ker mi ni odgovorila. user posted image  In se ves čas z njo v mislih pogovarjam, da grem že sama sebi na živce. Joj, preveč me že obremenjuje vse skupaj. Res bi že rabla malo alkohola user posted image  

Lahko noč!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
21.8.2010 11:34:47   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: agha

Nincy -  danes sva telovadila 2x po kakšnih 5 minut in mali je res kakal popoldne!!! user posted image user posted image Bova nadaljevala in če to res funkcionira bom super zadovoljna!!!user posted image user posted image Ne bom se pa prehitro veselila, ker je prejšnji teden tudi dva dni zapored kakal, potem je bil pa en teden stavkanja....

pri nas pomaga..zdaj nisem 2 dni telovadla ker sva skos okrog nek lutala in ni nič kakal..danes sva spet telovadla in je kakaluser posted image user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
21.8.2010 11:38:44   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

aglaia, z zobkom je pa tako, da si je kar en cas skoz neki mencal z ustnicami dlesni in kar naenkrat vidim, da se neki kaze, pa potipam dlesni, je blo trdo, cez kak dan dva pa ze belo in pol par dni nazaj se je ze zagica pokazala in se mi zdi, da bo tudi drugi kmalu... nevem al je slucajno, ma zadnje par dni zna kar lepo vriskat in piskat

mi tudi čakamo zobek..ima že par dni čist trdo pa ful belo..grize vse po vrsti..ful mu paše če mu masiram dlesni in še u sredo smo kupili mazilo za dlesni..v italiji ker pri nas se dobi samo neke kapljice..

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
21.8.2010 12:09:02   
katy83
pozdravček.

Bom kr komentirala, pa bom itak vmes kaj o nas povedala. user posted image

Samouspavanje - pri nas je v večini večerov tak, da ga dam v posteljo, preberem pravljico, prižgem vrtiljak, mu dam medvedka ob katerega stisne, pa dudo in čez 10 minut sam zaspi. user posted image   Ima pa včasih tudi svoje fore, pa mu moram pet (zadnjič sem mu 15x user posted image zapela Piki Jakoba)

Aglaia - user posted image za dojenje, kaj pa hodiš na pilatesuser posted image . No glede AM sem jaz skoraj diplomirala, je pa nekak tak, na kg telesne teže bi otrok naj pojedel 150 - 180ml AM. Pač potem razdeliš na število obrokov. Ampak to je itak bolj tak tak. Drugače pa nič sekirat glede držanja linije. Jaz vidim pri moji sestrični, mali se je rodil s 4kg, pa se je v začetku full redil, zdaj ko pa se je začel plazit, pa rogovilit, pa je postal pravi maneken. user posted image

Amelie - ojoj, to pa res ni fajn, da si z mamo skregana. user posted image user posted image   Probajta porihtat no. user posted image   Praviš, da izgledam kot rožica? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ja ni mi nekaj hudo.

didi5 -  pojma nima kak je razmerje ml -g user posted image Jaz to kr v ml merim po aventovi posodici.

levinjica - jaz sem Timoteju dala svežo banano, zmučkano z vilčko (polovičke majhne banane) in je jedel ko velikuser posted image   aja, kaj ti maš Emo že v stolčku za hranjenje? Pa ti tak lepo sedi? user posted image

aprilčica - jaz dam keks v mleko, potem pa zgostim z riževo kašico, jemo pa na žličko, ko še nismo sem pa uporabila tisti cucelj, ko ima možnost nastavitve od 1 do 3 od Aventa imam. Pa javi kdaj imaš matematiko, da bomo držale pesti. Pogojni vpis pa ti bodo odobrili zaradi otroka. user posted image

aja, da še napišem kaj mi jemo zadnji dni, če katero zanima slučajno:

zajtrk - žitna kašica 7 žit z glutenom - 150ml
malica - mleko 150ml
kosilo - pire s korenčkom/ rižolino z zelenjavo  100ml
malica - riževa kašica  150ml
večerja - mleko + 2 keksa + 2 žlički riževe kašice 120ml

včasih imamo še 1 obrok zraven, takrat je mleko okoli 100ml

to bo to za danes, lp

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
21.8.2010 13:44:46   
agha
Še malo glasu od mene...na moderni kavi (tako pravi moj temu user posted image )...

Pri nas se je stanje umirilo, noči so spet to kar so včasih bile...skratka vse je fajn! Smo ša ta vikend doma, se atiju ne da nikamor it. Tudi v redu. Meni je OK. Danes smo bili v mestu in je fantiček prav užival v vsem dogajanju.
Tintin -  si bila videna v mestu, mi smo bili na kavici v Kavki, sem te klicala pa si nemo odšetkala naprej. user posted image
Nejanejc
-  super za zobek! user posted image user posted image Jazz pa res ni najbolj muzika pri kateri bi človek spal. Jaz ga nisem nikoli marala.. ampak kolikor vem bo še trajalo en čas.

Amelie - jaz sem se včeraj slišala z mojo mamo, mi je 2 sms-a poslala pa sme jo poklicala. No, še vedno je nekaj nastrojena proti meni, mi je kar nekaj bluzila in govorila kako se je ona odločila, da bo zdaj drugačna, da se bo umaknila...ah, tudi prav! Mah sem se nehala sekirat! Nima smisla, saj se bodo umirile, boš videla. Prej ali slej. Jaz se raje posvetim mojemu mladičku, brez veze zgubljat energijo za te mame...

Samousapavanje - kaj je to?! user posted image user posted image user posted image No, to nam uspe samo v vozičku.

Ne vem kaj vse sem hotela še komentirat?! user posted image user posted image Ah, pa drugič.
Vem pa kaj sem vas hotela vprašat. Za svojo rit pa znam poskrbet! user posted image  
V glavnem me zanima katere plenice uporabljajo vaši malčki, kje jih kupujete in koliko velikost (do koliko do koliko kg) . Mi uporabljamo namreč Racmanke in ne mislim jih s sabo nosit na morje in dol na roke drgnit! Zato bomo takrat uporabljali plenice za enkratno uporabo. Doma imam en paket Pampersk midi (4-9kg), ki smo jih dobili, ampak se mi zdijo ful premjhne. Sploh ne pokrijejo cele ritke. Naš fantič ima pa nekje okoli 7kg.

Imejte se lepo!!!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
21.8.2010 18:25:23   
tintin
ojla punce,

mi smo nazaj od tašče...preživela.

aprilčica
- jaz ga zdaj že par tednov nosim tako, da noge ven gledajo in je v položaju trebuh-trebuh in je kul. Včasih ga dam tako isto, da noge ven gledajo samo, da je obrnjen  hrbtom proti meni in gleda v svet...

aglaia- hvala za kompliment. Ja, jaz precej rada kuham in mi je tudi kul, da ima družinica kaj jesti;)

Nejanejc - zakaj rabiš ekonom za govejo juho? Samo en velik pisker, mmeso, zelenjavo, sol in malo začimb....pa ene 2 uri časa:)

Agha - eh, ja jaz pa tudi nisem veliko okoli sebe gledala:) sem šla proti knjižnici...Vasja in možek pa s kolesom iz druge smeri (ker sta šla vmes še v merkur)...drugič me prosim raje pocingljaj na mobitel...verjetno je bil prevelik šunder in nisem nič slišala...:S

Samouspavanje - ne, v postlo dam spečega...

Zabavanje otroka
...bolj malo...običajno ga odložim v lupinico/postlo/igralni center in se sam zabava do stopnje tečnobe...potem ga malo ogovorim in dalje...knjigic mu ne berem...pesmico občasno...ponavadi se z njim malo pogovarjam....

plenice  - vito ima isto okol 7kg, uporabljamo plenice različnih vrst (največ pa Babylove od DM, Huggies, tudi Pampers Baby Dry) št. 3 oz midi...(4-9 kg), mogoče bi šla že tudi 4-ka (maxi), samo mislim da bomo še kak mesec furali trojko...

šibam...:)

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
21.8.2010 21:09:24   
Anonimen
Dober večer!
Kje ste danes mamice,vse na terenu....
Mi smo danes bolj ko ne počivali,popoldan sma z Emo spale 3 ure ,je kar pasalo..Drugače je vse po starim..ni kaj povedati....
Aprilčica10 upam ,da si zapolneš kaj matematike,pa veliko uspeha...A ti veliko Benjamina po rokah nosiš...
Amelie a ne da paše ,če se malo otroci zaigrajo v igralnem centru,lahko kaj zraven naredimo..
samouspavanje pri nam je tako od 20uri jo dam v posteljo,ji navijem vrteljak,dudo včasi ,jo kar odklanja in v 5 minutah zaspi...
Katy83 jaz jo dam v stolček ko se hranima ,mi pa že kar lepo sedi notri..
Agha jaz kupujem pampers v beby centru ali tušu...kjer mi je bližje..imamo 4..so ji še malo velike ,sam mi imamo probleme ,ker je zelo močna v bedre in jo 3 držijo...Imamo pa okoli 8 kg..
To je to lepo se imejte se jutri kaj tipkamo..grem še po tleh pobrisati.....lahko noč...

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1893
21.8.2010 21:19:52   
Anonimen
Še neka sem pozabila povedati .Naša princeska se je danes ob 4 zutraj zbudila,imela 1 uro smejanja in nazaj zaspala..Posrečeni so ti naši otroci a ne...
Sedaj pa res l..........................a..................h................k.....o............ n..o..č!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1894
21.8.2010 21:59:00   
amelie
Ku ku! user posted image

Žiga spi, zdaj grem pa spet mojemu pomagat z diplomsko.
Danes smo se družile aprilčice (dacy, wannabemommy) in majčica (fiška) in seveda naši otroci, en mož, en fant in dva psa user posted image  Prav fajn je bilo! Komaj čakam, da se v torek spet vidimo. Babyloverka, didi - zdaj je pa skrajni čas, da se nam pridružita!!! user posted image  In seveda še ostale (majas, venera, ela), če niste na morju.

Mi imamo tud pamperske 4, 3 so sicer še ble okej, ampak glih za glih, je že šlo kaj mimo.

Včeraj me ni nič glava bolela ponoči, sem spila kavico eno uro pred spanjem. Zgleda imam spet ful nizek pritisk kot pred nosečnostjo.
Grem, da me moj ne bo čakal.
Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
21.8.2010 22:05:42   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

nizy: kako se lupinica pravilno podloži??? Ker moj je tako čudno zložen v tej lupinici. Še dobro, da si ne zlomi vratauser posted image A bi slikala, pa pripopala fotko

jaz imam malo starejšo concord lupinco in je malo globja kot ostale , najprej je zvila eno pleničko pod rito , eno pod noge, dve pod roke , da niso spuščene na sedež ampak malo dvignjene ob telesu ,...fora je v tem ,ker nisem imela dovoj tetra pleničk s sabo in sva improvizirali z pamprskami user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 21.8.2010 22:11:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
21.8.2010 22:16:09   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Ku ku! user posted image

Žiga spi, zdaj grem pa spet mojemu pomagat z diplomsko.
Danes smo se družile aprilčice (dacy, wannabemommy) in majčica (fiška) in seveda naši otroci, en mož, en fant in dva psa user posted image  Prav fajn je bilo! Komaj čakam, da se v torek spet vidimo. Babyloverka, didi - zdaj je pa skrajni čas, da se nam pridružita!!! user posted image  In seveda še ostale (majas, venera, ela), če niste na morju.

kaj pa jaz? Nisem dobrodošla? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
21.8.2010 22:26:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

nizy: kako se lupinica pravilno podloži??? Ker moj je tako čudno zložen v tej lupinici. Še dobro, da si ne zlomi vratauser posted image A bi slikala, pa pripopala fotko

jaz imam malo starejšo concord lupinco in je malo globja kot ostale , najprej je zvila eno pleničko pod rito , eno pod noge, dve pod roke , da niso spuščene na sedež ampak malo dvignjene ob telesu ,...fora je v tem ,ker nisem imela dovoj tetra pleničk s sabo in sva improvizirali z pamprskami user posted image

Jaz imam tudi starejšo lupinico, zdaj se ne spomnim katero (bebe in nekaj...). Bom poskusila! Hvala!

Jaz grem spat, sem čisto kaput. Mali mi zdaj spi le 1h čez dan, ponoči pa kar nekaj, ne vem, sem tako zmatrana, da pojma nimam. Od nekje 21.30-00.00, pa potem itak celo noč visi na joški - dobesedno res, ker bog ne daj, da mu jo vzamem, če mu pa dudo uturim se pa čisto zbrihtauser posted image user posted image Vstanema pa med 7.00 in 8.00.

levinjica: skos je po rokah. Sploh se ne zna več sam zamotit

samouspavanje: hahahahhahahahha, a je to kak vic??user posted image

aglaia: jaz sem za menjavo!user posted image

tintin: moj se trebušček - trebušček noče nosit. 1. misli, da so tisti traki okrog njegovih ust moje joške in jih cuza, ko pa ugotovi, da nič ven ne teče, se začne dret. 2. ko se neha dret, se začne spet dret, ker nič ne vidi... Se še nosiva v položaju lupinica, ampak je že res firbčen, pa bi ga rada obrnila naprej. Bom poskusila to.

katy: bom jaz tudi probala po žlički dat. Grem kupit tiste piškote, mi jih še vedno ni uspelo. Jih bom vzela s sabo na morje. Tam bom MOGOČE imela kaj več časa.

amelie in agha: držim pesti za boljše odnose z mamami!!

nejanejc: hvala! Upam, da bo šlo čez!

čau, čau

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 21.8.2010 22:27:56 >

(odgovor članu nizy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1898
21.8.2010 23:43:35   
nejanejc
hejla

mi smo tudi nazaj... danes smo bli pr stari stari mami... je bla tasca tudi in se z njo sploh nismo mogli zmenit kako bi jo klical Nejc... kar po imenu je rekla tko mim grede...sploh nevem al je poslusala, neki se je opravicevala, ker je rekla mama stari mami, pa sem rekla, bolj zaradi nje, da sem jst mama, da bi koncno povedala kako bi jo Nejc klical... uh... ja sej vm, ne bo svet podrl, sam...

je pa mel na poti nazaj nas malcek spet napad krcev... nevem kaj je blo, ker nisem nic novega jedla :(

amelie, agha
... mi je zal, da se z vajinima mamama ne moreta sporazumet in je treba kuhat mule in drzat surle... Sej se jst tud z mojo ne strinjam v marsicem, se pogovorimo in se resijo stvari... Sam s tasco pa ne znam...

amelie, kako fajn prizor s kuzkom je to mogu bit :) Res lepo, sej skorej more bit tako, ko se je v taki familiji rodil :) Od kje si pa ti doma originalno... ce ne sprasujem prevec, se opravicujem v naprej

tintin, ja ja vem, da n rabim ekonom lonca... sam izgovor je to, ker se mi juhe se ni dalo skuhat do zdej... nikol ne skuham enako... morem eksperimentirat, tam pa si ne znam predstavljat kaj bi.. ja mogoce te zlicnike ipd.. Ma ne, juhe ne maram prevec, to bo to verjetno :) No, lepo, d aje slo mirno s tasco.

aprilcica, joj celo noc na joskah... si ne predstavljam kako spis in se se ucis... Jst sem mela svoj cas nasega cez dan skoz na joski... ma se mi je mesalo od crpanja in vsega... tudi zdej, ko se zbudi na sred noci in kake dve uri ne zaspi kdaj se mi ze mesa... Mam dost ene trikrat al pa 4krat na dan po uro ali dve.. Ceprav zdej se kdaj to tudi zmanjsa, ker malo vec spi v kosu.. Sam tudi nima nobenega reda... Upam, da vseeno napredujes pr ucenju

agha, amelie
... jao ta jazz, res... ma bomo pa klimo przgali, ce ne gre drugace, da bomo lahko spali

amelie, upam, da boste diplomsko kmalu skoncali.... Sej ko enkrat finisiras potem ze gre...Jst sem mela tud cele monade s tem, ma pol je nekak slo po stotih letih, ko sm se res spravla. Se ni za hvalit, ma ok... Srecno!

agha, mi mamo se 3-midi pamperske... nasega je mal vec skupaj kot vasega....pa mu res kdaj kaj uide... mogoce bo res treba pocasi na 4ko presaltat

ninchy, zobek ja :) jst nisem se nic kupla za masirat... kaksno kremo mas ti? Al pa katera druga... Kaj uporabljate..

katy, levinjica... lepo, da napredujete pri gosti hrani... mi bomo drugi mesec verjetno zaceli... morem se patronazno poklicat... tle ma vsaka svoj nasvet, una mi bo pa "prodajala" se kaj drugega, ma bomo vidli

zdej pa spet se slike od danasnjega dne in spat, mene tud neki glava boli... komaj cakam, da grem ninat...upam, da n ebo budnice pred 4, kot danes..

lahko noc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
22.8.2010 0:05:49   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

kaj pa jaz? Nisem dobrodošla? user posted image user posted image user posted image

He he, ti si avtomatsko zraven, sem bolj tiste povabila, ki poredko pridejo user posted image

nejanejc, jaz sem se rodila v Kranju, otroštvo preživela v Šk. Loki, najstniška leta v Ljubljani, študij v Mariboru, družinsko življenje pa živim v Rušah. user posted image  Originalno sem torej iz vaših koncev user posted image
Upam, da so bili krčki danes zadnjič! In da se tašča odloči ... Pri nas sta obe babici - in zraven ime.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.