katy83
|
evo mene na dolžnosti pozdravljene Stanje pri nas je odlično . Timotej je resnično takšen otrok, ki si ga lahko samo želiš. Če je sit in naspan seveda . Spimo celo noč, zaspi okoli 20.ure, spi do 5., ga vzamem k sebi in spimo do 8.. Zadnje 3 dni spi do 9.30 No, saj ne da se pritožujem ampak spominjam se besed v nosečnosti kako hudo je ko imaš dojenčka, ker nič ne spiš, pa bla, bla, bla. No, sicer pa že trkam po lesu, da se stanje ne spremeni oz, da se spremeni minimalno, če se že mora. Čez dan pa naš fant spi kak kdaj, spi 2-3x, včasih samo za 15minut, včasih pa zna tudi za kako urco potegnit. Če pa bi se v avtu cel dan vozili, pa bi cel dan spal. Pridno že uvajamo Gh, celega obroka še nismo uvedli, ampak smo na dobri poti. Začeli smo pa tudi z uvajanjem glutena, ker po novih smernicah bi se naj uvajal med 4 - 5 mesecem. To so najnovejša navodila naše pediatrinje. Aja, kako izgleda naš pregled pri pediatrinji: najprej tehtanje in merjenje, potem dr. pregleda ušesa, grlo, preveri glavico, kako sedimo, kako se obračamo, potem če imam še kakšno vprašanje, mi kar fajn odgovori ali pa kaj pokaže. Tisto z zvončkom smo imeli pri 2 mesecih. Vse skupaj traja nekje 5 - 10 minut. Zdaj smo bili že 2. cepljeni, naslednji mesec še zadnjič, pa naslednjič bodo kri in vodo vzeli. hvala vsem za pohvale našega uživača na kopanju. Resnično je pravi zlatek mali. Dacy - he, he, zmenjeno šefica. Ti samo pokliči, bom pripravljena. Sicer ne obljubim, da 100% pridem, ampak mislim da bo šlo skozi. Pa da končno spoznam Žigeca od Amelie. Cojka - evo, pa imaš izgovor. Moraš res pazit, da se mleko ne skisa. aja, veste kaj sem ugotovila, da je naš T nekje vmes po razvoju med aprilčki in marčki. Se res malenkost pozna, da je nedonošen. Od vaših je starejši nekje mesec dni, v razvoju pa mogoče 10 do 14 dni. no, ni pomembno v bistvu kako pa kaj, ampak mi je zanimivo, ko berem marčevke pa že kaj pišejo novega, potem to naš izumi čez 2 tedna, čez 2 tedna po tem pa že ve pišete o čem novem. termotorbica - jaz imam od Aventa, gre ravno ena flaška mleka not in ena flaška čaja in čudežne kapljice . Je fajn če grem na sprehod al pa na kako pijačo, da ne rabim one velike torbe zraven vlačit. Drugače imam vodo v termovki. kašice/fruteki - jaz jih zaenkrat ne mislim kupovat, ker jih pač sama delam. Pa itak še ne poje cele. Bom poskusla čimveč sama delat, razen če bomo kam šli, pa še to sem do zdaj dala v posodici v to termotorbo. levinjica - mi gremo oktobra ali pa novembra v ta "plavalni" tečaj za dojenčke. Sploh zdaj, ko sem videla, da T full uživa v vodi in Fredu tintin - hvala za opozorilo glede Freda Pa se mi je zdelo nekak čudno zakaj je tak nizko No, drugič smo že popravili. Pa jupi za Pag. Timotej je "nastal" na Pagu. Legenda - tam kjer smo se kopali je bila temperatura vode 32 stopinj, tak da smo bili kake pol urce not, zunaj kjer pa je bla voda nekje 25 stopinj pa smo bili 15 minut. Bi bili še dalje, ampak je tamali že dremal vmes. Getreal - super da si nas prišla malo pozdravit , pa super za uživanje na morju, ogledala pa so itak zakon Aglaia - super da greste na plavanje Obvezno poročaj kako tečaj poteka. Verjetno je v LJ drugače, ampak da vsaj vem kaj naj pričakujem Pa če druga ne, da se malo pohvališ. aja, madonca si me nasmejala s tistim o rezanju žil nincy29 - sprašuješ o načrtih za še 1 Jaz imam plan nekje čez 5 let, moj pa bi kr enega za drugim. No, pomoje bo en kompromis, čez 3 leta. Sicer če bi blo čisto pomoje bi jaz kr samo enega imela, ampak zdaj ko je Timotej taki pridni otrok, bom verjetno imela še enega, da vidim kak zgleda, če je drugi čisto kontra. Country - za biljard Dacy - super za avtosedež , je moj tudi tega gledal, ampak avtosedeži so edina stvar pri kateri kopliciram, verjetno zaradi moje nesreče...skratka zapičla sem se v Maxi Cosija za družinski avto, v moj avto pa bomo verjetno od Pikolo kupla agha - joj, pa imaš res probleme z mamo , aja pa Amelie tudi Moja mama je ok. Ima včasih neke prebliske, ampak ji kr povem kak pa kaj, pa malo surlo povesi, pa je ok. no, zdaj vidim, da je Agha že porihtala z mamo aaaaaaaaa, pa še kar ni konec komentiranja. Bom mogla to bolj sproti. Zdaj grem hitro nekaj pojest, dokler še pikec spi, bom poskusla bolj pridno sodelovat na Aprilčkih lepo mi bodite
|