|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
6.8.2010 6:49:58   
tintin
dacy, raje dajaj še teh par dni AB, ker če a prehitro opustiš bo vnetje kmalu nazaj...jaz sem se v mlajših letih parkrat tako nasankala z AB....imela 6 angin v enem letu, ker nisem 5x AB do konca pojedla...

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
6.8.2010 8:45:05   
amelie
Jutro!

Ne da se mi preveč tipkat zadnje dni, pa vas samo berem. Pri nas nič novega, razen tega, da je moj od sodelavke dobil dve veliki škatli oblek, čevlje, igrače, jakne ... in to same hude stvari, tako da mi verjetno zdaj eno leto ne bo treba nič kupit user posted image  Sem dva dni zdaj prala in sortirala. Žiga je priden, vesel, že zelo lepo drži glavo, obrne se pa samo iz trebuha na hrbet - ker ne mara bit na trebuhu. user posted image  Pomoje se še dolgo ne bo iz hrbta na trebuh. Ima pa zadnje dni foro, da se, ko leži na hrbtu, z nogami odriva nazaj - dvigne ritko in se potisne nazaj. In se ful smeji zraven, ker mu je očitno smešno user posted image  
Levinjica, Žiga se je tud znal obrnit na glavo ponoči, zdaj je pa že prevelik in se zatakne nekje na pol poti user posted image
Ta vikend imamo piknik - moji in od mojega starši ... Me kar želodec boli. user posted image  Nisem najbolj pripravljena na taščino komentiranje moje debelosti itd. Pa mojo mamo bo kap, ker že od vsega začetka ne pustim, da bi malega naokoli prenašala, in se je ful lepo navadila, da se uležeta skupaj na posteljo in se družita, tašča me pa glih ne upošteva najbolj in ga veselo prenaša naokoli. Si bo mama mislila, da sem samo njej težila ...
Najrajš bi jim dala otroka in ga prišla zvečer iskat user posted image
Nič, grem se zamotit s peglanjem user posted image
Fajn se mejte!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
6.8.2010 10:25:01   
agha
Hojla!
Jutranje eno in pol urno dirkanje z vozičkom je uspelo.user posted image Zdaj ima mladič svoj drugi počitek, za katerega mislim, da ne bo prav dolg. Daljši je na vrsti okoli 12., 13. ure in traja od 2 do 3 ure in ga imam danes rezerviranega za pucanje in kuhanje. Upam!!!

Tako...spet imam kratko frizuro. (beri: lasje so krajši od 5 cm in imajo oblikouser posted image ). Res ne prenesm dolgih las pa čeprav sem bila dolgo, dolgo dolgolaska. Imam pa frizerko 3 minute od doma tako da ni panike. Sva se včeraj oba z mojim dragim postrigla. To počneva vedno, v kompetu. Imava samo izmenjavo varstva vmes. user posted image Nejanejc - imam eno res fajn frizerko, jaz samo njej zaupam. Če hočeš, ti dam podatke.
Zlikala sem tudi vse ampak itak so spet cunje na pohodu. Čisto vsak dan perem. Noro!!

Amelie - jaz imam vse obleke izposojene in to v takšnih količinah, da te kap! Mi jih vozijo po številkah, jaz jih pa vračam kar smo prerasli. Za vsako številko pa dobim cca 2-3 škatli robe od prijateljev. Ne morem verjet koliko imajo eni tega ampak meni je super.user posted image user posted image
Uf, piknik...ja, to je nekaj boljšega, ko se vsa ta žčlahta vkup spravi...ti nič ne zavidam. Upam samo, da bo mirno minil...

Imejte se....

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
6.8.2010 12:22:02   
tintin
evo, jaz pa danes pospravljam in čistim (joj mi gre na živce, skoz je nekaj umazano in razmetano)....pa eno vrečo bazilike sem spremenila v pesto...nekaj sem jo pa dala samo v olje....njam, njam...

nejanejc, jaz mam tud eno fajn frizerko, če rabiš...tukaj na planini

no, jaz pa nimam nič cunj sposojenih, ker imajo vsi naši prijatelji prbližno isto stare otroke ali pa punčke....jaz zdaj premale od Vita dajem sestrični...bo rodila septembra, drugače so pa cunje grozen strošek...sploh pri dveh otrocih...meni je Vasja zdaj vse od pomladi prerastel...Vito je pa kontra letni čas kot je bil Vasja in v bistvu kupujem za dva...

lp, jok...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
6.8.2010 13:20:07   
nejanejc
hejla...

evo, pa smo tudi mi iz sprehoda.. mi smo vedno bolj pozni
sva sla nazaj grede se po slike.... sem jih dala velikoooooooooo razvit... majo akcijo, pa sem izkoristla
sam se en ogromen album rabim

dacy, lepo vama gre hranjenje, bravo aleksei.. zs zdravila pa dobro, da si prebrala navodila

agha, tintin.. ja zdej pa nevem katero frizerko izbrat :) al kar obe :)

amelie, obleke pr nas so malo sposojene, malo kupljene, malo so mi jih prnesli... ma veliko jih sploh obleku ne bo, ker jih je prerasu.. sem jih kupla prek bolhe, pa so ene prov mimo za ta letni cas, nas decko pa hitro rase.

js p anic ne pucam... mam kar slabo vest.. mogoce bo kaj casa ko bo spal nas decko. ponavadi takrat kuham...
Danes sva cel dan sama... Se vlece, upam da bo vreme zdrzalo, pa gremo magari se na en sprehod..

lep dan

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
6.8.2010 13:29:51   
mamika25
Ojla!

Vreme je tolk čudno, da sem čist user posted image .
Tamala gleda Nodija, Maj spi. Kar nekam siten je zadnje dni. Vidi se mu da ven zobek leze. Eden je zunaj, drugi je pa že skoraj, se čist vidi belo (zarezica). Pa je tečko. Hranim ga ful s težavo. Zagrabi, pa potem spusti in joka. Dviguje rit, se obrača na stran in tuli. Z rokami prijema flaško, pa jo en čas tišči not, pa pol ven, pa nikakor ne morem... ratam pol tolk živčna in obupana, kot da ga ne znam nahranit. Pije mi edino še v spanju. user posted image  Pa še to tako minimalno... grozno. Včeraj sem se kar zjokala, ker sem ga hranila več kot 1 uro. Dokler ni od joka zaspal, potem je jedel. Prej pa nikakor. Pol sem bla tečna, da sem se še z mojim skregala. Je reku, naj grem na balkon pa naj se tam zderem, da je on utrujen od šihta. Ma sem si mislila, ko da sem jaz spočita, dva mulca pedenam vsak dan, pa pospravlam pa kuham, pa... še ven ne grem nič. Sem totalno zamorjena. Pa še spim ne ponoči. Tamal se zbuja, pa ga hranim po 2krat ponoč, tamali tablete nosim... ma... Levinjica pridružujem se ti pri "težkih" nočeh. Bo bolje.
Moj ima drug teden dopust, končno.

Sem šla danes slikat malega za osebno in me je skoraj kap zadela, 4 male slikice in 1 mal večja 16€ user posted image . Kaj si ti nor, sem si mislila. Je pa gor ful luškan, k en tak mali firbec.

Pol sem šla registrirat avto (sem se znebila €), potem so nam še prišli priklopit elektriko (smo ločili, ker do zdaj smo imeli skupno) in je spet šlo polno €. Evrčki me torej ne žulijo več (kot da so kdaj me user posted image )

Cojka bravo za mere, lepo raste fantek! user posted image
Aprilčica upam, da lepo in uspešno prodaš stvari.

Dacy, Katy user posted image  za uvajanje GH. Mi bomo še mal počakali. Drug teden bomo stari šele (že) 4 mesece.

Amelie lepo se mejte na pikniku.

No mal sem pokomentirala, zdaj sem pa zaspana ratala... grem si skuhat eno user posted image  močno kavico... lepo se mejte!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
6.8.2010 15:08:31   
agha
tintin in ostale, ki hodite kaj v Avstrijo - eno vprašanje imam. A je treba imeti osebno za otroka v primeru, da te policaji ustavijo ali vi hodite brez nje naokoli. Jutri bomo mogoče šli v Ikeo pa me zanima kako je s tem... hvala

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
6.8.2010 15:53:15   
didi5

Sem že prej pisala post, pa je zmes sfalilo elektrike jaz pa celi roman že napisan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem, danes je bil vrhunec - joka namrečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naša se mi ne zdi prava že kake 4 dni ampak danes je pa jokala od 6.00 do 10.00 v eeeeenoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nič ampak res nič ni pomagalo. Za vrhunec sem še pa jaz prehlajena z vročino, vse me boli - v glavnem adijo pamet.

Imam pa vprašanje. Naša je pred 3 dnevi dobila en tak lišaj (izgledalo je bolj kot pik komarja - in smo to tudi temu pripisali), zdaj je pa dobila še en večji lišaj na notranji strani desne rokice, in par pikic (izgledajo kot mozoljčki) na drugi rokici, enem ušesku in kaki dve še na obrazeku. Nima vročine, je normalno, v ustih nima nobenih oblog ali sora. Edino malo je šmrkava, kar smo pa pri njej že itak navajeni od rojstva. No pa tečka je. Tele pikice pa izgledajo (razen tistih dveh večjih) kot tiste, ki so ji izbruhnile zaradi vročine. Ampak zdaj glih ni bilo vroče (čeprav zna naša še vedno zašvicat na rokah ali ko leži na podlogi) pa takrat jih je imela po obrazu in vratu. A mislite, da bi lahko bila 5. bolezen (ker za . je baje pogoj visoka  vročina 3 dni pol pa izbruh lišajev). Klicala sem P in je rekla, da če nima vročine in kakih oblog v ustih naj ne bi bilo nič hudega. Da verjetno kak virusni izpuščaj in da itak za to ni zdravila. Če bi pa začela dobivat še več pikic po celem telesu pa naj grem k dežurnemu. Saj bi šla zjutraj z njo k zdraniku ampak je ob 10.00 zaspala in je spala do 13.00, se najedla bila kakih 45 min auf spet jedla (tu pa tam malo jokeca - ampak nič kritičnega) in je 14.45 spet zaspla. Zdaj pa mislim da se spet počasi zbuja. Ampak bi predvsem vas izkušene mamice vprašala še za mnenje.

No smo na vezi, alarm:)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
6.8.2010 16:08:31   
tintin
agha: itak, da rabiš osebno! Drugače ti lahko še rečejo, da otrok ni tvoj:) in da si ga kje "ugrabila". Resno, bolje je imet osebno..nas niso nikol ustavli, ampak nikoli, nikoli ne veš...

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
6.8.2010 16:09:35   
tintin
aja, sicer če daš delat osebno jo imaš v parih dneh...tako da če greš takoj v ponedeljek, jo v petek že imaš;)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
6.8.2010 16:11:57   
tintin
didi: nimam pojma kaj bi bilo..mogoče je kaka alergija al kaj... tečnoba je pa v teh dneh prisotna pri vseh...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
6.8.2010 17:25:01   
mamika25
 Didi - si pomislila na norice?

Kar opisuješ, točno take so. Mehurčki (vodeno), pa iz lise se naredi. Tečen otrok, ni nujno da je vročina. Mogoče? Vseen upam da ne. Ste s kom bili ki je v kratkem norice dobil? So drugač ful kužne in se jih dobi zlahka, dojenčkom tudi ni prizanešeno. user posted image  

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
6.8.2010 17:27:25   
mamika25
Hmm drugač pa ima naš tudi vse pikasto po obrazu. Take mozolčke. Novi se ne delajo. Vem pa da smo tisto noč ki jih je dobil v sobi imel 2 komarja. Od tiste noči ima mali na glavi in obrazu cca 8 pik (bulic). Tako da je možno tudi to. Nima pa nikjer drugje po telesu.

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 18:49:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamika25)
  Neposredna povezava do sporočila: 1664
6.8.2010 18:55:08   
nejanejc
hej cojka.. danes je nas tudi podrl rekord v preoblacenju... je tud slo do vrata :)
kak dan je pa prov priden... hehe

zdej sem ga komaj uspavala, ker je bil tecen ko driska, ko ni zaspal po hranjenju inniti na vozickanje nismo sli... Pol zvecer pa jovo na novo uspavanje. Pa se zbudit ga bo treba, da ne bo predolgo spal, ker pol ga ne spravim spat danes ampak jutri... Mogoce se bo pa lepo sam pocasi zbudil, tako je se najbolje

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
6.8.2010 18:56:53   
nejanejc
aja cojka, jst je zacuda tudi se nimam tok tok...... ceprav ne polno dojim. Se pa matramo par ur na dan se skoz

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 19:22:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 1667
6.8.2010 19:26:47   
nejanejc
cojka, ja tudi jst se spomnem une slike od amelie... tako je blo danes pr nas, pa tudi med dojenjem. sam tokrat me ni se mene "umazal".. smo sam njega preoblekli

Neposredna povezava do sporočila: 1668
   [Brisano sporočilo]
6.8.2010 22:33:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 1669
7.8.2010 0:22:32   
Anonimen
Zdravo!
Na hitro se bom javila ..mi gremo na morje ..lepo se imejte ,pogrešala vas bom,ko pa pridem nazaj se pa javim in vas preberem za nazaj ..uživate in pazitem na vaše sončke..lp...

Neposredna povezava do sporočila: 1670
7.8.2010 0:56:11   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

dacy, raje dajaj še teh par dni AB, ker če a prehitro opustiš bo vnetje kmalu nazaj...jaz sem se v mlajših letih parkrat tako nasankala z AB....imela 6 angin v enem letu, ker nisem 5x AB do konca pojedla...

tintin sem klicala P od tamalega in je rekla naj opustim hiconcil in naj samo inhalaacije delava , tak da sem narocila inhalator in bomo lepo samo inhalirali ... raje riskiram brez AB kot da se nam pojavi vnetje ledvick ko ima mali ze tak probleme z levo ledvicko

amelie povej tasci ze enkrat kar ji gre, drugace ti bo skoz srackala po glavi ... ne se pustit ... vpprasaj jo ce se ona ne zna z otrokom drugace ukvarjat kot pa da ga po rokah vlaci ...

agha jaz imam za vsak slucaj osebno od malega skoz v denarnici, saj v bistvu ne zasede dosti prostora ... raje jo vzami s sabo ... nikoli ne ves ...

cojka mi kakamo samo enkrat na dan ali pa celo kaki dan nic ... pa se to je ponavadi kup dreka ki je cist prilepljen na rit , ampak vazno je da lepo v plenici ostaja ... vglavnem nimamo problemov s tem ...
Kdaj bos kaj na Bledu ? Mislim da je pa zdaj res ze cas za kavo ...
Midva z malim greva jutri nazaj iz MB na Bled in sva tam do 20.8. potem pa spet v MB ker imam jaz pregled pri G ... javi mi se bos imela kaj casa da se koncno dobimo in da vidim tvojega pikeca malega user posted image

Tak zdaj pa spanje na sporedu ... jutri treba zgodaj vstat in malega porihtat in ko bo on nazaj zaspal , meni spanje odpade ker treba vse spakirat in cim vec v avto spravit ... Lahko noc vsem user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
7.8.2010 11:09:25   
legenda_m
živjo živjo

evo mi2 sva že v akciji sva spekla mafine, jaka je mešal jst pa dodajala in merila sestavine, zdj je šou pa en mejčkn (poudark na en mejčkn) zaležat.

evo da vas komentiram

levinjica- uživejte, in še en nasvet: ko boste naslednjič kupovali avto, pomislite da greste kdaj pa kdaj na morje hi hi.

cojka- naš tamau je bil zanč tako posran, da sm ga sam v bano namočila. po celem hrbtu do glave. in pol še tist bodi čez glavo vlečt. fuuuuj. pa še men se mal dviguje ob vonju kakca. sm mal razmišljala čeb si nabavla gas masko

amelie- tasti in tašče so itak najbl pametni na tem svetu. pokaži, da maš tud ti čist zgledn IQ

frizer- uf ja bi blo treba it. sam glede na to da me jakec konstantno vleče za lase (pa nimam jako dolgih) in da mi jih kar nekej izpuli, bom kmal brez. tko da.... a se mi splača? user posted image user posted image user posted image

osebna za user posted image  kko jih pa slikajo pri fotografu? ja vem da s fotoaparatom sam tko da se ne vid recmo da ga kdo drži. ma sj najbrž majo že izkušnje

aprilčica ne preveč prodajat mogoče boš rabla za ta druzga ;)

cunce tudi mi večino sposojenih (hvala sodelavki) in pa če mami vidi kaj čemur se reeees ne more upret... pol mal nabavmo... tolk o šparanju ;)

nč pridne bodte...

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
7.8.2010 11:24:07   
amelie
Jutro!

A je to normalno, da se že ob tej uri bašem s sladoledom? user posted image  
Moj je malega ven peljal, da lahko jaz v miru peglam. Sem šla najprej mal peglat na internet user posted image

Dacy, vedno mam tebe v mislih, ko me kaj v zvezi s taščo muči. Ti znaš to tko fajn zrihtat, jaz pa kar mislim, da če bom res ful prijazna, se me bo en dan usmilila in me bo začela upoštevat. Vem, dobim zlato medaljo za naivnost ... user posted image  Še dobro, da si prebrala navodila za AB. Kdaj pa imata kak pregled za ledvičko? Jaz mam še vedno dober filing, da bo šlo nazaj in bo vse okej ... user posted image

Drekci, he he, vidim, da se je Žigov pridelek vpisal med legende user posted image  No, moram potrkat, da tega več ne počne! In sočustvujem z vsemi, ki jih dobivate v naročje, se spomnim teh časov ... user posted image  Zdaj sračka enkrat na dan, normalne količine.

Didi, upam, da je mala ok.

Levinjica, uživajte na morju!
Mamika, danes bo boljši dan! user posted image

Menstra, tud trkam in naj kar še naprej tako ostane ... sem itak mela ful dolgotrajno čiščo in beli tok celo nosečnost, tako da bi zdaj še mela mal premora ...

Pucanje, tud pri nas neverending story ... pa še pasje dlake ... je vedno kaj za delat. Samo jaz se včasih mal neumno nardim ... user posted image

Mi mamo pa naslednji teden dermatologa zaradi Žigovega žilnega znamenja na nogi in ritki. Vsi so rekli, da ni nič nevarnega, zato ne vem, zakaj nas k dermatologu pošiljajo ... Upam, da je to stalna praksa pri takih večjih znamenjih. Se pa skoraj nič ne vidi, ko mu je toplo, če ga pa zebe, se pa kar obarva. Nič, bomo videli, kaj bo ...

Zdaj pa še en krog po netu, pol pa likalnik zalaufat ...

Fajn se mejte!

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
7.8.2010 12:59:28   
didi5

Babe na hitro! Hvala za dobre želje. Danes je zelo pridna, pikice pa izginjajo. Mogoče so bili pa res samo komarji - mogoče sem blesava - pa kaj jaz vem kak kaj zgleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak da nes sva že zavila darilo (ki je veliko cca. 1mx1m), pospravila, skuhala, pedinjala tamalo, šla vozičkat, si oprala z glavo (zdaj s turbanom sedim pred računalnikom) in pa spakirala za tamalo ker gre PRVIČ NA POČITNICE (mater se tega nabere - zraven bomo vzeli skor vse kar imamo, da bo ja babičino delo čim lažje). No v bistvu gre prespat k babici in dediju (moji mami in atiju) midva pa na abrahama (čaaaaagaaaaaaa - ma itak bom ob 23.00 že tak zaspana, da bom kar na stolih zalegnila user posted image user posted image user posted image ) in pol greva jutri dopoldan po njo (ko se naspiva). Fuuuul se veselim najinega prvega dneva fraj po skoraj 4 mesecih (da ga imava za odklop, za en drugega) po drugi strani me pa kar stiska pri srcu, ko jo bom dala v rejo k babici. Nisem si mislila, da bo mi tako težkouser posted image user posted image user posted image user posted image , ampak jo želiva čim prej navadit na počitnice : prvič ker tudi mami in ati morata kdaj pa kdaj kaj za sebe naredit in drugič ker v najinem otroštvu so najlepši spomini prav iz počitnic na kmetiji pri sorodnikih (samo da ni bilo starcev user posted image user posted image user posted image user posted image ).

No mejte se, si moram še frizuro naredit, speglat (to delamo po novem kar sproti), pol pa na pot (aja pa prej še avto nafilat).

Leeeep vikend

Pokomentiram drugič :)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
7.8.2010 15:01:03   
Anonimen
Cojka: wbuser posted image user posted image Bodi vesela, da se mali tako pokaka. Naš se muči in muči in po treh dneh mu končno uspe. Sicer je takrat tudi sranja čez glavo, ampak bi raje videla, da bi kakal vsak dan oz. večrat na dan. Mate pa fajn mere, bravouser posted image user posted image Menstruacije pa tudi jaz še nimam, jeeejuser posted image user posted image Je nič ne pogrešamuser posted image

levinjica: uživajte na morju. Jaz že odštevam do naslednjega dela dopusta, da spet malo pobegnemuser posted image

Ne vem kaj vse sem še mislila napisatuser posted image user posted image

aja, osebna: jo imam skos v denarnici. Nikoli ne veš.

amelie: ne se pustit tašči, res! Kar povej, kar ji gre, ker če ji zdaj ne boš ti bo celo življenje srala po glavi. Uf, ja, je normalno - to zaradi sladoleda. Jaz tudi to delamuser posted image user posted image user posted image

didi: uživajta!!!!! Sem ti fouš!user posted image Jaz malega ne morem dat v varstvo, ko je pa skos na joški.

legenda: jaooooo, ne noooo. Ne še enega! Ne še zdaj... Čeprav sem imela zadnjič preblisk, da bi še enega zrihtala. Tko... drugo leto poleti - bi bilo glih idealno, 2 leti razlike, jaz podaljšam absolventa... Potem se je začel pa mali cmihat in tečkat in sračkat, pa sem si v sekundi premislilauser posted image user posted image

dacy: user posted image user posted image za vse v zvezi z ledvičkami in zdravjem. Vse se bo poštimalo!

tintin: si nekaj od pospravljanja govorila. Veš kako bombo imam jaz... Mi kar slabo rata, ko potuhtam. Potem pa tukaj visim namesto, da bi se spravila kaj pospravit. Najbolj sovraži prah, pa ga nisem pobrisala že ene 4 mesece. Čunki smo mi... jauser posted image

mamika: tako zgleda hranjenje pri nas zadnje 3 dni. Samo, da se meni na joški zvija. Ne vem kaj mu je!!!user posted image

agha: fajn nakupujte, če ste šliuser posted image user posted image

nejanejc: ne sekiraj se zaradi pucanja. Smo že 2 take.

Danes šibamo k mojemu tastu. Je prišel od mojega moža stric iz Amerike (po 31ih letih), mi pa se nismo videli 2 leti (pred dvema letoma sva bila midva pri njem v Ameriki). To bomo delali danesuser posted image

Včeraj sem jedla lubenico... sem mislila, da mi je lahko samo po prenažiranju s čokolado tako slabouser posted image user posted image Sem šla skoraj bruhat, tako sem se napokala. Požeruh... Kot, da mi je treba tok jestuser posted image user posted image user posted image

Papauser posted image

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.