Anonimen
|
Dober večer mamice! Vidim ,da ste se kar za čvekale...nekater ste se po dolgim odmoru le vrnale lepo to... Mi imamo tudi malo problemov z hranjenjem.Naša Ema bi enkrat pila na 2 uri ,enkra t na 3 ,pa enkrat 12 drudič 160,pa malo čaja,sedaj mi je spila 3 dcl v celem dnevu.Ko pa se hranimo oz dojimo,jo pa vse druga zanima samo ziza oz.steklenička ne...Čez 6 dni bo star 4 mesece in se vidi ,da je začela okolica zanimati ,kaj se dogaja.Včasih se po 1 uro hranimo..katastrofa ..se še kateri isto dogaja..Drugače je pa pridna..ni kaj ...Sedaj pa malo komenteram.. dacy katastrofa so te tablete,jaz ta mesec vsak dan krvavim,sem tudi rekla ,to škatlo še pojem ,pa konec ,sploh ne bom več jedla ,bom tudi šla po druge...glede las pa meni so že prej odpadali malo pred nosečnostjo ,v nosečnosti nič,sedaj pa spet ,so res krive tabletke ,bom še enkrat prebrala navodila.. katy jaz sem tudi šivilja izučena ,pa imam šivalni stroj doma ,pa bolj malo šivam... jokanje moja je tudi en čas to delala kakih 14 dni ,da je zelo jokal preden je dobila zizo ali stekleničko ,potem je še vmes jokala ,pa je potem nehala.Sem vprašala P pa je rekla ,da je mogoče tako lačna bila ,sam če bi to bilo ,bi se pol po merila ,ko je dobila za jest ..tak ,da ne vem ,kaj je to bilo..sedaj je pa uredu... nejanejc lepo ,da si se javila ...ste uživali v potepanju..glede tašče pa ,si dobra ,da si zdržala zraven nje ,jaz pravim manj jo vidim rajo imam..Se vidimo 1krat na leto...mamice so čisto drugačne... planice jaz imamnajraje pamperske ,sem tudi milerjeve probala,ko sem jih dobila ,pa mi niso všeč,jo držijo me nogam ,ima kar močne bederce,pa se 4 probala ,pa je bilo isto,pri pamperskih imam 3 pa so ji čisto uredo... kakanje moja največ 4 dni ni šla na blato,to je tak skor naromalno za dojenega otroka,drugače pa malo kamelčk v vodo ,pa čisto malo popit ,pa deluje ..probajte ,tiste ,ko imajo otroci probleme.. Gh ste se kar po večina že odločile ,da boste začela z uvajanjem goste hrane,jaz bo počakala do 6 meseca ,mogoče kakšen sokec po žlički.. obračanje iz trebuška na hrbet moja se je že samostojno začela obračati ,tak ,da jo moramo skozi imeti na očeh.. To je to ,dosti bo za danes..se še kaj pišemo ..lepo bodite..lahko noč..
|