|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
15.7.2010 15:42:18   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: agha

Amelie - si me spravila v boljšo voljo takoj ko sem to prebrala.user posted image Sem malo žalostna trenutno user posted image user posted image , je moja najljubša stara mama slaba. Sem klicala dežurnega pa so po njo poslali rešilca, do jo peljejo v zdravstveni dom, ker bi jaz to trenutno res težko izvedla (mi je pa hudo, da ne morem). Od tu naprej pa...bomo videli. Jaz se bojim, da ji ne preostane drugega kot bolnica, kaj bo tam je pa tudi vprašanje. Pa še sama sem od njenih sorodnikov. Oba sinova (moj ati in stric) sta z ženama na potepanju po Balkanu, bratranci so pa bolj tako tako. v bistvu ima samo mene v tem trenutku in vse odločitve kaj in kako so na meni...uf, upam, da ji bodo vsaj kaj pomagali...

user posted image   ah, joj se mi smiliš.
Si pa pridna da tako poskrbiš za vse. user posted image
Držim pesti, da bo vse ok. user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
15.7.2010 15:43:36   
tintin
Mi imamo tudi bojkot kuhanja...danes smo jedli filano papriko in pire iz Spar restavracije... Sicer pa bomo jeseni montirali klimo.

Agha
-držim pesti za staro mamo.

Nejanejc - tudi jaz jo pogrešam in upam da je ok.

Naši otroc spijo...potem pa bomo menda počas šli...

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
15.7.2010 15:52:54   
amelie
Sem malo žalostna trenutno user posted image user posted image , je moja najljubša stara mama slaba. Sem klicala dežurnega pa so po njo poslali rešilca, do jo peljejo v zdravstveni dom, ker bi jaz to trenutno res težko izvedla (mi je pa hudo, da ne morem). Od tu naprej pa...bomo videli. Jaz se bojim, da ji ne preostane drugega kot bolnica, kaj bo tam je pa tudi vprašanje. Pa še sama sem od njenih sorodnikov. Oba sinova (moj ati in stric) sta z ženama na potepanju po Balkanu, bratranci so pa bolj tako tako. v bistvu ima samo mene v tem trenutku in vse odločitve kaj in kako so na meni...uf, upam, da ji bodo vsaj kaj pomagali...

Upam, da bo vse okej!!!
Meni je prejšnji teden dedek umrl. Mi je bilo za znoret hudo, ampak ko sem vidla, kako me mali zmedeno gleda, ko se jočem, sem kar potlačila to nekam na stran ... Ne vem, kdaj bom predelala, zdaj ne morem.
Mislim na vas in ti želim, da bi izvedela dobre novice! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
15.7.2010 18:46:51   
didi5
Ola babike:) Vidim, da me nobena ne pogreša, pa ni hudega :)

Zdaj sem rabila več kot pol ure da vas preberem. Nam se je pa prejšnji teden pokvaril avto (sva ga dobila včeraj iz popravila, se znebila dinarčkov, ampak sva sedaj vsaj s tamalo spet mobilni) pol pa je šel še računalnik (tako, da sem bila čisto odrezana od sveta) Zdaj mi je pa dragi prinesel iz službe prenosnik vsaj za popoldan, ker moram še nek elaborat skupaj spravit za gasilce.

Itak se več ničesar ne spomnim kar bi rada pokomentirala - ker moji možgani so se od te vročine stalili. Mislim da še v tuniziji v puščavi nisem tako švicala kot zadnje dneve. Pri nas v stanovanju je kao hladneje, če prideš od zunaj not, ampak v treh minutah se navadiš in začneš kuhat ko stouser posted image user posted image user posted image

Naša Larica zadnje dneve kar spi čez dan in pa DVE NOČI ZAPOREDOMA CELO NOČ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (nekje od 21.30 pa do 7.00do 8.00 zjutraj. Ampak pod pogojem, da je na trebuščku. Je prava pojava, kravic niti pod razno noče past, na trebušček za spanje pa jo lahko komot preobrneš ko že vsaj na pol spi. In tako tudi najdlje in najmirneje spi (ker ne budi samo sebe ko brca). Upam da tako ostane, ne bi imela nič proti.

Oblačenje ponoči: mi jo imamo samo v bodyju brez rokavov - pa je zjutraj še vedno prešvicana (pa celo noč odprto okno (itak ne piha po njej, ker če ne smo čisto brez lufta)
mamika 25 : user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

kema za sončenje: eucerin kids : samo po rokicah in nogicah jo malo namažem če vem da greva na malo daljši sprehod. Ampak zdaj itak ne moreš kam daleč, ker naju obe skuri

Hrana:
zdaj ko je naša dva dni spala celo noč je znala pojest cca 150ml (danes celo 1x 180). Ampak to samo 4 hranjenja kar je skupaj 600ml (danes je pa pojedla skupno gledano še manj, zjutraj 150. ob 13.00 (komaj) 180, ob cca 17.00 pa samo 60!!) Sicer upam, da gre samo za vročino - ker v tej vročini tudi meni ni za jest (spila je pa malo manj kot 1dcl čaja - se meni zdi tudi dokaj malo, pa jo nonstop s tem čajem posiljujem). Bo pa v sob. stara 3 mesece. Sicer me je potolažila včeraj moja prijateljica - njena hčera je bila glede mlekeca tudi lena - pa je zdaj čisto zdrava 4-letnica (predvsem pa navihana user posted image user posted image )
Evo zdaj smo spali 20 min pa gremo dalje :) Ko bom imela spet na voljo računalnik se javim:)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
16.7.2010 8:42:18   
amelie
Jutro! user posted image

Mali miš spi, jaz pa spletno nakupujem user posted image  Sem naročila mojo najljubšo pravljico iz otroštva Mali kakadu Svetlane Makarovič, kremo za temenca od Mustele in kremo za sončenje od Mustele. Kljub vsem poskusom odstraniti temenca s sredstvi iz domače lekarne + včeraj še s peno od Mustele, ima mali še vedno zaplate tega sr**** po glavi user posted image  Upam, da bo krema pomagala.

Včeraj zvečer smo bili s kolegi na pijači in prideta starejši gospod in gospa malo se pogovarjat o dojenčku user posted image  Mi grejo navadno na živce, ampak tadva pa sta bla tako luštna! Sta razlagala, kako sta prejšnji vikend prvič čez noč čuvala 2 meseca starega vnuka - zbujanje na tri ure, pravo vojno stanje user posted image  In kako sta vsakič, ko je za odtenek spremenil barvo, mislila, da bo kar umrl user posted image  user posted image  In razložila sta, da se za svoje otroke nikoli nista tako bala kot se za vnuka. Sta mi kar dala malo mislit. Mogoče malo bolj razumem obnašanje moje mame zdaj, he he. Čeprav moram rečt, da je kar prišla k sebi in mi je celo rekla, da je čisto očarana nad mojim odnosom do otroka in da zelo lepo skrbim zanj. user posted image  Hvala, mami user posted image  user posted image  No, saj mi je pasalo to slišat.

Dragi me danes pelje v DM-a - za obletnico mi je podaril neomejen nakup babjih potrebščin v DM-u, da malo obudim bejbo v sebi. Ha ha ha, kot da je to možno!!! No, bom šla poskusit. Komaj čakam! Pa upam, da me ne zanese na otroški oddelek ... user posted image

Didi, super za spanje! user posted image  
Žiga me je danes zbudil ob 5h, spat je pa šel ob 23h. Pa je potem nazaj zaspal, ob 7h še enkrat v spanju jedel in zdaj še spi. Meni je to prav super! Več kot 6 ur pa tud prej nisem nikoli spala. Razen zadnji mesec nosečnosti, ko sem spala kot nora user posted image

Agha, upam, da je pri vas vse OK!

A se mi samo zdi, al je danes malo manj vroče?
Lep dan vsem!

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
16.7.2010 12:00:59   
Anonimen
Zdravo mamice!
Da se na hitro malo javim in pokomenteram...Danes se tudi meni zdai manj vroče ,a mogoče zato ,ko piha ne vem...
Drugače je naša babika spala danes 13 ur pa pol..pridna je bila sem šla vmes pogledati,če še diha...potem sma se nahranile sedaj pa spet zaspala..Ta vročina jih zdela čisto do konca..se mi kar smilijo...to je to ..sedaj pa malo komenteram..
amelie dobra si ,da vse sfolgaš..upam ,da bo z staro mamo vse ured,da ne boš imela toliko skrbi...
           lepo darilo od tvojega..jaz tudi upam ,da te ne zanese na otroški oddelek..jaz sem tudi taka ,če kaj dobim zase ,pol pa kar za hčerkice  namenjam..
nejanej tudi mi te pogrešamo..kje se skrivate...javit se kaj..
didi5 ja vas je pa doletela tista =sreča=,ko se nekaj začne se ne konča...saj se bo nehalo..jaz tudi ne vem ,kaj bi naredila ,če bi   se računalnik pokvaril..
hranjenje ob te vročini moja zelo slabo je..spije 3 dcl čaja..saj ne vem a je to preveč za 3.5 starega otroka..kaj pravite ve...pravijo ,da ni dober toliko čaja..sam nekaj pa mora otrok piti ,vode mi pa noče...dojimo se spet bolj slabo ,noče piti ..si pol stiskam pa po steklenički,spije od 120 -180..jim res nič ne paše v tej vročini.
Ja lepo se imejte grem ,danes kosilo kuhati..pečen piščanec,paradižnikova solata pa pečen kromperček...sem že kar lačna...včeraj nisem nič kuhala...to je to ..uživajte tiste ko greste ta vikend na morje,mi še imamo 21 dni .pol pa nas ni 14 dni ..komaj čakamo...lp..
še nekaj sem pozabila...
planičke za kopanje ste nabavile ali boste kar brez planičk,jaz sem jih kupila v tušu..sem dalaza 12 kosov 5 eur...
sedaj pa res..lp...

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
16.7.2010 12:40:18   
legenda_m
hej hoj

agha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kopanje v bazenih- ja jst svojga letos ne bom nikjer namakala razen doma. pravijo pa da je fajn da majo kopalne pleničke zarad nesnage v bazenih in pa razno raznih pedofilov. user posted image  groza kam smo pršli. hm mnja.

ej ne da se mi več pisat. provzaprov ne vem čist točn kaj bi. it's one of those days.... ajde pridne bodte. evo gin gin. že letim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
16.7.2010 12:41:36   
nizy

IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Dragi me danes pelje v DM-a - za obletnico mi je podaril neomejen nakup babjih potrebščin v DM-u, da malo obudim bejbo v sebi. Ha ha ha, kot da je to možno!!! No, bom šla poskusit. Komaj čakam! Pa upam, da me ne zanese na otroški oddelek ... user posted image

mislim, da boš prej zašla na otr.pddelek user posted image user posted image ,

pa čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image

tudi mi2 jutri praznujeva 13.obletnico, oduser posted image sm dobila nov telefon user posted image , nimam pojma , kaj njemu kupituser posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
16.7.2010 13:56:06   
agha
Tako, pa še poročilo z moje strani...

Najprej hvala vsem za spodbudne besede glede moje stare mame. Dobro da vas imam in da se lahko na vas obrnem, pa čeprav vas osebno niti ne poznam. user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa z njo tako, da je v bolnici in da se ji je spet razširil rak na črevesju, 2x je bila že operirana zaradi tega. Kaj bo zdaj, bomo pa videli. Upam, da bo ok čeprav je stara že 87 let. In pe to: včeraj je bila jezna name, ker sem jo spravila v bolnico...jao! user posted image No, saj mislim, da jo bo jeza minila, ko bo ugotovila, da je to samo dobro zanjo.

Drugače pa...sem rekla včeraj, da ni za računat na ritem naših malčkov. Naš je takoj, ko sem to zapisala, ubral drug ritem in mi vse postavil na glavo. Ne vem, če ne bere RR. user posted image user posted image Poleg tega je začel bojkotirat pasenje kravic in obračanje, pa tako lepo je to počel v torek in sredo. Mogoče se mu pa ne da telovadit v tej vročini. Najbrž si misli: mami, ti kar sama krave pasi v tej pasji vročini! user posted image

Eno vprašanje:
naš malček se vedno obrača v spanju z boka na hrbet in zdaj se počasi bojim, da se mu ne bo pravilno oblikovala glavica, da bi imel kje pomečkano. Zanima me, če se tudi vaši obračajo oz. če jih obračate na bok v spanju, ko se obrnejo in kako naj to preprečim. Saj ga "podložim" za hrbtom ampak to ne pomaga nič, se vedno obrne.

Obletnice
- midva sva glede tega bolj na easy narejena. Skupaj sva že več kot 11 let (maja je bilo 11 let) ampak se nama je tudi že zgodilo, da sva nanjo enostavno pozabila. Ne dajeva nekega pomena temu. Ampak Amelie, ti si kar daj duška, če imaš priliko!! user posted image

Punce, ne se mi stopit, ker vas bom še rabila.user posted image Uživajte!!!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
16.7.2010 15:09:59   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: nizy
mislim, da boš prej zašla na otr.pddelek user posted image user posted image ,

pa čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image

tudi mi2 jutri praznujeva 13.obletnico, oduser posted image sm dobila nov telefon user posted image , nimam pojma , kaj njemu kupituser posted image

He he, sigurno bom šla vsaj malo pokukat ... user posted image  Hvala za čestitke! In čestitke nazaj! Jaz sem mojemu kupla telefon user posted image

agha, midva sva si vsa leta kupovala kaktuse za obletnico user posted image  Pa ne, da sva kakšna navdušenca nad kaktusi, ampak je to pač ena interna fora user posted image  Nisva pa nikoli kake romantične drame zganjala okoli tega dneva. Letos mu je pa telefon crknil en teden prej in ker sem vedla, da si ful želi tanovo motorolo, sem mela idealno priliko, da mu jo kupim, ker sam si je ne bi. Potem mi je pa moral vrnit darilo, he he user posted image  Naslednje leto pa nadaljujeva s kaktusi user posted image
Glede ritma - zlobna vila RR te je ziher slišala! Je treba ful pazit, kaj zapišeš, ker ta baba je ful žleht user posted image  user posted image
Žiga pa ful čudno pase kravice. Tega že ne bova zdravnici pokazala user posted image  Se kar odriva nekak od podlage, ne z rokicami, ampak s celim zgornjim delom. Zraven pa take glasove spušča kot bi jih jaz, če bi šla zdaj trebušnjake delat user posted image  Je pa faca Arne, da mamo pošilja krave past. Kaj se bo matral v taki vročini! Se čisto strinjam z njim user posted image
Uh, Žigec že od prvega meseca spi na hrbtu. Ima pa glavo vedno na stran obrnjeno, tako da je najbrž vseeno. Zadnje dva dni pa zaspi samo na boku. Se ful hoče sam obrnit, pa mu rata nekak do polovice, pol se pa jezi, dokler mu še noge ne preložim čez, da v bistvu že leži napol na trebuhu. In potem zaspi v sekundi. Ampak pol ga jaz nazaj obrnem, ker nimam pojma, če je ta poza 'zdrava'. user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
16.7.2010 15:24:34   
legenda_m
ej agha ti kr mirno spi zarad glave tud moj se obrača z boka na hrbet ma se sploh ne sekiram zarad glavce sj bojo pol laski zrasl čez, aja edin če bo plešast pol. hm ma neeee. ti kr mirno spi ponoč. nedolg nazaj je blo na forumu k je ena spraševala isto foro. mal pobrskaj če maš čas. za staro mamo pa... naj se uredi tako kot se mora. tebi pa veliko moči in energije da boš dobr peljala stvari. na konc bo vse ok. boš vidla.

ful se sprašujem zakaj nimamo doma nbene čokolade user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . če med nosečnostjo nism dobila nč nase bom zdj tok več user posted image user posted image user posted image
user posted image  spi. vroče je k pes. aja ful mal mi je. komi da zdela 100. no sj je vroče sam me pa mal skrbi. ga kr mal nalivam kdr je buden. s čajem, mlekom........

grem napisat kaj rabmo iz trgovine. predvsem bi čokolado. in to veliiiiiko. ne vem kaj mi je.
ajde

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
16.7.2010 16:13:14   
Anonimen
agha in mamika: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi šibamo na morje, tako, da se vam javim čez kakih 14 dni, ko pridem domov, ker tam nimam interneta - hvala bogu!! Imamo tv, pa je tudi prižgem ne. Še telefon bom imela večino dneva ugasnjen, na smse pa bom odgovorila le mojemu možu, ostalim pa ne. Tako imam poln kufer vsega folka, da komaj čakam, da spokam. Odkar sem rodila se še sploh nisem imela prilike spočiti od LJUDI, tako, da bom zdaj izkoristila teh 14 dni in se posvetila sebi, mojemu sončku in tudi moji postavi. Je skrajni čas, da spravim kakih 5kg dol... plavanje: prihajaaaamuser posted image user posted image user posted image

Babike, bodite v cvetju, čimmanj neprespanih noči (aja, krčkov nimamo že 3 dni, juheeeeeejuser posted image user posted image user posted image ) in veliiiko nasmejanih dni. Se ˝vidimo˝...user posted image

(odgovor članu legenda_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
16.7.2010 22:23:18   
country
Hojla!

No, pa imam spet en mal časa za rruser posted image

Zdaj trenutno čakam, da mi otroci trdno zaspijo, ker moram kremšnite dokončat, pa je precej ropotanja... kremo je treba z mešalnikom stepat 10 minut in ker je to nad paro vmes ne sme bit intervencij...

Ne vem kaj je z našo starejšo. Danes ponoči ko sem šla hranit so bla vsa vrata odprta, ona pa na postelji in spala.user posted image  Ne vem, a jo luna nosi? Upam da mi ne bo šla ven!

...

No, pa sem vmes skuhala še kremo. Prav super mi je ratala, nobenih kepicuser posted image  Zdaj je na hladnem, ponoči še smetana gor in pokrov, zjutraj pa razrezat in vse najboljše mami in ati!

Danes sem Žiga peljala h kardiologu. Bile je napoten, ker je P slišala šum. Pa so ugotovili, da ima zdravo srce in šum, ki ga ima 1/3 ljudi in ni nevaren. user posted image  

TEMENCE - Točno tako je pri nas, kot pri amelie. Sporoči prosim, kako se obnese krema. Pri nas se je najprej malo popravlo, zdaj pa sta spet pohrastanauser posted image  Če bo krema v redu pa nabavim še to.

SPANJE - Tudi naša dva se obrneta na hrbet, glavo pa obrneta na stran. Isto je počela tudi tavečja, pa ima čisto lepo glavico, zato po mojem ni tukaj kaj skrbeti.

HUJŠANJE - Jaz sem sicer izgubila vse nosečniške kg, ampak kaj ko jih je še od prej xx preveč.user posted image  Zdaj sem se začela zavestno kontrolirati pri hrani in se malo že pozna, ampak kaj, ko je treba probat, če so kremšnite uspele...user posted image  Disciplina, ni druge. In pa veleslaven francoski recept.user posted image

LJUDJE - Včasih jih je res preveč, pa sprašujejo kako naj pomagajo in ne pomislijo, da bi rad samo malo miru, pa čeprav se mali dere... Po mojem so kar povsod. Upam aprilčica10, da se ti uspe spočiti.

Mene pa zanima, a je katera že dobila m? Ta user posted image  je mene obiskala danes.user posted image

Naj bo za zdaj dovolj, da ne bo spet preveč za brat. Še kuhinjo pospravim, pol pa spat. Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
16.7.2010 22:34:19   
Anonimen
Country  zdravo!
Ja lepo,da si se spravila krem šnite delati..dobra si ,da vse zmoreš...
Menstruacija ...jaz sem jo že drugič dobila,pa še dojim..jem tablete Cerazette,pa je katastrofa..med 1 in drugo men. je bilo 21 razlike,ko sem bila druge konec jje bilo 5 dni uredu ..sedaj že pa en teden rjav izcedek malo temno krvam..ne vem ..kaj bi to bilo..katastrofa..
Koliko pa imate stare dvojčke...lp..

(odgovor članu country)
  Neposredna povezava do sporočila: 1364
17.7.2010 0:19:27   
tropical
temenca:
jaz imam kremo od Mustele in ker nisem našla pene od Mustele mi je dala v lekarni A- derma peno je kao šampon. Res full pomaga in mi smo se skoraj znebili temenc. Sam meni se ne da umivat pupiki glavo skoz. Ji vsaki drugi dan sedaj ko imamo probleme z temenci.
čaj:
včeraj ko je bilo tako vroče mi je pupa ko sem ji prevrela vodo s sladkorjem popila celih 40 ml. Prej sem jo hotela dojit ampak je mleko kar odklonila vodo pa z užitkom spila. Danes ko je bilo tako vroče sem ji prevrela pa samo vodo pa mi je vse popila 30 ml.

Danes sem ji pela pesmoco Metuljček cekinček pa se je tolk smejala in nekaj brbljala zraven kot da bi pela. Tolk sem se nasmejala pravi užitek jo je bilo gledati in poslušati.

KOpanje.
danes smo se šli kopat k Soči. Z pupo smo bile kar v senci. Samo enkrat sem šla v vodo . Voda je topla ampak meni se je zdelo da mi bo mleko zmrznlo.user posted image user posted image user posted image Drgače je bila res topla sam tak občutek je bil.

Zdaj grem pa v mižule. Ne vem kako bom spala ker se ni soba prav nič ohladila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
17.7.2010 7:54:05   
legenda_m
čau

temenca a hladilno mazilo ste probale? jst sm sam enkrat zaenkrat in se je obneslo.
aprilčica uživaj
country- jst še nism dobil m. u bistvu sploh ne mislm nanjo. no sm pa tja pomislm. peesmo a ne bi pa zdj počas mogla že bit? sploh glede na to kok sm tečna. ne drgač pa resno ni je blo še. pa me mal skrbi. aja pa kdaj in kam pridemo na kremšnite? kile pa. k sm jst hujšala nism nč probavala če je dobr. sm nardila ponudla in pol skoz težila če je dobr. in so vsi rekl da ja in jst pol tko a pa čist zares je dobr? pa ja no dobr je....user posted image user posted image user posted image user posted image

ljudje- jst sm že tko bl asocialen tip. mislm do neke mere rabm družbo, sam najrajš vidm da me pustijo usi pr mir. zkaj joka in vsi so takoooooo pametni da je lačen. ja skoz je lačen. nč mu ne dam za jest. user posted image user posted image user posted image user posted image

dons k je moj doma grem mal u šoping. joj me ne veseli. in se že vidm kko bom pršla v recmo ca in gledala to ne rabm, a to nj oblečem kam se pa to da?
grem

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
17.7.2010 11:05:54   
nincy29
na hitro javim da smo kupili tisti stolček za hranjenje in je superuser posted image
šibamo mal v hribe se odpočit od te vročine..komentiram kaj jutri..
evo tak zgleda

user posted image

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
17.7.2010 14:08:57   
agha
Hoj!

Ravnokar sem pojedla burek, nič novega, itak že cel teden od burekov živim. Sama se bom v burek spremenila, če bo še dolgo tako vroče!! user posted image Upam, da bo jutri res ohladitev, da bom spet kako normalno kosilo jedla. In cel dan bom luftala, ker je naše stanovanje vsak dan bolj toplo in nemogoče ga je sploh kakorkoli ohladit!!! user posted image

Že cel teden se odpravljam kupovat kopalke ampak nisem še šla, ker se bodo zlimale na mene od vročine. Trenutno rabim nove oz. si jih želim, da malo skrijem te strije po trebuhu. Sem tako žalostna, ko jih vidim.user posted image
amelie - tale zlobna baba je pa res en user posted image . Čisto vedno, ko sem se kaj pohvalila, se je v istem trenutku obrnilo. Ne moreš verjet, to se mi je zdaj že parkrat zgodilo. Mogoče bo boljše, da začnem jamrat! Sploh pa ne vem kje se skriva ta dobra vila rr. Mene nikoli ne obišče!!! user posted image Pa saj sem sredi mesta doma in res ni težko do mene prit!! user posted image

legenda - hvala za vspodbudne besede. Plešast? Mah ne, mislim, da ne bo, ker nima nobenga gologlavega prednika. user posted image

aprilčica- uživaj 100 na uro in ne daj se motit!!! user posted image   Meni včasih tudi ful, ful paše bit sama in tudi uživam v tem. Prav prijetno mi je, ko grem kdaj sama vozičkat in imam čas za razmišljanje... Moj ati pravi, da če se sam s sabo pogovarja je super, ker ima vsaj enega pametnega sogovornika. user posted image user posted image

Country
-  bravo za kremšnite, meni se jih v tej vročini niti pod razno ne bi dalo delat, da ne pomislim kako je to po celem dnevu s tremi otroki! Dobra si!!! user posted image user posted image

Menstruacija
- kaj je že to?! user posted image user posted image

A kaj razmišljate o uvajanju goste hrane? Jaz berem malo o tem. Ne vem točno kdaj bom začela, se pa počasi pripravljam. Vem, da pred 17. tednom se kao ne sme, ker še ni prebavni trak zrel za to.  V bistvu bom počakala, da naš pikec pokaže zanimanje za kakšno drugo hrano kot mamino mleko. Ampak kot kaže ne bo prav dolgo čakal...

V upanju na ohladitev vas lepo pozdravljam!!!

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
17.7.2010 16:43:14   
amelie
amelie - tale zlobna baba je pa res en user posted image . Čisto vedno, ko sem se kaj pohvalila, se je v istem trenutku obrnilo. Ne moreš verjet, to se mi je zdaj že parkrat zgodilo. Mogoče bo boljše, da začnem jamrat! Sploh pa ne vem kje se skriva ta dobra vila rr. Mene nikoli ne obišče!!! user posted image Pa saj sem sredi mesta doma in res ni težko do mene prit!! user posted image

user posted image  user posted image  
Zvečer, ko greste spat, pusti računalnik prižgan, da bo lahko prišla k vam! user posted image

Aprilčica, meni je v življenju najtežje ljudi prenašat! Pol pa pridejo muhe, komarji, vročina ... user posted image  V glavnem, držim pesti, da se odpočiješ od ljudi in da bo mali na morju dobro spal! Naplavaj se in uživaj!!!

Country, mater se mi sline cedijo zdaj ... user posted image  Verjetno bom v ponedeljek dobila kremo, tako da vi torek javim, a mali še ima čelado iz temenc al ne več! user posted image  

Menstruacije še nisem dobila. Enkrat sem vmes nekaj zakrvavela, pa se je takoj ustavilo. Naj kar še ostane tako.

Jaz sem pa danes McDonaldsa kuhala user posted image  Je moj prinesel, ko se je vrnil iz Topolšice, kamor je peljal psa k veterinarju, ker tukaj v MB niso nič ugotovili, zakaj se grize, pa smo dobili diagnozo popodorna depresija user posted image  Mah, ta psihič si res ne dovoli uživat v življenju. Zdaj je dobil antidepresive ... Svašta! user posted image  Sem si itak mislila, da je to razlog, ker ta pes je res takooooo občutljiv in se takoooo boji vsega novega, da je včasih kar bruhat začel, če smo obiske dobili. Ampak zadnje čase je bil res že dober, tako da sem mislila, da ne bo drame okoli dojenčka. Ah, bo že ...

Gosta hrana - agha, ne boš verjela, ampak glih zato sem zdaj prišla na RR user posted image  Sem prišla gledat, kdaj se to lahko začne. Saj ne, da sem se naveličala dojit, ampak res se že veselim, da bo še kaj drugega pojedel kot to skisano mleko user posted image  Bom pediatrinjo vprašala, kakšno je njeno mnenje. Sem pa opazla, da mali ful spremlja, ko jem, pa ko mu dam kapljice po žlički, ful na široko usta odpira, tako da upam, da bo dober jedec. Glede na gene bi moral bit ... user posted image

Noro, malega mam že dva dni samo v pamperski, pa še zmeraj mu je vroče ... Ampak ... sem že skoraj napisala, da nič ne sitnari, pa raje ne bom, da me user posted image  babji ne sliši! user posted image
Punce, zdržite še danes, jutri bo hladneeeeeeeje!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
17.7.2010 20:38:37   
tropical

user posted image APRILČICE 2010    user posted image

DATUM ROJ.   NOSEČKA   OTROK      MERE    PDP

13.02.
tanjaklemen   Matija   (PDP 07.04.)
  rojstvo: 3090 g, 46 cm

1.mesec:

27.02.
nax05             Tai    (PDP 10.04.)
  rojstvo: 1910 g, 44 cm 
1.mesec: 2590 g, 49 cm
2.mesec:

01.03.
gilda77            Kasia  (PDP 08.04.)  
  rojstvo: 2390 g, 47 cm   
1.mesec: 2850 g, 52,5cm

2.mesec: 3900 g, 
3.mesec: 4900 g, 59 cm

10.03.
mojca976       Lovro   (PDP 11.04.)
  rojstvo: 1720 g, 43 cm
1.mesec: 2800 g, 48,5 cm

2.mesec: 3850 g, 52,5 cm
3.mesec: 3940 g, 56,6 cm
4.mesec:

18.03.
katy83            Timotej (PDP 17.04.)
  rojstvo: 2320 g, 47 cm
1.mesec: 3590 g, 49 cm
2.mesec: 4810 g, 52 cm
3.mesec: 5950 g. 56 cm

21.03.
ljupka      Luka          in       
Eva    (PDP 24.04.)
  rojstvo: 2650 g, 49 cm in 2410 g, 47 cm
1.mesec:

25.03.
dacy                Aleksei 
(PDP 05.04.)
  rojstvo: 2635 g, 47 cm
1.mesec: 3978 g, 52 cm
2.mesec: 5054 g, 56 cm
3.mesec: 6110 g, 61 cm
4.mesec:     

moci                Jakob    (PDP 10.04.)
 rojstvo: 3700 g, 51 cm
1.mesec:

26.03.
pupa*81          Tarja   (PDP 03.04.)
 rojstvo: 3210 g, 49 cm
1.mesec:

RIHANON  Erik Walt_er  (PDP 02.04.)
  rojstvo: 4420 g, 54 cm
1.mesec:

aprilski hrošček   Žiga  (PDP 04.04.)
  rojstvo: 3680 g, 51 cm
1.mesec:

27.03.
levinjica            Ema
    (PDP 08.04.)
  rojstvo: 2980 g, 49 cm
1.mesec: 3500 g, 53 cm 
2.mesec: 5200 g, 58 cm
3.mesec: 6500 g, 62 cm

tesh          Žan Mark    (PDP 07.04.)   
  rojstvo: 3170 g, 51 cm
1.mesec: 4240 g, 55 cm

28.03.
kepica83         Tej
  rojstvo: 3320 g, 50 cm
1.mesec: 4620 g, 55 cm

30.04.
monolo          Tilen    (PDP 17.04.)
  rojstvo: 2890 g, 49 cm
1.mesec:
Bobek75      Metka      in Nin (PDP 19.04.)
  rojstvo: 2560 g, 50 cm in 2670 g, 50 cm
1.mesec:

01.04.
Venera              Eva     (PDP 18.04.)         
  rojstvo: 2850 g, 50 cm   
1.mesec:

02.04.
neka_noč     Žak  

(PDP 09.04.)
  rojstvo: 3030 g, 51 cm
1.mesec: 4370 g, 53 cm
2.mesec: 5620 g, 58,5 cm

Photo           Maša  (PDP 20.04.)
  rojstvo: 3070g , 50cm
1.mesec:

04.04.
smeshka          Sofija  (PDP 01.04.)
  rojstvo: 3460 g, 52 cm
1.mesec:

05.04.
Kimi6        Ema     (PDP 04.04.)
 rojstvo: 3270 g, 52 cm
1.mesec:

06.04.
flora1983        Urška 
(P(PDP 04.04.)
 rojstvo: 4060 g, 54,5 cm

1.mesec:

08.04.
marjanaj            Tibor
(PDP 16.04.)
  rojstvo: 3370 g, 52 cm
1.mesec: 4740 g, 55,5 cm
2.mesec: 5900 g, 60 cm
3.mesec: 6600 g, 63 cm

Rogljiček      Nieke Luna (maj 2010)
  rojstvo: 2360 g, 48 cm
1.mesec:

09.04.
BELA BUČA      Tajda 
(P(PDP 06.04.)
  rojstvo: 3320 g, 51 cm
1.mesec: 3620 g, 52 cm
2.mesec: 4720 g, 56 cm

11.04.
Majas            Jaka   
(PDP 13.04.)
  rojstvo:
1.mesec:

nejanejc       Nejc (PDP 06.04.)
 rojstvo: 3200 g, 51 cm
1.mesec: 4405 g, 56,5 cm

12.04.
mamika25     Maj (PDP 02.04.)
 Rojstvo: 4310 g, 55 cm
1.mesec: 5280 g, 56,5 cm
2.mesec: 6230 g, 61 cm
3.mesec: 6910 g, 62,5

13.04.
m*o*j*c*a*   Madai 
(PDP 15.04.)
 rojstvo: 4060 g, 53 cm
1.mesec:

Agha            Arne (PDP 09.04.)
 rojstvo: 3160 g, 53 cm
1.mesec:

ela24          Jan     (PDP 10.04.)
 rojstvo: 3590 g, 50 cm
1.mesec:

Pikica            user posted image           (PDP 14.04.)
  rojstvo:
1.mesec:

14.04.
amelie   Žiga    
(PDP 06.04.)
  rojstvo: 4120 g, 51 cm 
1.mesec: 5000 g, 57,5 cm
2.mesec: 6450 g, 62,5 cm

17.04.
didi5       Lara     (PDP 00.04.)
 rojstvo:
1.mesec: 3950 g, 54 cm
2.mesec:
3.mesec: 4750 g, 57 cm

18.04.
Wannabemummy  Patrik (PDP 00.04.)
  rojstvo: 3665 g, 53,5 cm
1.mesec: 4600 g, 55 cm
2.mesec: 5400 g, 57,5 cm

21.04.
MiniMiska        Gal (PDP 14.05.)
rojstvo: 3230g, 53 cm
1.mesec:

NATAŠA35     Simon (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3765 g, 52 cm
1.mesec: 4920 g, 56 cm, OG: 38
2.mesec:

Getreal     Leni   (PDP 13.04.)
  rojstvo: 3440 g, 53 cm
1.mesec: 4300 g, 55 cm
2.mesec: 5140 g, 58 cm
3.mesec:

24.04.
tintin        Vito (PDP ?.04.)
  rojstvo: 3500 g, 51 cm
1.mesec: 4900 g, 57 cm
2.mesec:

25.04.
legenda_m    Jaka (PDP 18.04.)
  rojstvo: 3720 g, 52 cm
1.mesec: 4770 g, 56,5 cm

Julka8    Miha (PDP 06.05.)
rojstvo: 2900 g, 48 cm

Cojka          Tian
  rojstvo: 3070 g, 51 cm
1.mesec: 4235 g, 54 cm
2.mesec: 5465 g, 60 cm

26.04.
Marjana Simonič        Rok     (PDP 29.04.)
  rojstvo: 3270 g, 52 cm
1.mesec:

29.04.
Aglaia   Zoja Sofija (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3935 g, 52 cm
1.mesec: 4570 g, 56 cm
2. mesec:5340 g, 60 cm

Malenaa89   Alja Medea (PDP 15.04.)
  rojstvo: 3260 g, 50 cm
1.mesec: 3800 g, 53,5 cm
2.mesec: 5360 g, 59,5 cm

30.04.
babyloverka    Bastian (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3140 g, 52 cm
1.mesec: 4100 g, 57 cm
2.mesec: 5560 g, 60 cm

01.05.
nincy29         Nik (PDP 27.04.)
rojstvo: 3240 g, 54 cm

1.mesec: 4670 g, 5,5 cm

02.05.
nizy            Lamija
  rojstvo: 3520 g, 53 cm
1.mesec: 4410 g, 54,5 cm

pikica_10       Alina (PDP 29.04.)
  rojstvo: 3170 g, 49 cm
1.mesec: 3900 g, 52,5 cm

05.05.
aprilčica10     Benjamin (PDP 30.04)
  rojstvo: 3800 g, 52 cm
1.mesec: 4110 g, 55 cm, OG: 37,5 cm
2.mesec: 4990 g, 59,5 cm

xx.03.
aprilasemtu           user posted image (PDP 06.04.)
 rojstvo: 

kepica83           Tej    (PDP 04.04.)
 rojstvo: 3410 g, 50 cm
1.mesec:

Mariposy               user posted image   (PDP 05.04.)
rojstvo:

tropical           (PDP 25.04.)
  rojstvo: 3940 g, 53 cm
1.mesec: 4840 g, 58 cm  
2.mesec: 5800 g, 61 cm, Og: 37                              

user posted image   :   19            user posted image :  35

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
17.7.2010 20:45:15   
tropical
Gosta hrana:
jaz še ne razmišljam o njej, sedaj jo dojim in upam da še velik časa jo bom. Me ni treba skrbet na hrano kaj ji bom dala in lahko grem kamorkoli in to je zakon. No če ne bi imela mleka in bi dajala tisto umetno pol bi verjetno začela z GH že pri 5 mesecih, tako pa bom počakala do konca 6 meseca pol pa začela z GH.

Danes sem delala prekmursko gibanico, pol sem se vprašala a lohk jem makuser posted image , full je ratala dobra. Ne vem zakaj mi tolk sladko povleče. Ponavadi ko sem imela za dobiti menstruacijo pol sem žrla sladko.

Tiste ki ste imele CR a vas kaj boli v trebuhu. Meni občasno nastane takšna bolečina za znoret. Vse me boli. Ne vem ali se bo čutila sprememba vremena al kajuser posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
17.7.2010 21:41:29   
agha
Še vedno se skrivamo pred vročino. Popoldne sem šla sama malo v šoping in sem prišla domov skurjena,moje mleko pa je verjetno že skuta, tako da že uvajam gosto hrano.user posted image user posted image Sem pa drugače zapravila bon, ki smo ga dobili v pikapolonici, ker smo letos tam kupili voziček in je naneslo celih 30 EUR.

Amelie - hvala za odejo o prižganem računalniku, bom upoštevala. user posted image user posted image   Drugače se pa tudi naš mladiček tako obnaša kot tvoj, ko jemo in tudi jaz imam filing, da bo to en velik jedec. Mi imamo pregled naslednji teden in bom tudi jaz malo pediatrinjo vprašala kaj in kako. Prvič mi je sicer rekla,da lahko dojim do 6.meseca.

Tropical
-  mislim, da mak lahko ješ brez problema. Jaz sem ga jedla še takrat, ko je imel krče pa je bilo vse OK. Isto tudi sezam. problem so samo oreščki, kot so lešniki, orehi, arašidi... V glavnem kar privošči si gibanico, da si potreši željo po sladkem!!! Go for it!!user posted image user posted image
Glede CR,  jaz sem ga imela in nisem nikoli imela nobenih problemov, niti bolečin. Sploh ne vem, da se ga imela, telovadim in počnem vse živo in nikoli ne čutim ničesar. Ampak sem slišala marsikaj od punc, ki so imele CR. Nekatere imajo menda vedno težave sploh ob spremembah vremena. Upam, da ti bo boljše v prihodnje. user posted image

In kje je zdaj ta dež?! Kar ni ga in ni. Mogoče bom mogla ples dežja it ven plesat. user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
17.7.2010 23:07:50   
tropical
agha
hvala. Oreščkom, jagodam , pomodorom, pa surovega sadja ne jem. No 3 mesece nisem jedla mečnih izdelkov sedaj pa spijem tud kak kozarecc mleka pa jo full napenja.

dež:
ponoči paravi da bo pr nas dež ob 2 zjutro, sem gledala pa na tem linku na Italia mateo, ker od kar mi sledimo je najbolj točen:
je za 14 dni naprej.
http://www.ilmeteo.it/meteo-europa/Nova%20gorica?c=42676
in
http://www.ilmeteo.it/meteo/provincia-GO

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
18.7.2010 9:28:49   
katy83
jutrooooo!

Timotej danes praznuje 4.mesec. user posted image user posted image user posted image  
Spali smo vredu, ker se je fajn ohladilo, tamali je bil sicer že ponoči lačen, pa pol nikak da zaspi v svoji postelji nazaj, no, ampak sem ga k nama vzela, pa sva spala do 9-ih.user posted image  Ati pa v službi. user posted image  še dobro, da samo do 12-ih. user posted image
T je zgleda izkoristo malo situacijo, ker sem mu včeraj zvečer povedala, da je jutri (danes) njegov dan in ga bom razvajala. Pa se je moj mulček že ob 3-eh ponoči tega spomnil. user posted image user posted image user posted image

aja, glede GH- mi bomo začeli jutri. Full počasi, ker se nikam ne mudi. Najprej kaka 2 tedna riževa kašica (najprej redka, tak za spit, pol pa vedno bolj gosta), čez kaka 2 tedna pa mu bom začela korenček, cvetačo, brokoli postopoma not mešat. Pa da vidimo. user posted image  Vam seveda javim.

Lepo nedeljo vsem. user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
18.7.2010 9:52:03   
legenda_m
me skrbi da bomo zmrznl k tok dž pada. že zjutri ob sedmih smo nardil en giro, zdj se pa itak dež neki sili. vse mamo odprto, ma vroče je še zmer.

burek mmmm. sam kaj ko mi niti ne paše v tej vročini. učer sva kuhala lubenico. in je blo približno tkole
zajtrk: lubenica
kosilo:lubenica
večerja:lubenica
za malico lubenica

dobr sm skuhala. obožujem lubenico in melono. hm ja dons bomo melono. aja moj ne mara. ja nč bo pa lubenico.

učer sm šla u šoping. muke kristusove. tko kot sm rekla.  joj kko je ta cunja grozna, tega pa že nm oblekla, kam se pa to obleče? (aja sm pa vidla ene par mamic v qulandii v kr z otročki. lahko da je bla kera od vas).jst to tok sovražm. cunje nakupovat. kavbojke so zakon (čudi me, da se nism poročila v njih user posted image ) tko da sm pol za tamauga ful nabavla. sam jst ne vem, upam da bo nosu. sebi sm pa privoščila nov telefon user posted image , ker ma simobil razprodaje in sm vzela eno nokio, ki naj bi bla za 30 eur ampak ker že prej nism koristila ugodnosti svojega paketa so mi jo dal za 10eur user posted image . fino ane. no 10 eur k sm jih pršparala pr telefonu sm potlej zapravla za cd od mačka murija k mi je zakon, pa zgleda da tamamu tud... ostalih 10 sm pa pospravla v denarnico. joj morm šparat. user posted image

gosta hrana- tud jst že razmišlam, že od rojstva dalje user posted image user posted image user posted image . zaenkrat je še prekmal. če bo po atiju. bo itak jedu sam meso, tko da vsak dan en zrezek, dost ma. user posted image user posted image user posted image . no pa lubenico. drgač pa pravijo, da je fajn da glavo sam drži, itak, pa da ko se začne zanimat ko jemo, pa kdr ponoč ne spi več ker je lačen. mnja. a to pol že vseen zdj začnem al kko. user posted image user posted image user posted image  jst bom počakala do konca 4. meseca bom pa vprašala še pediatrinjo. da bo uradno.

prejle sm mal pomila po tleh, (moja2 moška spita), res je blo že treba, ker so začeli pajki prevladovati nad ljudmi user posted image user posted image user posted image , hudobna jst sm jim potem podrla domove oni pa so se razbežal, prihodnji mesec (upam, da kj prej) ponovim vajo.

no nč grem še jst mal hitr spat da mal not dobim. lepo nedeljo. pa uživajte v poletju.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.