|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
25.7.2010 14:38:11   
didi5

dacy: še dobro da ne stoji za tabo in bere :) Ali pač - daj raje preveri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
25.7.2010 16:56:22   
NATAŠA35
dacy mene je to tudi prešinilo, da slučajno ne bere tega kar pišešuser posted image user posted image ...glede poroda in obiskov: jaz vedno pokličem, če lahko pridem komu na obisk, oni pa ne, jaz pa njih moramuser posted image ...kje je tu logika, nimam pojma... takrat me je res bolela glava in to od maske in sem hotela en dan, da se klimatiziramuser posted image user posted image

didi lepo se imej, uživaj...ne govori mi o oblačenju, jaz moram 6 komadov oblečtuser posted image in tako imamo pravo modno revijouser posted image

aglaia super za kinouser posted image user posted image user posted image ...kaj sem ti fouš, ker ti mala toliko spi, p še ti lahko potegneš z njouser posted image user posted image
komaj čakam, da bo spet spal par ur skupaj...

levinjica jaz sem samo eno škatlico pojedla do konca, druge pa ne in jih tudi ne bom jedla...če bo pa kaj ratalo, pač bo - jao meniuser posted image user posted image

za nami je spet ena težka nočuser posted image user posted image mali je zelo malo ur spal skupaj, pa še nonstop je hotel jestuser posted image , da mi je prov čudno...sem malo pospravila otroško sobo, pa kuhinjo, pa kopalnico - tu sem sortirala cunje za prat, pa dala prat in sušit...potem pa si bom zvečer vzela čas za moj hobi- nohtkeuser posted image user posted image upam, da ne bom zaspala pred tv-jemuser posted image user posted image

danes goduje sveti jakob in moj jakob ima goduser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
25.7.2010 20:51:23   
legenda_m
polhna luna.... no comment

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
25.7.2010 21:39:50   
tintin
oj sm zaspana, sam tok da povem da po cepljenju ni bilo reakcije..

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
25.7.2010 22:03:56   
nejanejc
ojla

mi smo danes malo manj spali, ampak bo ze upam. Je trajalo celo dopoldne, da smo se spokali od doma v Bohinj. Tam smo pa spet kar veliko spali, mal je zizal ampak se to ne vsega spraznu vmes. Ko smo prsli domov je bil pa lacen kot volkec. Zdej se lepo spancka, sam sem rekla, da pridem malo pogledat sm gor.

algaia, super za kino! wooow

nataša, nohtki :) fajn fajn... jst se nikoli nisem mela tako dolgih kot zdej... mogoce zato ker veliko vec kalcija dobim... sem si jih glih vceraj uspela porezat, da so malo bolj normalne veliksti. jutri pa upam, da se nasemu maleu uspem... Njemu ful fitro rastejo, pa je ze sam sebi nevaren bozcek

didi, super za hrano.

tintin, lepo da ni blo reakcije. Lepo se odpocij

dacy, ne zavidam tasce za hrbtom in komentarjev...kot da bi mojo poslusala...

lahko noc

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
25.7.2010 22:24:04   
Anonimen
 Lep pozdrav !
Se na hitro malo javim.Naša princeskla je bila danes cel dan sitna ,pa jokala ,ne vem kaj ji je bilo ,zvečer je pa takoj zaspala .Se pa kar veliko slini,pa vse v usta daje od rokic igrač...Jedla je pa normalno ,spala ,pa skoraj nič...to je to ..se še kaj jutri pišemo..lp...

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
26.7.2010 9:08:04   
amelie
Hej user posted image

Mi smo imeli kar pester vikend, v soboto od mojega družina, včeraj pa smo šli k moji mami na Dolenjsko. Je bilo fantastično, smo bili ves dan zunaj, grilili ... Sosedovi otroci so hodili Žiga božat, mali pa se jim je na ves glas smejal, je bil kar atrakcija user posted image  Ta otrok je res zakon!!! user posted image  Obiskov od mojega pa najraje ne bi niti komentirala. Saj načeloma je blo okej, samo imajo takšne finte, da se slikajo z malim, si ga podajajo reveža, da lahko čim več raznih poz z njim nardijo, mu s flešem bliskajo v oči, pa delajo družinske portrete brez mene ... No, mogoče se kdaj v ozadju pojavim. Se je že v porodnišnici to dogajalo, da so vzeli malega in potem prosili mene, da jih slikam, da bojo imeli družinski portret. user posted image  Eh, je polna luna in kar malo težko prenašam to njihovo obnašanje. Ampak sem ostala lepo tiho in prijazna do konca. Pol sem šla pa kar malo spat od sile ...

Mah, nisem najboljš razpoložena, pridem rajš težit, ko bom boljše user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
26.7.2010 11:10:18   
mamika25
Hej punce!

Po dolgemu času... berem precej redno, samo za pisanje kar ne najdem časa. Zdaj smo doma (smo odpušeni iz bolnice začasno) in smo še kar v redu. Tamala pije kar velike doze tablet, pa nekako upam, da se ji stanje izboljšuje. Hodi že lahko, pa tudi včeraj smo naredili en tak mini sprehod, pa je kar hodila, samo potem je bila popoldne precej utrujena. Hvala vsem za lepe želje.
Tamali je tudi v redu, samo to njegovo hranjenje me precej utruja. Lejte punce, kako poteka hranjenje pri nas: včeraj:
PONOČI: 2:30 - 110ml,
              5:00 - 110ml
              8:30 - 110ml
             11:30 - 110 ml
              14:15 - 120ml
              17:00 - 110ml
              19:00 - 110ml
              21:30 - 90ml (ker je bil ful zaspan) ....... cca 850ml-900ml
Popije zdaj kar veliko, mislim zadovolna sem s popito količno, ma samo da vam povem da me to hranjenje na 2 uri UBIJA!! Če ga pustim 5 ur, mi potem isto popije 110ml. In na ta način ne pridemo nikamor. Najprej ga poskušam uspavat. Potem mu v spanju/dremežu dajem jest. In pije. Samo več kot 110ml NIKAKOR ne gre. Da bi se št. obrokov zmanjšalo, ni šanse. Kaj naj storim. Se mi zdi, da ga lih nahranim, pa je čas za ponovno hranjenje. Niti ni lačen, samo kar pije, če je le malo user posted image  (utrujen, zaspan)... IDEJE??

Drugače pa raste, se redi (upam), pregled imamo šele avgusta, ker ta mesec so vsi na dopustu. Tudi cepljeni bomo šele pri 4.mesecih. Doma imam še vago in cca v plenički ima 7350g. Je korenjak, velik je tudi precej. Samo to hranjenje, ne vem...user posted image

Toliko od mene... ne mislite, da sem pozabila na vas, berem redno, samo sem precej zaposlena z mučki, da mi ne uspeva pisat...
Lepo se mejte!!

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
26.7.2010 11:23:53   
amelie
Mamika25, Žiga je isto težek in isto pogosto je, samo da se pač doji, no razen s to razliko, da ponoči spi. Mogoče je to kakšna fora večjih otročičkov, da si obroke porazdelijo user posted image  Saj ne bo več dolgo to trajalo, še malo, pa bo gosta hrana. user posted image  Jaz že komaj čakam, da mi joške do zraka pridejo! user posted image  Super, da je hčerka bolje! Držim pesti še naprej! 

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
26.7.2010 12:59:57   
country
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

country ja pol bi pa lahko se kdaj na kaki kavi zmenle z nasimi pikeci ... jaz sem na Boh. Beli user posted image

Ja seveda! Z veseljem. Samo da bo da bo dopoldne, ko je naša punca v vrtcu. Bled, jezero? Še katera?

Sicer pa danes šele spet utegnem tipkat... ni blo časa prej. No, Tinkara je v petek zvečer zbolela, v soboto sem mislila da je samo prehlajena mi je pa še bruhala. Sem klicala v ZD za nasvet, pa so rekli naj jo kar pripeljem. Jaz pa brez varstva za dvojčka.user posted image  No, potem je pa zaspala in se zbudila čist OK, pa tudi temperatura ji je padla tko da je potem nisem peljala. Danes je še doma ker še malo kašlja, jutri gre pa spet v vrtec.

zatrdline Meni so prešle če sem jih masirala. Sicer med črpanjem, ampak po mojem bi med dojenjem ravno tako moralo funkcionirat.

oh, duda ne pomaga... kasneje se še oglasim

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
26.7.2010 13:31:40   
nejanejc
mi smo se zbudili danes ze ob 2:30.Jst se malo prej za wc. Pol sli spat cez kako uro,ma nisem mogla spat-joske bolele, pa sto misli sem mela in pol sanjala...

pol se je nejc neki premetaval okoli 4ih...in sem ustala, ma lazen alarm

no, pol glih zaspim in se ob 5ih spet zbudiin se hranimo, vmes
in mamo celo zurko in mu dam dodatek, ker nisem vedla vec kaj, sam ponavafi ga zjutraj ne dobi, zdej pa kar.. se je ze zacel bolj redit. bomo vidli kaj bo rekla dohtrca jutri.

ob 7ih je zaspal,in pol sem spala malo cez osemin sem pojedla neki,se sla stusirat in je ze bil spet pokonci in spet se hranli,in spet dodatek...

in pol sva sla na sprehod cel krog okoli kranja, da sem se malo zluftala, ceprav sem zmatrana od noci

amelie, te razumem... moji tasca in tast majo tud familijo z mojim in sestro, zdej pa se nejc, jst sem pa njegova mama.. ma sej, taki so. Super za piknik na dolensjkem :)

mamika, me veseli za hcerko... Za hranjenje sem pa bolj v istem zosu in ne znam kaj pametnega svetovat...

country, meni zatrdline pridejo in grejo, enkrat hitrej, ce jih tamali lepo posesa, kdaj pa tud obkladki ne pomagajo... pa traja... tud cevovod sem ze mela zamasen in sem s sivanko luknjala.... Upam, da bo hcerkica boljse in bo v vrtcu ok.

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
26.7.2010 17:05:04   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25

Hej punce!

Po dolgemu času... berem precej redno, samo za pisanje kar ne najdem časa. Zdaj smo doma (smo odpušeni iz bolnice začasno) in smo še kar v redu. Tamala pije kar velike doze tablet, pa nekako upam, da se ji stanje izboljšuje. Hodi že lahko, pa tudi včeraj smo naredili en tak mini sprehod, pa je kar hodila, samo potem je bila popoldne precej utrujena. Hvala vsem za lepe želje.
Tamali je tudi v redu, samo to njegovo hranjenje me precej utruja. Lejte punce, kako poteka hranjenje pri nas: včeraj:
PONOČI: 2:30 - 110ml,
             5:00 - 110ml
             8:30 - 110ml
            11:30 - 110 ml
             14:15 - 120ml
             17:00 - 110ml
             19:00 - 110ml
             21:30 - 90ml (ker je bil ful zaspan) ....... cca 850ml-900ml
Popije zdaj kar veliko, mislim zadovolna sem s popito količno, ma samo da vam povem da me to hranjenje na 2 uri UBIJA!! Če ga pustim 5 ur, mi potem isto popije 110ml. In na ta način ne pridemo nikamor. Najprej ga poskušam uspavat. Potem mu v spanju/dremežu dajem jest. In pije. Samo več kot 110ml NIKAKOR ne gre. Da bi se št. obrokov zmanjšalo, ni šanse. Kaj naj storim. Se mi zdi, da ga lih nahranim, pa je čas za ponovno hranjenje. Niti ni lačen, samo kar pije, če je le malo user posted image  (utrujen, zaspan)... IDEJE??

Drugače pa raste, se redi (upam), pregled imamo šele avgusta, ker ta mesec so vsi na dopustu. Tudi cepljeni bomo šele pri 4.mesecih. Doma imam še vago in cca v plenički ima 7350g. Je korenjak, velik je tudi precej. Samo to hranjenje, ne vem...user posted image

Toliko od mene... ne mislite, da sem pozabila na vas, berem redno, samo sem precej zaposlena z mučki, da mi ne uspeva pisat...
Lepo se mejte!!

Ja tudi jaz se pridružujem dobrim željam za tvojo hčerkico user posted image user posted image user posted image . Pa če ji gre počasi na bolje - hvala bogu. Samo z voljo naprej.

Glede hranjenja pa tako. Meni pri naši tamali ni nič jasno.

Mi smo zdaj že skor 14 dni nazaj kar naenkrat začeli jest na obrok 150-180ml 4-5* na dan, nazadnje ob cca. 21.00 in je začela spat celo noč do 7-8 zjutraj. Zdaj pa že več kot 4 dni v njo spravim koooomaj 120ml (to pomeni da morava naredit zmes vsaj dve 15-minutni pavzi) in pol je cca spet čez 4-5 ur (valda enak tempo, če jeva po 1 uro ali 1,5 ur - in je spet po obrokih). No danes mi je pri tretjem obroku po 5-ih urah komaj spravla v sebe 70ml. In ker sem že kar zaskrbljena, sem ji dala v flaško z AM riževo kašico, ker mogoče ji pa več okus ne paše. (sicer je za po 4-em mesecu) - ni šanse ona ne bo pila. Pol sem ji pa začela dajat po žliči in mi je mala zmazala 20ml te kašice. Po četrti žlički je že točno vedela kaj se od nje pričakuje - odpret usta. In če nisem bila dovolj hitra je kar začela prosti s takim čudnim zvokom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uu uu uuu uuu. Sem se morala kar režat zraven. Po tem pa mi je še spila 30ml AM.

Evo zdaj pa vprašanje: koliko goste hrane sploh lahko daješ na samem začetku? Ker včeraj sem ji za okus ponudila za dve noževi konici korenčka z ribanci, da ja ne bo preveč. Saj vem da smo hitri pri uvajanju GH - ampak mi je tudi P rekla naj počasi začnem - AMPA POČASI??? No saj sem že pisala o tem včeraj. Sem sicer ful vesela, da očitn bo rada jedla na žličko pa še tako lepo jo je bilo gledat zraven ker je res pokazala fuuul zanimanje, brez pljuvanja. Malo me pa vseeno skrbi - tako da HELP I NEED SOMEBODYuser posted image user posted image user posted image

Naša ima zdaj popoldanski spanec, ponavadi spi dopoldan 2x po pol urce okoli 16.00 pa jo zmanjka vsaj za 2 uri, ponavadi še za več in jo moramo pol prav budit, da jo okopamo, nahranimo in cca najkasneje ob 21.00 spimo dalje. Včeraj  pa smo šli k sestrični na obisk glih v popoldansekm času in se je mala v avtu zaspala za 45 min, ko smo prispeli pa se je zbudila. In je bilo 1 uro takooooo tečkana, zelo zaspana - ampak spat pa ne. Se je drla ko šoja na postelji - očitno je bila preutrujena in še vse novo okol nje, da enostavno od tega ni mogla zaspat. Sem nekje brala, da ko dojenčki kažejo prve znake zaspanosti in jih je treba čim prej uspavat, ker sicer še težje zaspijo. Poanta tega dolgovezenja - soseda od sestrične (je hotela pač malo na vsak način cartat, jaz pa nisem dovolila ampak sem jo kričečo nesla na posteljo) je začela, zakaj otroka silim spat če mu ni (kaj te ti veš coprnica, ko pustiš svojega 8 letnega sina na kolo v kratkih hlačah in  kratki majici pri 17 stopinjah !!!!! user posted image user posted image ) pa da en dan že lahko malo popustim da se cartauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tak me je dvignila ko malo kdouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Izpadem ko neka hudičeva mati, ki otroka nikoli ne pocarta - čudno da se mi da še ji sploh jesti dat!!!Pa valda da vem, kdaj je utrujena in kaki ritem ima vsaj približno (naša si začne okice manit, pa za uhice vlečt in očke čisto rdeče). Mogla sem tole zdaj ven vrečt. Kljub moji tolerantnosti mi pa včasih res presedejo, sploh tisti ki me vidijo 1x na dve leti - pojma nimajo kaj in kdo sem - pa mi pol pametujejo. Pred svojim pragom si naj vsak pomete - pa bomo imeli vsi dovolj in še preveč dela.

Zdaj pa raje še ena lepša stvar user posted image . Saj vem da se včasih bolj po redko javim (berem vse, ko pa hočem kaj napisat pa ponavadi nekaj vmes pride) ampak največ nasvetov najdem pri vas babike user posted image user posted image user posted image . In ker je vedno mi nekaj preprečilo bi vas prosila MB-jevke - DAJTE MI POVEDAT KDAJ SE DOBITE PRI DRAŠ-u?????

Se pišemo:)

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
26.7.2010 21:07:45   
nejanejc
Ojla, nas mulcek je zaspal... Najboljse, da grem spat tudi jst... Da ne bom jutri zaspala pregleda, ker bomo meli festo ponoci.

No lepo za gosto hrano...Me prav zanima kaj bo nam rekla jutri...

Agha, upam, da si ok in je situacija stabilna. Se vidimo morda v posvetovalnici.

Pa lep vecer

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
26.7.2010 21:46:21   
legenda_m
ojla.
joj pr nm je blo učer obup. jokal je k da bi mel krče. no sj vrjetn jih je mel, da ne rečem da mi ful po mal je. tko po 100, pa komi zdela. sicer mi zgleda ok pa lepo se redi user posted image . sam peesmo. tud men je že pred to poletno vročino jedel po 150 na obrok, zdj pa kr neki stavka. in pol sploh ne upam, kam daleč, ker bo tkoj hotu spet jest pa... ma kr neki. drugač pa hodva na fizioterapijo, ker sm opazla da mi neki ful glavo vleče in sm pol mal urgirala. ft je rekla, da ni nč hudga ampak da bo vseen spremljala, tko da se grem jst zdj en hendling pa to. jaka pa govori gin gin pa se smeje.

mamika25. jst se na tvojem mestu neb obremenjevala s temi ml. ker če je zadovoljen in vesel otrok, pol tud če mn poje, ne bo nč narobe ane.  pa ful dobr da se tvoji punci izboljšuje

nč grem v tuš in pod posteljo. dijo

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
26.7.2010 21:48:00   
katy83
pozdravljene aprilčice in aprilčki.

Zdaj sicer ne bom romana pisala, ker mam kr nekaj za povedat, pa mi zdaj ni, se vam samo javim, da veste, da sem med živimi. user posted image

Didi, v Drašu se ponavadi dobivamo v četrtek.
Punce, kaj pravite na ta teden? Dacy, ti si itak tu, tak da bi se res lahko dobile. Dajte povedat. Jaz sem za. user posted image

No, jutri pa kaj več o nas. user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
27.7.2010 10:23:40   
didi5
[/quote]

Didi, v Drašu se ponavadi dobivamo v četrtek.
Punce, kaj pravite na ta teden? Dacy, ti si itak tu, tak da bi se res lahko dobile. Dajte povedat. Jaz sem za. user posted image

[/quote]

No dajte povedat al ja in kdaj:)

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
27.7.2010 10:37:42   
amelie
dopoldne ne, popoldne jaaaa user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
27.7.2010 11:09:59   
Anonimen
Hey bejbeuser posted image user posted image

Sem že doma, ker je na morju taka burja, da nima smisla, da bi ostali, pa še morje je mrzlo ko hudič.
Imeli smo se super. Mož je bil z nama le med vikendom (enega je celo podaljšaluser posted image user posted image ), drugače sem bila pa z mojo familijo in ne morem verjet kako smo se uštekali. Res, prav fajn sem se imela, čeprav me je malo skrbelouser posted image Mali si je na morju ustvaril ritem in sem trenutno najrečnejša mamauser posted image user posted image user posted image user posted image Dopoldne spi kake pol urce, čez opoldne potegne kake 3 ure, popoldne spet kake pol urce in pa nočno spanje - danes je tudi doma spal brez problema v svoji posteljici, midva z možem sva se pa končno ˝pocrkljala˝-->beri: user posted image user posted image hhihiuser posted image user posted image

Malo sem se spočila od folka, čas sem imela pretuhtat določene stvari. Mogoče sem se komu zamerila v zadnjih tednih, ker sem bila obupna, ampak se mi enostavno ni nič dalo in bi bila najraje sama, pa tega nisem povedala, ampak sem kar naprej govorila, da nimam časa, pa, da imam to za naredit, pa ono za naredit. Sem se odločila, da bom od zdaj naprej bolj direktna, pa če se komu zamerim je to njegov problem.

Ne bom več pustila, da me vodijo drugi. Ne vem kam je šla moja samozavest in žilica za soljudi. Upam, da se bom kmalu postavila na ˝stare noge˝user posted image

Poleg vsega ne bom več šinfala oz. sploh nočem vedet kaj se dogaja z drugimi. Res! Tako mi gre na živce, da zvem 17891278912 stvari, ki se me v bistvu ne tičejo (pa čeprav sem tak firbec, da ne vem kako mi bo to uspelo) - no, vsaj šinfala ne bom.

Aja, pa poskušala bom obudit stara prijateljstva, ker mi manjkajo.

No, in zdaj grem na kavo k sosedi. Mislim, da je čas, da se odkrito pogovorim z njo, ker ne vem kaj je njej zadnje čase in kaj je bilo meni. Da ji povem kaj vse mi gre pri njej na živce, kako se je spremenila in, da hočem, da je taka kot je bila prejuser posted image user posted image

Upam, da nisem kateri zamorila, to ni bil moj namen.

Lepo bodite, papauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 27.7.2010 11:10:37 >

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1468
27.7.2010 11:26:33   
katy83
Aprilčica dobrodošla nazaj. user posted image
Pa dobro si si ti to zastavla cilje. Je skoraj tak, kot da bi meni v glavo gledala, pa napisala sem kaj si v moji glavi našla. user posted image
Res, tudi jaz bi rada postala bolj direkten človek, sploh do domačih, ki se mi kao vedno smilijo. Pol pa doma jezna sama na sebe, ker nisem nič rekla. user posted image

pa fajn reši s sosedo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
27.7.2010 12:00:44   
Anonimen
Lep pozdrav mamice!
Naša Ema je danes stara 4 mesece.Je pa zadnje dni obupna od nedelje kar en jok,pa slinjenje ,tak ,da ne vem ,če ne bodo zobeki.Drugače smo se danes tehtali kar doma..
Prosim na seznam 7500 kg
                             67 cm
Se mi zdi ,da je šla premalo za 1 kilo gor ,da gre bolj na dolžino ,v enem mesecu za 5 cm.Kaj pravite na to..!
Drugače smo danes same doma,ati v službi cel dan,taveča hči na počitnicah,tak ,da je bolj mirno doma.Komaj čakamo dopust še 11 dni..Sedaj pa malo komenteram...na hitro grem pol kuhati..
mamika25 lepo da ste doma z hči...pa da je vse uredu,pa da lahko hodite ..Kolliko je pa stara že hči...
aprilčica 10 škoda ,dea vam je vreme pokvarilo dopust..Pa saj boste še sli..Da mi povej ,a ste šli to na trajekt ali ne....
Drugače pa lepo ,da sta si z svojim vzela čas zase..
Upam ,da se z sosedo pogovorita ,kaj ne paše tebi ,kaj pa oni...
Glede sprememb imaš pa iste namene ,ko pa jaz.Sem se full uzerala ,na te čveke ,kar ker reče,pa podobno ..sedaj pa če mi kaj ne pa še tako povem nazaj kar mislim,kaj pa drugi govorijo čez mane ,me pa ne gane ,jaz najbolj vem kaj je res...je pa res ,da najbolj sam pri sebi razčistit kaj je treba spremeniti...
GH  mi bomo danes probal en obrok z riževo kašico po steklenički,drugače si stiskam mleko ,ko mala spet noče vlečit zize,tak ,da bom kar v svoje mleko naredila kašico..poročam ,kak bo učinek...
stekleničke uporablja katera tommee tippeetove ali od mam...kako ste zadovoljne..
otroška krema becutan jo uporablaj katera,jaz sem jo dobila ,pa me zanimaq ,kakšna koža je po tej kremi..prosim komentarje..
Drugače sem pa končno nehala krvaveti,bomo vidli kako dolgo ,sam se mi občasno pojavljajo bolečine v spodnje delu..ne vem kaj bi bilo to...
To je to ..popoldan še pa obiske dobimo..lp...

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1470
27.7.2010 12:29:18   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

stekleničke uporablja katera tommee tippeetove ali od mam...kako ste zadovoljne..

JAZ uporabljam tomme tippeetove in so nam čisto ok pa še malo cenejše od aventovih, poleg tega imajo fajn oblikovan cucelj + luknjico za spuščanje zraka - proti krčem. Sicer čajčija naša pije iz aventove, ker smo jo pač dobili pa ni nobenih problemov:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
27.7.2010 13:12:28   
NATAŠA35
dobila sem ta drugo Muser posted image in tako sem jezna ker bom zgleda mela tud na morju in mi bo cel dopust pokvarilo...zaenkrat je še blage oblike, me je včeraj matralo in zvijalo...

še malo pa greva na pregled, me zanima koliko je pridobil, po moje bo krepko čez 6 kg...drugače pa manj joka in je spet imamo nočni mir user posted image ...sem pa opazila, da je začel gledat, kaj jemouser posted image , tako da mislim, da bomo prej začeli z uvajanjem GH...na pregled grem z vsemi otrociuser posted image user posted image , pa še zjutraj sem mojga pelala v službo, da imam potem avto, ker imava pač enega...

mamika tud moj popije različno, tako da mislim, da ti dovolj popije, ker ima lepo kilažouser posted image

levinjica jaz uporabljam TT stekleničke in meni so zakon res...ful imajo lep cucelj, ki spominja na dojko in ventil za zrak in tako je manj krčkov, preverjenouser posted image user posted image aja, pa čestitke za 4 meseceuser posted image user posted image

aprilčica bravo, tako se govori, si mi dala malo za mislit user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
27.7.2010 14:00:29   
tropical
user posted image APRILČICE 2010    user posted image

DATUM ROJ.   NOSEČKA   OTROK      MERE    PDP

13.02.
tanjaklemen user posted image Matija   (PDP 07.04.)
  rojstvo: 3090 g, 46 cm

1.mesec:

27.02.
nax05 user posted image Tai (PDP 10.04.)
  rojstvo: 1910 g, 44 cm 
1.mesec: 2590 g, 49 cm
2.mesec:

01.03.
gilda77 user posted image   Kasia  (PDP 08.04.)  
  rojstvo: 2390 g, 47 cm   
1.mesec: 2850 g, 52,5cm

2.mesec: 3900 g, 
3.mesec: 4900 g, 59 cm

10.03.
mojca976  user posted image Lovro   (PDP 11.04.)
  rojstvo: 1720 g, 43 cm
1.mesec: 2800 g, 48,5 cm

2.mesec: 3850 g, 52,5 cm
3.mesec: 3940 g, 56,6 cm
4.mesec:

18.03.
katy83  user posted image  Timotej (PDP 17.04.)
  rojstvo: 2320 g, 47 cm
1.mesec: 3590 g, 49 cm
2.mesec: 4810 g, 52 cm
3.mesec: 5950 g, 56 cm
4.mesec: 6600 g, 60 cm

21.03.
ljupka      Luka          in       
Eva    (PDP 24.04.)
  rojstvo: 2650 g, 49 cm in 2410 g, 47 cm
1.mesec:

25.03.
dacy                Aleksei 
(PDP 05.04.)
  rojstvo: 2635 g, 47 cm
1.mesec: 3978 g, 52 cm
2.mesec: 5054 g, 56 cm
3.mesec: 6110 g, 61 cm
4.mesec:     

moci                Jakob    (PDP 10.04.)
 rojstvo: 3700 g, 51 cm
1.mesec:

26.03.
pupa*81          Tarja   (PDP 03.04.)
 rojstvo: 3210 g, 49 cm
1.mesec:

RIHANON  Erik Walt_er  (PDP 02.04.)
  rojstvo: 4420 g, 54 cm
1.mesec:

aprilski hrošček   Žiga  (PDP 04.04.)
  rojstvo: 3680 g, 51 cm
1.mesec:

27.03.
levinjica            Ema
    (PDP 08.04.)
  rojstvo: 2980 g, 49 cm
1.mesec: 3500 g, 53 cm 
2.mesec: 5200 g, 58 cm
3.mesec: 6500 g, 62 cm
4.mesec: 7500 g, 67 cm

tesh          Žan Mark    (PDP 07.04.)   
  rojstvo: 3170 g, 51 cm
1.mesec: 4240 g, 55 cm

28.03.
kepica83         Tej
  rojstvo: 3320 g, 50 cm
1.mesec: 4620 g, 55 cm

30.04.
monolo          Tilen    (PDP 17.04.)
  rojstvo: 2890 g, 49 cm
1.mesec:

Bobek75      Metka      in Nin (PDP 19.04.)
  rojstvo: 2560 g, 50 cm in 2670 g, 50 cm
1.mesec:

01.04.
Venera              Eva     (PDP 18.04.)         
  rojstvo: 2850 g, 50 cm   
1.mesec:

02.04.
neka_noč     Žak  

(PDP 09.04.)
  rojstvo: 3030 g, 51 cm
1.mesec: 4370 g, 53 cm
2.mesec: 5620 g, 58,5 cm

Photo           Maša  (PDP 20.04.)
  rojstvo: 3070g , 50cm
1.mesec:

04.04.
smeshka          Sofija  (PDP 01.04.)
  rojstvo: 3460 g, 52 cm
1.mesec:

05.04.
Kimi6        Ema     (PDP 04.04.)
 rojstvo: 3270 g, 52 cm
1.mesec:

06.04.
flora1983        Urška 
(P(PDP 04.04.)
 rojstvo: 4060 g, 54,5 cm

1.mesec:

08.04.
marjanaj            Tibor
(PDP 16.04.)
  rojstvo: 3370 g, 52 cm
1.mesec: 4740 g, 55,5 cm
2.mesec: 5900 g, 60 cm
3.mesec: 6600 g, 63 cm

Rogljiček      Nieke Luna (maj 2010)
  rojstvo: 2360 g, 48 cm
1.mesec:

09.04.
BELA BUČA      Tajda 
(P(PDP 06.04.)
  rojstvo: 3320 g, 51 cm
1.mesec: 3620 g, 52 cm
2.mesec: 4720 g, 56 cm

11.04.
Majas            Jaka   
(PDP 13.04.)
  rojstvo:
1.mesec:

nejanejc       Nejc (PDP 06.04.)
 rojstvo: 3200 g, 51 cm
1.mesec: 4405 g, 56,5 cm

12.04.
mamika25     Maj (PDP 02.04.)
 Rojstvo: 4310 g, 55 cm
1.mesec: 5280 g, 56,5 cm
2.mesec: 6230 g, 61 cm
3.mesec: 6910 g, 62,5

13.04.
m*o*j*c*a*   Madai 
(PDP 15.04.)
 rojstvo: 4060 g, 53 cm
1.mesec:

Agha            Arne (PDP 09.04.)
 rojstvo: 3160 g, 53 cm
1.mesec:

ela24          Jan     (PDP 10.04.)
 rojstvo: 3590 g, 50 cm
1.mesec:

Pikica            user posted image           (PDP 14.04.)
  rojstvo:
1.mesec:

14.04.
amelie   Žiga    
(PDP 06.04.)
  rojstvo: 4120 g, 51 cm 
1.mesec: 5000 g, 57,5 cm
2.mesec: 6450 g, 62,5 cm

17.04.
didi5       Lara     (PDP 00.04.)
 rojstvo:
1.mesec: 3950 g, 54 cm
2.mesec: 4750 g, 57 cm
3.mesec: 5700 g, 60 cm

18.04.
Wannabemummy  Patrik (PDP 00.04.)
  rojstvo: 3665 g, 53,5 cm
1.mesec: 4600 g, 55 cm
2.mesec: 5400 g, 57,5 cm

21.04.
MiniMiska        Gal (PDP 14.05.)
rojstvo: 3230g, 53 cm
1.mesec:

NATAŠA35     Simon (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3765 g, 52 cm
1.mesec: 4920 g, 56 cm, OG: 38
2.mesec:

Getreal     Leni   (PDP 13.04.)
  rojstvo: 3440 g, 53 cm
1.mesec: 4300 g, 55 cm
2.mesec: 5140 g, 58 cm
3.mesec:

24.04.
tintin        Vito (PDP ?.04.)
  rojstvo: 3500 g, 51 cm
1.mesec: 4900 g, 57 cm
2.mesec:
3.mesec: 6200 g, 65 cm

25.04.
legenda_m    Jaka (PDP 18.04.)
  rojstvo: 3720 g, 52 cm
1.mesec: 4770 g, 56,5 cm

Julka8    Miha (PDP 06.05.)
rojstvo: 2900 g, 48 cm

Cojka          Tian
  rojstvo: 3070 g, 51 cm
1.mesec: 4235 g, 54 cm
2.mesec: 5465 g, 60 cm

26.04.
Marjana Simonič        Rok     (PDP 29.04.)
  rojstvo: 3270 g, 52 cm
1.mesec:

29.04.
Aglaia   Zoja Sofija (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3935 g, 52 cm
1.mesec: 4570 g, 56 cm
2. mesec:5340 g, 60 cm

Malenaa89   Alja Medea (PDP 15.04.)
  rojstvo: 3260 g, 50 cm
1.mesec: 3800 g, 53,5 cm
2.mesec: 5360 g, 59,5 cm

30.04.
babyloverka    Bastian (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3140 g, 52 cm
1.mesec: 4100 g, 57 cm
2.mesec: 5560 g, 60 cm

trije lumpi
  rojstvo:
1.mesec:

01.05.
nincy29         Nik (PDP 27.04.)
rojstvo: 3240 g, 54 cm

1.mesec: 4670 g, 5,5 cm

02.05.
nizy            Lamija
  rojstvo: 3520 g, 53 cm
1.mesec: 4410 g, 54,5 cm

pikica_10       Alina (PDP 29.04.)
  rojstvo: 3170 g, 49 cm
1.mesec: 3900 g, 52,5 cm
2.mesec: 5120 g, 59,5 cm
05.05.
aprilčica10     Benjamin (PDP 30.04)
  rojstvo: 3800 g, 52 cm
1.mesec: 4110 g, 55 cm, OG: 37,5 cm
2.mesec: 4990 g, 59,5 cm

xx.03.
aprilasemtu           user posted image (PDP 06.04.)
 rojstvo: 

kepica83           Tej    (PDP 04.04.)
 rojstvo: 3410 g, 50 cm
1.mesec:

Mariposy               user posted image   (PDP 05.04.)
rojstvo:

tropical           (PDP 25.04.)
  rojstvo: 3940 g, 53 cm
1.mesec: 4840 g, 58 cm  
2.mesec: 5800 g, 61 cm, Og: 37                              

user posted image   :   19            user posted image :  1269

< Sporočilo je popravil tropical -- 27.7.2010 14:06:47 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
27.7.2010 14:22:36   
amelie
Hej!
Midva sva s posvetovalnice. Za seznam: 3. posvetovalnica: 7250 g, 65 cm, OG 42,5

Napotila naju je v razvojno, ker je hipoton - po njenem mnenju preveč mehak v ramenih, ker sploh ni niti pomislil, da bi glavico potegnil gor, ko ga je dvignila. Moja diagnoza pa je, da je lenušček po mamici user posted image  Upam, da bomo to hitro rešili. Glede na to, da zadnje dni prav vzorno kravice pase, sem skoraj prepričana, da je samo malo počasnejši, kar se tega tiče. Drugače je pa rekla, da zelo lepo komunicira in naj nikamor ne hitiva z gosto hrano, ker lepo napreduje.

Aprilčica, ko bi le bili vsi takšni kot ti, bi odnosi med ljudmi bili veliko manj zakomplicirani .. Jaz sem pravi lolek glede tega - ful dolgo sem tiho in prenašam, potem mi pa enkrat film poči, in ponavadi takrat, ko je najmanj treba, pa nardim samo še večje sranje in imam pol slabo vest in nič ne rešim ... user posted image  Nimam občutka za tajming, zato po novem zelo veliko štejem do 10 user posted image  Mam pa srečo, da lahko z mojim ful šinfam, ker je on prava baba, kar se tega tiče, tako da potešim svojo željo po šinfanju, ne da bi se komu zasrala user posted image  Brez tega pa skoraj ne bi mogla ... Se ne počutim slabo, ker vem, da imajo ziher tudi mene mnogi po zobeh, takšni pač smo ljudje user posted image  

Drugač pa od sobote dalje mrzlično iščeva eno robinzonsko kučico za dopust. Apartma na Murterju je zaseden, tako da kdaj drugič user posted image  No, robinzonske počitnice so mi itak stokrat ljubše, samo me je bilo malo strah zarad mladička, take hiške, ki imajo lep dostop z avtom, so pa že zasedene. Zdaj mi enih 5 agencij išče eno dojenčku primerno robinzon varianto. Ni vrag, da ne bomo našli ... user posted image

Grem kuhat! Dijo user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
27.7.2010 14:46:58   
mojca976
Pozdravljene,
po dolgem času se malo javim. Nimam nobenga časa, tamal bolj malo spi čez dan. Smo pa imeli prejšnji četrtek P in nove mere so:
6050 g in 60 cm. Tudi cepljen je bil 2. Po cepljenju je bil obupen, tečen ko user posted image , nič ni spal, ne podnev ne ponoč, jokal po cele dneve, prvo noč je imel še malo povišano temperaturo, malo jedel. Ampak je zdej ok, vse na starih tirih. Smo pa že začeli z GH, ker je nam P rekel, da se kao ne dodaja GH po 6.m, ampak po 4.m. Korenček mu gre kar v slast, dočim ob brokoliju se pa kar strese, pa pači. Sem pa tud P povedala, da sem mu 2 dni pred obiskom dala za probat riževo kašico po žlički, pa da ni hotel jest po njej in pol je bil jok, in je rekel, da naj vztrajam po žlički, pa da riževa kašica še ni primerna za 4mesečnika, najprej zelenjava. Še rekel mi je , če bomo imeli kakšno roštiljado, da naj dam tamalmu piščanjče bedrce za jest. Halo, a ni malo prezgodaj.
Tamal se je zbudil, bom pokomentirala kaseneje.

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.