|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
18.7.2010 11:23:40   
country
Jutro!

da malce pokomentiram...

Levinjica moja dvojčka sta stara 3 m in pol. Čakam na 27. ko bosta zares stara 3 m, saj pravijo da se po treh mesecih kčki umirijo in spanje uredi, ampak je treba šteti od pdp. Bomo videli.

Tropical a ne kolk so srčkani, ko se pogovarjajo nazaj. A si med nosečnostjo kaj pela? Jaz sem otroške pesmice s Tinkaro in zdaj imata dvojčka najraje te. Za igranje pa še ni blo časa. Razen Tinkarino razbijanje po klavirjuuser posted image  takrat pa  delata zgrožene faceuser posted image
Ti pa gibanico! To je šele dela. Jaz sem jo enkrat do sedaj, pa je še nekaj časa ne bom.

legenda_m kako enostavna rešitev, prav super da delujeuser posted image  Jaz pa kompliciram.user posted image  Žal ne morem testirat če je pri nas enako, ker nimam hladilnega mazila.user posted image  Kar se pa kremšnit tiče pa jih prinesem na naslednje srečanje, če bo le na gorenjskem. Sveže sevedauser posted image

gosta hrana - meni je patronažna rekla, naj pri 5 mesecih začnem uvajat, da bo potem pri 6 en cel obrok goste hrane. P pa je rekla, naj začnem uvajat pri 6. m. Nimam namena hitet, verjetno bosta dobila kaj drugega kot mleko ko bosta zares stara 5 mesecev.

CR - mene tudi zaboli, po navadi takrat ko preveč norim z našo punco. Sem pa tudi dolgo k sebi hodila. Tri tedne sem imela dneve ko sem komaj vstala. Spala sem na pol v sede ker sem se bala vstajanja. Ampak potem se je uneslo. So pa tudi meni rekli da lahko vedno boli ob spremembah vremena. Žal.

Pri nas je blo spet pestro ponoči. Sta jedla ob enajstih zvečer, pa sem mislila da bo mir. Ja seveda. Bor je jokal do dveh ko sem mu spet dala jest, potem je zaspal. No ob petih se je zbudil Žiga, pa ga je hb moj zrihtal, ampak ob 6h je vstala Tinkara. No, vsaj kave se lahko nalijem, da bom funkcionirala. Pa kosila mi ni treba kuhat, ker nas mama vabi ven za RD. user posted image

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
18.7.2010 13:22:56   
Anonimen
Zdravo!
Kako smo kaj?Sedaj ,pa malo boljše ,ko je malo se ohladilo ,bomo lažje zadihali...Moj pa Ema spita,jaz za računalniku,Nina pa tv gleda.Naša Ema bi danes kar spal,ji paše ..končno ,bodo otroci malo boljše volje ,da jim ne bo tako vroče.Sedaj pa malo na hitro komenteram..
Najprej hvala za odgovore glede kreme za sončenje..
country mene še tudi boli od CR,posebaj če kaj dvignem...rana me ne boli več,me pa v tistem delu..
uvajanje GH mi bomo počakali do 6mesece..sem vprašala P je rekla ,da sokece pri 4 mesecih,hrana pri 6 mesecih..jaz bom sokece začela,ko pridemo iz morja ,da nebi kaj bilo narobe...je pa res ,da se nikamor ne mudi,ker se še dojimo...
To je to ..lepo se imejte...uživajte ,če grete na dopust mi ,še imamo19 dni do morja ,pol pa uživamo 14 dni...lp..

(odgovor članu country)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
18.7.2010 13:53:36   
tropical
country
v nosečnosti sem veliko pesmic pela, z sinčkom šli kam vn pohajat. Pa njega pesmice učili.

gibanica ja. Full je dobra bila ma sem se bala jesti da se ne bi punca drla. Včeraj zvečer sem naredila še tiramisu. Ma ker ga nisem delela že velik časa sem se zmotila in dala not preveč sladkorja. mA vseeno bo vse šlo.
Od jutri naprej se moram mal kontrolirat glede sladkega drgače bom paka ko t med nosečnostjo. Hvala bogu da sem se nebila vseh 13,5 kg ki sem si jih pridobila med user posted image .

Zdaj grem pa skuhat mi prou manjka

user posted image

< Sporočilo je popravil tropical -- 18.7.2010 13:56:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
18.7.2010 14:01:02   
didi5
Pozdravljene babike:)

Mi smo pa včeraj napolnili 3 mesece - danes pa bomo delali odtise nogic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naša sicer danes kar spi (ji očitno paše malo hlada revici). Sicer pa že skoraj teden dni spimo celo noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da me dobra vila RR ne zafrkneuser posted image .

Sicer je pa naša bogica včeraj očitno postala alergična na vročino user posted image user posted image user posted image user posted image . Po celem obrazku in ramenih ima take rdeče pikice oz rdeče madeže. Tudi na vekah. Pa pod plenico izpuščajeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Upam sicer, da ni kaj drugega (kaka alergija) ampak dvomim. Ker ponoči je bilo malo boljše, dopoldan pa spet vedno huje. Če se ne bo do jutri koliko toliko izboljšalo stanje pa kar k P.

Aaaalaaaarm. Pridne bodite - pokomentiram kdaj drugič :)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
18.7.2010 21:15:21   
agha
Hoj, hooj!!

Pri nas ni nič kaj ekstra novega. Mladiček že spi. Sva pa z dragim današnjo ohladitev izkoristila, da sva doma likala, pospravljala in celo kuhala, ker sva "ta topla" dela "prišparala". Pa seveda smo  bili na dveh sprehodih, vsi tirje imeli smo popoldansko siesto po njej pa obiske.user posted image

Jaz pa mislim, da naš malček dobiva zobke. Slini se sicer že nekaj časa ampak danes je bilo pa res veliko sline...Poleg tega mislim, da mu levi prvi zobek ven sili, se vidi tako malo izboklinico na dlesnih, no bomo vodeli. Mogoče se pa motim. Sicer pa to lahko menda traja tudi po 2 meseca.

didi -  odtisi nogic so res super zadeva, samo ne vem kako to izvedeš?! Najbrž je ful zabavno, no boš povedala.user posted image Upam, da vam izpuščaji minejo in da so res posledica vročine.

country - s katerega konca gorenjske pa si ti?

Katy - me prav zanima kako bo z uvajanjem GH pri vas. Komaj čakam kakšno poročilo. user posted image

Lepo se imejte, se grem malo crtat k mojemu...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil agha -- 18.7.2010 21:17:39 >

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
18.7.2010 23:01:51   
amelie
Ku ku user posted image

Mi smo tud danes pucali. Potem sta kolega prinesla grško pojedino. Njaaaaaaami! Tzatziki, solata z olivami, feta sirom ..., polnjeni melancani, suflaki ... na koncu pa še hladna lubenica in frape. Da dol padeš! Ko pa se je vse poleglo, smo šli v Pohorsko, kjer smo se srečali z družinico od Ele24 in se sladkali z čokoladno kupo. Dojilje brez likerja user posted image  Jan in Žiga sta se pretipala, Žigec ga je prav analiziral, prijel za rokico, noska, usta, Jan pa se je lepo smejčkal nazaj user posted image  Sem bla čisto raznežena user posted image  Potem smo pa šli še na sprehod pod Pohorjem, psoma parkrat vržt frizbi in domov. Super dan! Ela, moj je rekel, da naslednjič on časti, tako da se moramo nujno še kaj videt! user posted image  

CR - jaz sem dobro okrevala, že ko sem bila na intenzivni, si nisem dovolila ne vstat, čeprav mi je bilo za umret slabo. Sem se prav prislilila, ker sem vedla, da bo tako veliko lažje. Na oddelku sem včasih mislila, da mi bo šla kar rana narazen, će se bom premaknila, ampak se nisem ozirala na to. Ko sem šla iz porodnišnice, sem že bila dobra. Bolelo me je samo, če sem bila predolgo na sprehodu, več kot eno uro npr., zdaj me pa ne boli čisto nič, edino pred vremensko spremembo čutim isto kot npr. na nogi, kjer imam poškodbo od nesreče z mopedom. Ampak mi je pa butast občutek okoli šivov, ne čutim dobro tistega dela in nasploh se mi trenutno zdi to moja šibka točka na telesu. Tako da komaj čakam, da se bom nehala zavedat, da je tam nekaj drugače.

Grem spat počasi. Otročič zadnje dni spi 7 ur v kosu, tako da če grem hitro za njim spat, sem naspana. Lahko noč! user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
19.7.2010 0:41:16   
tropical
user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
19.7.2010 7:02:21   
tintin
Eno naspano jutro še od mene!

Mi smo se v soboto zvečer po dveh dneh vrnili iz avstrijske koroške (en dan prej kot načrtovano) ker je bilo NORO vroče...tako zunaj kot notri, otroci so sicer preživeli bp, midva pa sva se resno kuhala. No, HB da smo prišli prej, da smo vsaj stanovanje včeraj zluftali.

Agha - žal mi je za staro mamo, da se ji je rak razširil. Upam, da ti bo vseeno hvaležna, ker si jo "spravila" v bolnico.

Uvajanje GH- planiram med 5. in 6.m. Pri Vasji sem začela pri 5m 3t, s tem, da je bil velik fantič in mi je od 4m dalje ob mojem mleku še komajda napredoval (po spodnji meji pridob. teže). P je sicer rekla, da ni večje škode, ker je bil težji že ob rojstvu, no zdaj je povprečen pri teži, pri višini pa prehiteva (cca 102 cm in slabih 16 kg). Začela sem pa z zelenjavo.

Tudi mi smo včeraj končno jedli normalno kosilo. Pa danes bom skušala kaj za naprej skuhat.
Zadnje dni naš Vito čez dan ful malo spi (parkrat po 15-20 min), no noči so pa krasne (šcc RR hudobna vila) od 20.30-6h ali kak dan še dlje. No, sicer bomo pa tudi mi v soboto praznovali 3m.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
19.7.2010 9:13:59   
didi5
Dobro sveže juuuutrooooooo!!!!!!!!

Naš otrok še kar spi že včeraj zvečer od 22.00user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Včeraj ji fuuuul ni bilo za spat in smo popldan pičili malo med zelenje v Sl. gorice k babici in teti - in valda je tam vseeee takoooooo zanimivoooooooo. Pa pokazali smo ji ovčke, prašičke in kravice - da ne bo v 1. razredu še vedno mislila, da je krava vijolčna in tak lahka, da jo kar z rokami v avto daš in pelješ domov kot domačo žival user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Izpuščaji: očitno je res od vročine, ker včeraj zvečer in danes so komaj vidni - zdaj pa spet napovedujejo vročino od srede naprej. Jo bom očitno mogla gdaj tudi čez dan malo tuširat (pa z ledeno vodo - saj veste kake norije vse delamo mlade mamice user posted image ).

agha - odtisi nogic: mi smo dobili za darilo prav v ta namen en paketek (BAY ART). Imaš noter maso za odtise, gips (po domače, kako pa drugače) in globok okvir. Stvar je super. Moram pa vprašat kje so to moje babike kupile, ker bi mi še odtis rokic in ritke naredili. Čeprav za rito mislim da ni dovolj mase za odtis. No pol bi pa to ponavljali na vsake toliko časa. Se mi zdi da bo tudi zanjo, ko bo že včeja, to lep spomin :))
Glede bolne stare mame pa user posted image user posted image . Te popolnoma razumem ker smo imeli skoraj identično situacijo. Sicer je večina urejal moj ati, ampak ker jaz živim bolj v bližini in ker je bila od vnukov najbolj navezana name - je veliko skrbi in poti padlo name. Ampak ni ti težko, ker tudi če je kao jezna nate ve da želiš le najbolje zanjo. Držim pesti, da se izteče najbolje:)

Danes upam na ne prevroč dan, ker moram it še pogledat na bratrančeve otroke, ki so sami doma. Kr strah me je kako bo pri nas, ko nimaš med počitnicami kam dat otroka. NO mi imamo še dedija doma, ampak vprašanje kako bo takrat. Moji starši so še pa tako mladi, da ne bodo v pezniji še lep čas.

Se pišemo

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
19.7.2010 9:17:04   
didi5
Aja babyloverka - a navajate tamalega na ležerno popoldne v gostilni? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hi hi hi - CIA, FBI - vse v enem sem a? Smo vas videli na poti v Marka pa smo prepozno skapirali kje imamo hupo na novem avtu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
19.7.2010 9:25:19   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

prejle sm mal pomila po tleh, (moja2 moška spita), res je blo že treba, ker so začeli pajki prevladovati nad ljudmi user posted image user posted image user posted image , hudobna jst sm jim potem podrla domove oni pa so se razbežal, prihodnji mesec (upam, da kj prej) ponovim vajo.

že prej sem se smejala tvojemu postu ampak tukaj pa sem se uber nasmejala user posted image  sem skoraj mladiča zbudla iz lepotnega spanca user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
19.7.2010 9:27:46   
amelie
tintin, a je možno, da je zato Žiga ta mesec manj pridobil? Je tud ornk fantič in prva dva meseca je dobil 1,5 kg, zdaj pa bo okoli 800-900 g. S tem da se doji ves čas! Res redko na tri ure, drugač pa na uro, uro in pol, dve ... No, razen ponoči, danes je spal do 6.30, pa mogoče bi z dudico lahko še malo potegnil, samo je mene že preveč tiščalo v joškah user posted image  Potem je pa še do osmih potegnil. Evo, ob 8h se je spet dojil. In zdaj ravnokar zaključuje z dojenjem. To je v treh urah trikrat user posted image  Pomoje mu bo treba počasi kakšen kos pice dat zraven user posted image
Škoda, da ste morali zaradi vročine skrajšati dopust.

Midva sva se odločila, da gremo letos spet na Murter. Se trudiva vsako leto it na drug otok, ampak letos bova kar preverjeno varianto udarila, ker poznava ful sprehajalnih poti, kjer gremo lahko z vozičkom, je dog friendly otok, imajo celo pasjo plažo, apartma pa ima čudovit razgled na Kornate. Zdaj samo še upam, da ga niso že oddali. Bom kasneje klicala.

Otročič je zaspal, grem en krog po stanovanju.
Lep dan vsem!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
19.7.2010 9:30:40   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Pa pokazali smo ji ovčke, prašičke in kravice - da ne bo v 1. razredu še vedno mislila, da je krava vijolčna in tak lahka, da jo kar z rokami v avto daš in pelješ domov kot domačo žival user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image  user posted image  

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
19.7.2010 9:39:04   
babyloverka

Aja babyloverka - a navajate tamalega na ležerno popoldne v gostilni? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hi hi hi - CIA, FBI - vse v enem sem a? Smo vas videli na poti v Marka pa smo prepozno skapirali kje imamo hupo na novem avtu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaa zdaj bom pa res zbudla mladiča user posted image user posted image  ne moreš verjet user posted image  smo šli na pijačo ja, saj veš, če ni doma hladnega piva pač greš k sosedom in če je sosed gostilna je to prav fajn user posted image
a novi avto imate? upaallaaaauser posted image

no da še jaz pokomentiram.
upam da me zlobna vila rr ne sliši, obiskala me je namreč dobra vila rr. tipkam čisto zmirnega da je ne bi prestrašila user posted image
začelo se je tako:moj dragi je imel v petek dopust. dopoldan šoping, mali priden. popoldan sta v kosu spala tri ure kar se še ni zgodilo pri nas sredi dneva. zvečer spat, spi mali do štirih, se naje in zaspi nazaj. se zbudi ob pol sedmih in se igrava do pol osmih, ga nesem k mojemu( je spal v kletnih prostorih ker je hladneje) in je zaspal in spal do enajstih. popoldan rojstni dan in je bil ful priden. ponoči jedel le enkrat. včeraj dopoldne spal tri ure in pol. ponoči jedel le enkrat. ohjejjjjjjjj user posted image user posted image user posted image  najbolj me fascinira to da sred dneva trdno zaspi, da mu ne rabim dude dajat vsakih pet minut ker tako sedaj vsaj kaj v miru naredim. hvala dobra vila rr user posted image user posted image user posted image

menstruacija: sem jo imela prešnji mesec okrog 19 prvič, sedaj jo spet pričakujem. baraba user posted image

temence: odpravljamo več ali manj uspešno z peno mustela

odtisi rokic in nogic: daj didi5 res vprašaj kje so to nabavile tvoje babike.

gh: bomo še počakali, itak je moj mladič rojen proti koncu meseca in ko vas berem so eni že dosti bolj napredni od njega ampak se potem zavem da je z njimi razlike en mesec ali celo več kar pa se sedaj zelo pozna.

pasenje kravic: moj glih ni neki težki pastir, oziroma sploh ne ve dobro past. Bastian namreč samo glavo dviguje, rok ne uporablja. pa mu jaz kažem pa mu ati kaže pa nič. drugače pa lepo maha z rokami tak da mislim da je z njimi vse ok user posted image

didi5 čestitke za tri meseceuser posted image in upam da se flekeci umirijo user posted image

še eno vprašanje: ima katera kakšno idejo kaj podariti gostom v zahvalo na krstu? saj veste tiste zadevščine ki čakajo na krožniku ali nekje zraven. take malenkosti ki bi jih lahko doma naredila. ali pa če katera ve kako se to imenuje v angleščini? itak google najde milijone več stvari v angleščini kot slovenščini, sem najdla svetovno vabilo za krst, bom ga sama delala, bo pa v obliki plenice user posted image

vsem ostalim želim prelep dan, malce manj vroč in smejte se user posted image

30.04.2010

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
19.7.2010 9:55:11   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka
Bastian namreč samo glavo dviguje, rok ne uporablja.

Isto Žiga user posted image  Ne vem, kaj mu ni jasno user posted image  On je itak čist smešen - ko leži na hrbtu, ima vse pod kontrolo. V igralnem centru zgleda kot tahujš DJ za mešalno mizo. Vse zgrabi, nobenih težav, nosi v usta, rokice je skapiral že zdaaavnaj, jih sklene pred seboj, opazuje, se občuduje v ogledalu in se smeji svoji podobi. Že dva meseca se lahko tud po eno uro zabava sam v posteljici - jaz sem sicer zraven, ampak me ne rabi - preklada igračke, tipa živalice na posteljnini, čeblja z vrtiljakom itd. itd. Hočem rečt, da že lep čas ne daje občutka, da je nebogljen dojenček. Ampak bog ne daj glavice držat ... Pa kravice past normalno ... user posted image  In včeraj, ko sem gledala Jana od Ele, sem bila navdušena, kako suvereno drži glavo! Pa je samo 1 dan starejši od Žiga! In mi je rekla pol kolegica, naj neham primerjat otroke med seboj, da to ni smiselno, kar se popolnoma strinjam, mi je pa ful zanimivo. Še toliko večji dokaz, da so ti mejniki res samo okvirni in da se nobena ne sme sekirat, če otročič glih ne zna vsega, kar bi moral znat. Žiga zaenkrat pač ni telovadec - in če bo po meni, ne bo nikoli user posted image  user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
19.7.2010 10:09:32   
legenda_m
ojla spet ponedeljek. sovražm k je konc vikenda,

našga šuškota je pa učer spet zvilo sploh mi ni jasn zkaj. a se to pol še pojavlja al kko. nč mi ni jasn. u glavnem zdj spet spi. na boku. stroga mati nimaš kaj. ma ja če ne je res skoz na hrbtu.

sva pa opazla z mojim, da se je mene ful navadil. in zdle čez vikend k mu je on dajal (oz hotel dat) za jest mu tamaučk sploh ni hotu jest. kr dru se je. pol sm pa jst pršla zraven. je bil pa prec mir. je moj kr mal obupan. sej men se sicer fino zdi. sam mi je hudo k se  user posted image  tko sekira...

kravce- babyloverka kaj pa če bi rekla da ma zdj ovčke. so bl prisrčkane. pa povej mu da lahko zakuri ogenj in peče hrenovke zraven in igra na piščalko. mogoče mu bo pol bl ušeč.

šefe kliče
čaučk

Neposredna povezava do sporočila: 1391
19.7.2010 11:41:36   
Anonimen

agha - odtisi nogic:
Moram pa vprašat kje so to moje babike kupile, ker bi mi še odtis rokic in ritke naredili.

Jaz sem BABY ART zasledila v mb v baby centru, majo prav poličko za to. Če vama bo kaj v pomoč. user posted image

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
19.7.2010 11:50:32   
babyloverka
http://www.srcek.si/si/darila-za-dojencke/spominki-baby-art-g152.shtml

http://www.babyart.si/site/index.php?view=BA_roka_noga

< Sporočilo je popravil babyloverka -- 19.7.2010 11:54:28 >

30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
19.7.2010 14:27:15   
didi5
babyloverka: e to je to! Mi imamo naravni okvir. So pa prišli odtisi tako luškani ven!!!!!! Ampak ne vem kako ji naj rokice naredim, ker mi nonstop figo ažeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Za 3D mi pa verjetno ne bo rokice držala. Mi smo sicer začeli delat ko je spala, ampak moraš kar ornk pritisnit na nogico tako da sva jo zbudila. Ampak je res fenomenalka:)user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1394
20.7.2010 0:30:13   
Anonimen
Lep pozdrav!
Čeprav je že ura pozno,se bom malo javila...
Danes je moja princeska čez dan spala 6ur,po dolgem času.Še jaz sem zraven zaspala za 2 uri,zato sem še pa zdaj pokonci ,moj dragi je bil v službi.Me je danes zelo presenetil,ko je prišel domov ,se je najedel in malo spočil ,potem pa šel likati ,kar mi je včeraj vstalo...Presenečenje..saj ga moram pohvaliti ..je priden..
Drugače smo uredo,tamala se smeji ,pogruntala je za kaj so rokice,da lahko kaj prijema ,sedi že tudi,kravice rada pase..ne pa za dolgo...
Ta zadeva za odtise rokic,nogic pa ni slabo..kje ste to kupila v beby centru ali ,kje druge..
Ja to je to lešo se imejte ,grem počasi spat..lahko noč...

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1395
20.7.2010 11:26:00   
agha
Hoj!

HB, da so danes oblaki zadržali, da se sonce nad našim mestom še skriva. Se vsaj zaenkrat ne bomo pregreli. user posted image

Danes je pa za mano kar naporna noč, ampak ni nič kriv naš mladiček temveč jaz sama, ker sem bolj slabo spala. Sicer je res tudi to, da je malega nekaj napenjalo od štirih zjutraj naprej. Dva dni že ni kakal in vem, da je problem v tem. Včeraj zvečer sva ga z mojim namakala malo dlje v topli vodi, ko se je kopal in masirala sva ga po trebušču ampak ni bilo učinka. Saj vem, da ni panike pri dojenih otrocih ampak vseeno bi bilo fino, da bi kakal. Sem mu danes dala toplo vodo po žlički in jo je ful pridno srkal in požiral. Pravi jedec je!user posted image

Danes grem na obisk k stari mami, menda je ful slaba...niso je še nič operirali, delajo preiskave. Bomo videli kaj bo. Sem pa jezna na strica in njegovo ženo (tudi moji starši in brat pa moj dragi), ker vedno rečeta, da nimamo kaj več pričakovati, češ da je njen čas prišel. V bistvu sta jo že pokopala...groza!!!user posted image user posted image In da ne povem zakaj?!! Zato, da se bo njeno stanovanje, ki je napisano na strica, končno izpraznilo. Joj, sem jezna!!! user posted image  user posted image  user posted image  Še dobro, da stara mama tega ne ve!! ne moreš verjet kaj vse so ljudje sposobni! Nekomu želeti slabo zaradi lastne koristi!!! user posted image  user posted image  No, tudi to je eden od vzrokov za moj slabi spanec!

Tintin - škoda, da vas je vročina pregnala domov. Kako kaj šivanje?user posted image  Že kaj treniraš? user posted image

Nič, grem malo nadoknadit spanec zraven našega pikca zdaj, ko še spi...

Čau, čau!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
21.7.2010 0:56:29   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy
Ja mi smo doli do 1.8.pol pa gremo domov za par dni ker mamo P pol pa verjetno nazaj, kam grete vi to, mi smo v Biogradu, ja lahk bi se  en dan dobiliuser posted image user posted image

wannabemommy ne pozabi poklicat ko pridete iz morja... midva bova takrat v MB ... 27.7. grema pa ostanema kak teden user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: amelie
Katy, a ti povem najin ritem? Midva sva čist razpuščena  
Ko se zbudi, se začne dojit na slabi dve uri do večera.
Konc ritma
Nekaj časa je hodil spat ob osmih, zdaj ob desetih. Naslednji teden bo pa mogoče že z mano do Seinfelda potegnil  Samo da lahko čim večkrat na dan je

amelie super ritem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ela24 mi cist nic ne kompliciramo glede vetrcka ko ga kopamo v bazencku zunaj ... ponavadi ga skoz malo polivamo s toplo vodico , vcasih dobi malo kurjo polt od vetrcka in ga spet malo z vodico polijemo in je ze ok ... ko ga vzamemo iz vode pa takoj zamotat v dekico in ga odnesem v bajto , damo plenico gor in itak takoj zaspi ker je ponavadi cist zmatran ...

kopanje  - mi smo probali na Bledu v jezeru ... sva ga z mojim htela dat v obrocek tisti za sedet ... ampak ko je samo prstke namocil v vodo je zacel prav divje kricat, no si ga pa nazaj dvigno, je pa blo spet vse ok ... tak da nas ati je cofotal midva pa sva ob jezeru cicala in se pogovarjala user posted image Glavno da on doma v svojem bazencku uziva user posted image

sportni vozicek - mi smo ze od vsega zacetka v sportnem vozicku... itak ze kot majni naj bi lezali z rahlo privzdignjenim vzglavjem in pri meni je sportni glih za glih dvignjen toliko da ni cist ravno ... vglavnem cist nic mu ni falilo in mu tud zdaj nic ne ... naslonjalo mu pa vcasih dvignem na drugo stopnjo , tak da je napol v sedecem polozaju da lahko gleda ... ko bo pa ze lepo znal sedet, pa bo naslonjalo itak cist gor , razen ce bo zaspan postal ... spanje v vozicku pa pri nas zgleda prav smesno zadnje case , ker Aleksei vecinoma noce zaspat na hrbtu, ga obrnem na trebuscka in pol iz vozicka samo rit tisto malo vidis, ker jo skoz nekam gor tisci user posted image

hrana - mi trenutno pojemo na dan 5 obrokov, vcasih mogoce 6 po 140 do 160ml

podiranje kupcka - pri nas so zadnje case prav borbe ... tak hudo ga tisci v zelodcku, da prav neutolazljivo joka dokler koncno ne podre vsaj 2 kupcka ... no pa seveda si zraven se celo pest v usta tisci in pol se davi zraven in zarad tega vcasih tud fajn bruhne itd... vglavnem prav pestro imamo ...

bolecine v krizu - no jaz imam s tem probleme ze od prej ... imam namrec vklescen zivec in to se mi skoz ponavlja, tak da zdaj po porodu ni nic drugace ... ko sem z malim sama doma se sploh ne smem na kavcu prevec razkomotit z njim v rokah, ker drugace se vec ne vstanem nikakor ... pri kopanju pa mi tud mora moj pomagat ... tak kot je legeneda napisala naj bi se dvigovalo, da naj pokrcimo noge, pa jaz spet ne morem zarad tezave s koleni ker sem imela oba kolena poskodovana in imam se zdaj posledice ...

levinjica  ce si prebrala stranske ucinke pri tabletkah cerazete , pol si verjetno zasledila tudi mozno izpadanje las ... tudi meni ful izpadajo ... jaz imam se eno skatlico in pol jih vec en bom jemala ... bom rekla moji G da naj mi da neke druge tablete ker s temi bom znorela ... od poroda pa do zdaj bo ze 4 mesece in jaz sem vse skupaj bila mogoce 10 dni brez vlozka v hlacah ... user posted image user posted image user posted image

oblacenje ponoci -  nas spi nag, samo v pamperski pa pokrit je s tetra plenico user posted image

agha jaz se sploh vec ne trudim malega obracat na bok ker mi spimo samo se na trebuscku ... na hrbtu sploh ne pride vec v upostev ... na boku pa tud ze od enega meseca naprej noce vec spat user posted image

gosta hrana - mi bomo zaceli takoj ko pride nasa patronazna iz dopusta, ker sva zmenjene da pride sem in to bo nekje cez 14 dni ... pol pa spinacka, brokoli, cvetacka, ...........

Vglavnem prevec sem se razpisala, prevec je bilo za prebrat, zdaj pa picim spat, ker drugace bo zjutraj ob 7:00 panika ko bo mali vklopu alarm user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
21.7.2010 10:15:23   
tintin
agha: če verjameš ali ne, še škatle od šiv. stroja odprla nisem....berem navodila in se psihično pripravljam...in čakam na RD, da odprem darilo:))))) Držim pesti za staro mamo! 

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
21.7.2010 11:36:44   
NATAŠA35
evo danes smo napolnili 3 mesece user posted image user posted image user posted image

drugače pa se ubadamo z kreganjem z dojkami user posted image user posted image , in jih nekako noče zagrabit, meni pa počasi mleko zmanjkuje, ker noče sesat user posted image user posted image tako da smo primorani biti na flaški user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo sem opazila, da ga toliko ne zvija, kakor po mojem mleku, pa tudi bolj zadovoljen je in je točno na tri ure in če ne dobi takoj, je prava histerija user posted image user posted image ...res mi je hudo, ker ga ne morem samo dojit, saj sem ostale lepo in enega celo do 2,5 leta, ta pa raje flaško...

agha želim, da je s tvojo babico vse v reduuser posted image user posted image

GH jaz bom kmalu začela in to po 4. mesecu starosti in to z zelenjavico ter sadjem, potem pa vse ostalo potem....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
21.7.2010 11:56:11   
katy83
ojla babike moje. user posted image

No, danes pa si vzamem še čas za moje aprilčice in aprilčke.
Skratka mi smo v nedeljo bili stari 4 mesece in sva ga z mojim kar doma stehtala in zmerla, tak da imam podatke za seznam( babyloverka)

4.mesec:  6600g
                60cm

Drugače pa kot sem rekla smo začeli z riževo kašico. Prvi večer je komaj pojedel 90ml, pa ni nič kaj dalje spal, se je že ob 2-eh zbudil, sem mu dala čaj, pa se je pol ob pol4-ih zbudil, pa mi ni preostalo drugega kot da mu dam mlekeca. No, danes pa je bilo drugače. Zvečer je spet pojedel 100ml kašice, se je sicer ob 2 zbudil, ampak bolj za dudo kot kaj druga, pa mu davam dudo 1x, 2x, 3xuser posted image , se razkurim, ga vzamem k sebi in spi do 6.30. user posted image  Se naje mleka, pa spi dalje do 9-ih. user posted image

tintin- user posted image  za šivalni stroj, jaz ga imam doma, mi ga je mama kupla, ko sem na tekstilno hodla, ker smo ga kao nujno rabliuser posted image , sem celo srednjo šolo kr šivala marsikaj, pol pa ko sem se odločla, da pa bom jaz vseeno učiteljica tako kot sem vedno pravla, pa je stroj obstal in še zdaj stoji. Nočem ga pa prodat, ker za kake pustne kostume al pa kake lutke še bo ziher prav prišel. user posted image

moja neuser posted image  - saj ne vem če sem vam že napisala (še vedno me matra nosečniška sklerozauser posted image ) naredila sem 2 testa, na prvem sem jaz vidla črtici, moj pa neuser posted image , na drugem pa ni blo nič. Pa sem potem še nehala te user posted image  cerazzete tablete jest in evo, imam po 2 mesecih tudi menzo. user posted image

krst - ravno včeraj sem se spravla malo v načrtovanje vabil, verjetno jih bom sama delala, ko bodo fertik jih pofotkam in pokažem tu gor. Bo pa oktober kar zanimiv, mi imamo 10.10 krst, 23.10 pa ima nečakinja krst, pa svakinja se poroči hkrati. user posted image user posted image user posted image

čaj - naš pikec zadnje čase full čaja spije (okoli 3dcl na dan), ponavadi ga hoče pit pred spanjem.

ponoči ga ima oblečenega v kratkega, tankega pajacka, ali pa kratki body, pokrit je samo z prevleko za odejico.

aja, ma pa naš user posted image  neke fore zadnje dni. Pred obrokom se tak joka, da ga komaj pomirim. ne sicer vedno, ampak ko je, adijo.user posted image  Mu daš flaško, pa še kr joka, ne zagrabi, joče pa tak da je ves rdeč, pa od sile kar kašlja zraven. ne vem kaj bi to blo.

Dacy - ko boš v Mb, se obvezno javi, da se vidimo. user posted image

agha - user posted image  za tvojo staro mamo. pa user posted image  za tvojga strica.

levinjica - user posted image  za tvojga dragega, da ti malo pomaga.

nisem verjetno vsega pokomentirala, ampak nekaj pa je.
lepo mi bodite.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.