katy83
|
ojla babike moje. No, danes pa si vzamem še čas za moje aprilčice in aprilčke. Skratka mi smo v nedeljo bili stari 4 mesece in sva ga z mojim kar doma stehtala in zmerla, tak da imam podatke za seznam( babyloverka) 4.mesec: 6600g 60cm Drugače pa kot sem rekla smo začeli z riževo kašico. Prvi večer je komaj pojedel 90ml, pa ni nič kaj dalje spal, se je že ob 2-eh zbudil, sem mu dala čaj, pa se je pol ob pol4-ih zbudil, pa mi ni preostalo drugega kot da mu dam mlekeca. No, danes pa je bilo drugače. Zvečer je spet pojedel 100ml kašice, se je sicer ob 2 zbudil, ampak bolj za dudo kot kaj druga, pa mu davam dudo 1x, 2x, 3x , se razkurim, ga vzamem k sebi in spi do 6.30. Se naje mleka, pa spi dalje do 9-ih. tintin- za šivalni stroj, jaz ga imam doma, mi ga je mama kupla, ko sem na tekstilno hodla, ker smo ga kao nujno rabli , sem celo srednjo šolo kr šivala marsikaj, pol pa ko sem se odločla, da pa bom jaz vseeno učiteljica tako kot sem vedno pravla, pa je stroj obstal in še zdaj stoji. Nočem ga pa prodat, ker za kake pustne kostume al pa kake lutke še bo ziher prav prišel. moja ne - saj ne vem če sem vam že napisala (še vedno me matra nosečniška skleroza ) naredila sem 2 testa, na prvem sem jaz vidla črtici, moj pa ne , na drugem pa ni blo nič. Pa sem potem še nehala te cerazzete tablete jest in evo, imam po 2 mesecih tudi menzo. krst - ravno včeraj sem se spravla malo v načrtovanje vabil, verjetno jih bom sama delala, ko bodo fertik jih pofotkam in pokažem tu gor. Bo pa oktober kar zanimiv, mi imamo 10.10 krst, 23.10 pa ima nečakinja krst, pa svakinja se poroči hkrati. čaj - naš pikec zadnje čase full čaja spije (okoli 3dcl na dan), ponavadi ga hoče pit pred spanjem. ponoči ga ima oblečenega v kratkega, tankega pajacka, ali pa kratki body, pokrit je samo z prevleko za odejico. aja, ma pa naš neke fore zadnje dni. Pred obrokom se tak joka, da ga komaj pomirim. ne sicer vedno, ampak ko je, adijo. Mu daš flaško, pa še kr joka, ne zagrabi, joče pa tak da je ves rdeč, pa od sile kar kašlja zraven. ne vem kaj bi to blo. Dacy - ko boš v Mb, se obvezno javi, da se vidimo. agha - za tvojo staro mamo. pa za tvojga strica. levinjica - za tvojga dragega, da ti malo pomaga. nisem verjetno vsega pokomentirala, ampak nekaj pa je. lepo mi bodite.
|