Anonimen
|
Evo me, spet, tokrat si bom malo več časa vzela Saj vas redno berem, pa se mi potem sploh ne da pokomentirat, pa pravim, da bom drugič, pa potem drugič spet ni časa, ko pa je čas, pa tamal zahteva vso pozornost ali se ravno zbudi, se pokaka... pestro mamo Najprej še enkrat pohvalim Sleepy Wrap in obljubim, da potem o tem ne bom več nalagala hihih Super je, res Ponoči bolj malo spimo, ne vem kaj je s tem otrokom... že čez dan malo spi, pa si mislim, ah saj bo pa vsaj ponoči, pa še ponoči ne spi. Nič ne spi, mami nič ne spi, ati pa spi - standard. Iz petka na soboto šibamo na morje. Jaz grem z malim za 14 dni, mož pa bo prišel med vikendom. Pravi družinski dopust pa bomo okusili konec avgusta/začetek septembra. Upam, da bo na morju kaj bolj normalen in ne bo taka tečka kot doma, ker je apartma res majhen, notri pa se bomo stiskali mali, jaz, moja mami, moj ati, bratec in moji dve kuži Mah, komaj čakam, da grem. Sem optimistka, tako, da bo sigirno ok - ja, ja, ja... mamice z več otroki: svaka vam čast! Res! Jaz še mojega komaj poštimam, kaj da bi imela še koga še en otrok: hmm, ne vem, ne vem. Res ne. Sem vedno govorila, da bova imela 2, ampak sem trenutno ful proti, moj pa ves zagret. Lahko je njemu govorit, ko spi celo noč ko crknjen zajc, jaz pa skos na boku, ker ma mali celo noč mojo joško v ustih kopanje v morju: ne. Se mi zdi, da je za to še prekmalu (najin mali ima itak komaj 2 meseca). Pa še morje je dol (kamor gremo) ful mrzlo, ker so izviri sladke vode z Velebita in, če je 22°C je že luksuz. Drugo leto bolečine v križu: hvala bogu vsaj tega nimam. za vse, ki vas to muči! strije, celulit, kg: - mislim, da sem s tem povedala vse. Nakup kopalk: misija nemogoče kopanje: še vedno v banici. Mi je pa mali tok smešen. Vaši vsi brcajo, pa ne vem kaj, moj pa čisto mehak rata Ni še nikoli nič pobrcal. športni del vozička: najin bo še kar v košari, ker je športen del res športen in mora pri najinem vozičku mali že res sedeti, da ga lahko dava noter, tako da... škoda. Mogoče bi se potem vsaj 5m peljal, ne da bi se drl, kot da bi ga nekdo zaklal dopust - še 1x: šibamo v petek - sem že povedala, ne Jaz sploh ne vem kako bom stlačila vse v avto Mi je že zdaj slabo, ko pogledam tisti kup pripravljenih stvari, pa po glavno fasungo sploh še šla nisem (pššššš, ne povedat mojemu možu, že tako zelen v glavo rata, ko vidi kaj vse vlačim na kup ). Upam, da sem vsaj malo vse pokomentirala. Sem bila v kar precejšnjem zaostanku Lepo bodite
< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 13.7.2010 16:44:30 >
|