|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
2.2.2011 23:30:04   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

naši otroci bojo danes spali kot polhki anede

aha user posted image  mal prej je zlezel na moj komolec in zdej prvič v celem večeru spi brez premetavanja - tipkam z levo roko, prenosnika imam na trebuhu, mali pa na mojem komolcu - spi kot angelček user posted image  me zanima, če bo kot angelček tud ponoči, ko me bo zbujal ... glih je začel dobro spat celo noč brez zbujanja, pa je spet akcija user posted image  

aja, košara - meni je bila zakon, tukaj pri nas ful piha poleti, pa mi ni bilo treba nič živčkat zaradi vetra, ker je bil mali skoz na varnem. pa fajn mehka je bila ta naša, ne bi menjala. zakaj pa te zanima, levinjica? user posted image

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
2.2.2011 23:31:58   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: barby88

amelieza  prve korake...naša se pa še kr oklepa obeh rok...se ne počuti še varna

To pa ni bilo pri nas, Žiga je še trdno na vseh štirih in še bo en čas user posted image  Držim pesti za službo!

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
3.2.2011 9:21:00   
barby88
joj oprosti....sej nvem več kaj pišem....preveč usegauser posted image

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
3.2.2011 10:45:14   
tropical
levinjica a je kaj novega sam da mi ne vemo user posted image user posted image user posted image  košara pa to po 9 mesecih user posted image
MI smo jo imeli je bila bolj velike sorte zato smo jo imeli ko je bila pupa stara že  4 mesece. Tako da sem bila zelo zadovoljna z njo.
Grem kosilo kuhat.user posted image  Danes bo kaj bolj na hitro. Pupika ima že kuhano mineštrco. No mi pa ribe cvrte (oslič) in krompirjeva solata.user posted image

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
3.2.2011 10:45:26   
tropical
levinjica a je kaj novega sam da mi ne vemo user posted image user posted image user posted image  košara pa to po 9 mesecih user posted image
MI smo jo imeli je bila bolj velike sorte zato smo jo imeli ko je bila pupa stara že  4 mesece. Tako da sem bila zelo zadovoljna z njo.
Grem kosilo kuhat.user posted image  Danes bo kaj bolj na hitro. Pupika ima že kuhano mineštrco. No mi pa ribe cvrte (oslič) in krompirjeva solata.user posted image

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
3.2.2011 10:46:30   
tropical
no kar dva krat bolje kot nobenkrat user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
3.2.2011 11:05:17   
nejanejc
ojla... ma jst mam pa apetit za popent.. sam jedla bi, moje kile tud bolj gor kot dol grejo... a bom mogla res na dieto, da se ne bom nazirala

levinjica, mi smo meli kosaro do 4 mesca... se malo manj... pol je blo pa brezveze v kosari, ker nic vn ni vidu... sam se dobro, da smo jo meli, da je bil na ravni podlai, ker ta nas vozicek ne gre cist v lezec polozaj, tudi ce tko pise... sem se zdej jezna... in isto ne gre v pravokotni polozaj.. tud jezna.. kaj sem pa verjela "opisu" ane, prav mi je

legenda.... ja varovala... jst nevem, stedilnik mamo se mal previsoko na nejca.. sam uscipnu se je pa ze fajn v predal... tko, da nevem... bomo se razmislili

amelie..upam, da je spal kot angelcek.. Nas je ful lepo spal, se je nabralo al nevem :) V glavnem nas je presenetu, da je spal celo noc... No, se vedno hodmo prepozno spat, se trudmo prej... no smo kar zmanjsali glede na dva mesca nazaj...

barby.. drzimo pesti za razgovor! verjamem, da je blo mucno tko delat...

mene pa neki glava boli... bo boljse, bomo sli potem kaj na zrak in upam, d abo kaj soncka....

papa

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
3.2.2011 13:30:52   
mamika25
Ojla babike in ojla aprilčki '10 user posted image !

Ene sto let nisem nič napisala, pa se morem malo zagovarjat.
Smo ok. Edino... Maj je NAPOREN kot 100 user posted image , ful zahteven otrok, malokrat dobre volje. No ja. Vsak po svoje, samo je res mali vragec, carta mamina in ne vem kaj še vse bi mu lahko rekla.
Nino imam v vrtcu, njeno stanje je zaenkrat hvalabogu (trkam) v redu in počuti se bolje. Smo še na tabletah. Je pridna, ubogljiva, se ful sama zamoti in z njo nimam nikakršnih težav.
Maj je pa... tečen, noče bit v hoduljici, noče sedet, če sedi mogoče par minut je veliko, pol se hitro vsega naveliča in se hoče nosit. Če kdo pride se dere ko sraka, da se mu po glavi vse žile vidijo in steguje roke k meni. Če ga nosim veselo brca, se smeje, se stiska k meni,... carta totalna. Več ali manj tuli če me ni blizu. Se sicer malo igra, samo da sem zraven user posted image . Moj hrbet trpi in ženske ne morte verjet - jaz komaj čakam it delat. Grem pa 7.marca v službo. Me bojo vzeli nazaj, čeprav so me prej dali ven. Nisem pač upravičena do dopusta in do regresa in zgleda si bo firma na moj račun opomogla user posted image .

Maj se lepo razvija, sicer vse malo pozno, sedi šele zdaj ne da se bi prekucnil, plazi se ne, če se prevali na trebuh stoka (kot jaz ko sem rojevala),...
Pri 9.mesecih je imel 77cm in 10kg, papa že veliko večino hrane, mlečno še posebej obožuje, 4 flaše čaja in 3 mleka. Potem pa nekako 3-4 obroke hrane. Tudi ponoči ne spi nič kaj dobro, še vedno ga hranim okoli 4h ponoči, pa premetava se sem in tja. Moja porodniška ni nič kaj prijetna, najprej z Nino po bolnicah, zdaj še on naporen... user posted image
Sem pa drugače kar fajn, nekako kar gre, samo časa za pisanje nimam. Vas pa mal prečekiram po fb-ju, da vidim kako so vaši sončki.

Upam, da bom uspela vas mal prebrat za nazaj.

Pogrešam pa čevekanje tule gor, še posebno tiste poste iz nosečnosti in iz začetja rojstev. Bom mogoče še kaj napisala, če mi bo mali prizanesel user posted image .

Mejte se!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
3.2.2011 13:33:00   
legenda_m
naša noč je padla v kategorijo čukov in netopirjev...

aja levinjica mi smo meli košaro... ma mi je fajn k lepo leži notr in ni nč zvit in tako, tud do ene 4 meseca pol jo je prerastel pa še ven ni videl...

barby srečno na razgovoru pa da bo velik dnarja za izi delo. sanje niso prepovedane ane

nejanejc.... hm no ja te tvoje kile... kje pa so? če bi bla moja hčerka bi te odpeljala socialna ker bi mislili da ti ne dajem za jest

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
3.2.2011 13:34:10   
legenda_m
spet prekmal prtisnla... skratka nš princ zdj spi, kosilo čaka, pol pa odrineva ven... gledat ptičke in kužke in mucke

Neposredna povezava do sporočila: 4035
3.2.2011 15:54:17   
amelie
Zunaj je fajn!!! Midva nisva bla par dni, ker mam - ja spet!!! že tretjič letos - vneta ušesa user posted image  Upam, da bo zdaj en cajt mir. Ampak danes sva pa šla do pediatrinje po priporočilo za podaljšanje porodniške in je bilo tako fajn zunaj, da sva šla še v trgovino po kosilo, da mi ni blo treba domov hitet kuhat.
Spal je v dokaj redu, mislim on itak skoz spi čez noč, samo kako spi, je vprašanje - včasih se premetava, joče v spanju, ga je treba božat, dojit, stiskat, včasih pa spi ko klada. Da bi se pa zbujal, pa moram potrkat - skoraj nikoli. In danes je pol noči razgrajal v spanju, pol noči pa spal ko bubica. No, če bi spal v svoji posteljici, bi bla pa druga pesem - se ga pa ne da tako lepo potolažit user posted image  Ampak vseeno vsake toliko časa sprobam, če je že zrel za svojo posteljico. Zaenkrat še ni bil. Mami pa preveč rada spi, da bi se šla kako disciplino. user posted image
Vesela novička - včeraj je kolegica rodila 55 cm veliko in 4030 g težko punčko Zalo user posted image  Sem ji posodla moje najljubše ime za punčko, ker mi itak nameravamo pri fantkih ostat. user posted image

nejanejc, lepo, da je Nejc spal. Mogoče mu bo všeč ratalo user posted image
mamika, mi smo dal to fazo skozi, ko je mali skoz želel bit pri meni in ga niti za sekundo nisem mogla pustit samega, zdaj se je pa umirilo. Prejšnji vikend je celo od mene silil k atiju, sploh me ni maral. Je kar pasalo user posted image  Tako da možno, da bo tudi pri Maju minilo. Malo komot porodniške si res zaslužiš user posted image  In super za Nino, da ji gre dobro! user posted image
Jaz sem pa včeraj gledala spletno stran našega vrtca, jedilnik, galerijo fotk ... in vem, da mi bo nekega dne še žal za te besede, ampak sem se kar veselila, da bo šel mali v vrtec. Saj vem, da bom potem travme doživljala, ampak si želim, da bi se mu začelo še kaj zanimivega v življenju dogajat. Mami se je že mal začela ponavljat ... user posted image
Ojej, budilka!

Neposredna povezava do sporočila: 4036
3.2.2011 16:52:50   
Anonimen
Zdravo čvekice...
Naša noč je bila tudi za eno uro budna,pol pa spanje do jutranjih ur.Spi zelo nemirno,res ne vem kaj ji ne odgovarja.Uro zbujanja ima tam od 1-2 ure ponoči.Ja v planu oimamo še enega user posted image .še morim počakati 2 meseca ,pol pa v akcijo.Hvala za odgovore glede košare,se še odločama ja ali ne?
Vzunaj nismo nič bili ,je prej sonček dol šel ,pa saj bo bo naslednje dni lepo vreme ,posebej za vikend + 14 stopinje napovedujejo.
legenda-m a res ,dapreveč mleka zavira apetit ,prvič slišim.A je bila pri vas slaba ali dobra noč.
barby ja če ti je všeč megan pol pa kar v akcijo ,pa po njega .Zame ni slab avto.Res je ,da se otroci radi cartajo ,ko so bolani ,ko pa ozdravijo ,bi še pa kar naprej radi tako cartali .Saj malo jih moraš ,preveč pa tudi ne.
tropical ste imeli pa dobro kosilo ,si mi dala idejo ,kaj bomo mi jutri imeli.
nejanejc no se ti predružim glede apetita.Dieta???
mamika25 ja super za Nino,se veliko krat spovnim na tvojo ,ko je moja tudi Nina.Sam da je boljše ,da ni slabše ,pa se bo vse uredilo.Maj je zelo navezan na tebe.Pri nas se to zdaj zadnji teden dogaja,ko me ne vidi že joka ,pa so lahko vsi drugi okoli nje.Kadar je ati doma ,jo kar njemu prepustim ,da se malo navadi še njega ,ko mene ni.Me je malo strah kako bo v vrtecu ,ko mene ne bo zraven.A Maj tudi kaj nemirno spi ponoči.
amelie si šla malo pobrskat ,kakšen vrtec imaste v vašem kraju.Super za kolegico,imaste tudi nemirno spanje ponoči.Pa glede svoje posteljice-če še ni pripravljen ga sploh ne dajet v svojo posteljico,saj bo že pravi čas za to.A to si mislila v janarju ,da je imel 3 vnet ušeseke ,to se mi zdi kar veliko..a zdaj spet ima ,ste na ab...
No tako ,če sem kaj spustila zvečer ,če bo čas.
Lepo se imejte še naprej!

< Sporočilo je popravil levinjica -- 3.2.2011 16:54:24 >

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4037
3.2.2011 20:32:13   
amelie
levinjica, ja, pridejo dnevi, ko tako nemirno in rahlo spi. Tudi čez dan vsak dan manj - danes je prvič pol ure spal, drugič pa 10 minut user posted image  Drugače spi po uro in pol obakrat, tudi dve uri včasih. Pa skoz zobke krivim, zobkov pa od nikoder, že skoraj tri mesece nobene spremembe.
Vnetja ušes se pa meni ponavljajo, vsako zimo imam težave, mali je na srečo imel do zdaj samo enkrat vneta.
A tudi planirate še enega? Super!! Torej komaj čakam, da lahko še tebi čestitam, do takrat pa pridno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
3.2.2011 20:34:07   
nejanejc
ojla... mamika... kako lepo,da si se oglasla.. super, da vam gre ok :) Maj ma sigurno vec zobkov od Nejca ane :) Ma tudi Ema jih ma vec :) No mal za hec govorim

amelie... ujej, ta vnetja.. drzim pesti, da je mimo res, dost je blo. Pa super za puncko! juhej!

legenda... ma dej, a se gremo lovit? ;-) ti dam jst dohtarja :)

levinjica...socustvujem s tabo s temi zbujanji, ki trajajo.. meni se zdi, da traja ceelo noc, ce je zbujen dve uri...

nejc je ze v svoji posteljici... in ni se ura premaknila :) tok tok

lep vecer

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
3.2.2011 21:16:44   
agha
Ojla!

Pri nas je tudi ponoči mali nekaj stavkal. Se je eno uro premetaval in potem izsiljeval drugi obrok, ki smo ga že 14 dni uspešno imeli ukinjenega ampak ga ni dobil. Potem je pa zaspal in spal do 8.30, da sva se oba naspala. Seveda to njemu ni bilo dovolj, je še 2x spal po 1,5 uro. Eno rundo sem se mu še jaz pridružila za urco...zadnje čase sem pač malo bolj utrujena in ponoči tudi slabše spim.

Aprilčica
- ja, v prvi user posted image mi ni bilo slabo niti minute, zdaj pa smo upam, da bo to čim prej mimo. Danes je bil kar soliden dan kar se slabosti tiče. V bistvu jih ni bilo! Ampak se ne veselim, ker se mi HB tudi taki dnevi sem in tja zgodijo. Mogoče pa ne bo boga v drugo, nikoli ne veš. Menda je vsaka user posted image drugačna.
Ne morem verjet, da sem vam naredila lušte z golažom, ko je pa meni tako smrdelo, da sem zvečer luftala ko nora, je moj kar zapiral okna, ker ga je zeblo!user posted image user posted image user posted image Zihr še nikoli nismo imeli tako prezračenega stanovanja kot ga imamo zadnji mesec.user posted image user posted image user posted image
Levinjica - super za takšno odločitev!!!user posted image user posted image user posted image Trije bodo torej?user posted image Upam, da bodo noči bolj mirne pri vas.

Mamika-  lepo, da si se oglasila. Vaš ime približno take mere kot naš, samo da je naš pol kg lažji in si ne predstavljam, da bi ga morala imeti vedno na rokah. Meni je tako težek. Se mi kar smiliš. Upam, da čim prej mine to obdoblje "mami".

Legenda -  hvala....user posted image
Nejanejc- bravo za spanje!!!!user posted image user posted image user posted image
Amelie - upam, da se čim prej pozdraviš!user posted image user posted image To vnetje mora biti res zoprno! Jaz sem ga imela parkrat, ko sem bila majhna in poznam to. Aja, meni je mama s flajštrom zelpila na pol prerezan strok česna za ušesa čez noč in ponavadi je to ful pomagalo. Saj vem, da smrdi ampak se splača, če pomaga. Probaj!

eno user posted image - kje ste kupovale spalne vreče za otročke? Mi smo eno kupili v Ikei, eno smo pa dobili v izposojo. Zdaj je pa že obe skoraj prerasel in rabimo večje pa ne vem kje imajo kaj večjih številk. vem, da se jih da dobit, ker je hčerka od sodelavke spala v njen do 1. razreda.

Lepo in mirno noč vsem!!!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
3.2.2011 22:26:48   
legenda_m
agha- http://www.posteljnine.si/si/produkti/splane_vrece/ če ti kj pomaga... pa trgovina mali vragci ma neki samo so KOK?!?! 75 euričev, baje da ma bc tudi, pa ca, tašča jo je kupla v šparu... u ja v leclercu sm jih tud vidla. ojej boga... sploh si ne predstavljam kko je če ti vse smrdi... no more golaž for you. aja pa tle na rr v iskalnik vpiši spalne vreče boš sigurn kj najdla...

levinjica uf ja kr čimprej na delo ;), zakaj pa morš še čakat? ja na monu je tanč neki enkrat omenjala, da če user posted image   predolgo in preveč nalivaš z mlekom mu zavreš apetit za ostale jedi... pa ne zarad tega ker bi se od mleka najedel...

nejanejc kaj je to z dohtarjem...

joj ej dj povejte mi še neki pa ne se mi smejat... jst pa durs sva hm kaj pa vem, ne čutm kkšne blazne naklonjenosti... skratka stvar je taka... da .... skoz so oni men pošiljal in ker je blo vse ok mi ni blo treba nič. kaj pa zdj? kaj so to ene kdo bo mel otroka prjavljenga kko gre to. a morm jst kj vložit al bojo oni men spet poslal in pol jst njim nazaj... al kaj... res nimam pojma  o tem. in pol grem brat na durs pa majo skoz neke člene. pa un člen pa sklic na člen... a je res treba tok komplicirat v življenju? user posted image

na tv je james bond, moj bond je pa zaspal na kavču user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
3.2.2011 22:30:00   
legenda_m
skoz neki pozabm

AMELIE (ne kričim) dj pocajtej se. jst sm se včerej tašči smejala k mi je zavzeto razlagala da ona vsako jutro na tešče spije šilce medenega žganja in da še ni bla bolna in da če se bo cepla se bo cepla s šnopsom user posted image  skratka mogoče mal šnopsa da bojo bakt p.o.c.r.k.a..le... baje je netresk tud fajn za ušesa...

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
3.2.2011 23:17:09   
Anonimen
amelie a tvoji ušeski so tako občutlivi ,se mi kar smiliš.
nejanejc jaz sem bila že navajena cele noči spati ,pa mi sedaj kar manjka tisto uro spanca ,ko bidima z princesko.
agha no tudi pri vas so nemirne noči ,naj bo ta noč boljša in prespana pri vseh.Ja trije bomo ,ko bomo.Spalne vreče imajo v kiku kar velike ,koliko so kvalitetne ne vem ,pa v pikapolonici ,pojdi pogledat.
legenda-m  zardi carskega naj bi se 1 leto počakalo.A to misliš te vloge ,ko se morajo oddati do 7 februarja.Če je to ,mora eden od staršev uvelaviti otroka zaradi oljšave pol pri dohodnini.Lahko jo uveljavita čez leto ali konec leta ,iz izkušen se bolj splača konec leta ,pa tistemu ,ki ima večjo plačo,dobi več dohodnine.Toliko ,če sem ti kaj pomagalo sploh ,če ne pa v google napiši ali če ti še tu gor katera mamica bolj podrobno razloži.
Tako sedaj pa še samo zaželim lepo in mirno,predvsem prespano noč.

Neposredna povezava do sporočila: 4043
3.2.2011 23:29:05   
tropical
APRILČICE 2010   

DATUM ROJ.   NOSEČKA   OTROK      MERE    PDP

01.03. 
gilda77    Kasia  (PDP 08.04.)  
  rojstvo: 2390 g, 47 cm   
1.mesec: 2850 g, 52,5cm

2.mesec: 3900 g, 
3.mesec: 4900 g, 59 cm

10.03.
mojca976   Lovro   (PDP 11.04.)
  rojstvo: 1720 g, 43 cm
1.mesec: 2800 g, 48,5 cm
2.mesec: 3850 g, 52,5 cm
3.mesec: 4940 g, 56,6 cm
4.mesec: 6050 g, 60 cm cepljen

18.03.
katy83    Timotej (PDP 17.04.)
  rojstvo: 2320 g, 47 cm
1.mesec: 3590 g, 49 cm
2.mesec: 4810 g, 52 cm
3.mesec: 5950 g, 56 cm
4.mesec: 6600 g, 60 cm
5.mesec: 7880 g, 63 cm
9.mesecev: 9990 g, 69,7 cm

25.03.
dacy              Aleksei 
(PDP 05.04.)
  rojstvo: 2635 g, 47 cm
1.mesec: 3978 g, 52 cm
2.mesec: 5054 g, 56 cm
3.mesec: 6110 g, 61 cm
4.mesec: 6750 g, 64 cm
5.mesec: 8100 g, 67 cm 
6.mesec: 9000 g, 70 cm
8.mesec: 9800 g, 74-75 cm

27.03. 
levinjica   Ema (PDP 08.04.)    
rojstvo: 2980 g, 49 cm
1.mesec: 3500 g, 53 cm 
2.mesec: 5200 g, 58 cm
3.mesec: 6500 g, 62 cm
4.mesec: 7500 g, 67 cm
5.mesec: 8500 g, 70 cm
6.mesec: 9550 g, 74 cm 

02.04.
Photo           Maša  (PDP 20.04.)
  rojstvo: 3070 g, 50cm
1.mesec: 4200 g, 53 cm
2.mesec: 5520 g, 57 cm
3.mesec: 6350 g, 61 cm
4.mesec: 6975 g, 63 cm

08.04.
marjanaj            Tibor (PDP 16.04.)
  rojstvo: 3370 g, 52 cm
1.mesec: 4740 g, 55,5 cm
2.mesec: 5900 g, 60 cm
3.mesec: 6600 g, 63 cm

11.04.
nejanejc       Nejc (PDP 06.04.)
  rojstvo: 3200 g, 51 cm
1.mesec: 4405 g, 56,5 cm
3,5mesece: 7330 g, 64,5 cm
5. mesecev: 8575 g, ? cm
6.mesecev: 9390 g, 70,5 cm
9.mesecev: 11000 g, 77,5 cm

08.04.
marjanaj Tibor (PDP 16.04.)
rojstvo: 3370 g, 52 cm
1.mesec: 4740 g, 55,5 cm
2.mesec: 5900 g, 60 cm
3.mesec: 6600 g, 63 cm
4.mesec: 7260 g, 65,5 cm
5.mesec: 7660 g, 68 cm
barby   Ayla   (PDP 18.04.)
  rojstvo: 3030 g, 50 cm
1.mesec: 4250 g, 54 cm
2.mesec: 5300 g, 57 cm
3.mesec: 6500 g, 61 cm
6.mesec: 8850 g, 68 cm
7.mesec:

12.04. 
mamika25     Maj (PDP 02.04.)
 Rojstvo: 4310 g, 55 cm
1.mesec: 5280 g, 56,5 cm
2.mesec: 6230 g, 61 cm
3.mesec: 6910 g, 62,5 cm
4.mesec: 7540 g, 66 cm OG 44
5.mesec: 8320 g, 71 cm
6,5.mesec: 9020 g, 75 cm  OG 46,5 

14.04.
amelie   Žiga     (PDP 06.04.)
  rojstvo: 4120 g, 51 cm 
1.mesec: 5000 g, 57,5 cm
2.mesec: 6450 g, 62,5 cm
3.mesec: 7250 g, 65 cm, OG 42,5 cm
4.mesec: 8510 g, 67,5 cm OG: 45,5
6.mesec: 9500 g, 69 cm
9.mesecev: 10010 g, 72 cm

17.04.
didi5       Lara     (PDP 00.04.)
   rojstvo:3060 g, 51 cm
1.mesec: 3950 g, 54 cm
2.mesec: 4750 g, 57 cm
3.mesec: 5700 g, 60 cm
4.mesec: 6900 g, 64 cm
6,5.mesec: 7550 g, 68 cm 

21.04. 
NATAŠA35     Simon (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3765 g, 52 cm
1.mesec: 4920 g, 56 cm, OG: 38
3.mesec:
5.mesec: 7830 g, 68 cm, OG 43
6.mesec: 8800g,  69 cm
9.mesecev: 9510 g, 75 cm, OG 46

Getreal     Leni   (PDP 13.04.)
  rojstvo: 3440 g, 53 cm
1.mesec: 4300 g, 55 cm
2.mesec: 5140 g, 58 cm
3.mesec: 6430 g, 64 cm

24.04. 
tintin        Vito (PDP ?.04.)
  rojstvo: 3500 g, 51 cm
1.mesec: 4900 g, 57 cm
2.mesec:
3.mesec: 6200 g, 65 cm
4.mesec: 7000 g, 67 cm 
5.mesec: 7400 g, ? cm 
6.mesec: 8000 g, 70 cm 2 zobek 

25.04.
legenda_m    Jaka (PDP 18.04.)
  rojstvo: 3720 g, 52 cm
1.mesec: 4770 g, 56,5 cm
2.mesec:
3.mesec:
4.mesec: 6970 g, 64 cm
5.mesec: 8270 g, 70 cm

Cojka          Tian
  rojstvo: 3070 g, 51 cm
1.mesec: 4235 g, 54 cm
2.mesec: 5465 g, 60 cm
3.mesec: 6370 g, 62 cm
4.mesec: 6850 g, 66 cm

29.04.
Aglaia   Zoja Sofija (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3935 g, 52 cm
1.mesec: 4570 g, 56 cm
2.mesec: 5340 g, 60 cm
3.mesec: 6460 g, 67 cm

Malenaa89   Alja Medea (PDP 15.04.)
  rojstvo: 3260 g, 50 cm
1.mesec: 3800 g, 53,5 cm
2.mesec: 5360 g, 59,5 cm
3. mesec: 6200 g, 61 cm

30.04.
babyloverka    Bastian (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3140 g, 52 cm
1.mesec: 4100 g, 57 cm
2.mesec: 5560 g, 60 cm
3.mesec: 8100 g, 68 cm

02.05.
nizy            Lamija   
rojstvo: 3520 g, 53 cm
1.mesec: 4410 g, 54,5 cm
?: mesec: 6000 g, 59,5 cm
4,5.mesec: 6660 g, 64 cm 
6. mesec: 7350 g, 67 cm

05.05. 
aprilčica10     Benjamin (PDP 30.04)
  rojstvo: 3800 g, 52 cm
1.mesec: 4110 g, 55 cm, OG: 37,5 cm
2.mesec: 4990 g, 59,5 cm
3.mesec: 5480 g, 61,5 cm
4,5.mesec: 6660 g, 66 cm
6.mesec: 8030 g, 69 cm 

xx.04.
tropical           (PDP 25.04.)
  rojstvo: 3940 g, 53,5 cm
1.mesec: 4840 g, 58 cm  
2.mesec: 5800 g, 61 cm, Og: 37  
3.mesec:
6.mesec:
9:mesecev: 8700 g, 72 cm, Og:44

Neposredna povezava do sporočila: 4044
3.2.2011 23:32:15   
tropical
Od kar so spreminjali nastavitve foruma sploh se ne da več pisat in delat seznama kot je bilo prej user posted image user posted image
Je samo obarvalo kot se je zdelo, jaz sem naredila v barvah user posted image

< Sporočilo je popravil tropical -- 3.2.2011 23:33:13 >

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
4.2.2011 0:51:33   
NATAŠA35
tale RR zaj****user posted image user posted image

sem že parkrat napisala cel roman, pa mi ni objavilo, jaz koza pa vedno pozabim stisnit ctl+c...no ja pa drugič

jaz nisem šla na smučanje user posted image user posted image , ker nisem dobila varstva, pa tudi ne bi mogla, ker sem zbolela že v torek...eno gripo sem fasala, pa bi mogla preležat, pa pač nisem mogla, ker sem sama, saj je moj odšel na smučanje...še v sredo sem ga mogla odpeljat v službo, da sem imela avto, pa sem komaj peljala, ker me tak glava bolela, pa vrtelo se mi je...ampak bit bolan, z 40 vročine, z groznim glavobolom in visokim pritiskom, bolečinam v mišicah in še skrbeti za 4 otroke, je res težko...

aghauser posted image user posted image user posted image čestitke za user posted image in za prve korake

legenda za vlogo je kakor ti je levinjica povedala...torej to vlogo oddaš, da ti upoštevajo otroka pri dohodnini in ti lahko nekaj cekinov prinese, ko dobiš odločbo...če ga uveljavljaš med letom, potem mora to samo en uveljavljat in se to pozna, da dobi malo večjo plačo, ker se mu ne odvaja toliko davka...najbolje je da nima noben otroka med letom pri plači, ampak pač oddaš vlogo zdaj pač do ponedeljka in jo uveljavlja tisti starš, ki ima med letom višjo plačo...lahko na račun tega dobite nekaj, ali pa zmanjša znesek, ki bi ga moral plačat...če bota uveljavljala otroka za leto 2010, morata za mesec od do vpisati mesec rojstva (naš je april) pa do konca leta, potem pa od januarja do decembra...

levinjicauser posted image user posted image user posted image upam, da vam hitro uspe in da bota hitro cartala ...zame je to malo prekmalu, ampak ti sama veš kako pa kaj...ker si imela carski rez, torej ga boš imela tudi sedaj...aja, meni je košara bila super na začetku,ker sem ga lahko čisto pokrila in je bil čisto zavit in izoliran notri, pa še uporabila sem jo za spanje...zdaj pa naredita pištolco user posted image user posted image ...jaz bi imela še enega, samo kaj ko so pri meni samo pištolce...je sestra vprašala na taiwanu enega zdravitelja, ki je rekel, da jaz nikoli ne bom imela pupe, ker imam zdaj 4 fante, ampak upanje umre zadnje, neuser posted image

zdaj pa lahko grem malo brat, pol pa spat....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
4.2.2011 7:41:58   
Anonimen
Hvala za pikapoke, mislim, d bo šlo čezuser posted image

A je katera nekaj ugotovila? Ko se na RR "vrti" reklama za vegeto natur (al kaj je že) meni vse zašteka, sploh ne morem miške nižje prestavit, RR ful počasneje dela. No, saj to kar nekaj bluzim, ampak to opažam že par dni in mi gre seveda na živceuser posted image !

levinjica: a eno leto se čaka? Pri nas ni treba. Vem, ker je imela kolegica cr, pa ji je mislim, da po cca sedmih mesecih rekla, da lahko spet zanosi. To je pomoje en isti šmorn kot patronažne z uvajanjem gh - user posted image

agha: res ti nisem fouš za slabosti, naj ti hitri minejo, pa mirki se! A nisi ti kar naenkrat nehala dojit?? Zaradi nosečnosti, ne? Mislim, da mi je to danes ponoči kapnilo... malo preveč časa imam zdaj, ko B smrči od 20.00 celo nočuser posted image

legenda: piiiiiiiiiiiiii..... pojma nimam... saj so ti že povedale, res kar se tiče papirologije in vsega tega sem mrzla. Vedno koga gnjavim naj mi kaj pomaga, ker čisto nič ne vem.

amelie: a nisi ti enkrat razlagala, da skrivaš laptop? Pri nas je zdaj isto. Bog ne daj, da vidi, da sem na računalniku, prileti ko strela.

mamika: super, da si se oglasila. Koliko imate zob?user posted image

NATAŠA: škoda za smučanjeuser posted image

spalne vreče: B jo ima iz Kika, mu bo pa kmalu premajhna, velikost piše, da je univerzalna, tako, da pomoje večje nimajo, ali kaj - je nisem sama kupila, zato ne vem.

Še pridem kaj pošnofat.

Peeeeeeeeeeeeeeetttteeeeeeeeeekuser posted image user posted image user posted image (vikend z mojima dragimauser posted image user posted image ) Pa fuuul lepo vreme je napovedano. Greste kam?? Kake ideje za izlet? Morje? Hribi?

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 4.2.2011 7:43:32 >

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4047
4.2.2011 9:12:16   
legenda_m
levinjica in nataša35 HVALA... levinjica, srečno pri user posted image , sm pa opazila da ma vaša ema na isti dan rojstni dan kot jst user posted image .

nataša35 ojej smola... mah ta zdravilstva... itak možje ustrelijo fanta ali punco.. tko da ženske nimamo (skor) nč pr tem... hey sj ti bojo fantje prpelal punce domov, in mogoče pade kkšna vnukinja... user posted image  get well soon

tropical pridna si...

aprilčica... jaaa vreme bo, morje? zelo fajn ideja... nekam kjer je voda in to ne v banjo... vegeta? nimam pojma

jaka spi, jst grem pa v lov na papirje, a če oddam v pon še velja? user posted image user posted image user posted image  in pa imamo, kako se že reče, obdobje mami mami mami, sam v bistvu on sploh ne ve kko se mi reče. zdj sm ga začela sprašvat kje je mami pa skoz gleda nekam pod strop user posted image . no važn da ve kje je hruška, pa limona pa kje se ob 5ih zjutri lahko prižge luč

čau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
4.2.2011 9:58:36   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

zdj sm ga začela sprašvat kje je mami pa skoz gleda nekam pod strop user posted image . no važn da ve kje je hruška, pa limona pa kje se ob 5ih zjutri lahko prižge luč

čau

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  zdaj pa sem se narežala user posted image
komentiram kasneje, zdaj mali skače po meni. v bistvu mi dviguje majico in tolče z roko po špehu. very funny user posted image
in ponoči se je dvakrat pokakal user posted image  tega še kot dojenček skoraj ni počel. ziher bojo zobki user posted image

sonček!!! vikend!!! in ati si je še vzel dopust v pon. user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4049
4.2.2011 10:01:31   
nejanejc
ojla.. vse lepo hitro mine al kako bi jst opisala spanje nasega miška... danes smo bli pokonci 3 ure... smo res sli spat velik prej, sam nevem kaj ... jest ni dobil, ke rmu ze dolgo ne damo nic ponoci... je pa skor zaspal pa se spet zbudil, pa spet skor zaspal, pa pol je zacel ze skakat po posteljci, ga je moj prsilu, da se je ulegu, jst sem ga tresla... jao... res ne znamo al kaj.. jst res nevem kako bom ustala prej, ko bo treba v sluzbo

in zdej je ze pol ure siten, ker se zgleda ni naspal...

legenda.... lahko oddas vlogo tud po internetu, lahko pa tud pocakas, da ti oni posljejo dohodnino in pol uveljavljas olajsavo naknadno...sam je pa boljse, ce jo uveljavlja tisti,ki ima vecjo placo,kot so rekle ze ostale

agha... moj bi bil najbolj srecen clovek na svetu, ce bi jst tolko luftala... sam mene skoz zebe in pol grem jst pod kouter, on pa prelufta...

aprilcica.. ja lepo vreme bo, mi gremo na primorsko... mam starse tam... pol bomo pa vidli kako bo... pomoje bo povsod lepo :) uzivajte

amelie... ma se kar ni nic boljse, drzim pesti, da bo

levinjica...kako lepo se en otrocicek...iiiiiiiiiiiiiiiii

tropical...pridna si res

natasa... uhjej... res nimas kaj nardit, res skoda da te je zdravje tko izdalo in da nimas varstva, sam ni fer, da tvoj okol pohaja kokr hoce, ti pa ne mores nikamor. Sej vem, da je lazje moskim, sam vseeno, se mi res smilis... sam res, upanje umre zadnje-puncka :)

no, vsaj lep dan je zuni....soncek

papa

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?