|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
25.1.2011 11:42:11   
amelie
Hej!

Uspelo mi je, tri dni po malem prestavljam dopoldansko uro za spanje, da sem mu lahko dala danes ob 10.30 malico, ker zdaj 4 ure ne sme jest zaradi UZ. Navadno je tak čas spal že vsaj pol ure in malical po spanju, tako da me je bilo kar strah, ker potem bi moral dosti dlje bit brez hrane, če nama ne bi uspelo. V glavnem - prvi problem je rešen, zdaj pa pride še drugi - zdržat 4 ure - to bo prvič za malega user posted image  Razen ponoči še nikoli ni minilo toliko časa med dvema obrokoma. Upam, da ne bo preveč jezen na mene user posted image  Jaz bi bla na njegovem mestu ...

vrtec - še vedno upam, da bo Žiga sprejet septembra, drugače ne vem, kaj bomo ... Jaz bom do septembra doma z njim, verjetno bom kaj delala, če mi bo zneslo + faks.

marela - ne rabimo, kot sem že rekla, smo v osnovi že vzeli praktičen voziček - mogoče ni glih najlepši, samo to je meni zadnja briga, da mi le ni treba hrbta lomit, ko ga nosim user posted image

slana juha, slan štrudl - berem tu in na fb in vem, da sem sick, ampak meni se kljub temu sline cedijo user posted image  

pripujsanje na plažo - se obeta tudi meni, če ne bom nehala piškotov zlorabljat user posted image

zaščita - še razmišljava ... Zdaj že mogoče bi tabletke, ampak samo kaki dve, tri leta, ker drugače mi ne bo mogla nikoli več metoda pazi zatajit user posted image  

levinjica, pridna, jaz sem tudi danes peglala, ampak čisto malo.

barby, pikepoke ...

nejanejc, upam, da ste lepo spali!

Držite pesti, da bo trebušček bp!
Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
25.1.2011 12:22:27   
didi5

OLa babnice :)

Aprilčica: glede slinčkov - pri nas je isto. Ni od praška, to je eno. Recimo če ji ne zapnem vredu (da kje čisto malo ježka ven gleda - se ji pol pozna rdeče) ene slinčke pa imava po robih bol grobe in se ji tudi pozna - sploh ker ko noče več jest si ga nateguje čez glavo. Jaz še tudi uporabljam samo za zavezat :)

Glede kontracepcije - sva nekje na istem. Jaz sem si pred dvema mesecema vstavla mireno. Ampak je hudič ker so tele začetne krvavitve in rjavi izcedki. Jaz sem nonstop krvavela 1,5 meseca, zdaj imam pa konstantno rjav izcedek (temu pravijo mazanje hlačk - ma nemoj, res user posted image ) Mi gre že pošteno na živce in je potrebno veliiko potrpljenja iz obeh strani - tudi od partnerja. Baje lahko traja to do 6 mesecev!!!!!! Sem rekla da še potrpim kak mesec, pol pa ne vem če bo šlo. Saj user posted image zdaj gre s kondomi, ker so ti izcedki ponavadi zjutraj ko se zbudim, pol sem pa čista. Ampak vseeno. Tale zadeva je pa kao ženski kondom? Po moje je cenejša varianta od kondomov, ampak po moje moraš kr prakso dobit da ti kaj mimo ne gre. Pazi pazi, pa tudi midva več ne upava prakticirat ker si res ne želim še enega otročka - nama je najina pikica dovolj.

levinjica: bi si želela hodit spat prej, pa ne morem zaspat - moj ritem je čisto zjuser posted image .

legenda: ja jaz se bolj poredko javljam, berem vse ampak do takrat že itak pol pozabim - pol pa pride ven to kar pride. Imaš namesto cajtng - jaz zraven kavice obvezno berem
Večer, Lara pa v svojem stolčku je kruhec in tudi bere VEčer - če ne je tečna, hoče isto kot mami. Je taka pojava, lista kot da točno ve zakaj se gre. Bom poslala v uredništvo da lahko naredijo reklamo user posted image Glede vozička marela - jaz sem se odločila za Baby Welt moon fit ali kiss - se zelo lepo zloži (čeprav ni tipična marela ampak res na malo, mislim da so mere nekje tukaj 77cm - 38cm , 35 cm) Da se v ležeč položaj in zelo lep sedeč položaj (sva ga sprobale) in kar je za nas zelo pomembno je lahek da ga lahko na vikend po bregu gor nesemo tudi ko je blato. Zdaj imamo Jane slalom in je zelo težek in velik. Poglej na Babycentru - v spletni trgovini. Zdaj v petek pridejo spet akcije, pa bi naj bili ti vozički po 99 eur. Bomo videli če bo res.

Mi smo danes spali katastrofalno, če sem si jo jaz nesla na kavč spat pol je že sila, pa še to je spet rabila 45 min da je zaspala. Budnice od 00.30 pa do 4.00. Pol sva šle na kavč ker se je zbujala v groznem joku. Na kavču je sicer spala ampak se tudi zbujala, jaz itak nisem spala nič ker me je vsakih 10 min tak tresnila al z roko, z nogo al z glavo. Je jedla ob 6.40 in sem upala, da bo še spala do 8.00 ampak ni bilo šanse. Ne vem če sem tri ure skup spravla. Z

Evo zdaj sem pa hotla it spat, pa mi je prišla svakinja na obisk - pa jebentiš user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
25.1.2011 12:35:48   
Anonimen
Amelie: držim pesti za uzuser posted image user posted image , pa da lepotko ne bo preveč lačenuser posted image user posted image

didi: tole zaščito sem jaz včeraj prvič odkrila, pa sem malo preračunala koliko denarja zdevava za kondome - samo jih pač kupujeva vsakih 10 ali 14 dni in se ti potem ne zdi, da toliko zapraviš, tukaj je pa šus denarja v enem znesku, zato mi je malo tesno okrog vratuuser posted image Pa še spermicid je potem potrebno uporabljat (ena tuba pa stane 10€) - koliko se ga porabi... ne vem. Jaz na tabletke ne grem. Ne morem verjet kako so me očitno tabletke štopale pri vsem, zdaj se počutim ful bolj sproščeno, user posted image je miljonkrat boljši in tudi pogostejši, pa naju je že prej fejst metalo. Pa še enega user posted image imava namen začet delat čez kakšno leto in se ne mislim filat s tabletami vmes, kondomi so mi pa res user posted image , ampak če ne bo šlo drugače, jih bova imela še naprej. Glede vozička: jaz bi tudiiiuser posted image

Tamecen spet spiuser posted image Danes ne vem kaj mu je.

Lp

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3903
25.1.2011 12:41:33   
NATAŠA35
heloo bolj na hitro...

pri nas je porazno, en zboli, pa je v redu, že drugi user posted image , tako da imam zdaj dva bolnika spet doma, pa še mene se bo nekaj prijelo...danes imava s simonom posvetovalnico pri 9 mesecihuser posted image user posted image , brez cepljenja, samo je malo nahoden...noče nič jest razen po flaški, da sem čisto obupana, in upam, da ni preveč shujšaluser posted image ...

zobki niti enega še nimava, in norimuser posted image , pa še nič ne zgleda, da bodo prišli venuser posted image user posted image

morje, plaža: ne mi je omenjatuser posted image user posted image ...nikoli se nisem toliko zredila kot sedaj, tako da grem na dieto...pa kmalu bo ta večji imel birmo, tako da razlogov je veliko, samo v akcijo je treba...

lepo se imejte...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
25.1.2011 15:28:52   
didi5

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Amelie: držim pesti za uzuser posted image user posted image , pa da lepotko ne bo preveč lačenuser posted image user posted image

didi: tole zaščito sem jaz včeraj prvič odkrila, pa sem malo preračunala koliko denarja zdevava za kondome - samo jih pač kupujeva vsakih 10 ali 14 dni in se ti potem ne zdi, da toliko zapraviš, tukaj je pa šus denarja v enem znesku, zato mi je malo tesno okrog vratuuser posted image Pa še spermicid je potem potrebno uporabljat (ena tuba pa stane 10€) - koliko se ga porabi... ne vem. Jaz na tabletke ne grem. Ne morem verjet kako so me očitno tabletke štopale pri vsem, zdaj se počutim ful bolj sproščeno, user posted image je miljonkrat boljši in tudi pogostejši, pa naju je že prej fejst metalo. Pa še enega user posted image imava namen začet delat čez kakšno leto in se ne mislim filat s tabletami vmes, kondomi so mi pa res user posted image , ampak če ne bo šlo drugače, jih bova imela še naprej. Glede vozička: jaz bi tudiiiuser posted image

Tamecen spet spiuser posted image Danes ne vem kaj mu je.

Lp

ja ja glede user posted image se pa strinjam. Meni je 200% bolj fajn kot pred porodom pa libido je tudi večji. Jaz priznam, sem imela prej dovolj 1 krat na teden kot stara mama tak da sva imela kar pogoste debate o tem in sva se oba pač prilagajala in delala na sebi. Ampak zdaj pa brez truda - ne vem v čem je štos. Pravi moj da če bi to vedel se ne bi tak dolgo branil dece user posted image user posted image user posted image user posted image , je mislil da bo hujšeuser posted image . Če mislita imet dečico, mislim da lahko komot na kondom ali pazi. Ker par mesecov dol al gor je brezveze nekaj fuul komplicirat user posted image user posted image . Pri nas je pač drugače.

Nataša: lepo da si se malo oglasila. Ne znam si niti predstavljat tvoje situacije, Jaz sem čisto fuč že zdaj ko nas zobki mantrajo.

No in kaj se zgodi prejle - danes ko sem jaz tak zaspana je naša glih spala 2 uri - pa ne moreš da verjameš ker ponavadi spi pol ure pa je za cel dan dost. AMPAK prvo takoj ko zaspi otrok prideta na obisk svakinja in njen dragi, onadva po eni uri prideta pa se oglasita moja mami in ati - pa je šlo spanje po vodi user posted image user posted image
user posted image user posted image

Sem še pa zmenjena ob 17.00 s prijateljicami v Mb na kavi - pa mi taaaak ni. Po drugi strani pa komaj čakam da malo odklopim. Ne morem odpovedat. sem jaz prosila za danes ker je pol moj na terenu in nikoli ne vem kdaj pride. Se dobimo vsaj 1 krat na 14 dni, ponavadi pa 1 krat na teden. Smo fuuul pridne ker se vse zavedamo da se je potrebno za prijateljstvo potrudit, in smo si začele pač prav planirat srečanja ker drugače v tem zaposlenem času ni nič - pač življenja se z otroci spremenijo. HB da vse to razumemo pa ponavadi vedno ena od 4-ih manjka ampak je razumljvo.

Pičim prišel ati - fooooooooood!!!! To se že od daleč dere :):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
25.1.2011 16:55:38   
Anonimen
B spi danes že tretjičuser posted image Saj mi paše, samo to je ČUDEŽuser posted image

NATAŠA: pozdravite se čimprejuser posted image user posted image Hudič je, ko si mali prenašajo te prehlade, virozice itd. Saj bo kmalu poletje, bo boljše! Pa upam, da ti ne boš zbolelauser posted image Kako je bilo v posvetovalnici? Čestitke za 9 mesecevuser posted image Vidiš jaz pa prekljinjam zobke, ko so že zunaj, pa odštevam koliko jih mora ven prit, da jih bo 20, da se bomo rešili mukuser posted image

didi: hahahahhauser posted image user posted image Pri nama je isto, sicer sva včasih sexala tudi kar pogosto, je pa prišel teden ali celo mesec, ko bi se raje ustrelila kot dala noge narazenuser posted image user posted image Zdaj pa... noro!!! Vsak dan! Mogoče kdaj vsak drugi dan. In ne vem - krivim tabletke (sem jih jemala 7 let), drugo mi ne pade na pamet in ja, mojemu tudi paše, včasih se mi pa zdi, da mu grem že prav na jetra (malo za hec in malo za res)user posted image Zaradi zaščite pa res ne vem... Kondomi so dragi, pa na živce mi gre, da sva ravno v elementu, potem pa : STOP -- zdaj si je treba še "gumico" naštimat, potem pa naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj na kavi! Meni se je včasih isto težko spravit ven, pa mi potem nikoli ni žaluser posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 25.1.2011 16:56:21 >

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3906
25.1.2011 18:08:30   
amelie
Mislim, ste pa našle zdaj pravi čas o user posted image  govorit, ko mam to hudičevko user posted image  na obisku. Me bo kar razgnalo ... Pa še moj se skoz nekaj smuka okoli mene, prav uživa, ko trpim user posted image   
Trebušček je bp oz. je takšen pač zaradi Žigove hipotonosti. In ledvička, jetra, mehur - vse mu je pogledala, vse bp. user posted image  In tud lakote ni blo, prav super je bil razpoložen, bral cajtnge v čakalnici, se drl dajdajdajdaj, da so se mu vsi režali, in metal moj telefon po tleh. Pa še pol ure kasneje smo imeli pregled, ker je moj narobe v opomnik shranil, tako da je zdržal 4 ure in pol brez hrane in pijače. Za nagrado je dobil pa kostumček za pusta - bo dalmatinček, itak user posted image  
Zdaj grem pa malo peglat.
In dokler ne bo konec menstre, vas ne bom več brala, ker ste čist preveč podivjane user posted image  

< Sporočilo je popravil amelie -- 25.1.2011 18:09:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
25.1.2011 19:06:21   
tintin
oj,
mi smo imel danes posvetovalnico pri 9m: 9300g in 74 cm.
Zaščita: ko neham dojit grem po Nuvaring. Sem najprej mislila Mireno, ampak mi ne diši, ker če ne bo ok, si je ne morem kar tako ven dat...
Amelie: Hb da je ok s tebuščkom,je imela mala od moje kolegice isto, ker je bila hipotona.

šibam zdaj, več kasneje

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
25.1.2011 21:14:28   
legenda_m
ooooo kaj ste se razpisale...

didi ne sj je fajn brt tvoje poste, prov uživam

aprilčica- kondomi mi gredo že pošteno na živce, pa zapravim toliko denarja za njih user posted image user posted image user posted image smeškoti niso zato ker tolk dnarja zapravš. if you know what i mean, user posted image
mi2 sva na kondomih, oz če je je, če ni ni. če bo še enuser posted image  fajn. bova kasnej mal bl pozorna.    na račun župe sm se tud jst smejala ja... sicer šele dons. ker sm blond. pa mal kasnej dojamem. pa mam prošnjo... a bi mene pršla brcnit v rit, ker res res res res sladkarija ni zdrava hrana... pls...

levinjica. slana kava. hm... res uživava v gurmanstvu ane. likam sam za jaka, če znese, če ne pa pač obleče zmečkano, ker se mi ne da zlagat. itak pol jaka pride do škafa pa premetava in sklada ven in not... no kadar me zagrab me nič ne ustavi... in likam in peglam... za življenje

tintin user posted image user posted image user posted image  za mere

nejanejc evo družbe ;)

amelie sam da je vse ok... ane... večna optimistka

nataša35 pozdravte se no... ja takle čas je čas za prehlade in viruse...

moj je šel še zadnjič v nočno... ijeeeeeee

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
25.1.2011 21:36:18   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m
aprilčica- kondomi mi gredo že pošteno na živce, pa zapravim toliko denarja za njih user posted image user posted image user posted image smeškoti niso zato ker tolk dnarja zapravš. if you know what i mean, user posted image .

jst vem, jst vem!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
25.1.2011 21:38:50   
legenda_m
amelie no user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
25.1.2011 21:40:34   
Anonimen
Amelie: super, super za pregleduser posted image user posted image user posted image Pa hitro naj zgine Hudičevka (user posted image ), da nas boš nazaj brala in komentiralauser posted image user posted image Ti nisem fouš, jaz jo pričakujem ta vikend, samo imam tako zemšano vse skupaj, da nikoli ne vem kdaj bo prišla, packa grdauser posted image

tintin:  Lepe mere!user posted image user posted image Nuvaring sem mislila tudi jaz vzet po koncu dojenja, pa je prav tako hormonski. Mogoče po drugem user posted image . Na tabletke ne grem več.

legenda: sladkarije niso dobre!!!!!!!!!!user posted image (ne bi o tem, da mi je danes moja mami prinesla Domačica piškote in sem poslinila celo kuhinjo, ampak, PAZI TO! Nisem vzela niti enegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Se grem stisnit k mojemu, ziher je že komaj čakal, da mu začnem žnaratuser posted image

Lep večer

(odgovor članu legenda_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3912
25.1.2011 21:41:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m
aprilčica- kondomi mi gredo že pošteno na živce, pa zapravim toliko denarja za njih user posted image user posted image user posted image smeškoti niso zato ker tolk dnarja zapravš. if you know what i mean, user posted image .

jst vem, jst vem!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Packe!!user posted image user posted image

Zdaj pa res grem, frrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3913
25.1.2011 22:40:42   
tropical
didi5 jaz moram še vedno paziti kaj jem. Ne smem graha, cvetače, pora, fižola ker drugače ponoči ne spimo nič. Njej sem poskusila tudi dati ampak je bilo ponoči grozno. Tako da bom raje počakala. Tud moja pediatrinja je rekla naj kar počakam da zgleda d aima bolj občutljiv želodček.
alpsko meleko jaz ji ga dajem v kašice od 6,5 meseca. En čas sem si mleko stiskala ven pol pa se mi ni dalo več. Dala sem ji AM mleko ma ni hotla jest. Pol sem pa kašico zmešala z alpskim in je pojedla vse. Je samo od Milupe rice-corn drge noče. Je pa res da jo Alpsko mleko zapira.user posted image  No sedaj sem prešaltala na mleko iz Hoferja in tud to ima rada.
zobki točno en mesec je minil ko smo sedaj dobili 2. zobek. No pa imamo dva zobka spodaj. Sedaj pa ima na vrhu dlesni prav zatečene tako da bo verjetno še kak prikukal.
hrana: oreščke, jagode , svinjino, morske sadeže, med to tud še nisem dala . to bona vrsti po 1. letu ali pa kasneje. Breskev pa sem ji že dala jo zelo obožuje še posebno s piškotkom. Rada ima skutice marakuja od LM , zelo ima rada tudi skorjo kruha prav hecna je kako to s temi devemi zobki vleče in cuka prav hecna je.
Zvečer dobi pa kašico mlečno obvezno ali pa močnik mlečni + obvezno dojenje pred spanjem.
Spanje. zjutraj vstane ob 8-9 pol pojemo sadno kašo(jabolko, hruške, 4 piškotke plasmom, banano,breskev odvisno kaj imam na razpolago), malica - dojenje, ob 13 - ih kosilo ponavadi kar jemo mi z malo slolljo. Pol gre 1 urco spat in do večera 21 nič več. Popoldanska malica je sirni namaz, skutica, paštica, riž z jabolki. Večerja ob 19 gres, kašice, močnik, na koncu pa pred spanjem obvezno dojenje. Spi mi do 1 zjutro pol pa rabi zizike user posted image  rada bi ji dala šonoči kak čaj na flaško ampak ne zna vlečt po flaši. Čaj ji dajem čez dan po žlički in ta mora bit gozdni sadeži od Hippa druge tekočine ne sprejme.
Napolitanke - naša ima rada tiste iz euro spina ta zelene. Na koncu je pa umazana kot pujs. Poje pa celega.
vrtec naša bo kar v domačem varstvu tako da bo v vrtec šla šele pri 3. letih. 
 Zdaj pa grem še kuhno pospravit. Pol pa pred tv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
25.1.2011 22:41:13   
tropical
Nek kvadratek prazen je nastal pa ne vem zakaj.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
25.1.2011 22:50:20   
tropical
Tiste ki ste imele pregled za 9 mesecev starosi, a je bilo kakšno cepljenje. Jaz se ne spomnim več za tri leta nazaj.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
25.1.2011 22:52:48   
Anonimen
Čer.
Danes za spremembo še ne spim,je bilo treba pospravit od rd,je pa bilo super ,pa še nenapovedani obiski,so bili zraven.
amelie supe rza pregled,sem vesela ,da je vse uredu.Pa upam ,da si vse zlikala ,jaz sem ,da bo za nekaj časa mir.
didi5 naj bo današnja noč boljša in prespana ,meni tudi ni všeč,če pride kdo dlih tej na obisk,ko je čas za spanje otroka.So privas tudi zobki na pohodu,kava pa paše ,pa čvek tudi ,se malo odklopiš od doma.
nataša 35 pri vas se pa tudi kar naprej dogaja,pozdravite se čimprej ,pa javi se še kaj..Ko se bo začelo z zobeki ,se pa ne bo končala ,tak kot pri nas.
tintin ja super za posvetovalnico.
legenda-m
to si pa super napisala,če so so ,če jih ni jih ni -mislim za kondome.
aprilčica no glede čuvanja otrok ,pa tako pravijo ,več jih pazič ,prej se kaj naredijo.Moja ,do sedaj še ni imela buške ali kaj podobnega ,padla še tudi ni tak ,da bi bila siva hb,pa jo je vse povsod polno.Saj ,bo starejši bodo boljše bo.Ja smeškoti so res malo čudni ,tukaj zraven.Po mojem ne veš kaj bi uporabljala kondome ali kaj drugega,itak je vse drago,tabletke so na recept.Midva ne uporabljama nobene zaščite,pazimo,pazimo,pazimo.No sexama vask dan ,razen ko je menstra,včasih 2 na dan.No rada uživama.Drugače ,pa kondoma še nisma uporabljala,tabletk pa tudi ne mislim jest,dosti je bilo.
nuyaring pri tem je treba zelo pozoren biti,sem dlih danes zvedela ,da je soseda od moje mame noseča,je uporabljala to zasčito,saj nobena zaščita no 100 procentna.
No tako,grem počasi proti spalnici ,moj me že čaka ,da bo akcija.
Jutri zutraj grem na obisk kolegici ,ko sma se  v porodnišnici spoznale ,se ji v četrtek izteče porodniška in že tudi takoj v službo ,ne sme nič dopusta koristiti.
Lepo noč in lepe sanje!
Lahko noč.

< Sporočilo je popravil levinjica -- 25.1.2011 23:01:48 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3917
25.1.2011 22:58:13   
Anonimen
tropical ja je čisto možno ,da lahko alpsko mleko zapira.Jaz nisem imela posvetovalnice pri 9 mesecih.

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 3918
26.1.2011 7:37:06   
Anonimen
Jutro.

Z Benjaminom sva ravno pojedla zajtrk (jaz sem ga pojedla, on je le malo kradel zraven), zdaj imam pa spet slabo vest, ker mi je moja mama včeraj rekla, da zdaj bi bil pa res čas, da ga začnem malo štopat pri hrani, ker je vsak teden debelejšiuser posted image user posted image Saj ni rekla tako grdo kot se sliši, ampak mene je pa čisto iztirila. Meni se res ne zdi debel in zdaj ne vem, a sem tista mama, ki si NOČE priznat, da je njen otrok premočan, ali kaj?? Ker nočem bit taka!! Nočem otroka stradat, nočem ga pa narediti debelega, ker mu enostavno ne privoščim tegauser posted image Je pa res, da poje skoraj vsak obrok od 200-300ml, pa bi še vseeno nekaj zraven grickal, če midva jeva. V pogonu je non-stop. Na miru ni niti sekunde! Ko ga pogledam v telo ni debelčkan, trebušček je res okrogeluser posted image , pa podbradek ima - ga je imel že, ko je imel ene 3 mesece, pa je bil med suhimi (geni, al kajuser posted image ), ampak ostalo telo se mi pa ne zdi debelo, prej zategnjeno. Drek, sem že našla nekaj, da se bom lahko nadaljnih 14 dni sekiralauser posted image

tropical: u madona, prvič tkole slišim, da bi pri taki starosti otročka še vedno zavijalouser posted image Držim pesti, da se to kmalu uredi! Jaz sem tudi razmišljala o Hoferjevem mleku, pa se mi zdi vseeno okus Alpskega najboljši. Bom pa poskusila še enkrat enega kupit.

levinjica: saj drugače nisem ko taka koklja zraven njega in čakam kdaj bo padel, le če vidim, da pleza kam, kjer bi bil padec lahko zelo boleč se postavim zraven, da bi ga ujela, ampak zdaj pleza itak na vse kar je nevarno, jaz pa tudi, če bi želela ne morem biti zraven njega vsako sekundo. In pri B je ponavadi tista ena sekunda, ko pogledam kam drugam čisto dovolj, da se kaj potolče. A veš, da sem jaz zaradi Nuvaringa tudi slišala par pripomb, se mi je zdelo pa vseeno več zadovoljnih kot nezadovoljnih uporabnic.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
26.1.2011 8:53:19   
Anonimen
Jutro.
Naspali smo se  super ,moja dva še kar spita ,bo treba počasi zbudit.Potem zajterkovat in na potep,kosilo za danes je že na pol kuhano ,kak je to fajn.No pa še sonček je vzunaj,koliko je minusa pa še ne vem ,še nisem bila vzunaj.
aprilčica no res je za vsako zaščito je nekaj zadovoljnih mamic nekaj ne,odločitv je tvoja,pa kaj sploh hočeš.Ja pa ne se obrmenovet z kg B.Mogoče je mamica kar tako rekla,ni pa resno mislila.Moja tudi veliko poje in spije ,pa se ji niker ne vidi pri 81 cm in skoraj 12 kg pri 10 mesecih.Hb ,da rad je ,ko bo shodil ,bodo šli kg hitro dol-stradati ga pa res ni treba.Zame je taka mama čudna ,razen če ima od zdravnika ,da morajo paziti kaj je  in na kg.To je iz moje strani,pa pripombe gor ali dol.
Sedaj grem jest ,lep sončen dan!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
26.1.2011 9:03:48   
amelie
Aprilčica, ma ne skrbi, res, Žiga je pravi debelušček, poleg tega pa še lenušček, pa se niti malo ne sekiram. Dobro, res je, da mu ne dajem napolitank ipd., ker dodatnega cukra res še ne rabi, ampak drugače pa niti malo ne mislim omejevat. To je tako kot kolegica, ki tamalima dovoli enkrat na teden eno risanko, potem pa vidita kje kak TV, pa se jima utrga, druga kolegica pa ni nikoli omejevala, pa se tamala po svoje zamoti, čeprav so risanke na tv-ju. Jaz tako gledam tud na hrano - zdaj rabijo toliko, Žiga, ko ima dovolj, jasno in glasno nakaže, da mu je dosti, torej ga ne hranim preveč, ampak toliko, kolikor rabi. Bom pa vedno skrbela, da bo prosti čas preživljal zunaj, v naravi, v norenju s psi, smučanju, plavanju ... To pa se mi zdi zelo pomembno. Ti res ne skrbi, tak telovadec, kot je Benjamin, tudi rabi dosti hrane. Meni je isto mama rekla, in to še takrat, ko je bil mali samo dojen, naj ga ustavim, ker ima premočne bedrce. Sem bila jezna kot user posted image

Padanje - Žiga ne pada, ker tudi ne pleza user posted image  Ampak se pa ful rad nazaj meče iz sedečega položaja user posted image  Na postelji ni panike, se ful zabava - se stokrat dvigne in vrže nazaj, ampak ko se pa to na parketu odloči nardit, pa fejst zadoni user posted image  Tako da zdaj treniramo besedo NE, da bo tud na postelji pozabil na to vrsto zabave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
26.1.2011 10:23:54   
didi5

ko bi se raje ustrelila kot dala noge narazen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image točno tak :) Ma kake oslarije se midve tu meniva :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
26.1.2011 10:27:00   
didi5
/quote]

In dokler ne bo konec menstre, vas ne bom več brala, ker ste čist preveč podivjane user posted image  
[/quote]
user posted image user posted image user posted image user posted image VOJNO STANJE

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
26.1.2011 10:29:10   
didi5

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

oj,
mi smo imel danes posvetovalnico pri 9m: 9300g in 74 cm.
Zaščita: ko neham dojit grem po Nuvaring. Sem najprej mislila Mireno, ampak mi ne diši, ker če ne bo ok, si je ne morem kar tako ven dat...
Amelie: Hb da je ok s tebuščkom,je imela mala od moje kolegice isto, ker je bila hipotona.

šibam zdaj, več kasneje

Daš jo lahko ven kadar češ - pač mora to storit ginekolog - govorim o mireni. Je pa potrebna potrpežljivost - čeprav vsako telo odreagira drugače - nekatere moje kolegice so krvavele 3 tedne in je bil mir. Mene pa tam doli itak doleti svašta - pa zdaj je zaradi dveh šivanj še na fršlus user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
26.1.2011 10:39:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

ko bi se raje ustrelila kot dala noge narazen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image točno tak :) Ma kake oslarije se midve tu meniva :)

Hahhahahah, upam, da noben drug tega ne bere, razen nasuser posted image user posted image Ma kaj, to je čist naravnouser posted image user posted image

Amelie: hvala za tolažbouser posted image user posted image user posted image Ja, jaz bi tudi rada Benjamina dala nekam športat, upam, da bo želel to, če pa ne bo, pa upam, da ga bom vzgojila tako, da ne bo 24h na dan preživel pred tv ali računalnikom. Imam 13 let starega brata, ki bi pomojem kar umrl, če ne bi imel računalnika. Ko je enkrat crknil je jokaluser posted image user posted image user posted image Želim si, da bi Benjamin veslal, saj je pač to razširjen šport tu pri nas, tudi moj mož je dolgo veslal in pokasiral kar par pokalov (sem res ponosna nanjuser posted image ). Aja, Žiga sigurno ve kaj pomeni ne, le slišat nočeuser posted image Imam jaz tudi enega takega korenjaka doma. Zdaj se začne cmizdit že ko rečem samo Nuser posted image user posted image user posted image

levinjica: se tudi jaz "tolažim" s tem, da bo potem še več maščobe pokuril, ko bo shodiluser posted image

Če ni skrivnost:
katere kreditne kartice uporabljate (če jih)?? Midva bova eno vzela (tudi zaradi kupovanja prek ebaya), pa razmišljam o Dinersu. Ima katera?

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 26.1.2011 10:40:55 >

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?