Anonimen
|
Čer. Danes za spremembo še ne spim,je bilo treba pospravit od rd,je pa bilo super ,pa še nenapovedani obiski,so bili zraven. amelie supe rza pregled,sem vesela ,da je vse uredu.Pa upam ,da si vse zlikala ,jaz sem ,da bo za nekaj časa mir. didi5 naj bo današnja noč boljša in prespana ,meni tudi ni všeč,če pride kdo dlih tej na obisk,ko je čas za spanje otroka.So privas tudi zobki na pohodu,kava pa paše ,pa čvek tudi ,se malo odklopiš od doma. nataša 35 pri vas se pa tudi kar naprej dogaja,pozdravite se čimprej ,pa javi se še kaj..Ko se bo začelo z zobeki ,se pa ne bo končala ,tak kot pri nas. tintin ja super za posvetovalnico. legenda-m to si pa super napisala,če so so ,če jih ni jih ni -mislim za kondome. aprilčica no glede čuvanja otrok ,pa tako pravijo ,več jih pazič ,prej se kaj naredijo.Moja ,do sedaj še ni imela buške ali kaj podobnega ,padla še tudi ni tak ,da bi bila siva hb,pa jo je vse povsod polno.Saj ,bo starejši bodo boljše bo.Ja smeškoti so res malo čudni ,tukaj zraven.Po mojem ne veš kaj bi uporabljala kondome ali kaj drugega,itak je vse drago,tabletke so na recept.Midva ne uporabljama nobene zaščite,pazimo,pazimo,pazimo.No sexama vask dan ,razen ko je menstra,včasih 2 na dan.No rada uživama.Drugače ,pa kondoma še nisma uporabljala,tabletk pa tudi ne mislim jest,dosti je bilo. nuyaring pri tem je treba zelo pozoren biti,sem dlih danes zvedela ,da je soseda od moje mame noseča,je uporabljala to zasčito,saj nobena zaščita no 100 procentna. No tako,grem počasi proti spalnici ,moj me že čaka ,da bo akcija. Jutri zutraj grem na obisk kolegici ,ko sma se v porodnišnici spoznale ,se ji v četrtek izteče porodniška in že tudi takoj v službo ,ne sme nič dopusta koristiti. Lepo noč in lepe sanje! Lahko noč.
< Sporočilo je popravil levinjica -- 25.1.2011 23:01:48 >
|