Anonimen
|
Dober večer babike... No meni zadnje čase zmankuje časa za računalnik ,pa še moj je cele dneve v službi.Je nelkaj novega pri našai Emi pri spanju.Od včeraj naprej mi spi samo po pol ure,popoldan in to po 5 na dan gre tak spat.Zvečer sedaj ob 19-20 in spi celo noč,do 8 zutri ,čisto se ji je spremenilo spanje podnevi.Je pa res ,da bo čez dan čedalji man spanja,ko bo starejša ali pa tudi ne,bom videli ,kako bo naprej. Zutraj smo že ob 7 30 uri bile na terenu z Emo ,sem babico peljala kri dati v Topolšico,ob 10 uri pa še mamico peljala v Žalec je imela opravke,Ema skozoi pridna v sedežu nič jokala vmes je jedla ,spila mleko in to je to.Zelo pridna je bila. Za minuto ali več že tudi sama stoji brez pomoči ali kakšnega oprijema. Nina je danes prinesla iz šole ocene zelo pridna same petke ih kakšna štirk. didi5 lepo ,da je Larika uredu ,le tako naprej.Glede rdečih ličk je že ena pisala gor na forumu ,da naj bi pomenila alergijo ,ali pa tudi ne ,moja je imela alergijo -taveča hči ,da ne bo pomote ,pa ni imela rdečih ličk.Lahko je od spremembe vremena -toplo,mrzlo.Jz sem ji kupila kremo Mustele Cold Creom- bebi.Naši je pomagalo ,je imela suho kožo po ličekih,sedaj ,ko jo namažen z to kremo ,pa ni več problemov. A ti po mlečni hrani ,mislim navadno mleko kaj bruha. nejanejc pitje tekočin ,saj z hrano tudi predobi veliko tekočine.Probaj ponujati večkrat ,pa tudi če spije čisto malo ,boljše kot nič.Moja tudi ni veliko pila od začetka ,sedaj pa kar veliko,pa tudi prebava se ji je zelo popravila. barby ja super ,da je Alya boljše,pa za nečakinje tudi. katy ja res bo kar hito leto naokoli in 1.svečka.Gre sinek tudi v vrtec ,naša gre v marcu.No, bomo videli kako bo prenesla uvajanje. nataša super za plazanje ,pa da ste zdravi,pa za besedo mama.No videš ,ko je pravi čas se vse začne.Uživajte še naprej. Tako sem napisla ,kar sem se zapolnila,sem danes malo jezna me je zobozdravnica klicala in spet prestavila datum na april ,jaz pa brez pol zoba ,pa lukno imam v tem zobu .No saj bo,bo pa na koncu nov umetni zob,pa nekaj bolečin. Mojga še kar ni iz Lj cel dan nadure delajo,jutri pa reden šiht cel dan .Pride še sam spat domov .Jaz grem pa likati spet se je nabralao,pa perem že cel popoldan . Se še kaj javim,lep večer.
|