|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
19.1.2011 13:05:23   
didi5

IZVIRNO SPOROČILO: amelie

tropical, ti še zdaj paziš na hrano zaradi dojenja? Žiga že en čas je grah in mandarine, čez dva meseca bodo itak v vrtcu dobili vse za jest. Pomoje ni več strahu, da bi jo zvijalo zaradi česa, kar si ti pojedla. Edino če je alergična ..
Veliko sreče z ločevalno! Jaz se tudi držim okvirno ločevalne, sadne dni si malo popestrim še s čim, drugače pa lepo na izi. Nimam občutka, da mi gre kaj dol, zaenkrat mi je itak važno, da gor ne gre user posted image

user posted image  Punce, katero adaptirano mleko najmanj smrdi? Jaz sem Hippovega kupila tamalemu, da bi mu lahko čokolino delala, pa mi je želodec skoraj ven skočil. Nagraaaavžno smrdi user posted image  user posted image  user posted image  Seveda mali ni želel niti probat.

Če mene vprašaš smrdijo vsa AM, meni diši samo Alpsko mleko :):):) user posted image user posted image Ampak to da imajo neprijeten vonj otročkom nič ne naredi, če bi bilo tako jaz naši ne bi dala niti enega za pit - pa smo žal morali :):) Ma še malo, pa bo kr navadno mleko dobila :)

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
19.1.2011 13:21:14   
didi5
Ojla babike:

aja amelie: drugače pa imamo mi tudi Babylove od kar smo prešaltali na 2-ko.

tropical: ločevlana , ja tudi jaz se jo grem - ne ne lažem, peti dan že žerem vse po vrsti user posted image . Jaz sem se jo šla cca 4-leta nazaj, ker sem imela hormonsko terapijo in me je napihnilo kot balon - v 1 mesecu za 10kg :(:(:( Rit sem imela takrat večjo kot v nosečnostiuser posted image . Ko sem prenehala s terapijo mi je 5kg zginilo ne vem kam (baje voda) 5kg pa sem še morala dol spravit. Ločevalno dieto sem imela 1 mesec in sem dobila dol 4 kg (si jo pa jaz kr malo prirejam, sadno zelenjavnega dneva tudi jaz ne zdržim tako ko Aprilčica ne, pa ponavadi se ne držim čisto vrstnega reda). Je pa zdaj po porodu veliiiiiiko težje ker gre veliiiiiiko počasneje dol. Prejšnjih 14 dni sem furala, pa je šla komaj 1kg. Danes pa opet začnem - ampak zjutraj mi nekak ne gre samo sadje - ponavadi pojem okol 12.00 3 prepečence s kakim namazom, ker kosilo imamo komaj okoli 16.00 ko pride dragi domov. Ma nič malo še športam zraven in počasi bomo nekam prišli :):) Ne verjamem tistim dietam, ki me izstradajo, tale ločevalna je pa čisto ok - problem je samo to da se mi glih tisti dan ko ne smem lušta meso pa čokolada user posted image

Aprilčica - super za avto in vse opravljene obveznosti na faxu

No naše dete je danes celo noč spala na trebuščku, to ima zdaj nekaj po novem in je spet spala celo noč :):):) Sva bile na sistematskem (v pon. smo bili stari 9 mesecev) in imamo 8550g in 73 cm. Prvo vprašanje P pa je bilo: Vaša pa ima rada meso, ne? user posted image user posted image user posted image Ima namreč super super krvno sliko in je baje zelo dojemljiva čeprav še nekaj glih ne govori :):):) Meso ima pa res rada, no v bistvu je vse, ni da ni - je res pridna zaenkrat glede tega, čeprav količine pri njej niso glih velike - najvče tam okoli 160 ml - sem nehala merit ker sem se samo sekirala. Včasih poje več, včasih manj, pa zdaj ko so zobki na pohodu ji itak nekaj glih ne paše jest razen kaka milchšnita user posted image user posted image user posted image user posted image Bed mama ampak brez mesa in čokolade ni življenja user posted image user posted image user posted image . Sprva sem bila sicer šokirana ker se je v 3-eh mesecih kao samo za 1kg zredila in zrastla za 5cm - pa me je P potolažla da se je naš otrok do 6-ega meseca itak redil nadpovprečno zdaj je pa to dojenček oz. otrok po knjigi - šolski primer :):) In glede na to da je bila še zmes bolana in sploh ni jedla je rekla da je še toliko bolj presenečena. V glavnem vse 1 a :):):)

Zdaj pa grem peglat user posted image user posted image user posted image user posted image , ker ima moj dragi gužvo v službi in je kr utrujen pa mu ne morem še tega naprtit (ker ponavadi to on dela).

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
19.1.2011 15:26:36   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Če mene vprašaš smrdijo vsa AM, meni diši samo Alpsko mleko :):):) user posted image user posted image Ampak to da imajo neprijeten vonj otročkom nič ne naredi, če bi bilo tako jaz naši ne bi dala niti enega za pit - pa smo žal morali :):) Ma še malo, pa bo kr navadno mleko dobila :)

Ma ni problem v tem, da bi mene skrbelo, ker smrdi user posted image  Problem je, da malemu tud ni všeč - čokolino z alpskim je jedel kot nor, s hippovim pa je ven pljunil. Je pa od štarta bil navajen na AM, samo kot pravim, tista Beba res ni imela tako močnega vonja. Pa ne bi rada nekaj brezveze stran denarja metala, če na koncu ne bo pil, bi rada, da res lepo diši user posted image  user posted image  No, bom probala z Babylove, pa da vidimo. Če ne bom pa puding iz njega naredila user posted image
Drugače pa se meni ne zdi malo 1 kg v treh mesecih, Žiga je v dveh mesecih dobil pol kile, ampak dobro, on itak lahko malo upočasni tole pridobivanje, ima še dosti zaloge od prej, ko je po 1,5 kg na mesec dobival user posted image  In čestitke za kri! user posted image  user posted image

nejanejc, nasl. teden v torek imamo UZ trebuščka, se mi zdi. Jaz sem tudi v fazi keksov, si ne dovolim vsak dan, ker nimam meje ...

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
19.1.2011 15:27:25   
amelie
Uh, kako sem dobro citirala!!! user posted image  

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
19.1.2011 15:44:45   
tropical
Knjižica od 0 do 6 mesecev: 
Humana voda za dojenčke 1,5l (prihranek 0,47€)
Hipp otroška bio žitna kašica 200g (prihranek 0,72€) 
Aptamil AR 400g (prihranek 2,35€) 
Nivea otroška krema za intenzivno zaščito in nego (prihranek 1,08€) 
Tosama vata (prihranek 0,30€) 
Avent otroška steklenička za hranjenje 125 ml (prihranek 1,80€) 
Sangenic (tommy tippy) -25% 
Chicco tekočina za sterilizacijo 1l (prihranek 1,48€) 
Afrodita olje proti strijam makademija 150 ml (2x) (prihranek 1,80€) 
Garnier balzam za ustnice Repair 4,7 ml (prihranek 0,65€) 
Benetton oblačila od 0 do 9 mesecev -15% 
Chicco 3D park -20% 
Chicco dojenčkov osebni trener 0M-9M  -20% 
Chicco trio s3 -15% 
Chicco gugalnik Polly swing -20% 
Sangenic Za  vse izdelke blagovne znamke Sangenic - 25%
Zupanc na pralni stroj  -20%
Zupanc na priporočene cene proizvajalcev bele tehnike - 12%

Knjižica od 7 do 12 mesecev: 
Aptamil 2 900g (prihranek 3,42€) 
Humana nadaljevalno mleko 2+ 300g (prihranek 1,38€) 
Milumil 2 800g (prihranek 2,79€) 
Hipp nadaljevalno mleko 2 300g (prihranek 0,91€) 
Chicco otroški aspirator za nos  (prihranek 0,98€)
Nivea otroški losjon za umivanje Nutri Sensitive 250 ml  (prihranek 0,88€)
Curaprox ščetka za žvečenje (prihranek 7€) 
Weleda baby&kind balzam iz ognjiča 30ml (2x) (prihranek 1,26€) 
Fitoval šampon za poškodovane lase (prihranek 1,49€) 
Benetton oblačila od 7 do 12 mesecev -15% 
chicco stolček za hranjenje Polly magic -20% 
chicco poganjalec avto 4v1 -20% 
chicco glasbena igralna miza -20% 
zupanc pralni stroj candy f147 -20% 
zupanc bela tehnika -12% 
Chicco zaponka za dudo modra ali roza 1 kos  (prihranek 0,98€)
Afrodita mleko ali losjon za telo več vrst 400 ml  (prihranek 1,70€)
Grnier Intensive univerzalna krema za zelo suho kožo 50 ml  (prihranek 0,45€)

Knjižica 150 točk (50% popusta): veljajo do 31. 1. 2011 

garnier vlažilna krema za roke (prihranek 1,23€) 
Dove dezodorant v spreju 150 ml (prihranek 1,45€) 
Fing'rs umetne trepalnice (prihranek 2,23€) 
Palmolive Naturalfruit kremna peneča kopel več vrst 400 ml (prihranek 1,78€)
Bourjois rdečilo za ustnice (prihranek 5,88€) 
UDV moška toaletna voda (prihranek 3,08€) 
Kylie minogue ženska toaletna voda (prihranek 12,28€) 
Avril Lavigne ženska parfumska voda (prihranek 17,48€) 
Ebelin sponka za lase (prihranek 1,73€) 
Balea dnevna vlažilna krema (prihranek 1,63€) 
Libresse natuar dnevni vložki (prihranek 0,80€) 
Baylis & Harding de 
darilni set (gel za prhanje, tekoče milo, losjon za roke in telo, toaletna torbica)(prihranek 5,98€) 
Aquafresh zobna krema Extreme Clean dve vrsti 75 ml (prihranek 1,63€) 

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
19.1.2011 20:56:44   
didi5
user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh, kako sem dobro citirala!!! user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
19.1.2011 20:59:19   
didi5

Ma ni problem v tem, da bi mene skrbelo, ker smrdi user posted image  Problem je, da malemu tud ni všeč - čokolino z alpskim je jedel kot nor, s hippovim pa je ven pljunil. Je pa od štarta bil navajen na AM, samo kot pravim, tista Beba res ni imela tako močnega vonja. Pa ne bi rada nekaj brezveze stran denarja metala, če na koncu ne bo pil, bi rada, da res lepo diši user posted image  user posted image  No, bom probala z Babylove, pa da vidimo. Če ne bom pa puding iz njega naredila user posted image
Drugače pa se meni ne zdi malo 1 kg v treh mesecih, Žiga je v dveh mesecih dobil pol kile, ampak dobro, on itak lahko malo upočasni tole pridobivanje, ima še dosti zaloge od prej, ko je po 1,5 kg na mesec dobival user posted image  In čestitke za kri! user posted image  user posted image

nejanejc, nasl. teden v torek imamo UZ trebuščka, se mi zdi. Jaz sem tudi v fazi keksov, si ne dovolim vsak dan, ker nimam meje ...

A kašice ki že imajo mleko not ti tudi noče jest? Ker imaš nekaj kašic podobnih čokolinotu, ki se delajo z vodo oz. že imajo not am. Naša ima najraje frutolino in keksolino (čeprav imata oba not že AM) ji ju jaz vseeno že kakih 14 dni delam z navadnim mlekom - okus je neprimerljivo boljši.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
19.1.2011 20:59:53   
didi5

A kašice ki že imajo mleko not ti tudi noče jest? Ker imaš nekaj kašic podobnih čokolinotu, ki se delajo z vodo oz. že imajo not am. Naša ima najraje frutolino in keksolino (čeprav imata oba not že AM) ji ju jaz vseeno že kakih 14 dni delam z navadnim mlekom - okus je neprimerljivo boljši.

kaj sem se jaz prej slučajno tebi smejala kako si citirala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
19.1.2011 21:00:53   
didi5
eh brezveze - ne bom več citirala user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
19.1.2011 21:01:30   
didi5
glej koliko postov - kaj vam za tem še enega napišem ? user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
19.1.2011 21:02:25   
didi5
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
19.1.2011 21:54:27   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehhehehehheuser posted image user posted image user posted image user posted image

Amelie: moj obožuje Milupino stračatelo, pa je tudi noter AM, samo tisto ne porajta. Je pa res dobrauser posted image

Danes je sitnaril v ****... Pa še sama sva bila do 18.30, nič nisva šla ven, sem ga posračkala, ker ga zjutraj nisem peljala na sprehoduser posted image

Lepo spite

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 3862
19.1.2011 22:00:56   
Anonimen
Še nekaj, še nekaj, še nekaj: user posted image user posted image user posted image user posted image Kater računalniški program ti prezrcali napisano besedilo ali sliko??? Za npr. tisk na majice, nalepke itd. Bo moj možek malo ustvarjal (spet ena briljantna moška ideja, itak, ampak mu pustim veselje). Word nima te možnosti, ne?? Sem malo brskala po netu, pa nič ne najdem, razen tega, da imajo to funkcijo nekateri tiskalniki, pa je najin nimauser posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 19.1.2011 22:01:32 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3863
19.1.2011 23:04:44   
nejanejc
ojla..

mi smo doma... smo meli pa celo hajko z avtomobili, smo sli na testno voznjo, in smo peljali se en nas avto na servis, se peljali pol s testnim domov, vzeli drug avto in se odpeljali vrnit testno vozilo... ampak skorej smo ostali brez drugega avta... ni hotu vzgat, se dobro, da smo se odlocli za novga... no, se se nismo, ma se bomo kmali

drugace j pa nejc cez dan veliko spal, prov nic njemu podobno... je bil tecen res, je mogu spat, drigace nevem.. bi sla jst v idrijo

aprilcica... photoshop dela cudeze, jst bi to v photoshopu, vsaj slike bi jst tko delala.. torej tud napise

lepe sanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
20.1.2011 8:52:45   
Anonimen
Nejanejc: hvala, bom poskusila, si moram najprej dol potegnit program. Drugače pa hahahauser posted image user posted image user posted image Pri nas je bilo isto pri avtu! Jaz sem šla s Senicom v Mb, zato je mojega moža pa tamalega moj oče peljal v Mb (kamor sta šla gledat avto). Ampak ker pri meni ful traja da pridem do Mb (ker grem prej še po sošolko, potem greva še na kavo,...) sta šla najprej v Ljubljano po en objektiv za fotoaparat, pa potem v Mb v tisto avtohišo, potem sta šla s testnim avtom do Senica (s tem, da sta še iskala kje sem ga parkirala) in potem s testnim in Senicom nazaj na ocenjevanje Senica v avtohišo, potem pa spet nazaj, da sem imela avto za domov. Mislim, adijo pamet! Benjamin je pa spal od Trbovelj do Ljubljane do Maribora!!! Mulcuser posted image user posted image Doma spi pa 2x15 minut čez dan!! Kaj boste zdaj vzeli? Kateri avto?

Danes ni tečen. Sva zajtrkovala skupajuser posted image Zdaj je pa veselko.

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3865
20.1.2011 10:05:08   
amelie
Joj, saj ne vem več, kaj sem komentirala in kaj ne, ta butasti error ... user posted image
Didi, čestitke za citiranje! user posted image  user posted image  user posted image
Čestitke za avtomobile! user posted image

Mislim, da me je didi spraševala glede kašic na osnovi mleka - ja, jih sicer je, ampak niso njegove omiljene, Linotov, ki se delajo z vodo, pa ne mara, samo tiste, ki se delajo z alpskim mlekom user posted image  No, bomo že. Midva sva tud zajtrkovala skupaj, najprej je pojedel svojo kašico, potem pa še moj zajtrk: melono in polnozrnat toast z zdenka sirom, pancete mu pa nisem dala - sta jo psa nafehtala user posted image  
Pri nas se kaže sonček, upam, da se čim prej zbudi, da peljem svoje otroke malo na zrak user posted image  
Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
20.1.2011 10:17:02   
Anonimen
Amelie: tebe sem prej pozabila komentirat, ko si rekla, da se držiš nekaterih smernic. Jaz tudi, samo okvirno, kot si ti napisala. Npr., držim se tega, da mu ne dajem svinjine, pa jagod. Ne vem zakaj, ampak to se mi je prav zasidralo v možgane in mu tega še ne mislim (oz. upam) ponudit. Z Alpskim mlekom sem mu pa kašice delala že pri šestih mesecih. Uživajte na sprehodu, jaz sem se nekaj prehladila in že čutim boleče grlo, pa kašljamuser posted image Bedno vreme in te bedne temperaturne razlikeuser posted image

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3867
20.1.2011 10:40:04   
amelie
Evo, isto jaz, ene stvari upoštevam, druge malo manj. Mleko mu sicer skoz dajem po malem (pire, pri meni par žličk čokolinota npr.), pa tud cel obrok je že dobil z alpskim, pol je bil pa glih tisti dan nekaj siten, pa sem si mislila, joj, kaj če ga mleko matra ... Pa pol nisem več dala, ker kdo pa hoče sitnarjenje prenašat user posted image  Tko mal po logiki in mal brez logike ... user posted image  
Jaz mam tud vneto uho, spet, ampak je res ful lepo zunaj, če ne drugega, grem pred blok psici žogico metat in malega na sonce nastavit. Samo še kar spi, upam, da se sonce ne skrije, preden se zbudi user posted image  Pozdravi se čim prej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
20.1.2011 10:49:54   
nejanejc
alo, aprilcica... a tko pol sta oba glih.. nas sicer spi po dvakrat pol ure ponavadi, kdaj trikrat... sam v avtu pa skoz..
smo se skor odlocli za Zafiro...majo zdej neko akcijo... Skoda bo pa ostala, celo mojga revcka cliota vzamejo, ki je vs bogi.. no, sej bi ga se lahko sli prodajat za kaj sto eurov vec sami, ma nismo tipi za trgovce...

no, upam, da se obe pozdravita....

amelie, fajn se igrajte...

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
20.1.2011 11:57:18   
legenda_m
hey tud mi smrkamo, prej smo samo kašljali...

ati spi, mami nekaj kopira za ata, jaka je pa na obisku pri atu in mami... in mami je še tle gor pokukala...

alpsko mleko mi ni všeč, sm mu nardila šmorn z navadnim, pa jagodno kašico od bebivite je včeraj pomlatil. ampak pujsa pa še ne bo jedel... pa morskih sadežev, pa arašidov in lešnikov in orehov...
siten je pa še vedno od zob, zgoraj je zunaj, en še prihaja in eden spodaj

za vse bolančke ena pesmica: biba buba baja, po hrbtu se sprehaja in žigu (in nejcu in benjaminu in vsem ostalim) nagaja. pa se žiga (in vsi ostali) razjezi in reče biba ti ti ti . ampak biba ni kriva če je nagajiva....

nejanejc bravo za avto... ma ja težka odločitev ko gre toliko denarja ane.... upam, da ti bo všeč. tud mi2 sva menjala in tud vzela zafiro... f

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
20.1.2011 14:59:44   
barby88
pozdravljene:(
joj kok časa me ni blo že gor ve pa ste kr pridne za pisat:)
mi se ne dojimo več en mesec.....prvič zarad zobku ker je grizla pol pa tud primt ni več hotla tko da smo zaključli

včerajšna luna nam je dala boga....cel dan sitna ma sitna jojj sm misla de znorim..nikamor nism mogla it....še če sm šla v kuhno je bil krik:/zvečer ni hotla it spat..je zaspala šele ob 22h spala do 7 zjutrajuser posted image ...zaj spi že dobro urco pa pol:)

no mi smo se lotili malo kobacat:) z eno nogo je na kolenih z drugo se odriva:) se presmejejmo, ampak ko se ji ne ljubi več se usede in loti kričat:/ ijoj ja...

aja pa 7. zobek smo dobili:) (obe enkici zgoraj in dvojkici spodaj pa enkici in ena dvojkica:))

glede mleka......imam sicer od hippa še to vrečko za porabit in pol kr navadno alpsko:) zaj ji dajem 1 merco (40 ml hippa) in ostalo navadno:) popije pa cirka 300ml:) čokolešnika prej ko gre spat:))

nč lepo se mejte:) se tipkamo še kaj:)

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
20.1.2011 23:23:43   
nejanejc
ejla... dober vecer

legenda, ja dnarja veliko... sam zafira je kar znizana pa neke akcije, smo se pol odlocli... bo fajn ane :)

barbcy, super za zobke ! pa kobacanje :) nas nejc se tud tko bolj konkretno kobaca od novga leta... zobkov pa ma se vedno 8 :)

lahko noc

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
21.1.2011 11:04:10   
tintin
hoj še od mene po dolgem času,
imamo enega sitneža ponoči in podnevi...mogoče od zob (ena od zgornjih enic), tako da nisem dovolj pametna kaj nardit. Ponoči bedimo po 2 uri, podnevi se skor prekoljemo na pol, da sploh kaj spi...ni da ni. Posledično sem malo in a bad mood...zmatrana, naveličana vsega ipd...

nejanejc bravo za avto in za menstro.) Jaz je še nimam, hb.

agha lepe mere!

legenda: jakec get well in naj biba ne nagaja preveč!:)

jaz delam kašice z nav. mlekom kake 3 tedne zdaj...prej sem delala samo une z vodo (ki imajo AM), pire sem že prej delala z mlekom...

zdej grem pa ven...papa

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
21.1.2011 11:34:11   
Anonimen
Zdravo
Se malo javim ,po dolgem času.Smo uredu ,vidim ,da se kar veliko napisale ,ko me ni bilo.Bom popoldan vse prebrala in po komenterala.Sedaj grem kuhati kosilo,sam toliko ,da sem se javila .
Hvala za izrečena napisana sožalja.
Več zvečer ali popoldan.

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3874
21.1.2011 22:37:07   
legenda_m
tintin a veš zgledaš pa tko pomlajena. niti sledu o nespanju...

imam ustvarjalno krizo zato prosim za kkšn primer jedilnika vaših otrok. hvala.... če ne mu bom začela kuhat jabolka na 1001 način...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?