Anonimen
|
Jutro. Pa mi je le uspelo ,da sem prišla do računalnika. In kako ste kaj mamice z vašimi sončki.Ste kar veliko napisale,sem na hitro prebrala,komenterala bom kar sem si sploh zapolnila.Ja ta pozabljivost..ha..ha... Mi smo uredu,otroci pridni,to je glavno,pa da smo zdravi.Ema mi noče več v stolčku za hranjenje sedeti ,se kar obrača ,če jo pa prevežem ,pa je jok,raje sedi na navadnem stolu,ki so pri mizi.Drugače pa če ji kaj ne paše,pride meni reče mama,pa rokice da..joka pa ne... Žalosti del smo dali skozi ,se mi pa moja mamica zelo smili ,ker je pri 49 letih vdova vstala ,kaj češ,tak je če je bila dolgotrajna bolezen,so saj vsi rešeni bolećin in trplenja.Sem kar veliko zdaj pri njej ali ona pri nas tak ,da tudi ni toliko časa za rač.Mama je ena . tintin upam ,da so noči sedaj prespane in da je sinek bolj priden. mleko meni je najboljše navadno kupljeno mleko za čokolino,rižolino,keksolino ,vanilino..z tem nadomesnim mlekom ap,hippi...sploh nisem probala,kašice z vodo ,pa je naša rada imela-milupine. legenda-m ja ti jedilniki..moja skoraj je vse po vrsti razen kislega zelja ,jagod,beljaka ,meda,pa zelo začinjene hrane ,ne kuham več posebej za njo.Zajterk je jajčka pečena ,kuhana,namazi na kruh-kisla smetana ,pašteta ,rama ,marmelada.Kosilo je testenine ,krompir ,omake,solate malo,riž ,meso ,golaž,panirano meso....Za malice sadje ,piškotek beby ali domači,jogorti ,stiropor-riž,skute..je pa malo zberčna pri sadnjih jogurtin ,sadje ven pluva ostalo poje ,če ji jaz sadje zraven dodaja ,pa je...Večerja mlečni riž ,praženec,gris...še bi se dalo naštevati se mi ne da več pisati.. Glede vpisa je pa tako ,da če zavrneš zdaj,greš pol znova na čakanje ,na nov vpis.So pa moji kolegici takole povedali ,če ste sedaj zavrnali ,verjetno drugič ne boste imeli možnosti ,take ,kot zdaj..Po mojem ,če ni velike povpraševanja ,boš prišla notri...A imaste drugače zaseden vrtec glede vpisa... aprilčica si tako na široko napisala ,da sem mislila od začetka ,da berem roman.No saj se ve zakaj se gre. amelie čestitke za pokal,pa menstra naj čimprej preneha ,te krvavitve so res katastrofa...Jaz sem sedaj tako močno dobila ,da si na vsake pol ure menjam. nejanejc ste se pol na lovili po stanovanju ,pa verjetno tudi zmatrali.A spanje se je zdaj porihtalo. spanje no pri nas ni problemov spimo celo noč po 14 ur..ko bi le tako ostalo ,čez dan pa 2 kret po 2,5 uri.Torej spanje super.Ko je pa zaspana ,pa če jo ne dam prav čas spat,pride ,do mene ,reče mama,pa se po učkah z rokico poboža ,pa vem ,da je zaspana in jo dam spat zaspi takoj. barby ja lepo za kobacanje in zobke,pa super za tatu imaš barvastega ali črnega. No toliko za zdaj.Grem kuhati kosilo ,Ema spi ,Nina se gre za 2 uri potepat,tak ,da bo kosilo danes ob 1uri.Popoldan gremo mamici,pa bo tak že večer. Se še kaj zvečer javim,uživajte ob lepi nedelji ,čeprav je kar mrzlo. Čau.
< Sporočilo je popravil levinjica -- 23.1.2011 10:45:14 >
|