|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
26.11.2010 10:30:11   
barby88
en lep mrzel pozdrav:)
u kako vreme zuni...na čavnu sneži tu pa malo deža malo snežnik...nič kaj dobrega no....
smo pa dans šli vn s sosedi ki ima dve deklici stari 1 leto....pa gremo lepo počasi  in po ene 5 min se loti počasi frcat...ojoj še dobro da smo uzele dežno prevleko s sabo da smo male pokrile mi2 sva pa čist zmrznjeni in morki prišli domow:/

ja naša ayla ma zaj že 2 dni ponoči nemir.. se premetava, joka v spanju godrnja.....in to od 4 naprej....nimam pojma kaj je....
mogoče zobki seveda tudi vreme amapk u koliko sem uspela pogledat ima zgoraj luknjico za zobek (trojko) in mislm da spodaj (dvojko)..

drugače pa mi noče več lepo jest ob 9 in popldan....samo 3-4 žlice in se konča...za kosilo bi pa vola pojedla....nimam pojma .....ampak ni paniek redimo se dobro:) hehe

nič grem jaz kaj skuhat..mislim da bomo danes jedli mineštro iz špinačke:)pa malo prepečenca notr in bo:) ampak kaj ko ne vem kaj bi za nas kuhala.....danes moj dela cel dan (oh ko bi le lahko kuhala samo za nas 3:() pa moram še za tasta taščo sestro od mojga in njenega fanta...o ona se pa nič ne loti delat...joj mi gre na živce meni tako....
a bi šla kaka z mano banko oropat da bi lahko šli na svojeuser posted image

lep dan še naprej.....sicer verjetno malo tečn in mrzel amapk:( bo use ok

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
26.11.2010 10:37:10   
nejanejc
ejla...

mi smo mal boljse spali, sicer smo se dvakrat zbudili, sam je blo prej konc "veselja" kot v dveh urah, ma sem mela pa nocne more in sem se skoz neprespana.... nejc se igra z mojim telefonom... nimam nobene pametne igrace.. so vse skatle bolj zanimive zanj. Samo upam, da ne bo kmal spet huda noc, sem zahtevna ane. Bogi otrok  :(

agha, mi gremo tud na primorsko... no tak je plan, ce ne bo moj ocenu, da se ne splaca v snegu dol hodit... ma da ne bo pol slucajno mislu, da gremo pa na gorenjsko, ko se mu sfuzla se en vikend tja hodit.. Pa lepo za kuzka!

tintin, iiiiiiiiiiii piskoti, kasne bosta pekla?

legenda... ja ful sem zamerla za "jajca", ma ne! Si me nasmejala :) Sej sem se ze sprijaznla, da mamo pac jajca, ni problema :) Za ptica in Jaka sta pa mela mal srece v nesreci ane. Hvala za druzbo se enkrat :)
Harrija pa pejta s tvojim gledat ane, varstvo mate :)

No, na srecanju sm se mela super. JSt sem bla bolj zalimana in sem sam kavo vidla, Nejc pa tudi hehe :) se je stegoval po njej, kot d ajo res rabi :) Se mormo se kaj zment, pa upam, da se bomo tud pol, ko bomo sle v sluzbi nazaj kaj videvale :)

amelie,lepo delaj pa kmali pridi na obisk

levinjica, ja boga Nina, upam, da bo kmal boljse.. Pa lepo, da Ema spet je

ziher sem kej pozabla... nejc ne ve, al je lacen al sam zaspan, sitnari v glavnem, grem ugotovit

Neposredna povezava do sporočila: 3277
27.11.2010 0:03:47   
tintin
ojla, še ne spim:))
nejanejc - pekla bova najbrž vanilijeve rogličke in cimetove obročke:) we shall see kaj bo ratalo:=)

drugače pa bljak sneg. I dislike it.

agha, nejanejc lepo pot na primorsko! (in nejanejc valda ne boste šli SPET v Bohinj...boš mela tašča overload:)

LP vsem!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
27.11.2010 10:12:50   
Anonimen
Snežno jutro!
No pa smo dočakali ta smotan sneg,mi ni nič kaj všeč.Pri nas nič novega,razen tega da je naša princeska danes stara 8 mesecev in še spi od včeraj zvečer!Drugač je Nina boljše z zdravjem in jaz tudi.
Grem počasi kosilo pripravljat,gremo potem ven malo na sneg ,ga še imamo malo!
Popoldan pa gre Nina adventni venček delati..
To bo zaenkrat uživajte,se še pozneje javim!

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3279
28.11.2010 22:35:51   
nejanejc
dober vecer... sneg sneg.. me je blo mal sah na cesti dolocenih ampak ok.... preziveli... nejc je vmes kasico pojedu, kar je blo super

spimo bolj slabo, mogoce je kriv prehlad... drzim pesti, da ga bo cim manj matralo

tintin, kako so piskoti uspeli?

levinjica, super za vencek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
29.11.2010 9:35:58   
didi5
Evo babe na hitro.

Mi smo v obsedenem stanju zaradi prehlada Par dni je zdaj kašljala, se je kašelj pomiril, zdaj pa zabasan nosek. Posledično ne spimo glih mirno - poposledično - cel dan smo tečni. Grozno je nemirna, nič ji ne paše tako da komaj najdem cajt za kosilo skuhat pa malo po bajti pospravit. Včeraj smo vsi trije odrasli malo za cunje in sesalec prijeli, da ne gledem tega praha ko sonce skoz okno sije. Pri zdravniku nisva bile, glede na to da je samo kašljala (nima vročine, ne hrope) in je rekla po telefonu pač vlažni in hladnejši prostor, vzdignjeno vzglavje, veliko pit (kar je trenutno velik problem, ker enostavno ne dobim čaja v njo) - nekak po kozarčku spraviva 0,5dcl v njo. No zdaj mi je pa dva dni štrajkala pri jutranji in večerni flaški (predvidevam da zaradi zamašenega noska, ker za zrakom hlasta), malo manj poje tudi GH (ampak nič kritičnega). Me pa vseeno malo skrbi in razmišljam da bi kljub temu šla jutri k P - čeprav mi je rekla da če ni vročine ni potrebe ker se lahko tam še bolj česa naleze Kaj pa ve pravite?

Tiste ki ste že imele prehlajene malčke, a ste ponoči tudi noska čistili (fiziološka, izsesavanje)? Ker naša je alergična na tole čiščenje, komaj da ji kaj not v nos spravim in se pol čisto prebudi, ne more zaspat pol pa še slabše spimo kot sicer :(:( Malo sem rešeširala in baje v bolnici dajajao za ponoči tudi tem dojenčkom pod 1-im letom razredčen Operil P (za otroke po 1-em letu), da ponoči lažje spijo??? Pa nisem čisto ziher, bi ji pa rada olajšala - ker pomanjkanje spanca še bolj vpliva na slabo okrevanje, ker valda ni spočita.  Eh ne vem več

Berem vas tu pa tam - res sem nonstop z mojim otrokom - če ne zdaj ko je bolana kdaj pa - ampak enostavno vas nimam časa pokomentirat. Upam da se stanje čim prej umiri in bom bolj ažurna.

Uživajte v snežni idili - jaz sicer nimam rada snega - ampak včeraj zvečer je bilo pravljično - še bolj pa današnje sončno jutro in pravšnja količina snega No fajn mi je ker se ne rabim nikamor z avtom vozit - samo iz tega razloga nimam rada snega. Pa pa

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
29.11.2010 9:44:10   
amelie
didi, meni je pediatrinja nazadnje rekla, da mu zdaj že lahko dam operil. Ponoči sem jaz dala tamalega spat na blazino poleg sebe, je dosti lepše spal. Pozdravita se čim prej! user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
29.11.2010 10:27:25   
legenda_m
hej

včerej sm vidla svoj filem. ijeeeeee. sm šla kr sama. ravno tako je naneslo da ni blo varstva, ponoč pa nism mogla spat sm pa sprobavala svoj mobi in pomotoma kupla vstopnico za hp. skratka všeč film, čeprav je knjiga jasno boljša. vmes mi je šlo parkarat na jok sploh kadar je šlo kj za družino in prijatelje, pa kaj je to z mano ?!?!?! sam cmeram se še. grozn. na jok mi gre ko vidm jaka kko se probava pokonc postavt, k mu zob raste, k me moj objame. mislm svašta. hormoni na pohodu. ja pr nm je zdj tko, da sedi bolj ko en pijanec. probava pa plezat in se pokonc postavlat. najbolš je tkrt kdr je pr men v naročju, oprijem je najbolši na laseh in potem mu končn uspe in se srečen smehlja. tud zaspat ne upa, da ne bo kj zamudu. po zadnjem incidentu s ptičem se drug druzga bojita. ptič ga nadere jaka se pa pr men skriva. user posted image user posted image user posted image . ampak jaka še ni zaključil del pri stojalu s kletko. a boš nabil eno polico da damo kletko v višino? bom. ok. kdaj pa? jutr. zmenjen. user posted image user posted image user posted image  
sneg je totalno ne dobr.

nejanejc a ste bli na primorskem ane da ste bli. sj nisi dožvela tašča overdose. ane. pa zadnč nč nisi zgledala zalimana. res nč. ja na cestah vidš vse sorte. res ne morš vrjet. in mislm da visoke kazni in ne vem kakšne omejitve ne bojo rešile popolnoma ničesar. treba je spremenit ljudi. kko nimam pojma.

tintin piškotki upam da so ratal. maš kkšn fajn recept? enkrat sm se jih spravla delat sam se mi je testo drobilo in zm zgubila živcev. zdj se pa ne upam lotit in pečem rajš kkšne sočne biskvitne zadeve. trenutno se ogrevam za kinder pingui. še ena druga možnost je pa jabolčni šthrudl. mogoče oboje.  

didi mi smo nekak konc s prehladom čeprav je smrkl še. ampak velik velik manj. jst ponoč nism nč čistla, ker sm večinoma spala. tamau je večinoma tud spal. razn enkrat. verjetno je bil tkrt vrhunec. tud kdr je jokal ponoč, se mi je dozdeval da ma nosek kr čist. tko da ponoč tega nism počela.čez dan je blo bl kritično. tud pr nm so pravi boji, ko mu vlivam in sesam vn. pol k je konc ga vprašam če je kj bolš pa se mi nasmeje. to pomen da bomo še sesal.

levinjica je bil venček lep? že kr veseli december je. ne morm vrjet. lan takle čs smo zvedl da bo k nam prišel fantek.

amelie upam da delo uspešno napreduje,

v sredo mamo posvetovalnico. in spet mam na skrbi šum na srčku, ki upam da je izginil.
čau

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
29.11.2010 11:54:19   
legenda_m
zanimivo
http://www.smejko.si/default.asp?mid=sl

Neposredna povezava do sporočila: 3284
29.11.2010 14:15:58   
Anonimen
Pozdravljene!
Se res na hitro javi .Danes se kar potepamo!
didi5 moja je pri 3 mesecih dobila prvič operil,pa nič zazrečenega.Ni najbolše za otroke ,do enega leta ,ko zelo sluznico osuši.Jaz sem ji ga dala samo 1 krat na dan ,bi ga morala po nasvetu P 3 krat-kajti zelo usuši sluznico ,kar ni najbolj za otroka.
Čiščenje noseka-smo ga tudi ponoči z fiziološko in sesalcem ,je kar lažje spala.Pa vzglavje dvignali ,da je lažje dihala...Kar večkrat čistite nosek,pa bo..
Se še zvečer javim!lp.

Neposredna povezava do sporočila: 3285
29.11.2010 14:27:47   
country
GH je pri nas že skoraj vsa. Pojesta 4 obroke. Flaše sploh več nočeta, ne samo da ne bi mleka. Sem hotla dat sok v flašo, pa sploh nista znala/hotla pit. Tako da pijeta iz šalčke. Kar spijeta.

levinjica super, da je s tvojo princesko boljše! Pri nas pa nekako ni bistvene razlike. Sicer pa ni bilo nikoli hudo, saj so refluks odkrili šele v bolnici, kjer sva bila zaradi drugih stvari. Violino pa igram že enih 16 let.
Aprilčica super za dan za vajuuser posted image  Jaz sem vedno čisto druga kadar mi uspe "pobegnit", pa če grem sama ali z mojim.user posted image

legenda_m dobro da si me spomnila! Mi bomo moral tud ptiča prestavt, ker bo sicer tko kot pri vas. Trenutno ga imamo na škatli, ki je visoka pol metra... na srečo se še ne dvigujeta tako visoko. Trenutno so bolj na udaru spodnji predaliuser posted image  Kako pa rešuješ luščine in semena ipd? A sproti pospravljaš?
Baby banduser posted image  user posted image  Še kakšna instrumentalistka, peli bodo pa itak tamaliuser posted image

juhe jesta naša dva zelenjavne. Piščančjo sem tud že dala, pa je preredkauser posted image  Nekaj se trudita cmokati, pa gre v praznouser posted image

Barby pridna si da toliko kuhaš. Jaz verjetno ne bi... se mi zmeša. Že za nas včasih naročimo kar pico, ker enostavno ne morem.

Sneg imam pa jaz kar rada. Samo dvojčka sta kar jokala, ko sem jih peljala ven, pa ne vem ali zaradi snega ali zato, ker sem jih zadekala do noskovuser posted image  Ati je kidal, s Tinkaro sva pa delali sneženega moža.

didi pozdravite se! Pri nas so tudi zamašeni noski, res ni fino. Ampak svež zrak dela čudeže! Jaz ju zdaj res vsak dan vsaj malo peljem ven ali pa ju nesem na teraso za 10 minut. In luftam po 10x/dan in se res pozna. In jaz tudi mislim da lahko daš Operil, če ne prenaša dobro pucanja nosu. Ko se bo naspala bo 1 2 3 zdrava.

legenda vidim da imate že polico v deluuser posted image  (pišem tale post že 2 dni...)
Kinder pingui? Kako pa to narediš? Jaz bi tudi! A lahko dobim recept? Prosim?
Naj te šum na srčku ne skrbi. Naš Žiga je moral še h kardiologu zaradi tega, tam so mi rekli, da bo čez kak mesec še Bor moral, no pa je bil šum nenevaren, pa tudi Bor ga ni imel in ni bilo treba iti še z njim. Ko sva z Žigom spet letala po bolnicah so pa ugotovili, da šuma že ni več.user posted image  Srečno v sredo!

Neposredna povezava do sporočila: 3286
29.11.2010 19:29:32   
nejanejc
oj... kako kaj.. mi smo kar, sam se kar slabo spimo,kot sm ze pisala... malo ma zamasen nos, sam vn ne prtece nic...bom se malo pocakala s sesalcem....se ga boji kot hudic kriza...

legenda..ti si legenda :) po pomoti si narocis karto :) ma super, da is se mela fajn, drugic pa le koga povabi s sabo :) Ceprav, se da tud tako. No, lepo za polico in navdusenjem nad pecenjem, Upam, da ti uspe. jst mogoce se bom spravl akake piskote... Ma tasca en dober recept... za cist navadne piškote...ti posljem lahko. Pa za šum drzim pesti, da je vse ok in ga ni vec.user posted image user posted image user posted image

country, mi smo sli na en sprehod danes po spluzenih cestah, glih nimam moznosti kam drugam. ma nejc je gledal okoli, kot da je vse kot prej :) lepo za hranjenje, nas se iz kozarcka tezko kaj spije....

lep vecer vsem

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
29.11.2010 20:01:13   
tintin
ojla punce,
se pridružujemo klubu zamašenih noskov, tudi teče mu ven, sesalec pa jao bože...se dere jit da ga iz kože dajemo.
Piškote smo pekli, ma, je bila kar kriza, Vasji je bilo zabavno do prve pečene runde, potem pa konc, sta oba sitnarila...
aja pekla sem neke cimetove obročke (ala rogljički samo, da so notri mandlji in cimet - kar ok) in temne božične piškotke (čisto običajni piškotki, samo na bazi medu in božičnih začimb). oba recepta sem uporabila prvič, oboji so ratali fajn. No, če katera želi recept, se bom potrudila prepisat:)) Sicer sem lani naredila ful dobre vanilijeve rogljičke (recept je bil se mi zdi, da tale http://www.recepti-kulinarika.com/vanilijevi-rogljicki/), nejanejc jz bi tud recept za nav, pištkote pls..

sicer pa pri nas spimo zadnje čase katastrofalno. Čez dan skor nič (kake dobre pol ure v vozičku), čez noč za en drek, meni se že malo meša (sploh kadar sem sama z obema do kake pol šestih) in včasih bi najraje vzela kak apaurin. Kljub temu, da je blo že ful fino z obema, je Vito noro name navezan, ima noro separ. anksioznost, zdej je roku dveh tednov že drugič bolan in nič ne spi...za znoret. Ok, ne bom jamrala, upam, da bo bolje...

lp vsem

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
29.11.2010 21:27:31   
country
Ojoj, zdaj sem vidla kakšen post sm poslalauser posted image  Se vidi, da smo tudi pri nas bolj tako spali in nisem od včeraj nič popravljala ampak samo kopirala in poslala ko je blo dretje.
No, vsaj pokomentirala sem malo.

nejanejc in tintin prosim za recepteuser posted image

No, kot sem že napisala pri nas tudi bolj tako spimo. Zdaj je začelo še tavelki dogajat ponoči in hodi k nama. Verjetno se zbudi ko hodim k dvojčkoma mimo njene sobe. Pa sem enkrat poskusla jo vzet k nama v posteljo... eh, kar nekaj. Ni se hotla niti uležt. Potem pa sem jo skoraj nahrulila po enih petih sprehodih nazaj v posteljo da je ostala v postelji in zaspala. Samo kaj ko je bila že tolko ura, da sta dvojčka počasi vstalauser posted image

Danes sem šla sama z vsemi tremi v trgovino kupit kombinezon za taveliko. Mi je morala trgovka še posebej drugo krilo vrat odpret, ker nisem mogla noteruser posted image . Ampak mi je uspelo! Sem prav ponosna.

Včeraj pa je Žiga spet imel napaduser posted image  prav grozno zgleda, pa nisem panični tip človeka. Moram si pogledat oživljanje dojenčka. Ker nisem še čisto sigurna. In P je rekla, da če ne zadiha pa oživljat. Prej me to sploh ni skrbelo, včeraj pa me je kr fajn stisnilo... Naj kmal odraste, da se to neha.

No, tolko sem še imela namen napisat, pa je moja glava nedelujoča dopoldan.

Pa lahko noč!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
29.11.2010 21:41:15   
agha
Ojla!
Mi smo bili na primorskem, je bil naš mladiček razpoložen kot še nikoli.user posted image Res super! Sicer pa smo čez vikend dobili še en zobek, torej imamo 2. Je pa mene napadel nek nahod v soboto zvečer ampak je danes že dobro. Upam samo, da ga sine ne dobi. Pot je bila OK, smo šli v soboto zjutraj in prišli v nedeljo tik pred začetkom sneženja.
Tintin -  pri vas je pa kar divje! Boga! Upam, da se čim prej uredi stanje!!! user posted image user posted image user posted image  Mogoče bo kaj boljše, ko se Vito pozdravi! user posted image user posted image Aja, btw glede porodnišnice v KR sem zadnjič na TV zasledila, da naj bi Jeseniško zaprli, Kranjska pa naj bi ostala, ker ima bistveno več porodov. Ne vem, brala sem pa že tudi kontra članke...

Nejanejc -  Jaz bi tudi tale tvoj recept za piškotke!!! Prosim!!!
Legenda -bravo za ogled filma! user posted image Sicer pa ja, beagle je točno ta kuža kot si napisala. Ati je bil ful vesel, je skoraj jokal. Zdaj imata pa moja dva toliko dela, da se ven ne vidita! Pasji dojenček je glavni!!!user posted image user posted image  Jaz mislim, da je tale šumček izginil!!! Držim pesti!user posted image user posted image
Country -  bravo za nakup!!!user posted image

Amelie - ti se pa le kaj pojavi, ne?user posted image

Vedno se mi zdi, da imam toooliko za napisat. Ko pa pridem sem, je pa glava prazna...joj!!! Saj itak sem kaj pozabila komentirat....mogoče se še kaj javim...

Mirno noč vsem!!!!

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
29.11.2010 22:18:45   
legenda_m
živjo spet

nejanejc. a veš da mi je prov pasal k sm šla sama. no če bi bil moj z mano nč narobe sam tko. nism pogrešala družbe in sm res uživala. usedla sm se dol in se prepustila filmu. nejcu želim da se čimprej pozdravi, jst sm jakca mazala z justovo materino dušico (ne delam reklame) se mi zdi da je pomagal, da je mejčkn lažje dihal. in pa prosim za taščin recept (so noter kkšne sumljive sestavine?) in pa da se končno enkrat naspiš.

tintin tudi vitu želim da se nosek odmaši tebi pa da se naspiš, ja tole s peko piškotov z otroci mi je znano, mi smo tko delale palačinke. mase je blo ful, zanimivo pa sam prve tri palačinke, pol ne več, maso sm postavla v hladilnik. in šla ven. na ohlajanje.

country. ojojojojojoj user posted image . upam da bo teh napadov čim manj. sem pol mal bl prebrala tale kinder pingvin  in ugotovila da je ful dela http://www.kulinarika.net/recepti/12941/sladice/kinder-pingvin/ in da se mi ne da delat. sm pa že delala tega in je tud ful dobr. http://www.kulinarika.net/recepti/7200/sladice/kinder-paradiso/. štrudla je zmankal v momentu. pojedlo 6 ljudi.
z luščinami od semen je pa tko da jih mal poje sesalc mal pa jaka (upam da čimmanj). vlaknine pa to. ampak vsak dan posesam to pa res. ponavad preden jaka vstane. al pa enkrat vmes skupi nardiva en giro s sesalcem po kuhni.

in še morm se pohvalt. danes sm skuhala prvo govejo juho v življenju. vau. če je dobra bo pa jaka jutr povedal.

realu pa dons ne gre

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
30.11.2010 0:39:26   
dacy
No evo pozdravcek od mene ... Pravkar sem prisla iz Jesenic , sem morala malega v bolnico peljat in ko ga je blo treba uspavat je revcek tak krical, kot da bi vedel da ga bom tam pustila ... dve uri kricanja brez presledka ... no noter pa je ostal zato, ker prevec piskajoce kaslja in pri dihanju prevec hrope in prehitro diha ... in so ga obdrzali na opazovanju in predpisane ima inhalacije, da ne bi prislo do bronhitisa ... kr depresivna sem ker imam polno glavo vprasanj kak bodo poskrbeli za njega sploh ...
Smo pa danes dobili prvega zobka ... vsaj nekaj dobrega :)

agha me veseli da sem uspela pomagat z nasvetom , upam da je ze dobro do zdaj :)

No prebrala sem vas bolj na hitro pokomentirala pa bom drugic, ker sem cisto prevec utrujena ... grem kar v vodoravni polozaj da bom jutri pristimana za v bolnico ...

lahko noc vsem

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

Neposredna povezava do sporočila: 3292
30.11.2010 7:57:59   
Anonimen
Hoj, danes sem domauser posted image user posted image Sem si malo frej vzela. Saj grem v četrtek ene vaje nadomeščat, ker moram tako ali tako v Mb, pa smo malo skombinirale.

Zdaj vem, zakaj sem bila tako tečna in brez volje zadnje dni - po 16ih mesecih sem dobila M (v nedeljo). Zdaj sem že ok, je čisto normalna, krčev nobenih, vse tako kot je bilo prej, menstrualna skodelica že laufa (in mi je še vedno prav - očitno se mi ni tako raztegnilauser posted image user posted image user posted image user posted image ), ampak PMS je bil pa ubitačen - to je pa na novo. Pa moj preljubi možek mi je pribil, da sem zdaj tudi uradno plodna. Bi ga najraje s šaflo za sneg kidat po glaviuser posted image

didi: želim vama hitro okrevanje. Jaz sem malemu sesala nosek ponoči, pa se je tudi čisto prebudil, potem pa sem dala na radiator vodo in noter evkaliptusove kapljice, pa se je nosek kar sam čistil. Boljše je bilo. Probaj, zgubit nimaš kaj. user posted image

legenda: midva sva šla tudi HP gledat in je moj celo izjavil, da mu je bil film všeč. Meni je bil super, ampak knjigi ne seže do mezinčka na nogi. Sem imela pa jaz tudi vmes solzne oči, me je kar sram, najboljše, da filme gledam doma sama, zaprta v sobi, s paketom robčkov v rokah. Obup!

Se še slišimo kaj, s časom sem ful na tesnem. Ravnokar je moj računalnik spet ostal brez kabla - najbolj zanimiva igračauser posted image

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 30.11.2010 8:00:13 >

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3293
30.11.2010 9:08:08   
barby88
pozdravljene

no u sobot je bilo še lepo vreme tako da smo z aylo bile kr celi dan zunaj:) in bilo je fajn..sedaj se pa itak noter držimo ker al pada dž al pa piha piha tak da ne morem vn user posted image

no smo pa v nedeljo dobili še en zobekuser posted image enega še čakamouser posted image
no usaj spali smo zdaj 2 noči ob 20h-5- pojedli in spali do 7h....tako da superuser posted image

upam pa da se vsi pozdravite

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
30.11.2010 9:20:37   
Anonimen
Dobro jutro!
Evo mene se spet malo javlim!Kako ste kaj?Vidim ,da se je tema spet malo uživela.Sicer jaz tudi nimam več toliko časa za računalnik.Obveznosti saj zastopite.Zvečer oa že 0b 22 hodim spat,sem full zmatrana.
Pri nas se dogajajo nekaj čudne stvari.Ema je včeraj v celem dnevu spala 10minut ,pa še to v avtu.Zvečer ni bila nič zaspana.A od pol noči dalje pa fullnemirno spala ,premetavala v spanju jokala-očke pa skozi zaprte ..Ne vem kaj jo je tako matralao.Sedaj se igra in gleda našo zajčico.Res je vsak dan drugačna ,čez dan je pridna.Zobekov še nimamo .Koliko zasledujem ,bom res zadnja mamica ,ko ji bo hčerkica dobila zobekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ko bodo začeli ven bosti ,pa se ne bodo ustavili.Drugače se že za eno rokico drži in sama stojiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa nove besede imamo po zlogih-ga ga ,go go,gu!
Moja taveča hči ima rojsni dan danes ,stara je 10 let ,kam čas beži!!!!!!!!Jo peljamo v kino !!
didi5 pozdravit se čimprej ,pa ne zamiri za napake v vostu včeraj ,sem na hitro pisala in poslala.
legenda-m
glede šumov po tako ..slej ko prej se  sami od sebe uredijo ,moja hči Nina ga je tudi imela,ni pa to nič hudega!
country saj pri nas so to tudi v bolnici ugotovil,prej je bilo vse uredu.Super ,da pijete iz skodelice ,naša tudi rada pije,a ji je steklenička vseeno zakon!.Super za nakupovanje,glede napadov pa se ni kaj preveč ****i ,to so resne stvari!Se mi kar smili vaš sonček!
nejanejc in tintin naj se noseki čimprej pozdravijo in spanje porihta .
pecivo danes bom pa jaz pekla pijano nevesto in rafaelo!
agha super ,da je sineku odgovarjala primorska.Zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
dacy sem  mi oba smilita ,ko vem kako je če mora otrok v bolnišnico ,sam da mu lahko pomagajo..a ne?A si lahko skozi zraven njega v bolnici?Za zobeka pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
aprilčica no sam ,da vama je bil všeč in ,da sta uživala.
No tako po tavečim sem po komenterala!Moj spet danes pelja na servis avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Hb da ima pod garancijo ,da ne bo treba dati eur.
Jutri pa grema midva v kino in Ema prvič v varstvo ,me zanima kako bo!
A boste kaj šli na miklavža v soboto,mi gremo v Celje ...Za miklavža boste kupovale kaj svojim sončkom!
user posted image Zanima me so se pri vaših kakšni spuščaji pojavljali ,ko so dobili zobeke!
No morim iti ,naša je že na nogah!Lp!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3295
30.11.2010 10:08:58   
nejanejc
hej... malo na hitro... no, danes je Nejc spal 9 urc..dvakrat je neki jokcal, ma ni blo sile.. Malo bolj smo se naspali... Ma smo se v minusu...

legenda...ja super za juho! Jst je se nisem. Malo zato, ker mi ni prav veliko do nje, malo pa se mi ne da, cakam , da bi ekonom lonc kupli.. Pa se nismo! Se kar drzim pesti za tamalega :)

tintin, ajej bogi Vito... naj mu kmali mine,. zgleda da res prehlad vpliva na spanje :( Aja, a lahko napises katero fozoiloško mate zdej, ki je boljsa od "navadne" No, lepo, da so pisškoti uspeli.

country, joj me je kar stisnlo pr srcu.. Res pikapoke do vas!

agha, ma lepo za lep vikend, se vec takih! kaksen je kaj kužek? aja, pa bravo za zobek!

levinjica, Vse najboljse za Ninno!

Amelie, tok tok ;-)

Dacy, joj bogi aLeksei... drzim pesti in pikapoke, da kmalu pride nazaj! Kako, da ti nisi ostala z njim?

aprilcica, a mentra je prsla..mene vsak mesec zvija, menstre pa se ni.... semm bla tud ze tecna, da ni res, pa pol se nic ni blo....

barby
, bravo za zobek

nejc išče kable za pregrizt... ajajaj.. je neki zaspan, sam zaspat pa ne, zakaj že?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
30.11.2010 15:08:58   
amelie
Hej! user posted image

Šele včeraj sem končala z delom in komaj čakala, da gre mali zvečer spat, da pogledam vse svoje nadaljevanke, za katere zdaj dva tedna nisem imela časa, pa je mali čist zabluzil. Spal 4x čez dan, vmes pa skoz na rokah .. In že prej dva dni non stop samo na rokah, tako da sem bla včeraj že prepričana, da ga nekaj mora bolet. In potem je šel šele ob 22h spat, jaz pa v banjo, pa sem s kolegico čvekala skoraj eno uro, nakar se mali v joku zbudi, šibam iz kopalnice, ampak sem bila prepočasna in ga nisem več mogla umirit. Jokal se je enih 20 minut neprekinjeno, niti sape ni uspel zajet, da sem bila že ziher, da je kaj ful narobe. Do zdaj sem ga vedno lahko takoj pomirila. In ko sva se ravno z mojim menila, da gremo k dežurnemu, je mali zaspal. Sem se ulegla z njim v posteljo kar z mokrimi lasmi in sva se zbudila ob 8h zjutraj. Danes je pa vse okej, malo več sicer hoče bit na rokah kot sicer, ampak je dobre volje. Verjetno so bli zobki ... kaj pa drugega user posted image  
Drugač je pa Žiga začel z diaper free ... v banjici user posted image  Je naredil barčico user posted image  user posted image  Ful rad sedi in precej stabilno, se lahko neskončno dolgo igra v sedečem položaju. Malo me je samo strah, če ga lahko pustim tako dolgo ... Ampak mali res uživa. Plazi se rikverc, naprej se pa poriva tako, da dvigne rit gor in se odrine s prstki. Ne vem, kako se temu reče user posted image  

dacy, upam, da bosta čim prej doma! Moja kolegica je skoz z enim od tamalih v bolnici zaradi bronhitisa ... zoprna reč. Upam, da se mu ne razvije v bronhitis, da bojo inhalacije pomagale ... Lupčka Alekseiu! user posted image

agha, čestitke za zobek user posted image  in da te čim prej prehlad zapusti!

country, joj, ti napadi ... Držim pesti, da jih bo res minimalno user posted image  

tintin, upam, da čim prej preženete prehlad ... Tud jaz kdaj sanjam o apaurinu, ampak zaenkrat si pomagam s čokolado. Gorenjkina temna s pomarančo je trenutno najbolj učinkovita. user posted image

nejanejc, upam, da greste čim prej v plus s spanjem user posted image  Žiga ima zadnje dni težave zaspat čez dan, sem se nanosila za naprej in nazaj ...

aprilčica, ne se hecat s to plodnostjo ... Jaz sem tokrat namesto menstre imela samo tri dni čisto malo rjavega izcedka. Sploh ne upam razmišljat o tem, se kar delam, kot da ni nič. Ampak če se ne ulije do konec tedna, bom šla po test. Kriza ... Očitno si bom res morala it tabletke zrihtat. Fajn, da sta šla v kino! Ne vem, če sem že povedala to (manj kot 100_x_ sigurno user posted image ), ampak jaz kino NORO pogrešam ... In popivanje s kolegicami. user posted image  

legenda, tudi zate sem vesela, da si bla v kinu. Meni je fajn it sama, moj je bil od začetka ful presenečen, ko sem šla kdaj sama v kino, mi skoraj ni verjel ... Ampak mi je to boljše kot doma filme gledat. Pa še kokice so boljše user posted image  Pa fajn za govejo juho, pri nas se kar dostikrat kuha, jo imava oba rada.

levinjica, to je moralo bit naporno, da je Ema samo 10 minut spala v celem dnevu ... Vse najboljše Nini!

Joj, sigurno sem še kaj pozabila ... Zdaj bom itak spet redna gostja tu, tako da bom že nadoknadila. user posted image

Aja, odločitev je padla, dva dni sem že živčna ... jutri začnem z ločevalno. Bi rada nazaj svoje obleke. Polna omara lepih stvari, pa nič na rit ne spravim. user posted image  Tako da bom mogoče malo sitna kak teden, dva user posted image  

Zdaj pa vse skopirat, da ne bo kak error ... user posted image Ja, je bil error. Še dobro, da sem tako prebrisana in sem ga pričakovala!! user posted image  user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
30.11.2010 16:45:44   
Anonimen
Evo spet mene!
Danes je naša Ema obupna ,cel dopoldan skoraj drenja,na rokah ne ,bi bila samo na nogah in hodila.Ne vem kaj ji je danes.Jedla je normalo ,če se tako reče!Popldan sma šle za dve ure spat in sedaj se igra ,bomo videli kako dolgo.
Itak da bom spet rekla ,da sedaj so pa mnda res zobeki.
Vreme imamo katastrofalno,mrzlo ,piha!
Jaz imam spet za likat morim izkorist ,ko imamo atija cel teden doma.Hvala za čestitke za Nino v njenem imenu.
barby uh ti zobeki..super za spanje!
nejanejc super ,da ste se naspal,kar paše ,če celo noč spiš!
amelie glede oblačil se strinjam z tabo ,jaz še ne vem kdaj bom začela hujšati ,še kar jem ob 21-22 ure zvečer ,kar je največja napaka.Oblečit pa nimam kaj ,vse premalo!No enih par oblačil ,pa res imam-da ne bo katera mislila ,da res nimam kaj.
Kaj pa tvojega sineka pol matra zadnje čase,a bodo res kakšni zobeki ali ,je samo rad malo več na rokicah!
Morem nehati ,je tamala pobegnila v kuhinjo,je spet sitna .
Se še javim!

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3298
30.11.2010 16:56:46   
Anonimen
Sem pozabila nekaj!
amelie naporno ni bilo kaj preveč,je bila pridna,pa potepali smo se vmes.Zvečer ko misliš ,da bo takoj zaspala ,se je pa igrat začela .No pa noč je bila ,tudi kar naporna ,kot sem že zutraj pisala.
nejanejc venček je Nina dela sama v teh ustvarjalnih delavnicah v soboto.
Sedaj pa res grem!

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3299
30.11.2010 18:56:38   
KlaraMay
Se opravičujem, ker udiram v vašo temo, ampak lepo bi prosila za par odgovorov na moja radovedna vprašanja. user posted image

Sem iz skupine "Aprilčice 2011" in bom naslednje leto klepetala v temi "Aprilčki 2011" user posted image . Verjetno bodo spodnjih odgovorov vesele tudi moje souser posted image . Hvala!!!!!!

1) Kakšno je bilo vreme aprila 2010, ko ste šle z novorojenčkom iz porodnišnice?
2) Kaj je imel pikec mali user posted image oblečeno? (zimski pajacek??)
3) Katero velikost so nosili poleti? (številka poletnih oblekc)
4) Katero velikost nosijo vaši user posted image danes?
5) Ali ima katera Quinny Buzz voziček in kako se odnese športni del v tem snegu in mrzlem vremenu? (glede na to, da so zelo tanki in nezaščiteni kot kakšen širši in večji voziček)

To je to (zaenkrat) user posted image

Še enkrat se opravičujem in hvala za pomoč! Pa veliko sreče, veselja, smeha, zdravja, radosti z user posted image in nasploh! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?