|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
20.11.2010 0:41:10   
dacy
agha zdaj sem se spomnila kaak je meni moj dragi delal obhladke ... v eno malo bolj mocno vrecko je nalil 2dcl vodke in jo zmesal z 2dcl navadne vode, vrecko je dobro zvezal in dal v se eno vrecko in se to zvezal, da ni res nikjer nic ven teklo in je to dal v zamrzovalnik, voda seveda zamrzne, vodka pa ne, zato je to blo vse skupaj kot nekaka ledena kasa in ko sem si dala na prsa se je prilagodilo lepo obliki prsi, zdaj imam vedno vodko doma za vsak slucaj, tud ce je nobeden od naju ne pije ... midva jo imava samo za delanje obhladkov :)))) Glede kamere pa jaz mislim da bi blo najboljse nastimat varnostni video sistem pa mogoce se kak alarm zraven da bi spremljal tud kake padce al pa jok al pa kaj pa vem kaj se da bo mama z cisto vsem na tekocem ... pa mogoce se zvocnik v plenicko da bo vedela tud kdaj se otrok sprdne ... :)))

amelie mogoce pa rabijo malo spremembe tak kot mi ... jaz vcasih tud moram malo pauzirat pri hrani ki jo imam drugace ful rada ... :)) Kasice pa mu komot nardis z alpskim mlekom ... moj zjutraj in zvecer vec sploh ne pije AM ampak midva ze kupljeno mleko pijema :)

nejanejc vedno se najde kaka stvar ki jo pa sigurno ti nardis boljse ... ne se sekirat, pa tocno tako kot si napisala, sebe moras imet malo bolj rada in ne se ozirat na druge prevec ;)

No zdaj se grem pa otroku pridruzit v dezelo sanj ... lahko noc vsem

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
20.11.2010 10:40:22   
legenda_m
oj še od mene

učer smo se srečale s puncami z osnovne, lepo jih je blo vidt, dve nosečki. men so se takoo cedile sline po trebušku pa po brcanju v njem, nekak sva se z mojim menila, da počakava tok da bo en let star in potem akcija, no akcija že prej sam tko akcija z namenom al kko nj napišem. akcija brez zaščite. ble smo v kitajski. piščanc z ananasom je zakon. vsaj upam da je bil piščanc da ni bil kkšn maček. dolgo so krožile šale da odkar je tam kitajska ni nbenga potepuškega mačka tm okol. user posted image user posted image user posted image

drugač pa nč novga,  stari jaka je nazaj, in amelie ja tud naš se je začel mal zmrdovat, recmo nad polento. polento je tko fajn fffffrat skozi usta. pa nad slivami. zaenkrat.

nejanejc tud moja samozavest je vgrajena serijsko, mene sicer najbl prizadanejo izjave moje mami. tašča me kuje v zvezde. za mami pa nikol nimam dost pospravljen nikol ne skuham dobr, nč ne znam skratka... sicer ne hod nč k nam gor, pa ful mi pomaga sam pol dobim kj pod nos recmo zadnč za krst da mamo nametano, nj mal pospravm če bo kdo pršel sicer si mislm svoje sam prizadane me pa vseen. ma that's life.

tintin pikepoke za vita. nj bo čimprej ok. ja tale cookie cuters. vidla je reklamo in zdj ji je to ful dobr, čeprav se men tud bolj ko ne zdi en klump. pol maš še cel kup enih nastavkov.... he he vasja je dobr povedal, res so facni tamali. hvala za info o kostanju. aja še neki me zanima a meso že lahko kj pečemo al je še zmer sam kuhano, recmo ribico.

levinjica upam, da z emo ni nč hujšega pike poke tudi zanjo

aprilčica nj te izjave ne potolčejo. glavo gor pa gremo naprej.

kera je že rekla da se cmizdi ko sliš da je kkšna rodila? no jst se pridružujem klubu. včeraj sm zvedela da je ena znanka rodila in sm čist mehka. to je res nepopisen občutek, in res škoda ker bom to doživela tako malkrat.

to je vse... sigurn se bom pol spomnla da sm neki pozabla vprašat...

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
20.11.2010 11:18:05   
tintin
vito je boljš, zvečer je dobil calpol, ker je imel 38,3 se mi ni dal čakat do 38,5....zjutri in zdej ima 36,7, pa nobenga druzga simptoma...krneki.

legenda
...super za akcijo:) go ahead...krasno je imet (vsaj) dva otroka, men je res ful lepo! ...ja, mame znajo prizadet....tud moja je bla taka, no zdej smo 100 km stran in se vidmo bolj redko in jaz mam dva otroka za ktera kr dobr skrbim in je ratal vse kul! se ful boljš zastopmo. Za taščo sem pa itak peto kolo in me ne mara in sem itak grozna, nč ne znam, imam grozen karakter, se grdo obnašam in perem možgane možu. Zato že skor dva mesca nimamo nobenih stikov....jbg...

aja glede cutterja...pomoje boljš da kupš en pekač pa en set modelčkov (v šparu imajo prav dobre, veliko različnih v eni plastični posodici, ni drago) pa en valjar, boš cenej pa boljš čez prišla!

šibam kuhat,  možek in V1 prihajata domov, sta šla v gledališče gledat Pickota in Packota ;)

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
20.11.2010 13:13:39   
Anonimen
Lep pozdrav mamice.
Čeprav zame ni lep  pozdrav.Z našo princesko smo v Celju v bolnišnici od četrtka.Kot sem že omenjala je zavračal gh ,tekočino pila za vzorec,to se je dogajalo cel teden in sma vsak dan hodile zdravniku,pa so mislili ,da bo kaj boljše ,pa nič.Kri je vredu ,v urinu bakterije že 2krat.Jutri še enkrat vzamejo urin.Za enkrat se še nič ne ve natančno ,kaj je .Je mi čisto malo ,pije pa sedaj malo več.
Hvala za pikapoke.Ko bomo malo boljše in doma se javljam spet ...Lepo ,da ste me nekatere mamic pogrešala!
Prebrala sem vas na hitro ,komenteram naslednjič.Lepo se imejte ,klub tem kislem vremenu!Držite pesti ,da bomo čimprej iz te bolnišnice ,katastrofa so..
Lp.

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3229
20.11.2010 16:19:02   
tintin
evo vito spet kuha na 38,5...zdaj drema, pustila bom do 39 potem pa spet calpol....joj mi gre na živce, te bolezni

levinjica pikepoke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
20.11.2010 16:26:57   
amelie
tintin, a je možno, da so ušeska? Ker pri Žigu je bilo isto, da je zvečer kuhal, zjutraj in dopoldne 36,5, ko se je zbudil po dopoldanskem spancu, je pa spet začela vročina naraščat. Je pediatrinja rekla, da je pri uhicah dostikrat tako, se igrajo in so pokonci in se dobro počutijo, potem pa zaspijo in jih spet začne boleti in vročina pride nazaj. No, karkoli že je, naj mine čim prej! user posted image  user posted image

Joj, levinjica, res upam, da se hitro ugotovi, kaj jo muči in da gresta domov. Držita se! user posted image  user posted image  user posted image

Midva sva danes in jutri sama, no, psička je še doma, ker je moj šel s psom v LJ na nek agility seminar. Jem stvari iz skrinje, kuham samo za tamalega in kofe zame. Luksuz. user posted image  Danes se ni nič zmrdoval pri hranjenju. Zdaj ko se zbudi, mu bom prvič kaki dala. Upam, da mu bo všeč.

Telefon ... še pridem.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
20.11.2010 20:03:15   
babyloverka
pozdravljene punce

najprej povem da vsak dan pomislim na vas ampak enostavno nimam časaaaaaaaa user posted image  sem se enkrat spravla brat pa se je mali zbudil po treh straneh, post sem pisala ziher že desetkrat, zdaj ne grem od računalnika če res ne bo sirene user posted image

ampak ne, moj mali ni tako problematičen user posted image  je kar priden fantič, z izjemo nekaj noči v začetku tedna in današnjega popoldneva ki je bilo predvsem izčrpajoće ker gospodič ni hotel zaspat kjub temu da je bil vidno utrujen in zdaj že eno uro drnjuha. že vidim kakšna noč me čaka danes user posted image

drugače smo kar zdravi, danes je sicer blato se nekaj nagibalo na drisko, sumim zobe. pa tudi zadnja dva dni njegovo razpoloženje ni ravno vrhunsko in dlesen ima na enem mestu ful otečeno. bomo videli kako bo jutri.

je zjutraj flaško okrog petih potem pa mlečni obrok na žlico, kakšen grisolino, potem pa enega sadnega pa enega zelenjavnega potem pa še kak jogurt ali sadna skuta zvečer pa flaška z kašico. ampak ta večerna flaška se zadnje dni je na žlico ker je pubec že pač vlki pa trmasti user posted image

spi ponoči kar lepo, vmes pije čaj in podobno. čez dan spanja skup spravi za kaki dve uri.

mere pri šestih mesecih: 9570g in 71 cm

ne plazi, ne sedi še sam ker ga kar naprej vleče, govori pa kar veliko user posted image   in pljuva in cvili user posted image  taki sonček mamin je user posted image

čestitke vsem otročkom za pridobljene kilograme in centimetre, za vse novega kar znajo user posted image  čestitke vsem mamicam ki so izgubile kilograme in centimetre in kaj novega znajo user posted image user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
20.11.2010 22:36:33   
country
Hojla!

Hvala vsem za lepe želje. user posted image  Žiga je dobil izvid in ni na nič alergičen, tako da sva spet uvedla am. Je rekla njegova P da ima očitno vse težave zaradi refluksa.

Sta pa moja fanta zelo težavna za jest kar se kosila tiče. Jaz jima skuham, pa ne marata skoraj nič. Danes sta dobila špinačko in krompir, pa sta me fino popljuvala. Potem sem poskusla s kakijem in sta zmazala celega...user posted image  Sadja bi pojedla kolkor hočeš, zelenjavo pa za vzorec. Včasih pali če dam zraven kar kakšno jabolko, včasih pa še to ne. Polente ne jesta, mesa tudi ne, niti krompir. Še največkrat sta jedla samo zelenjavo, mogoče tudi z rižem. Kdaj pa kdaj jesta tudi gres, če je jabolko zraven. Kaše ne jesta ne prosene ne ajdove. Zadnjič je Bor pojedel nekaj žličk ajdovih žgancev. Sem zasledila da jim je bolj všeč, če daš zraven malo smetane. No, tudi ne pomaga.
Kaj delate ve da vam otroci jedo? Saj ne moreta živet od sadja in hippovih kašic!

No, da ne bom samo jamralauser posted image
Oba že plazita, Bor še nazaj, Žiga tudi naprej in se tudi dviguje. Bor se pa raje kotali. Oba imata obe spodnji enki in se še vedno slinita, tako da pričakujemo še dvojke. Zelo rada se gledata in se božata/praskata/tepeta z rokami. Eden drugemu pulita dol nogavičke in Žiga vedno ukrade Boru dudo. Enkrat sem ju za moment celo zamenjala zaradi tegauser posted image . Saj sta si v bistvu res precej podobna in dosti ljudi misli da sta enojajčna.

Spanje je pri nas kar nekako pošlihtano- okoli pol sedmih, sedmih zvečer jesta, potem morata biti itak pol ure pokonci zaradi refluksa, ob pol osmih pa popokam vse tri v kopalnico in se lepo zrihtamo. Eden od dvojčkov je v bumbotu, zraven rihtam drugega in potem zamenjam, vmes pa tavečji umijem zobe in diktiram kaj naj naredi, tako da se v bistvu uredi kar sama. Dvojčka v žaklje, še malo pokonci, da se do konca podrejo kupčki, pravljica za Tinkaro, poljubčki in lahko noč. Če nam gre dobro so otroci ob 8h že po posteljah. Potem pa kakor je. Če smo prešlampasti s kupčkanjem hodimo na popravce, lahko pa tudi samo dajemo dude. In tako potem celo noč do pribl. 4h, ko je Žiga "lačen" in poje svojih 60-100 ml mlekauser posted image
Potegnemo nekako do 6h, potem pa počasi auf, pa v igralni center in ob 8h sadni zajtrk.
Ponoči je več problemov s Tinkaro, saj vse bolezenske tegobe takrat daje skozi. Kašlja, bruha, lula... Mami pa preoblači posteljo, umiva Tinkaro in jo tolaži... Revica je izgleda precej občutljiva na želodcu in vse take stvari v vrtcu pobere, potem pa ponoči preboleva...

Na petkovo srečanje bom morda res kdaj uletela. Nisem pa bila takrat jaz z dvojčki v bližini.user posted image

Vsem bolnim otročkom in mamicam user posted image user posted image user posted image

No, sem rekla da nahitro nekaj natipkam, pa sem spet napisala dve strani...

Pa lahko noč!

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
21.11.2010 18:59:41   
nejanejc
hejla..

vceraj smo spali od 22:40 do 0:00 in 1:20 do 9:50.... res je bil bogi, premetaval se je in obracal in ni vedu kaj bi sam s sabo.. mene pa glava bolela..pa mojga tudi...nevem, danes je sel zdej drugic spat.. bomo vidli... Mogoce je bla kriva spalna vreca... mleka je spil 60ml.. pol pa kasico zvecer

legenda....hvala ti :) user posted image Pa upam, da se stvari nekak razresijo s tvojo mamo. U pa lepo za odlocitev, mi bi tud meli se enga, sam se nevem kdaj, pa ce bo, bo lepo. Mas prav, je lepo postat mama.

amelie... kava disi do sem :) kdaj prides v kranj?

levinjica, ja boga pupka... drzim pestiuser posted image user posted image user posted image

tintin, kako kaj vito, revcek...pikapoke

babyloverka, super za mere....

lepo se rihtajte, papa vsem

country, lepo se rihtate, pridne

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
21.11.2010 19:44:25   
tintin
ola,
vito bolje. Včer ponoč je še kuhal na 38,8 dobil calpol ob 19.30 in polnoči, danes je bil cel dan ok, brez vročine. In tud zdej zvečer. Držim pesti, da je bilo to to, ker je sicer normalno živahen, je in pije ok.

nejanejc - upam, da bo nejc danes ok spal. a je prvič spal v vreči? No, sej se bo navadil!

country
- le pridi še ti kdaj na kofe. Pa amelie ti tudi seveda!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
21.11.2010 23:24:44   
barby88
pozdrvljene......

hrenovke...jaz jih bom jedla mala pa naj še kr počaka...se nam ne mudi.....je bolš piščanček in goveje:)

No kar sem Aylo tehtala ne vem ali sem že povedala ali ne ima blizu 10kg:) tako da smo kr pridni....sicer ne gleda amapk jih ma:)))

jaz bi tud mela še nnega otročička amapak se moj ravno ne strinja s tem..tako da bomo počakali.....upam da ne več kot 2 lezi......

levinjica......držim pesti  da bo use ok.....se mi smilita res:(

Ayla je začela včeraj z MA ampak samo to nč drugega...danes pa že celi dan samo MAMA, MAMA, MAMA.......prvo itak ni vedela kaj točno amapak ob vsakem mama sem ji rekla prosim, reči srce.......in je pogruntala da sem jaz mama....in pol sedimo na kavču se potegne k meni in mama........tatko je prav malo ljubosumen:))))

no nč lepo se mejte in uživajte....papa

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
22.11.2010 9:38:16   
legenda_m
sm napisala pa mi je vse zbrisal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  back ne dela

skratka fajn da je vito ok

nejanejc, sm mal tko napisala k da me skoz kritizira, nč ne uletava pa nč ne teži pr nm  gor sam sm pa tja ma pol kkšno izjavo. user posted image  jst pa pol v jok in na drevo. nimam pojma zkaj me prizadane...

levinjica upam da je ema že bolš

nš se je prehladu in ne more zaspat in.... nč grem sesat šmrklje

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
22.11.2010 9:39:13   
legenda_m
aja barby pr nm je pa ata user posted image . pa še neki zraven, ne znam napisat kko zveni

Neposredna povezava do sporočila: 3238
22.11.2010 10:58:21   
tintin
oj mi smo ponoč spet kuhal na 39,1...danes pa ima droben osip za ušesi, vratu, prsnem košu...glede na znake mislim, da je to šesta bolezen...značilna za otroke po 6m pa tja do dveh let...ja tud to more bit, bom pol poklicala k P al ga pripeljem al ne, najraj ga nebi, ker je najbrž to to.

legenda - pikepoke za jakca, da mine prehlad

no naš pa govori daj, daj...:)

Neposredna povezava do sporočila: 3239
22.11.2010 16:25:55   
nejanejc
tintin upam, da ni ta sesta bolezen in vrocina in vse passa, gre mimo user posted image user posted image user posted image

legenda, pa za prehlad upam, da mine kmalu, da bo sesalc ucinkovito naredu svoje delo...

babry, bravo alya :)

pr nas se zacenja samohranilniski teden, nas tata dela cele dneve, no zvecer bo pa doma pa upam, da nasega fantka vsaj kako uro uspemo dat spat kasneje, probali bomo

sva sla prej na sprehod, pa sva sla za kahlce gledat.. ma nic neki wow nisva nasla, bova kar v merkatorju jutri na pike vzela navadno

papa

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
22.11.2010 17:54:17   
tintin
evo, zgleda je bla res šesta bolezen. Sem klicala k P in je rekla sestra, ko sem ji opisala znake, da je to šesta b. Nič takega, zdaj ko ima že pikce je stvar mimo, ni več kužen, tako da smo s tem opravili:)

nejanejc - joj jaz si ne predstavljam samohranilništva, mam že enkat na teden do 17.30 dovolj...dobra si.

evo, vito lačen..

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
22.11.2010 19:17:01   
nejanejc
tintin, lepo da je mimo... lepo spite :)

nas ma zdej tretjo rundo spanja (vceraj sam 2), sem mogla tv zapret, da je on lahko zaspal... si je manu oci ze uro nazaj, ko sva jedla... pol se je obilno pokakal, ziher od activie ;-)

lep vecer vsem

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
22.11.2010 20:40:21   
agha
Hoj!

Pri nas je vse kul, otrok je zabaven 100 na uro in se res cel dan presmejem. Zdaj se tudi on naglas začne smejat, če se jaz in potem se reživa in reživa. Danes sva delala golaž in sem lupila čebulo pa so se nama začele oči solziti, njemu pa je celo teklo iz nosa. ko semga pogledala, sem planila v smeh, on pa tudi. Tako sva se oba objokana in pošmrkana smejala.user posted image user posted image user posted image
Sicer pa ful rad je, najreje tisto kar jeva midva. Včarej je pojedel eno ribo srednje velikosti pa nekaj krompirja. Ko je imel prazna usta je kar jamrat začel. midva z dragim sva pa komaj sfolgala filat usta in pregledovat ribje meso. Danes se je pa zgodba ponovila z mesom. Na dan spije tudi po 3dl tekočine, no, kompota brez sladkorja.

levinjica
- boga!!!! Čim prej se pozdravite!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tintin - upam, da se čim prej pozdravite!!user posted image user posted image user posted image user posted image
nejanejc - nič ti ne zavidam biti samohranilka. Jaz si kar ne predstavljam, mora biti kar težko.
legenda - Jaz ribe pečem v foliji in mu jih dam. Pa tudi pečen krompir sem mu dala (sicer sem mu dala samo sredico pečenega krompirja). Sicer pa upam, da vam prehlad čim prej mine!!!!
Dacy - hvala za nasvet glede obkladkov. Imam pa doma vrečko z gelom in moram reč, da je res že bolje...Hvala!!! user posted image user posted image

Imejte se lepo!!! Mirno noč vsem!!!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
22.11.2010 20:45:19   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image A je možno, da vzamejo otroka v jasli z devetimi meseci? Ker moja mami je pri meni začela delat, ko sem bila stara 9 mesecev, varstva ni imela in je dala posebno prošnjo za vpis mene, ki sem bila sicer še premajhna za jasli in so ji odobrili. Je to zdaj, po 23ih letih sploh še mogoče?

user posted image vsem bolančkanim, hitro se pozdravite!
Mi smo ok, se pa zvečer, namesto, da bi šli spat mečemo na glavo (rit v luft, na noge, glavo pa med noge in čaka, da ga bo nekdo pogledal od zadaj, da se lahko potem na ves glas reži. Za crknt!user posted image - čeprav zvečer ni smešno!)

Lahko noč.

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3244
22.11.2010 20:50:56   
agha
Aprilčica - moja sestrična je dala svojega otroka z devetimi meseci v jasli in sicer kakšnih 6 let nazaj. Kako je pa zdaj pa ne vem. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
22.11.2010 20:59:32   
tintin
aprilčica, ne. Ker mora otrok dopolnit 11m, da gre v jasli. Ker ima mama itak do 11m porodniško. Razen kake privat oblike varstva. PRej te v vrtcu sploh ne obravnavajo.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
22.11.2010 21:10:58   
Anonimen
Agha in tintin, hvala, saj ne vem kaj naj. Jaz sem tak primer, ko nimam porodniške, pa imam trenutno eno veliko sran*e z varstvom. 

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3247
22.11.2010 21:41:01   
Anonimen
aprilčica jaz poznam dva primera ,ko so šle punce z 9 meseci v vrtec,najbrž veze!!!Je pa res ,da nisi edina ,ko imaš probleme z varstvom...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..Se  še pozneje javim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3248
22.11.2010 21:53:18   
NATAŠA35
en lep pozdravček vsem skupaj...na žalost nisem imela časa, da presedim pred compom, kersem lahko samo zvečer prišla gor, pa še takrat sem padla samo v posteljo ali pa zaspala na kavču v dnevni...sem bila samohranilka z 4 otroci, kar me je prav izčrpalo, pa vidim, da se še ne bo končalo...moj je delal in bo delal cele dneve, tako da sem sama za vse...včasih grem z njim v službo, da imam potem avto, da lahko razvozim otroke, kamor pač moram...

mali simon je pravi cukerček, se mu nasmejem tolikokrat, da me že trebuh boli...ga 1,2,3 spraviš v smeh in se nasmeji prav od srca in na široko...smo še vedno brez zobekov, slini se na veliko, srbi ga, pa še vedno nič od zobkov...drugače pa bolj slabo jemo, mu damo vse za poskusit, samo najraje poje sadne kašice ali pa mlečne, vse ostalo bolj malo, ampak vsaj nekaj poje...pije po kozarčku in to brez polivanja in bog ne daj, da vidi, da kdo kaj pije ali je, hoče takoj dobiti to in poskusitiuser posted image user posted image ...kakamo rednouser posted image user posted image , včasih parkrat zapored...čez dan spimo bolj malo, včasih tudi 5 minutuser posted image user posted image , včasih pa potegne tudi do 1 ure,če pa je zunaj v vozeku, pa spi tudi par ur skupaj...začel se je plazit, bolj kotalit, dviguje se, mu še malo manjka...sedi že lepo, samo ker je tak živo dete, ga kdaj zanese in pade nazajuser posted image user posted image

toliko od mene..
aja za seznam: 6.mesecev 8800g in 69 cm in to je bilo pred enim mesecem, kajti včeraj smo napolnili že 7. mesecev user posted image user posted image user posted image

levinjicauser posted image user posted image upam, da čimprej prideta ven, da čimprej ugotovijo, kaj je z emo
user posted image user posted image

tintin ja tole je 6. bolezen...

aprilčica jasli so od 11m, prej pa mislim, da ne vzamejo, vsaj na našem koncu...

vrtec mene zanima ali lahko vzamejo tudi med letom, ne samo 1. septembra, ker bom imela kar težavo najti varstvo za mojega malega, sploh ker je tak živo dete...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
22.11.2010 22:51:21   
tropical

user posted image APRILČICE 2010    user posted image

DATUM ROJ.   NOSEČKA   OTROK      MERE    PDP

01.03.

gilda77    Kasia  (PDP 08.04.)  
  rojstvo: 2390 g, 47 cm   
1.mesec: 2850 g, 52,5cm
2.mesec: 3900 g, 
3.mesec: 4900 g, 59 cm

10.03.
mojca976   Lovro   (PDP 11.04.)
  rojstvo: 1720 g, 43 cm
1.mesec: 2800 g, 48,5 cm
2.mesec: 3850 g, 52,5 cm
3.mesec: 4940 g, 56,6 cm
4.mesec: 6050 g, 60 cm cepljen

18.03.
katy83    Timotej (PDP 17.04.)
  rojstvo: 2320 g, 47 cm
1.mesec: 3590 g, 49 cm
2.mesec: 4810 g, 52 cm
3.mesec: 5950 g, 56 cm
4.mesec: 6600 g, 60 cm
5.mesec: 7880 g, 63 cm

25.03.
dacy              Aleksei 
(PDP 05.04.)
  rojstvo: 2635 g, 47 cm
1.mesec: 3978 g, 52 cm
2.mesec: 5054 g, 56 cm
3.mesec: 6110 g, 61 cm
4.mesec: 6750 g, 64 cm
5.mesec: 8100 g, 67 cm 

6.mesec: 9000 g, 70 cm

27.03.

levinjica            Ema
    (PDP 08.04.)

rojstvo: 2980 g, 49 cm
1.mesec: 3500 g, 53 cm 
2.mesec: 5200 g, 58 cm
3.mesec: 6500 g, 62 cm
4.mesec: 7500 g, 67 cm
5.mesec: 8500 g, 70 cm

6.mesec: 9550 g, 74 cm

02.04.
Photo           Maša  (PDP 20.04.)
  rojstvo: 3070 g, 50cm
1.mesec: 4200 g, 53 cm
2.mesec: 5520 g, 57 cm
3.mesec: 6350 g, 61 cm
4.mesec: 6975 g, 63 cm

08.04.
marjanaj            Tibor (PDP 16.04.)
  rojstvo: 3370 g, 52 cm
1.mesec: 4740 g, 55,5 cm
2.mesec: 5900 g, 60 cm
3.mesec: 6600 g, 63 cm

11.04.
nejanejc       Nejc (PDP 06.04.)
  rojstvo: 3200 g, 51 cm
1.mesec: 4405 g, 56,5 cm
3,5mesec: 7330 g, 64,5 cm
5. mesec: 8575 g, ? cm
6.mesecev: 9390 g, 70,5 cm

08.04.
marjanaj Tibor (PDP 16.04.)
rojstvo: 3370 g, 52 cm
1.mesec: 4740 g, 55,5 cm
2.mesec: 5900 g, 60 cm
3.mesec: 6600 g, 63 cm
4.mesec: 7260 g, 65,5 cm
5.mesec: 7660 g, 68 cm

barby      (PDP 18.04.)
  rojstvo: 3030 g, 50 cm
1.mesec: 4250 g, 54 cm
2.mesec: 5300 g, 57 cm
3.mesec: 6500 g, 61 cm
6.mesec: 8850 g, 68 cm
7.mesec:

12.04.

mamika25     Maj (PDP 02.04.)
 Rojstvo: 4310 g, 55 cm
1.mesec: 5280 g, 56,5 cm
2.mesec: 6230 g, 61 cm
3.mesec: 6910 g, 62,5 cm
4.mesec: 7540 g, 66 cm OG 44
5.mesec: 8320 g, 71 cm
6,5.mesec: 9020 g, 75 cm  OG 46,5

14.04.
amelie   Žiga     (PDP 06.04.)
  rojstvo: 4120 g, 51 cm 
1.mesec: 5000 g, 57,5 cm
2.mesec: 6450 g, 62,5 cm
3.mesec: 7250 g, 65 cm, OG 42,5 cm
4.mesec: 8510 g, 67,5 cm OG: 45,5
?.
mesec: 9500 g, 69 cm

17.04.
didi5       Lara     (PDP 00.04.)
   rojstvo:3060 g, 51 cm
1.mesec: 3950 g, 54 cm
2.mesec: 4750 g, 57 cm
3.mesec: 5700 g, 60 cm
4.mesec: 6900 g, 64 cm
6,5.mesec: 7550 g, 68 cm

21.04.

NATAŠA35     Simon (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3765 g, 52 cm
1.mesec: 4920 g, 56 cm, OG: 38
3.mesec:
5.mesec: 7830 g, 68 cm, OG 43

6.mesec: 8800g,  69 cm

Getreal     Leni   (PDP 13.04.)
  rojstvo: 3440 g, 53 cm
1.mesec: 4300 g, 55 cm
2.mesec: 5140 g, 58 cm
3.mesec: 6430 g, 64 cm

24.04.

tintin        Vito (PDP ?.04.)
  rojstvo: 3500 g, 51 cm
1.mesec: 4900 g, 57 cm
2.mesec:
3.mesec: 6200 g, 65 cm
4.mesec: 7000 g, 67 cm

5.mesec: 7400 g, ? cm

6.mesec: 8000 g, 70 cm 2 zobek

25.04.
legenda_m    Jaka (PDP 18.04.)
  rojstvo: 3720 g, 52 cm
1.mesec: 4770 g, 56,5 cm
2.mesec:
3.mesec:
4.mesec: 6970 g, 64 cm

Cojka          Tian
  rojstvo: 3070 g, 51 cm
1.mesec: 4235 g, 54 cm
2.mesec: 5465 g, 60 cm
3.mesec: 6370 g, 62 cm
4.mesec: 6850 g, 66 cm

29.04.
Aglaia   Zoja Sofija (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3935 g, 52 cm
1.mesec: 4570 g, 56 cm
2.mesec: 5340 g, 60 cm
3.mesec: 6460 g, 67 cm

Malenaa89   Alja Medea (PDP 15.04.)
  rojstvo: 3260 g, 50 cm
1.mesec: 3800 g, 53,5 cm
2.mesec: 5360 g, 59,5 cm
3. mesec: 6200 g, 61 cm

30.04.
babyloverka    Bastian (PDP 21.04.)
  rojstvo: 3140 g, 52 cm
1.mesec: 4100 g, 57 cm
2.mesec: 5560 g, 60 cm
3.mesec: 8100 g, 68 cm

02.05.
nizy            Lamija

rojstvo: 3520 g, 53 cm
1.mesec: 4410 g, 54,5 cm
?:
mesec: 6000 g, 59,5 cm
4,5.mesec: 6660 g, 64 cm

6. mesec: 7350 g, 67 cm

05.05.

aprilčica10     Benjamin (PDP 30.04)
  rojstvo: 3800 g, 52 cm
1.mesec: 4110 g, 55 cm, OG: 37,5 cm
2.mesec: 4990 g, 59,5 cm
3.mesec: 5480 g, 61,5 cm
4,5.mesec: 6660 g, 66 cm

6.mesec: 8030 g, 69 cm

xx.04.
tropical           (PDP 25.04.)
  rojstvo: 3940 g, 53,5 cm
1.mesec: 4840 g, 58 cm  
2.mesec: 5800 g, 61 cm, Og: 37          

user posted image   :   19       user posted image :  12881289

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Zajtrk
Michonne RR

Ali vaši otroci zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?

Da (64%)

Ne (28%)

Občasno (8%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!