Anonimen
|
Jutro! Smo se naspali od 20 -8 ur ,ko je treba zdravila vzeli.Sedaj spet spi,se je najedla,pa tako sitna bila ,nič ji ni pasalo ,pa sem jo spat dala ,je takoj zaspala .Ne vem kaj jo že 3 dan drži ,da je tako sitna ?Danes še atija nimamo doma smo same do 15,je moral v LJ-dežurstvo,nadure! Drugače nič posebnega ,sedaj malo na rač.potem kosilo kuhati,pa malo pospraviti vsak dnevno opravilo! Vzuni nič ne bomo je kar mrzlo,pa Emi se itak ne dopade na snegu. legenda njami bananino pecivo ,ko ga naredim gre v 5 minutih.Mamice probajte!!!!Hvala za čestitko za Nino,res hitro časi beži.Glede živcev pa hb ,da imamo atija doma ,da si malo razdelima varstvo!!!!Ni fajn,če je otrok tako siten-samo da bolana ni!!!!!Govejo meso-najboljše ,da ga pustiš v nekaj količini juhe ,ko ti je ostala ali pa ga notri v juhu daš,posebej za tamalega ,da bo bolj sočno!Ekonom posodi tudi jaz ne kuham!Tole za solato hočejo biti glavni pri mizo! country mi imamo zajčico do pravzaprav je od Nine ,ko si jo je tako želela.Pospravljam in hranimo pa mi večinoma .Mi je že toliko škode naredila ,da bi jo nare nekam vrgla !!!!No hb ,da sedaj ,ko Ema veliko na tleh ,da jo ven ne spošča!!! Živali so pać živali!Kakšnega ptiča pa imaste? dacy super ,da ste doma.Sedaj se pa pazite ,pa kar na toplim bodite ,da ne bo spet kaj !Kaj zaradi dihanja sta bila a še kaj druga!Te bolnice katastrofa ,pa poistelje ,pa ko se en otrok ponoči zajoka ,se vsi zbudijo -tak je bilo pri nas!To nam itak pripada vse brezplačno ,saj nekaj! Takole ,končno mi je uspelo nekaj napisati ,sem pisala skoraj 1 uro . Lepo se imejte uživajte na toplin se še kaj javim ,če bo čas!
|