Anonimen
|
Dober večer! Kako kaj!Ste se v enim tednu zelo razpisale,sem vas komaj prebrala.No tako sedaj pa napišem naše stanje! Naša princeska je cel teden zavračala hrano postopoma,pa tudi tekočino..spola 50-70 ml v mukah na dan. Smo šle v ponedeljek P jo je pregledala,dali kri ,vodo.Kri je bila ured ,voda pa ne ..nekaj bakterij.Potem smo se do četrtka vsak dan hodile kazati,pa ni bilo nič boljše,smo dobile napotnico za v Celje! No v Celju so jo pregledali ,je bila malo dehidrerana in sma noti vstale.So naredili vse preiskave ,kri ,urina ,slikanje trebuščka,poslušanje srčeka.V vodi spet malo bakterij -smo dobili zdravila,pri slikanju trebuščka so pa malo ugotovili refluksa-dobila zdravila.Vsa zdravila dobiva na 12 ur.Jeszti je začela malo bolj,piti tudi..svoje mleka ne sme več dajati,sedaj dobiva AP anti -refluks do nadaljenega,ko imamo kontrolo.Je rekla zdravnica ,do to ni nič narobe ,da se rado do 1 leta dogaja pri otrocih,če se pa ne poboljša ,je pa treba gaskoterapija narediti ,upam ,da naši ne bo treba..Danes smo prišle domov hb,v bplnišnici je katarstrofa ,sestre sitne,nobenega mira ni. Hrana je katratrofa,posebno za Emo je bila,grisek na vodi kuhan ,mrzeli..sreča ,da ga ni jedla.Je večinoma obroke imela z stekleničko ,ko je ta mleko bolj gosto in nasitno.Sedaj že je tudi gh nazaj počasi ..Sam da smo doma! Pa ležišče smo morali dvigniti ,posebej vzglavje,pa pol ure po hranjenju,naj se ne špolaga v ležeči položaj.Drugače je pa Ema zdrava ,ni nič narobe!!!! No sedaj še malo komenteram... hrenovke no naša jih ne bo jedla..je preteška hrana zanjo! nizy super za javlanje,še kdaj! barby super za vašo čvekico..naša je začela z baba.ma-ma ,sedaj je pa at-mogoče pa bo le na koncu rekla ati! tintin upam,da vročina preneha in da bo vse vredu.No super ,da ste ugotovili ,da ge za 6 bolezen ! legenda čimprej se pozdravite.. nejanejc super za spanje..že hodi zvečer kaj prej spat... agha super za smejanje ,hranjenje itn. aprilčica ja kaj si pa ti mislila ,da bodo otroci takoj zaspali,malo igranja ,smejanja pol šele sapnje...Ne obremenjuj se preveč glede izjav.Vsaka mama rodi otroka ga vzgaja ,pa ni važno 3-4 otroci ,saj so samo tvoji,pa ni pomembno si na faxu ali v službi,vse se da če je le volja...Res pa je ,da z tako punco ali žensko ,ko še nima otrok se ne moriš premirjat.Res ne obremenjuj se preveč,kaj drugi govorijo! nataša 35 no lepo da se malo še javiš..Se te kar predstavljam z 4 otroki cel dan sam ,pa zutraj jih maš nekaj v šoli.. vrteci moja bo šla z 1 marcu v vrtec.Ni ker ne piše ,da morajo dlih z prvemu septembru iti v vrtec ,otroci so različno po mesecih rojeni,Za vpis je pa super ,če se prej vpišeš,jaz sem se že aprila! No še nekaj morim napisati ,da sm nad svojemu dragemu zelo razočarana.Ta čas ,ko smo bile v bolnišnici,se niti za prst ni dotaknil stanovanja ,da bi kaj pospravi.Je pa taveča hči zelo pridna in je velikmo naredila.Se boma jutri pogovorila ,danes je v nočni,ker tako naprej ne gre več.Nekaj časa je bil zraven naju v bolnišnici ,pa vseeno je imel toliko časa ,da bi lahko kaj pospravil.Prehitro sem ga hvalila malo nazaj.. samoskrbništvo no prinas pride 1-2 tedensko,ko je ati 12 uri v službi in ponavadi tedaj naša princeska najbolj sitna ,tak ,da komaj čakam ,da pride domov.. No tako...sem se napisala ,sedaj pa spat ,se jutri kaj javim! Lahko noč!
|