katy83
|
dan babike. moram pa vam povedat kaj se mi je danes zgodilo: T mi je padel s postelje. Samo po plenico sem šla, 2m stran, pa čujem nekaj, pa pogledam in je že padel. Saj ne vem kdo se je bolj jokal, T al jaz? Padel je z glavico dol, ampak je hvala bogu, roke dal pred sebe. Pa zadnjič je mojemu tudi dol pado. joj, kaj sva res tak štorasta? no, zdaj me je izučilo, ne grem niti za sekundo stran od njega. aja, pa še to me je danes razkurlo. T zdaj že cel teden zjutraj kaka na kahlico. Prav čaka da ga dam na kahlico in se pokaka v trenutku. ok, pa vem, da se verjetno ne zaveda, ampak je to moj dragi danes v službi povedal in ga je sodelavka vprašala, komu farbama oči? mater ej kak me taki komentarji razjezijo bom Aglaio k njej poslala drugače pa ritem za hranjenje - naš ga ima full in ker si pač pišem kdaj je in kaj je (pisanje svega i svašta je moja slabost ) resnično vidim, da je točno na uro. Prvič je ob 8, potem ob 11, 14, 17, no zadnje pa dobi ob 19-ih ker je že zaspan. Včasih ko gledam kak na uro mi je, se počutim kot ona obsedena mama , ki daje otroku jest na uro, ne glede na to, če je lačen ali ne. kašljanje - punce ni nujno, da so kriva cepljenja al pa to da jih premalo oblačite, viroze so in proti temu ne moremo na žalost nič. Naš kr fejst kašlja, sva bla včeraj pri P, pa je samo rekla dosti pit, pa nos pucat pa mogoče vrele kamilice pod posteljo, da to vdihava. no, ampak sem mu jaz sama naredla en zvarek : narezala čebulo, pa malo medu gor, da čebula spusti sok in potem sem mu dala to pred spanjem 1 žličko tistega soka in je danes boljše spal. Sem prebrala na netu, da je to full dobro. avtosedež - T je že 14 dni v avtu tako da gleda naprej, je pa sedež tak nastavljen, da je v pol ležečem položaju, pa je full boljše. Prej se je dosti krat jokcal zdaj pa opazuje full okoli. mamika - super za Nino nejanejc - mi smo imeli 2 tedna nazaj krst, pa smo večinoma denar dobili, je pa T dobil od tete in strica pametnega kužija in je zakon aprilčica - jaz imam tudi stolček Antilop iz Ikee Sicer pa punca, v akcijo za se še javim kaj, pa pa
|