|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
21.10.2010 10:05:38   
nejanejc
ajlo,

danes sem boljse, nejc tudi bolj mirno spal... res sem vesela

uh, amelie... mi je zal, da ste spet prehlajeni... ocitno res kako cepljenje...grrr... pr gh pa je baje treba bit ustrajen in ustrajen... sej nisme strokovnjak... sam nas enkrat vec poje, drugic manj... mogoce tudi adaptirano mleko se enkrat probas, ker ne zagrabo v prvem susu...

jst tko pisem, ker nejc hoce tudi tipkat in grize vse po vrsti.. grizala niso dost

jst mam tud eno prosnjo, ker nism glih vesca pr kupovannju krstnih daril... kaj se kupi otroku?

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
21.10.2010 10:59:15   
tintin
nejanejc: krstna darila - če nisi ravno boter kako igračko, denar, darilni bon...pač neko malenkost, ne pretiravat:)) sicer tudi jaz nimam pojma o krstu, ampak na dveh krstih sem pa bila in je bilo tko...

super za spanje!

mamika25: super za Nino! Kar tako naprej!!!!

amelie:
tudi pri nas je hranjenje brez reda...vsaj kar se dojenja tiče. GH mu dajem ob cca 10h in potem zvečer kašico, včasih je včasih ne, se ne sekiram. Bo že. In tako je že drugič:) pa so otroc še živi.

aja, prehlad- itak da cepljenje, pri nas je Vito vsakič prehlajen točno 1t po cepljenju. Pa kaj naj naredim!? Cepljenja so grrr...Sicer glede kap, zdaj jo že mora imet kar skoz gor, ker mora bit v mrazu mečava pokrita, skozi njo se namreč bolj ohlaja...

danes je pa mrazzzzzzzz brrr

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
21.10.2010 11:05:30   
nejanejc
hvala tintin... sem razmisljala, da bi kupla okvir za slike in dala slike od nasega krsta, ko smo se slikali... pa kako igracko...
mi se nismo sli vn... nejc je zdej malo zaspal, pol pa druga joska in greva verjetno vn, danes ne popoldne... ceprav bo danes dolga brez tata, poslovna vecerja spet, ce ni delo pa to...

o redu in hrani... ja..s ej sem ze rekla, da ga nimamo...sa, nejc se redi vseeno

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
21.10.2010 11:39:14   
Anonimen
Mamika: user posted image user posted image user posted image user posted image za Nino, res vem vesela zateuser posted image user posted image user posted image

Amelie: tudi mi nimamo urnika. Dojenje kakor kdaj - včasih cel dan, se pa držim, da zjutraj je sadje ob 10.00 (včasih je lačen kaj prej, včasih kasneje), pa vedno dobi ob 19.00 mlečno kašico (zdaj 160ml), čez pa dojenje. Potempa popoldne mogoče zelenjavo. Saj pravim, vse skupaj mamo zmešano, ker še dojim, pa ga dajem na prsi kakor se mu zljubi.

Danes se mi je že četrtič sanjalo, da sem nosečauser posted image user posted image user posted image Se pa spomnim, ko ste nekatere pred časom govorile, da bi imele še enega user posted image , jaz sem bila pa 10000% proti, sploh, da bi imela še kakega: ni šans. Zdaj me pa kar nekaj odtrgava. Ne, da bi ga kar zdaj mela, ampak, da bi imela majhno razliko v letih, recimo 2 leti, ampak to bi pomenilo, da moram čez pol leta začet delat na novem  user posted image in se potem kar zgrozimuser posted image user posted image Moj je itak ful navdušen, jaz pa tako-tako, ker bi to pomenilo, da smo 4 članska družina z enim prihodkomuser posted image Ok, res me odtrgavauser posted image user posted image

levinjica: a imaš to Antilop stolček z Ikee?? Ker meni se grozno dopade!!

didi: a si vprašala svojega? Se da stolček tako popravit? Javi miiiuser posted image user posted image

Kak lep dan, wuhuuuuuser posted image user posted image

Lp

< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 21.10.2010 11:40:40 >

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2804
21.10.2010 11:43:23   
čebelca25
hej,hej..
evo nas backuser posted image .
naš kakec gre mogoče malenkost laži venuser posted image sem ji dva dni dajala slive za jest,da bo res pomagalo-ziher je ziheruser posted image ..no ne čist dobesedno-enkrat na dan in to dva dni.ampak res še ni čist ok.bom pa probala še janežev čaj pa da vidmo)legenda hvala za nasvet).
Ikea je tudi za nami,našli pa nič pametnega..no neko drobnarijo smo kupili,ampak nič tazga.tko da ne vem kdaj bomo šli spet naslednjič.smo bili eno leto nazaj pa je še vsa roba istauser posted image
user posted image user posted image zame..tudi frizer je uspel tako da se zdaj upam celo kam pokazatuser posted image .
levinjica-kaka kar tm najmanj 3krat na dan..po malo,ampak res težko.in se mi tako smili,da je kar joj.
merjenje vročine-mi imamo navaden digitalni termometer in merimo pod pazduho ali pa pod bradico.
marjanaj-user posted image za cepljenje in mere.Jst naši dajem prekuhano vodo oz.čaj za pit,najraje pa kompot.drugače sama pijem kar iz pipe,ker mi je taka najboljšauser posted image .
avtosedež-jst sem mnenja,da je avtosedež za 6mesecev še čist prekmalo.Razen seveda,če je obrnjen v kontra smeri.
didi-sej zdej ji po hrani ponudim mleko(joškouser posted image ) in če ji paše pije,če ne pa ne.
spalna vreča-fino,da ste začele to debato..zdj pa ne vem ali jst našo premalo oblečem.user posted image .zjutraj je vedno topla,ene 3krat je pa bila malo hladnejša čez noč,samo sem jo potem bolj zadekala s kovtrom in je bilo ok.dans ji bom pod pižamco dala še bodi s kratkimi rokavi pa da vidim kako bo.Imamo pa skoz tm 21-22stopinj v spalnici.zaenkrat.
aprilčica-če še ne bi imela zimske vreče,bi ziher tole kupila.se mi ful dopade.
mamika25-user posted image user posted image user posted image  in lepo uživancarsko porodniškouser posted image
amelie-upam,da je žigec kej boljše.
nejanejc-krstno darilo..jst sem skor vedno kupila knjigo s pravljicami--v knjigarni jih imaš ful(zlata knjiga,knjiga z najlepšimi pravjicami..)tudi naša je to dobila od botre.Potem pa če si boter daš še kaj zraven ali pač ne.želja posameznika.

to bo za zdaj..grem pa kosilo kuhat..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
21.10.2010 14:43:52   
katy83
dan babike.

moram pa vam povedat kaj se mi je danes zgodilo: T mi je padel s postelje. user posted image Samo po plenico sem šla, 2m stran, pa čujem nekaj, pa pogledam in je že padel. Saj ne vem kdo se je bolj jokal, T al jaz? user posted image user posted image user posted image Padel je z glavico dol, ampak je hvala bogu, roke dal pred sebe. user posted image   Pa zadnjič je mojemu tudi dol pado. joj, kaj sva res tak štorasta? user posted image
no, zdaj me je izučilo, ne grem niti za sekundo stran od njega.

aja, pa še to me je danes razkurlo. T zdaj že cel teden zjutraj kaka na kahlico. Prav čaka da ga dam na kahlico in se pokaka v trenutku. ok, pa vem, da se verjetno ne zaveda, ampak je to moj dragi danes v službi povedal in ga je sodelavka vprašala, komu farbama oči? user posted image user posted image user posted image   mater ej kak me taki komentarji razjezijouser posted image   bom Aglaio k njej poslalauser posted image user posted image user posted image

drugače pa
ritem za hranjenje - naš ga ima full in ker si pač pišem kdaj je in kaj je (pisanje svega i svašta je moja slabostuser posted image )  resnično vidim, da je točno na uro. Prvič je ob 8, potem ob 11, 14, 17, no zadnje pa dobi ob 19-ih ker je že zaspan. Včasih ko gledam kak na uro mi je, se počutim kot ona obsedena mamauser posted image , ki daje otroku jest na uro, ne glede na to, če je lačen ali ne.

kašljanje - punce ni nujno, da so kriva cepljenja al pa to da jih premalo oblačite, viroze so in proti temu ne moremo na žalost nič. Naš kr fejst kašlja, sva bla včeraj pri P, pa je samo rekla dosti pit, pa nos pucat pa mogoče vrele kamilice pod posteljo, da to vdihava. no, ampak sem mu jaz sama naredla en zvarekuser posted image : narezala čebulo, pa malo medu gor, da čebula spusti sok in potem sem mu dala to pred spanjem 1 žličko tistega soka in je danes boljše spal. Sem prebrala na netu, da je to full dobro.

avtosedež - T je že 14 dni v  avtu tako da gleda naprej, je pa sedež tak nastavljen, da je v pol ležečem položaju, pa je full boljše. Prej se je dosti krat jokcal zdaj pa opazuje full okoli. user posted image

mamika - super za Ninouser posted image user posted image user posted image

nejanejc - mi smo imeli 2 tedna nazaj krst, pa smo večinoma denar dobili, je pa T dobil od tete in strica pametnega kužija in je zakonuser posted image user posted image user posted image

aprilčica - jaz imam tudi stolček Antilop iz Ikeeuser posted image   Sicer pa punca, v akcijo za user posted image user posted image user posted image user posted image

se še javim kaj, pa pa

(odgovor članu čebelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
21.10.2010 15:02:38   
agha
Samo,da se vam na malo javim. Mi smo kuhali dva dni, vročina je bila tudi 39,2 in prejšnja noč je bila grozna! Samo jok, zaspal je in čez 5,10 minut jok in to celo noč in včeraj cel dan. Potem sem klicala pediatrinjo in je rekla, da naj kar pridemo se pokazat...in sva šla. Spet sva mogla dat vodo in kri. Itak pa so naju mislili klicat, ker je imel v ponedeljek baje slabo vodo, bakterije v urinu. Pa sem potem P povedala, da takrat, ko je imel vrečko gor je tudi kakal (in v laboratoriju dajo urin v isti lonček, kjer je vrečka!?! Halo?!) in je rekal, da potem je pa to verjetno to ampak naj vseeno dava vodo. No, kri je bila OK, za vodo pa izveva jutri. Ima pa naš malček virozo in ne reakcijo na cepljenje, drugače bi imel menda vročino že v ponedeljek, ko je bil cepljen. HB je vročina včeraj padla in danes je OK, tudi spali smo kar dobro. Edino jest noče več po žlički, ker je dojenje zakon. Ko je imel vročino res nisem komplicirala, če ni jedel kašic, samo da je nekaj jedel. No, zdaj, ko bo pa k sebi prišel je pa konec tega crkljanja in spet pade žlička. Kako hitro se razvadijo!!user posted image
Mamika -super, super, super!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečanje - mene jasno ne bo ta petek, bova raje sama imela viruse, ne bova jih tako zlahka dala. user posted image Sicer greva ven lahko, če ni več vročine ampak vseeno bova ta teden izpustila srečanje. Zihr je zihr.

Aprilčica - malo preuči svoje sanje, menda med spanjem podzavest svoje dela user posted image user posted image user posted image .

Amelie - upam, da se čim prej pozdravite. Mi imamo tudi malo zamašen nosek in kašljamo. Nam je danes ponoči moj dragi naštimal izparevanje vode z evkaliptusom in se mi zdai, da je malo bolje.

Evo, pol pice sem pokončala. Danes ne kuham, ker moj pelje svoje sodelavce na kosilo...

Neposredna povezava do sporočila: 2807
21.10.2010 15:04:26   
amelie
Ma ne bi rekla, da je viroza, dvakrat v dveh mesecih? Pa da se nobenkrat ni mene prijela? Ne vem, no ... Možno je pa itak vse. Danes si ni nič podoben. Od 11h pa do malo prej je bil na rokah. Samo stokal, večino časa prespal, če sem ga odložila, pa jok. Potem sem ga nekak le spravila v ležeč položaj, ležala ob njem, me ni želel spustit. Sva se crkljala in se je tud malo zahihital vmes parkrat, pa spet nazaj zakomiral. In zdaj spi tu zraven mene. Upam, da se zbudi boljši. Smrka malo, kašlja nič, vročine mislim, da nima, nisem pa še merila ... Torej ... zobki? Itak, he he. user posted image

Katy, jaz sem že pisala tu, da sem tud baje zlo hitro bla na kahli, in to, ker sem eno drugo punčko vidla, da je na kahli. Pa sem tud mami rekla, naj ne pretirava, ker se od nekdaj hvali, da sem bla čudežen otrok in da sem oh in sploh vse znala in razumela itd. In pol vedno doda: ne vem, kje sem zgrešila v vzgoji ... user posted image  V glavnem, če neham filozofirat, ne se sekirat zaradi njenih besed, če ti verjameš, da Timotej ve, kaj se dogaja, potem on sigurno ve. Kdo pa ga bolj pozna kot ti? Sodelavka naj se pa raje zase briga ... Drugače pa imam jaz tud eno kolegico, ki vse piše. user posted image  Jaz pa nič. Še podpisat se več ne znam, ne da bi se vsaj enkrat zmotila vmes. Če napišem seznam za trgovino, me na koncu kar roka boli. user posted image

tintin, nejanejc, aprilčica - ste me potolažle glede dojenja in GH. Ne bom več komplicirala. Itak ne vem, kam tako hitim.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
21.10.2010 15:08:46   
amelie
agha, super, da ste bolje! Imam občutek, da se pri nas nekaj podobnega dogaja ... Zaenkrat sicer brez vročine. Ta fora z lončkom in urinom je pa res ... no comment. Mene je tud bilo strah, da bi se pokakal, ko je imel vrečko gor, ker sva tri vrečke porabila, je moral moj v zdravstveni dom hodit po nove. user posted image  

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
21.10.2010 15:14:30   
agha
Amelie  - upam, da ne boste zboleli!user posted image user posted image user posted image   Pri nas je bil tudi prvi dan tečka in brez vročine, samo sem mislila, da od cepljenja. Isto ni hotel biti nič sam, samo na rokah, jok,...potem je pa ponoči še normalno lepo spal, naslednji dan je bilo pa juhuhu...noro...Ampak tvoj sinek vsaj spi! naš ima dva dni minusa v spanju.

Katy - nekateri ljudje so čudni. enostavno ne verjemejo, če se tudi njim ne zgodi oz. če se jim kaj zni nelogičnega. Pa kaj! Kaj te briga, ti več, da je res in to je to!!! Padci so pa del razvoja... nekje sem prebrala, da so dojenčki narejeni za padanje user posted image (seveda v smislu njihove strukture telesa, mečava je predvsem mišljena).

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
21.10.2010 18:29:28   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: agha

Amelie  - upam, da ne boste zboleli!user posted image user posted image user posted image   Pri nas je bil tudi prvi dan tečka in brez vročine, samo sem mislila, da od cepljenja. Isto ni hotel biti nič sam, samo na rokah, jok,...potem je pa ponoči še normalno lepo spal, naslednji dan je bilo pa juhuhu...noro...Ampak tvoj sinek vsaj spi! naš ima dva dni minusa v spanju.

Spi pa res ... Spal je od enajstih do petih malo v postelji, večinoma na rokah, zdaj je pa spet zakomiral pri atiju v naročju. Vmes je bil pol ure zelo dobre volje, potem pa je že blo treba ga nosit. Temperaturo pa sem namerila 37,2.

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
21.10.2010 18:38:39   
nejanejc
ojla...

agha
, ja sej razumem, da je boljse da se pocajtate in ne hodite okoli... se bomo pa drugi teden spet kej vidli

amelie... jst sem danes mojga peljala dvakrat na sprehod, drugic cist na kratko, sem sla sam fotke iskat, ki sem jih za darilo misnla... ker drugace as tud sam na rokah spi...upam, da ne zboli ampak bo boljse

cebelica... hvala za idejo...sem sla pogledat v knjigarno, se bom neki odlocla... rada dam knjigice za darilo

aprilcica... si predstavljam kolovratenje... na sreco pr nas se ni tako hudo

kathy, joj pr nas smo isti stori, ce ti kaj pomaga... tud nam je padu dvakrat... enkrat ze pr treh mescih...enkrat pa ne dolgo nazaj, ko se je kar zacel kotalit iz srede postelje... grozno... razumem... jst tudi jokala....

danes smo skuto prvic jedla... enkrat s sadjem in enkrat z zelenjavo.... spet je zmagala zelenjava

srecanje
, upam, da ne zmrznemo zjutraj... ko smo navajeni bolj poznih urc
sicer nevem ali si bom upala prit, ce mate vse nove frizure :)

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
21.10.2010 19:06:20   
marjanaj
nejanejc mogoce ena ideja za knjigico kot darilo: Najlepše pripovedke, v knjigarnah stane cca. 20 €, je pa lusna knjiga, full slikc, vse klasicne pravljice, knjiga je zivo rdeca in velika (cca. 20 cm x 30 cm), najboljše pa je, da je debela 6 cm, in zgleda kot d best darilo, ker je tako velika. Ena izmed povezav: http://www.btc-city.eu/trgovina/lj/92/knjizni_diskont_zalozba_karantanija/5955/-

kašljanje naš tudi hrope in kašlja, pa ga je zdravnica vseeno cepila, je rekla, da ni nic hujsega, da ima samo zgornja dihala malo zabasana, da naj samo cistim s fiziolosko tekocino in to je to user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
21.10.2010 19:10:21   
nejanejc
hvala marjanaj tudi tebi... nas ne kaslja, sam ma pa ma tud zabasan nos in nam je isto rekla dohtarca...

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
21.10.2010 20:30:43   
čebelca25
da se na hitro javim...danes smo 3krat kakali in to brez napenjanjauser posted image user posted image user posted image .zdej pa dost o tem,ker pravijo,če preveč govoriš o d....bo denar.Hmm pol bi mogla bit že miljarderkauser posted image user posted image .
Vas pokomentiram drugič..
Aja, kdaj pa kje se jutri dobite?
lp in nočko..predvsem mirnouser posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
21.10.2010 20:45:41   
nejanejc
qlandia... ob 10ih :) cebelca...

Neposredna povezava do sporočila: 2816
21.10.2010 21:22:56   
agha
Sinko že dve uri spi, ati je prišel domov z rožico zame (so mu jo kupili sodelavci zame, ker bo pozen user posted image ). Lepo.
Vidim, da bom jutri zamudila spoznavanje še ostalih aprilčic. Škoda!!user posted image user posted image Upam, da pridete ostale še kdaj, da vas spoznam!
nejanejc - mi smo kupili dve super knjigi zase, ker so nam tako zelo všeč in sicer Drevo pravljic in Čudežni vrt in jih stalno obdelujemo.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
21.10.2010 22:14:29   
Anonimen
Se na hitro javim...
Pri nas vse postarem.Zutraj smo si malo spanja privošile z princesko jutranje spanje ,spale od 7-11 ure ,ati pa kosilo skuhal.Popoldan je spala od 14-16 ure,pa od17-19 30 ure.Tako ,da je pridna za spat,gh je danes že malo več jedla,še vedno raje mleko pije.SEdaj že spi od 21 ure.Res pridna.
nejanejc ja res je malo pozno,sam ti verjetno popoldan gre pozno spati...Če si botra kaj zlatega ali denar,  tudi  knjiga moj prvi album ni slaba,notri se piše vse od rojstva otroka ....
amelie pi  prehladi ,so res katastrofa ,moja samo malo kašlja ,druga pa ne.Kje pa bo to srečanje....Pa da vi res ne boste kaj zboleli.
aprilčica sem ti poslala zs glede stolčka.Le kaj pomenijo te sanje...user posted image user posted image .
čebelica super za frizuro...
katy ne oziraj se na besede drugih...
agha
sam da bo vse uredu,pa se ti kar smilijo ti naši otroci ,ko so bolani...
Še jaz imam dva user posted image .
Prvo a katera daje med mlečne kašice
sadje suho ali svežo?
Pa drugo tudi z sadjem povezano ananas ste že probale v kompotu ali svežega?
Nič grem počasi proti kopalnici pa spat ,moj me že čaka...Lahko noč vsem....

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2818
21.10.2010 22:16:27   
barby88
dekleta kar se fizjološke raztopine tiče......dejte si raj kupit sprej za nosek od niveje:) je ista raztopina sam dot lažja in nosek je tud kr hitro ok:)

drugače je pa danes naša sitna za znoret sploh ne vem kaj ji je oz. nič ji ne manjka verjetno jo mtra samo luna:(

drugače za spat je naša oblečena v en kratek rokav spodaj in čez pajacek z dolgimi rokavi dokler ne zaspi je pokrita z dekico in potem jo pokrijem z kovrtčkom:) v sobi je okoli 20 stopinj amapk kadar se ne kuri več pade na 17-18.....

moram potrkati da naša še ni bila bolana 2x je imela nosek zamašen in to je to...upam da uidemo virozam:/
drugače pa je sinek od sosede star 8mesecev in je že 3x dobil plučnico v roku 3 mesecev.....bogi na 6 antibjotikih, kašlja, hlipa,težko diha.....in že 2x je bil v bolnici pa so ga domow poslaliuser posted image ne vem no....če je to ok da se tok časa vleče:(

lep pozdrav:)

8.4.2010 je na svet prijokala najina mala princeska z imenom Ayla:)

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
21.10.2010 22:37:23   
nejanejc
oj.. agha.... moj mei se nikoli ni prnesu rozice, da bi mo jo sodelavci kupli pa kje... se manj...
on ma v krvi, oz. majo vsi v krvi, da so pozni.... tud na sred noci sem se ze zbudila in njega ni blo, crknu mu je mobitel... jst panika noseca... ma dobro, je mimo
hvala za info o knjigah
drzim pesti se enkrat za arneja, vaju bomo pogresali

levinjica, enako mirno noc kot dan ti zelim. ananasa se nismo probali, mlecne kasice sm pa zmesala kuhano sadje in zelenjavo zaekrat, ma jst sem se malo odzadaj

barbi, bogi fantek.. tega res nobenmu ne zelim..

no, upajmo, da gremo kmali spat... mojga se ni, nejc pa upam, da bo kmali nared za spat

papa

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
22.10.2010 7:42:48   
čebelca25
mi smo pokonci,ker se otroku ne da več spatiuser posted image mami bi pa šeuser posted image .
gorenjke,maby baby se dans vam pridružim sam pojma nimam kak naj vas prepoznamuser posted image user posted image bom gledala po novih frizurcah sam ne vem,če bo kej dost pomagaluser posted image user posted image .

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
22.10.2010 8:26:23   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: barby88

dekleta kar se fizjološke raztopine tiče......dejte si raj kupit sprej za nosek od niveje:) je ista raztopina sam dot lažja in nosek je tud kr hitro ok:)

Meni pa nekak ne odgovarja. Ampulce so mi res zakon, rabim za nos in za oko, ker ima skoz malo bogo, s tisto v spreju si pa za oko ne morem pomagat. Pa tud drugač mi ni blo všeč, da nisem vedla, koliko tega mu je sploh v nos steklo. No, pomoje sem samo malo preveč na ampule navajena user posted image

Žiga je spaaaaaaaaaaaal. Najprej do od 11h do 17h, potem je malo čez 18.00 spet zaspal, se ob osmih zbudil samo za previjanje in že spal dalje. Pri mojemu v naročju do enajstih, potem sva ga pa v posteljo prestavila, sem mislila, da bo težka noč, pa je z enim dojenjem spal do osmih zjutraj. Moj pravi, da najbrž kaj preboleva ... Vročine nima, v redkih budnih trenutkih pa je bil zelo živahen, ampak hitro spet zaspan. Zdaj pa že 20 minut nori in vriska pod vrtiljakom, tako da upam, da je vse ok.

Gorenjke, uživajte danes! Sem hotla aghi naročit, naj spije eno kavo zase, eno za Arneta in eno zame, pa kdaj drugič. user posted image   

levinjica, dobimo se v MB v Koloseju. Vabljena! Glede ananasa sem slišala, da je visoko alergen. Vem pa ne ...

agha, tvoj dragi pa ima ful pozorne sodelavce user posted image  Jaz sem mojemu prepovedala, da mi nosi rožice, če niso v lončkih. No, prepovedala, ni glih, kot da mi jih je vsak dan nosil .. user posted image  Mi je pa kupil skoraj vse orhideje, ki jih imam.

čebelca, super za kakanje! Tukaj se je en čas, bolj od začetka, samo o kakanju govorilo - neizkušene prvič mamice smo se vsakega nenavadnega kakca ustrašle user posted image  Ne vem, če je katera obogatela, če pa to drži, se pa lahko potrudim in v vsak stavek kakanje stlačim user posted image

Grem dat perilo prat, kavico spit ... Lep dan!

(odgovor članu barby88)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
22.10.2010 8:57:39   
Anonimen
Dobro jutro!
Mi smo že od 7 ur pokonci.Ema se je zbudila se nahranila ,sedaj pa uživa pri prav babaici,potem pa grema babici -moji mamici na kavico.Ati bo pa kuhno danes belil ,malo pozno se je spovnil ,pa saj se bo sušilo .Jaz boi še spala ,pa so me iz posle vrgli.In kaj boste lepega danes počele.
amelie se vam pridružim,razen če kaj v vmes ne pride.Ne vem pa kako bom vas spoznala .
niveja sprej jaz ga še nisem uporabljala ,najraje imam to fiziološko u ampulcah.
Pa hvala za nasvete glede ananasa.
Grem jest ,pa kapučino spit ,pol pa mojemu pripravit ,pa šibam mami ...
Lep dan ,pa veliko sončka...Uživajte...

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2823
22.10.2010 8:59:27   
NATAŠA35
jutro vsem...

nam se nekaj kuha, smrkamo, zamašen nosek, ki sega mami ne sme niti poskusit dotaknituser posted image user posted image , vročine ni, samo se slini na veliko in veliko kakauser posted image - no mogoče prihaja zobek, čeprav ni nič za videtuser posted image ...se mu pa veliko nasmejim...včeraj sem ga dala spat v spalno vrečo in mu zgleda pašeuser posted image user posted image , ker se je zbudil šele okoli 7 ure, drugače ob 5.30 vstane

včeraj smo napolnili 6 mesecev in noben se ni spomnil, še ati je pozabil user posted image user posted image

barbi bogi otrok...reci sosedi naj kupi čaj pljučnik - vem da ga prodaja ena na lj tržnici in naj ščepec tega čaja malo popari in naj da malemu pit, je super za pljuča in dihalne poti, sploh ker čisti sluz...pa naj malo mleko in mlečne izdelke zmanjša, ker povzročajo sluz...

aghasuper za sodelavce user posted image user posted image

gorenjke če bi imela avto bi prišla, tako se pa super imejte

grem malo bb gledatuser posted image user posted image , da se malo nasmejem...user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
22.10.2010 9:27:56   
Anonimen
Samo javim, da sem se danes naspalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma, ne morem verjet, da je ta otrok spal. Danes se bo verjetno spet zbujal na pol ureuser posted image

Mu grem sadje naredit. Danes ima mangouser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?