Anonimen
|
Dober večer! No, da se malo javim.Pri nas nič novega vse postarim.Naša mala princeska malo prehlajena,pa zaspanka vsako uro bi spala,bili smo malo na, sprehodu ,toliko ,da je malo zraka dobila.Jokanja pa skoraj ne poznamo trenutno. Sedaj gledam na pot krimenalko ,pa tuki zraven malo pišem.... marjanaj lepe mere,verjamem ,da je težek za nositi. voda iz pipe res je ,da je kar veliko vodnega kamna v tej državni vodi,mene tudi to zelo moti.Sem kupila navadno ustekleničeno vodo ,še slabše ,veliko vodnega kamna.Sem probala od Hippi prav za dojenčke vodo ,pa sploh ni veliko kamna notri ,ko se prekuha,pa od Costele je tudi super voda za dojenčke ,jaz jo kupujem v Tušu. dojenje jaz si obistvu črpam mleko ,kako dolgo ga bom imela ,bom si črpala... hranjenje otroka no jaz jo hranim tako ,ko meno paše ,pa se ne bo nobena mama ,ne tašča ,ne ker drugi vmešaval zraven zakaj to delam in podobne stvari ,če se kermu zdi ,da je močna ali suha se naj proč obrne ..tako je a ni res.... agha naj vročina čimprej mine ,pa da bo postarem vse... didi5 na tak način ,ko se pri vas hranite ,smo se mi tudi ,do sedaj ,ko je začela strajkat.Upamo ,da pridemo na ta riem nazaj ,čimprej. aprilčica 10 ja te hudičeve ankete,jaz kar prekinem ,ko se mi jih ne ljubi poslušati. previjanje no pri nas so tudi hude borbe,sam na hrbtu ne...vse povsod jo je polno ,tedaj ,ko se je treba spreviti,pol pa mami za njo skače ,da jo dobim ,ko mi uide ,če jo na poslji slučajno sprevijam.Sem čisto obupana preden jo sprevijem. amelie ja super ,da si šla pospravljato omaro,da si našla zimsko vrečo.Lepo za spanje... oblačenje ponoči za spanje jaz jo oblečem takole.Vspodi bodi ,povrh pa plišast pajacek ..jih imam kar veliko,pa jih uporabljam ,ali pa pižamico bolj toplo.Spalne vreče še ne uporabljam bom polj ,ko bo bolj mrzlo .Pokrijem jo z kovtrčkom,zutraj ji je kar toplo ,moja ima kar toplo rada ,če jo zebe se takoj prebudi.Od mojega kolega žena ,mi je dlih danes razlagala ,da njena hči -stara bo 9 mesecev.sploh ne spi rada na toplim ,da v spalnici ,imasta skozi rediator zaprt ..halo ...kaj pa ko bo 20 minusa vzunaj.,,,to mi je malo čudno ..kaj pravite... legenda-m moja je do sedaj 2 ribo jedla.Pa saj pravijo ,da taprvo je belo meso ... nejanejc kdaj pa daješ sineka spat ponavadi. nataša 35 bi bilo res boljše ,da nebi nič klicala .No saj mene bi tudi skrbelo za otroke kako so ,če je vse uredu.Sam da je bilo vse uredu ,pa ,da je samo buška bila. .Pa super ,da sta se lepo z svojim imela. barby88 tudi super za mere in ,da ste bili malo na zraku in sprehodu. mamika 25 sem zelo vesela za tvojo hči Nino in upam ,da se ji spet ne poslabša stane ,super.... Ja tako verjetno sem kaj pozabila ,moj sedaj pomiva posodo od večerje ,jaz grem pa likati ,se mi je veliko nabralo .Če slučajno katera ve da bi katera kupila stol za hranjenje ,ga jaz prodajam ,čisto novega v Ikeji kuplenga .Sem ga 2 uporabljala ,je kot nov.Je čisto navaden z podlogo za sedenjem. No še lahko noč vsem zaželim...
|