|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
12.10.2010 12:03:40   
nejanejc
legenda, ma itak, da te vzamemo :) ...

mi se se dojimo, se nismo sli vn... ma bomo sli kamu upam...

se potem kaj napisem

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
12.10.2010 12:13:21   
katy83
danes pa bom pridna, vestna aprilčicauser posted image in še jaz pokomentiram. user posted image

Vidim, da je kar nekaj sončkov bolanih. Za vse bolančke, držim pesti, da čimprej okrevajo. user posted image user posted image user posted image    ( Babyloverka, Aprilčica, Levinjica, Mamika25, upam da nisem katere pozabla. user posted image )

Amelie - glej ne se sekirat, ker Žiga nič ne "govori". Saj veš, da so si naši aprilčki zelo različni med seboj. Tudi Timotej še nič kaj konkretnega ne pove, pa je marca rojen. Za to še bo čas. Saj čez kaka 3 lete pa se bomo menle, da je za vsako stvar Zakaj to, zakaj ono? Takrat pa bo mogla delat naša domišljija. Mi je zadnjič sošolka s faksa rekla, da jo je sin vprašal kje živi Huda mravljica? user posted image

didi5 - midva sva bila kar oba za krst (hvala bogu). Moj je sicer malo manj veren od mene, pa tudi jaz nisem ono full, ampak mi pa to dosti pomeni - krst mislim. Pa če bo možno bi rada da bi tudi k verouku hodil. Itak pa da ga ne bom silila. Poznam tako situacijo kot jo imaš ti. Pri moji sestrični. On tudi noče dat otroka krstit. Zdaj sta šla nažalost narazenuser posted image , pa ga bo ona dala sama krstit. No, vidva kar lepo skupaj ostanitauser posted image , če pikica ne bo krščena, pač ne bo. user posted image   aja, Timotej tudi rad tak meso je, da ga futraš po koščkih. user posted image

legenda - nam ni potrebno vlažit zraka, ker imamo kar vlažen zrak, mora dragi včasih še razvlažilec vklopit. Drugače pa daj kakšno mokro brisačo na radiator, al pa neke take okrasne posodice se dobijo, kamor daš vodo noter. No al pa lonček tako kot ti delaš. Ja, leče pa suhi zrak pa ni dobra kombinacija. Poznam. user posted image

spanje - naš ima kr nek stalen urnik, čez noč tako ali tako spi (tu pa tam se za dudo zbudi), čez dan pa je full aktiven in se mi zdi, da je 1,5 ure buden, pa 20 minut spi. Nekak tak čez celi dan. Imamo pa zadnje čase težave da zaspi čez dan. joj kako dretje je to. Saj ko ga pocartaš al pa greš ležat zraven je ok, ampak drugače pa...user posted image

zobki - sicer še nimamo nobenega, ampak na spodnji dlesni že vidim 2 črtici, tak da bosta pomoje kr 2 skupaj. user posted image

nataša - vau, ti pa še v šolo? ala ti vera. user posted image user posted image

nejanejc - ma ti si delala tiramisu zameuser posted image , ko nimam rada kave, ampak če jem tiramisu mi je fajn da je glih tak za okus.

gh - jemo že skoraj vse kar lahko, zadnjič sem nam bolonske testenine naredila, pa ga je nekaj matralo, pomoje je bilo preveč čebule. No, za drugič vem. Je pa jedel že tudi paradižnik pa ni bilo reakcije. user posted image Naslednji teden mu bom dala lososa. da vidim kako bo ribico mljackal. user posted image

jutri imamo kontrolo pri pediatrinji, urim moramo še enkrat dat, ker je zadnjič bil povišan sladkor (zdaj sem se spomnila, da sem mu tisti dan na dudo dala par kapljic koroških kapljic, tak da je to pomoje to), no, upam, da bo zdaj ok, pa cepljen bo, ker zadnjič ni bil.

tako, lepo mi bodite. čao

(odgovor članu legenda_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
12.10.2010 13:33:16   
amelie
dve user posted image

1. Ne vem, kje sem prebrala, da je sedež bebe confort axiss v akciji ... a katera ve, v kateri trgovini? Sem ful zadovoljna z vozičkom od bebe confort, zato me tale sedež tud mika. Pa še moj je rekel, da se mu je dopadel, ko ga je gledal ...

2. Zadnjič sem kupla od Milupe Bio kašico 7 žit in ker je meni še vedno vsa ta otroška hrana znanstvena fantastika in gledam samo mesece, od katerih se lahko določeno hrano je, sem doma skapirala, da se jo meša z adaptiranim mlekom. A se da še kako drugače to pripravit? Črpanje mleka ne pride v poštev, ker mi joške na črpalko ne delajo user posted image  Če ne, jo dam/pošljem kakšni, ki bi jo imela. Gratis. Je pa tamau ful navdušen nad škatlo in se skoz hoče igrat z njo, tako da je v bistvu 2 v 1 - hrana in igrača user posted image

Aja, pa res hvala vsem, ki me tolažite, ker Žiga ne govori (oz. zloguje, o govoru še dolgo ne bo govora user posted image ), ful lepo od vas, ampak v bistvu tolažba ni potrebna. Jaz vem, da je z mojim otrokom vse okej in ne rabim, da je popoln in prvi in da vse zna, rabim samo, da se veliko smeji - da je srečen in zadovoljen user posted image  Sem tud že na začetku napisala, da sem šla iz posvetovalnice slabe volje, ker si nisem mislila, da je to tako 'kritično', nisem se pa sekirala zaradi tamalega. Je pa še vedno tiho, btw user posted image  Posluša in razmišlja. Sva se včeraj z mojim zafrkavala, da sigurno izbira med tremi zlogi in se ne more odločit, kateri bo prvi. V soboto na tekmi so ga pa itak zafrkavali, da ne bo govoril, ampak lajal ... user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
12.10.2010 13:38:25   
tintin
amelie, kašico daj med sadje ali zelenjavo za zgostit!

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
12.10.2010 13:49:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: amelie
Posluša in razmišlja. Sva se včeraj z mojim zafrkavala, da sigurno izbira med tremi zlogi in se ne more odločit, kateri bo prvi. V soboto na tekmi so ga pa itak zafrkavali, da ne bo govoril, ampak lajal ... user posted image

No, včeraj sem brala vice in ob tem sem se na tebe spomnila:
Neki družini se je rodil dojenček. Takoj po porodu so pričakovali, da bo zajokal, toda od njega ni bilo nikakršnega glasu. Dnevi in meseci so tekli, otrok se je lepo razvijal, toda še vedno je bil tiho. Hodil je že po vseh štirih, kmalu se je postavil na nogice in je tudi shodil, star je bil že leto dni in več, iz sebe pa ni spustil glasu. Da ni gluhonem so opazili že kmalu po rojstvu, saj se je zdrznil od vsakem poku ali malo močnejšem šumu, kasneje pa je tudi ubogal starše, če so mu kaj ukazali. Vse je bilo v redu, le govoril ni nič. Tako je bilo še nekaj let, ko je fantič praznoval svoj peti rojstni dan. Sedeli so za mizo in jedli, pili in se gostili, ko je mali nenadoma spregovoril:
▶ Tale torta pa ni dobra, na kislo vleče!
Oba starša sta se začudeno spogledala, pogledala proti sinu in mama je presenečeno in veselo dejala:
▶ Kaj? Ti govoriš?
▶ Seveda, zakaj pa ne bi? – je odvrnil sin.
Mama:
▶ Kako pa da do sedaj nisi izrekel niti ene besede?
Sin:
▶ Do sedaj nisem imel niti ene same pripombe, vse je bilo v redu.

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2630
12.10.2010 14:14:07   
didi5
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

IZVIRNO SPOROČILO: amelie
Posluša in razmišlja. Sva se včeraj z mojim zafrkavala, da sigurno izbira med tremi zlogi in se ne more odločit, kateri bo prvi. V soboto na tekmi so ga pa itak zafrkavali, da ne bo govoril, ampak lajal ... user posted image

No, včeraj sem brala vice in ob tem sem se na tebe spomnila:
Neki družini se je rodil dojenček. Takoj po porodu so pričakovali, da bo zajokal, toda od njega ni bilo nikakršnega glasu. Dnevi in meseci so tekli, otrok se je lepo razvijal, toda še vedno je bil tiho. Hodil je že po vseh štirih, kmalu se je postavil na nogice in je tudi shodil, star je bil že leto dni in več, iz sebe pa ni spustil glasu. Da ni gluhonem so opazili že kmalu po rojstvu, saj se je zdrznil od vsakem poku ali malo močnejšem šumu, kasneje pa je tudi ubogal starše, če so mu kaj ukazali. Vse je bilo v redu, le govoril ni nič. Tako je bilo še nekaj let, ko je fantič praznoval svoj peti rojstni dan. Sedeli so za mizo in jedli, pili in se gostili, ko je mali nenadoma spregovoril:
▶ Tale torta pa ni dobra, na kislo vleče!
Oba starša sta se začudeno spogledala, pogledala proti sinu in mama je presenečeno in veselo dejala:
▶ Kaj? Ti govoriš?
▶ Seveda, zakaj pa ne bi? – je odvrnil sin.
Mama:
▶ Kako pa da do sedaj nisi izrekel niti ene besede?
Sin:
▶ Do sedaj nisem imel niti ene same pripombe, vse je bilo v redu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
12.10.2010 16:49:18   
nejanejc
hejla

mi smo sli na sprehod, otrok spal dve uri...pa se eno uros kor doma...to je tri ure... ma to je spanja cez dan za dva dni... nevem kaj ej zdej to?! no, zdej pa ze cvili... sva pojedla malo jabolka in se malo podojila za pocartat... nevem kako bo to danes slo naprej... bomo sli ob 3 ponoci spat

tis
papa

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
12.10.2010 17:45:52   
Anonimen
Mislim, da prebolevamo 6. bolezen, ker je cel pikastuser posted image user posted image Pikica pri pikici, kot mozoljčki po celem telesu.

Danes sem mela še zobarja in me boli cel ˝gobec˝user posted image

Zdaj sem pa do ponedeljka domaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image Se jutri razpričamuser posted image

Papauser posted image

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2633
12.10.2010 18:05:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Mislim, da prebolevamo 6. bolezen, ker je cel pikastuser posted image user posted image Pikica pri pikici, kot mozoljčki po celem telesu.

Naša je tud imela vročino, naslednji dan je pa bla cela pikasta, od pet do glave. Sam pri nas ni bla 6. otroška ampak vročinski osip. Kolk pa si je to dvoje podobno pa ne bi vedla... Mogoče je celo to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2634
12.10.2010 19:52:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Naša je tud imela vročino, naslednji dan je pa bla cela pikasta, od pet do glave. Sam pri nas ni bla 6. otroška ampak vročinski osip. Kolk pa si je to dvoje podobno pa ne bi vedla... Mogoče je celo to.

Koliko dni jo je pa imela? Je imela tudi tako visoko kot Benjamin - 39?

Hmm, možno, da je le vročinski osip. Po pravici povem, da pojma nimam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2635
12.10.2010 20:19:35   
Anonimen
Vročina je bla okol 39 ja, pikice so pa trajale okol 3 dni, kopala sem jo z malo hladnejšo vodo pa brez mila, potem so pa zginle. Sej ne trdim da je to to, sam kot opcijo sem mislila. Tud jaz ne ločim kaj je kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2636
12.10.2010 20:52:15   
tintin
legenda - itak da te vzamemo na srečanje, sej itak ni nobena od nas original kranjčanka ;) same priseljenke :) torej what is the day? Jaz menda lahko v čet in petek....

sicer smo fajn, otroci spijo, jaz malo študiram kroje za šivanje...kape:)

gh -jedli jabolko...kar šlo po grlu ja...

vlaženje zraka - mi smo pri Vasji vlažili z Lanaform vlažilcem, fajn zadeva, ampak jaz bi če bi še enkrat kupovala kupila kakega drugega (manjšega, bolj sofisticiranega) v Sanolaborju...daleč najbolj fajn zadeva za vlaženje je vlažilec...cene so okol 50 evr. V tem stanovanju nimamo problemov s suhim zrakom, prej obratno....

se še kaj oglasim. Pa prosim zmenite se za uro, dan, lokacijo za srečanje:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
12.10.2010 21:21:59   
agha
Še malo se javim potem pa grem spat.

Ritem
- mi ga imamo, okvirnega. Spat gre vedno (že kakšne 3 mesece ali celo kaj več) ob sedmih zvečer, tukaj ni izjeme in midva z mojim sva takoooo zelooo zadovoljna, da imava večere zase. Pa tudi za to, da lahko kaj narediva zvečer. Spi pa različno, običajno do sedmih, se pa zgodi, da tudi dlje. Med spanjem se zbudi 2x (okoli 22.00 in okoli 5.00 ure- laaačenn!!!), potem spi pol urce dopoldne okoli devetih (razen, če ne spi tako dolgo), pol urce spet spi okoli 11.ure in še zadnje pol ure okoli 2.ure popoldne. Potem je s spanjem konec do večera.

babyloverka - upam, da se umirijo noči in da boste kaj spali.
Didi - zanimivo to s piščančkom! Bom probala, če bo to šlo v promet!user posted image Pa bravo za stari ritem spanja!user posted image Jaz bi tudi!!!user posted image Tiste tri ure popoldan so bile "svetske"!

Srečanje - pa recimo kar petek ob 10.00 Qulandia?! In ja, legenda, ti si tako ali tako zdaj del nas postala in samoumevno zraven pašeš!user posted image
Aprilčica - pozdravite se čim prej!!user posted image user posted image

Amelie - Kako daš ti malemu riž, ga kaj spasiraš prej?

Mirno noč!!!!

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
12.10.2010 21:48:29   
amelie
Malena, he he he, ja, saj tista fora z Einsteinom je podobna - on je pri 4 letih prvič spregovoril, in sicer se je pritožil, da je juha preslana. In isto potem začudeni mami odgovoril, da je do takrat bilo vse okej user posted image  

agha, riž zaenkrat še zmiksam. Včeraj sem ga ponesreči premalo zmiksala in se je mali skoraj zadavil. No, malo je pretiraval, se mi zdi user posted image

vlaženje zraka - ne vem nič o tem, imamo obratne težave ...

Štajerke - od kolegove žene sem dobila obvestilo, da bi rada organizirala malo večje srečanje mamic na porodniški iz mb in okolice, če ste zainteresirane, mi sporočite, ker se dela seznam - zaradi izbire lokacije ... Midva z Žigom se definitivno greva malo socializirat user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
12.10.2010 22:12:33   
Anonimen
Lep pozdrav še od mene...
Ni kaj preveč lepi,sem še kar bolana ,vročina malo padla ,kihamo ,smrkamo še naprej...Klub temu smo danes bile z Emo 2 ur vzunaj ,.malo na sprehodu,da smo malo zraka dobile v sebe.Ponoč smo imeli glasno budnico .Ob 0.35 ur je naša princeska tako zaupila ,zgleda ,da se ji je moralo nekaj sanjati,sem jo vzela iz posljice ,pa dala k nama ,pa ni hotela zraven naju spati ,sem jo nazaj dala ,pa je takoj zaspala.Čez dan je bila kar pridna ,čeprav malo sitna ,kakor se obrnem že začne nabirati,s pitjem je danes malo boljše ,gh pa normalno...
goveja juha moja jo ima zelo rada...
babyloverka
da slučajno ne bo vaš sinek zbolel.Spanje se bo pa porihtalo,boš videla .Je pa re dobro ,da se z tvojemu malo menjavata za vstajanjem popnoči..
hrana mi nič več ne pasiramo ,lepo narežemo itn..
didi5 lepo sta si privošila ,saj malo je treba razvajanja...Glede piščančjega mesa pa ...jaz sem ji ga prvič dala med drugo hrano ,nikoli samega ,najraje ga ima v juhici,pečenega ima pa najraje...
legenda-m koliko je pa tvoja tavelika hči stara?Moja ne gleda več risank ,jo bolj zanimajo filmi ,nadaljevanke ,Hana Montana  itn...Glede učenja pa ,ima zelo dobre ocene ,klub temu ,da se tako malo uči  oz.se noče učiti.
Glede zraka pa ,imamo kar vlažen zrak...
katy super za krst ,lepe slike..frizurca ti je zelo pasala ..spremenila.To kar se zdaj pri vas dogaja glede spanja,je pri nas tudi bilo eno obdobje,pa se je pol nehalo.Za testenine si sama omako delala ali kupleno?No naši čebula ,ne dela težav zaenkrat.
amelie  v Beby centru ,je akcija tega sedeža meni se tudi ta dopade ,sam že imamo mi kuplene sedeže.Naša ima tudi rada te škatle ,ko je kaj notri ,da se igra ,čeprav to ni primerna igrača za otroke.
nejanejc ti hodiš tudi kar pozno spat,a sinek pa prej zaspi.Pa super ,da ste bili na sprehodu in zraku..
aprilčica a ste se šli kaj pokazati zdravniku.Zobozdravnik.. sovražim.jaz to...
suho sadje ena mamica je omenila ,da daje suho sadje.Kako to dajate ,ga skuhate ali  mešate med mlečne kašice....
ritem no pri nas je tako .Ponavadi zaspi 8-9 ure zvečer,pa spi do 8-9 zutraj ,brez zbujanaj in hranjenja.Če pa  se zbudi vmes ji dam dudo za 2 minute pa že nazaj spi.Dopoldan mi še ponavadi spi  2 uri,popoldan pa tam nekje 2 uri ,včasih več ,včasih manj.Danes mi je zaspala ob 13 ,pa je spala do 15 ure,potrem pa nič do 20 ure in zgodi se tako ,da zaspi na mojih rokah ,sem jo kar v spanju nahitro stušerala ,pa zrihtala za spat.
Tako ,sedaj grem zdravile vzeti,pa počasi v mežovo deželo .A ja jutri je že porodniška nakazana!!!!!!!!
Lahko noč vsem....

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
12.10.2010 23:00:40   
nejanejc
ojla... danes je doma spal v bistvu kar dve uri (ena ura skorej, ko smo prsli iz sprehoda, nisem mogla verjet, sem bla vsa na trnih kdaj se bo zbudil, me je res presenetil), dve pa v vozicku (tud veliko glede na zadnje case)... je pa spet v mukah zaspal nas misek :( Upam,da bo vsaj mirno spal.. danes je kar kako uro prej zaspal.. sicer josk ni spraznu ampak ok... upam

mamo pa tretji zobek :)

za vlazenje zreka tud jst nimam pojma, dam naso vlago, jo mamo prevec

super za pisščančka in vse kasice

kranjcanke, pol petek? da pride se legenda :) dacy a ti tud? se katera? :)

lahko noc

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 12.10.2010 23:02:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
13.10.2010 8:46:56   
legenda_m
oj

današnja noč porazna. tamau se je zbujal, vsako uro, zgleda da ga je kakanje tiščalo, ker se je napenjal, potlej so mene začele spet roke bolet, ko končn najdem en položaj in se mi začne dremat, začne moj smrčat.... skratka sem na glavo. zdle miško spi, jst sm pa pripravila za kosilo in malico. in se filam s kavo. učer nisva pršla do ven, ker sm bla jst totalno skurjena.čist ko cunja. zgleda da bojo spet tisti dnevi. zvečer sva pol kr ležala na tleh pa se režala, vse je blo smešn...

gorenjke lahko v petek, jst če pridm pridm, če ne pa ne a prov. ker še zmer ne vem kko bo z avtom, peš pa glih ne bi šla,

levinjica jst mam sam enga otroka. živimo pa pri mojih na vrh, smo za sebe. punce k jih omenjam sta pa nečakinji ena je stara 9, druga 4. ta velika pride iz šole k moji mami na kosilo, pa nalogo mora narest... ta mala pa tud k pride iz varstva pride k nam. in pol peljem jaka dol na socializacijo.

suho sadje- evo jst sm mu ravno danes mislila narest proseno kašo s suhim sadjem za malco. marelce sm namočila čez noč, vodo, v kateri so se namakale bo popil, kaša se kuha na vodi, pol bom pa nardila mal mlekca mal kaše, pa marelice (bolj ko ne zmiksano). kar bo ostalo bo pa za mami user posted image . goveje juhe pa še nismo probal. učer je probal por s krompirjem in je pojedel.

aprilčica zna bit da so pikice od vročine. če maš možnost mal po netu poglej pa primerjaj.

govor dobr tale vic haha. pa itak fantje nasploh niso znane kot čveke ane.

amelie nimam pojma o sedežu, ki ga omenjaš, jst se ogrevam za recarota.

nejanejc hura še za tretji zob. user posted image
nekej ste omenjale ene piščance, pa čestitale. ne vem čist točn zakaj gre, pa vseen bravo za piščance še z moje strani.

grem mal zaležat, sam mam občutek da se bo jaka takoj, ko se bom dol ulegla zbudu.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
13.10.2010 10:03:45   
mamika25
Jutro!

No, mi smo doma. Prišle sve včeraj ob 3h domov. Na začasni odpust. Pritisk se ji je umiril. Zdaj je drug problem. Tekočina se ji je zlila v sklep kolka (voda). In šepa. Pravi da je ne boli, pa spet samo ugibajo če je to to, da ni kaj z boleznijo ali z zdravili povezano. Samo sranje, nikoli miru. Zdaj je spet dobila tablete, že 6 tablet naenkrat popije. Nekakšne za umiritev vnetja, če je to to. Ugibanje, samo ugibanje. Če se ji do drugega tedna ne izboljša, bo mogla iti SPET na MR pod narkozo. Mah... samo slabo z njo. Drugače je živahna, samo... enkrat bi že lahko bilo konec vsega tega. Se pa zna zgodit, da bo še dolgo mogla jemat tablete (vzdrževanje stanja bolezni), ja je pa tolk stranskih učinkov, pa sami res slabi. Sam drugače pa ne gre in to me ful mori. Pa ne bom več jamrala.

Kako ste?

Pridne ste, velik pišete. Bi mi kr čas vzelo da pokomentiram.
Maj je včeraj dopolnil 6 mesecev, prešli smo na AM2, zdaj mu bom pospešeno dajala še kakšno drugo hrano, se mi zdi, da je zdaj ko je bil v varstvu pojel precej teh industrijsko pripravljenih stvari, jaz pa se trudim da jih dobi čim manj, pač ker imam čas in sem več ali manj doma, pa mu skuham...
Noči so malo bolj mirne, čeprav da bi spal celo noč ni šanse, skoz se neki zbuja, ma je že napredek da potem takoj nazaj zaspi. Sam vseen vstat moram pa mu turim dudo, pa... pol pa nazaj težko zaspim. Zjutraj bi pa tolk spala, pa je budnica. user posted image

Hvala vsem za lepe želje!

Drugač pa tudi Maj ne pije več mleka (berem da imate tudi ostale težave s hranjenjem), edino zjutraj ob 5h in pol ob 8h eno malo flaško (130ml), pa mogoče mogoče kdaj pred spanjem (oz. v spanju) enih 100ml. Drugače pa mi zmaže celo banano in jabolko skupaj, oz. ful ima rad kuhano jabolko z malo cimeta in 2 piškota noter, pa mineštrice raznorazne, grahek je probal (pa ful prdel pol), kaka za dva, user posted image ...
Povejte mi, ali vaši 6 mesečniki že sedijo samostojno? Če ga date na tla npr? Naš ni šanse, po moje še en lep čas ne bo. Se takoj prevrne, pa niti se ne ujame na roke (recimo da bi se plazil), ampak kr z glavo lopne po tleh. Sploh ni stabilen, in kaj mislite, ali bi me moglo skrbet?

Govorjenje, zlogovanje - user posted image , tega je tudi bolj malo. Včasih je kak babababa, aaaaaaaaa, mmmmmmmmm, drugega pa ne.

Se mi pa zdi, da se je začel ful zavedat stvari okol sebe in ljudi. Vse ga zmoti in če ga nosim že na daleč izteguje roko da bi nekaj prijel če vidi. Se pa tudi joka in kremži če ga prime kdo nepoznan. Sploh če ga kak moški vzame v naročje je takoj jok. Še dobro, a ne user posted image .

Toliko od mene, lepo se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 2643
13.10.2010 10:04:15   
nejanejc
no se malo se javim, kolkor bo casa pisat :)

aprilcica, upam, da je kaj boljse stanje z vrocino in pikice izginjajo...

legenda, uh boge tvoje roke... ma lepo, da se s sinekom nasmejita vsemu kar pride mimo :) takoje prav :)

nas sam rikverc se plazi po postelji trenutno in kravce pase...  zdejmu mal boljse grejo obrati v obe smeri..

levinjica, tudi mene je nas fantek zbudil ponoci, je zajokal okol treh.. potem je pa kar hitro zaspal, meni pa ni dalo spat... hrbet me je bolel za popi... sem bla skor tri dni pokonci..

amelie
, upam, da nabavte sedez... mi nevem kdaj bomo... moj do konca oktobra nima nic casa baje...kako soboto mogoce... mogoce pa se kdaj sama odpravim

agha, ti delas ful sadnih kasic...sej vem, da si pisala  že... pa sem  pozabla... spomnem se avokada... banane se nisem nasla pametne... kaksno suho sadje ? vse po vrsti al.... dej kak nasvet oz. idejo :)

tintin... mi smo se kar samo na zelenjavni kasici... a potem pa zdrob kar vmes zmesas al to posebj skuham...

danes gremo v lj na obisk k enmu dojencku s "klapo"... nevem kako bi nesla kasico s sabo... bo glih taka ura, ko naj bi nejc jedu.. ceprav vceraj je blo vse kar nekaj zmesano... sej v bustvu ne morem planirat... verjetno bom sla kako termo torbico kupit...

no, lep dan.. nejc me ze grabi za rokoo :)

Neposredna povezava do sporočila: 2644
13.10.2010 10:09:13   
nejanejc
mamika... se tebe pozdravim, skorej morem... zabavam mojga mulcka, da nogo cingam in on se rezi...
upam, da bo ok s puncko, cim manj zapletov.. res ni lusno
cestitke za 6 mescev :) nas bolj svoh sedi brez opore, se kar zvrne... govori pa tud bbbb ojoj aaa uuuu ipd...
super za hranjenje... za pijaco pr nas nic, mlekopa se kar zvecer stanka.. zjutrej in dopoldne se se dojimo...
drzi se

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
13.10.2010 10:33:39   
tintin
oj pupe, mi smo danes spali bolj tko, ampak sva potem potegnila do 9h...

kašice - zdrob, polento, kuskus, riž.....enostavno dodaš zelenjavi ko kuhaš....

sadje
- suho sadje skuhaš skup s svežim al pa posebej in potem skup spasiraš....

sedež
- nejanejc, spremljaj dnevne akcije na spletni str baby centra,včasih je kak ful ful ceneje in ti ga še domov  pripeljejo...

mamika
- pesti za malo in zate....nevem a sem spregledala, za kakšno bolezen jo pa sploh zdravijo?

sedenje
- mu še malo manjka...do samostojnega

srečanje - petek is fine by me

porodniška danes
- končno ja, moj trr se zahvaljuje, ker je ta mesec broke...

šibam kaj pojest in pol mal okol

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
13.10.2010 10:40:51   
babyloverka
no se javim na hitro

mali je zbolel, je prehlajen, kašlja, bruha, ne je,  v glavnem vse sorte. sma bla pri zdraviku pa je rekel da dosti tekočine pa bo. in da to traja user posted image

amelie midva sva zainteresirana user posted image

nejanejc čestitke za tretji zobek user posted image

mamika25 ohjoj user posted image  kaj ti naj sploh rečem? vem da je težko, iz ene stvari v drugo, resnično upam da bo tvoja hčerkica čimprej zdrava, zadovoljna in brez zdravil

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
13.10.2010 10:43:42   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

porodniška danes - končno ja, moj trr se zahvaljuje, ker je ta mesec broke...

ohja, ne govori user posted image  samo kaj ko grem potem po plenice in fasngo pa položnice rešim pa bo že tričetrt manjkalo user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
13.10.2010 17:24:37   
agha
Oj!
Mi imamo pa danes pol leta! Kako hitro je minilo! In mali A se je odločil, da bo za svoj mini rojstni dan spal skoraj dve uri popoldanskega spanja. Jupi! pa že zjutraj je vlekel do 8.20. V glavnem je mami spočita in naspana.
Jaz grem pa danes ven s kolegico zvečer, no, na eno pijačko, sama seveda. In mi bo še kako prišlo prav, da sineka tudi moj uspava. user posted image Sem imela pa danes tako čudne sanje, da sem imela spet CR pa da sem dobila fantka. In z mojim še nisva imela izbranega imena za njega. Poleg tega me je pa ta fantiček, dojenček, ugriznil in ko sem pogledala je imel kakšnih 8 zob zgoraj, eden mu jde pa rastel na sredi neba...svašta!

Suho sadje - je že tintin napisala kako se ga uporablja. Kot kompot ali pa skuhanega dam tudi v mlečne kašice. Bi vas pa opozorila, da pazite, ko ga kupujete, ker ne sme vsebovati žveplovega dioksida oz. E220, ker to lahko sproži astmatični napad pri otrocih. Imajo ga pa marelice, da ohranijo lepo oranžno barvo, pa tudi slive,...
Nejanejcuser posted image user posted image za tretji zobek! Glede sanjih kašic pa itak mešeš kar hočeš med sabo, npr. avokado gre lepo z banano, tudi mango, jabolko, hruške, suho sadje (marelice, slice, hruške,...) in sveže kot kompot, ...potem so tukaj še borovnice, maline,...ki jih tudi lahko dodaš ampak v manjših količinah. Če se še kaj spomnem ti napišem. Aja, sadju lahko dodaš strok vanilije ali malo cimeta za boljši okus. Pa menda ga lahko po želji sladkaš z javorjevim sirupom, kar jaz še nisem, ker se izogibam sladkemu.

legenda - upam, da bodo naslednje noči kaj boljše.

sedenje in ostalo
-  naš malček dobro sedi npr. na kavču, tudi naprej se nagne, in nazaj, samostojno pa sedi samo par trenutkov, več ne gre, se zvrne. O kakšnem obratu s hrbta na trebuh pa ni govora!!

mamika - mislim, da se nimaš kaj sekirat glede sedenja, vse po vrsti pa bo.user posted image Tvojo hčerkica je pa res boga z vsemi temi tabletami. In če ima kdo pravico tukaj jamrat, si sigurno to ti!!! Tako da če ti pomaga mislim, da nobena od nas ne bo imela nič proti. Sicer ti pa želim, da se vse čim prej pozdravi!
Uživajte!!!! Vsem bolnim pa želim, da se čim prej pozdravite!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
13.10.2010 19:29:57   
amelie
Hej!

Bolj na hitro, ker sem crknjena ... Moj je zbolel in je doma (priznam, da sem fuuuuuuuul vesela user posted image ), ampak sem cel bla dan v pogonu - psi, Žiga, gospodinjstvo. Mali pa, kot bi vedel, je ful spal, da sem lahko pse ven peljala, in tudi zdaj že več kot pol ure spi, tako da se mu bom kar hitro pridružila, samo kakšen del Private practice še pogledam, da res ne bom šla že pred osmo spat user posted image  No, itak je treba potem še pse enkrat ven peljat.

Čez dan sem vas brala, pa se nič kaj ne spomnim ... Se bom potrudla:

agha, čestitke za pol leta! Žiga ima jutri - in bo dobil piščančka za jest user posted image

sedenje - ah, kje pa ... Se vleče v sedeči položaj iz polležečega, v naročju hoče sedet, ampak to je pa tudi vse. Brez opore nikakor. Vrti se pa kot nor v obe smeri zdaj že en mesec.

babyloverka, pozdravite se user posted image

mamika, super, da sta s pupo doma! Zdaj pa naj gre samo na bolje!

nejanejc, upam, da je blo fajn na obisku!

legenda, držim pesti za boljšo noč. Take te res zdelajo ... Sem se naglas zarežala, ko si čestitala za piščance user posted image

levinjica, Ema ima pa super spalni ritem! user posted image  Pa tako trdno spi, da jo še stuširaš lahko v spanju? Kul!!! Žiga je samo takoj po rojstvu tako trdno spal, zdaj ga pa že vsak šum predrami user posted image

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?