|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
31.3.2010 16:26:37   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

sem napisala tejle vidi ne ga srat pa je napisala: predlagam, da preideva na bolj zrelo stopnjo komunikacije user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa od kje tebi take idejeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 176
31.3.2010 16:33:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

sem napisala tejle vidi ne ga srat pa je napisala: predlagam, da preideva na bolj zrelo stopnjo komunikacije user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa od kje tebi take idejeuser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
31.3.2010 16:41:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*
K.tja držalo za wc poglej pri alessiju http://www.alessi.com/en/2/3402/bathroom-accessories/agv10-az-antonio-c-toilet-roll-holder

hvala! to je že malo podobno tistemu, kar iščem.
čeprav sem premišljevala, da so tisto držalo kar sami naredili, ker so bolj umetniški ljudje...

pa veliko ste se razpisale... vas moram prebrati!

mani2, živjo! kako si, ste?

(odgovor članu ajetam*)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
31.3.2010 16:48:45   
Anonimen
Dobra finta je tut to, da rečeš, da greš ravno v ZDA službeno (al kamorkoli pač, kjer je prodajalec) in da bi rada pogledala uro. Če je vse OK in ni ponaredek ne bo problema. Se boš komot dogovorila kje in kdaj. Pol pač rečeš, da je odpadlo in da naj ti pošlje. Če je slepar se bo začel izmikat.

maja, polna dobrih nasvetov! jaz na kaj takšnega ne bi nikoli pomislila.

MušiM pozdravček!user posted image  pridno piši diplomo še naprej!user posted image user posted image

zobki_U je dobil svoj 4. zobek, 5. pride jutri. potem pa upam, da ga ne bo več matralo...

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
31.3.2010 16:49:17   
mani2
Pozdravljene vse skupaj

Občasno vas uspem malo prebrati kaj veliko pa ne. Naša mala princeka je sedaj ugotovila da lahko hodi če jo mamica drži za roke in sedaj ni mira pri bajti. Komaj da še uspem kaj skuhati za drugo pa tako da ni časa. Je naša Maria tudi zelo velik cartljivček vendar velja pa samo mami in nihče drug.
Vidim da se imate ve kar lepo. Pridno kofetkate dokler še je kaj časa. Jaz pa sem tukaj v Celju bolj osamljena vendar polno zaposlena. Čez cele dneve mi dela družbo samo hčerkica ker moža tako in tako do večeri ni nikoli doma. Uživajte še naprej in prijetno čvekanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 180
31.3.2010 16:53:13   
eelyy

Tian je shodil sam je ustal iz sedečega položaja in naredil veliko korakov,prej sva še trenerala in mu greuser posted image

mani: lepo da si se javila

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 181
31.3.2010 16:54:17   
Anonimen
sva šla včeraj popoldan gledat eno nepremičnino. novi objekti. skoraj končani. vse mi je bilo všeč - cena pa....če bi bila za eno tretjino nižja, pa bi bila še previsoka. ampak mi pa ne gre iz glave. sem se kar videla kako zunaj travo kosim. user posted image

user posted image  kaj bi bilo dobro, če bi se v tem letu vse, ki si želimo selitve (na boljše, seveda) res preselile!

Neposredna povezava do sporočila: 182
31.3.2010 17:01:22   
eelyy
Evo jst sem pri Vidi preverla in moj izračun za dohodnino je bil poslan od moža pa ne...se pravi je res nekaj drugega iz davčne.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 183
31.3.2010 17:02:22   
Anonimen
user posted image  Maria in Tian!

da še jaz pohvalim Urbana: danes je stal ne da bi se držal! sam od sebe se je spustil in kar stal... večkrat.

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
31.3.2010 17:06:54   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image majčki

Mi pa smo imeli palačinka time...jih je še če katera pride user posted image

Pa Majevo kolo je prišlo user posted image super je lepo smo ga sestavili in Maj je več kot navdušen user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
31.3.2010 17:21:23   
Leela
no še dobro, da imam jaz vas, da kaj izvem. Sem čist zadaj z informacijami.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 186
31.3.2010 17:22:03   
Anonimen
katerega si pa vzela?

U. se je že 2x peljal na triciklu in mu je bilo kar všeč.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
31.3.2010 17:23:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

no še dobro, da imam jaz vas, da kaj izvem. Sem čist zadaj z informacijami.

a ne? sem včasih kar hvaležna za tale forum!

moje napovedi še ne bo.

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
31.3.2010 17:34:28   
Dudica1
vzela sem pol unega modrega tricikla,res je super komaj čakam da bo sonček da gremo ven se peljat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 189
31.3.2010 17:38:04   
eelyy
Super za triciklouser posted image Tian je tok navdušen ko je notri se počuti prav frajerja se nasloni na uno držalo z eno roko pa kao drži ročke od balanceuser posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 190
31.3.2010 17:41:43   
Anonimen
pri nas je sonček.
moj je šele zdajle prišel domov.

grem do pošte. verjetno z enim od mulčkov ali pa z obema... samo v tem primeru verjetno ne bomo prišli do pošte.

zimskih gum pa tudi mi še nismo menjali. enkrat v aprilu.
glede otroških doklad bi samo še dodala, da te vsakič s CSDja opozorijo, da moraš na novo oddati vlogo... mesec prej.

naša država je pa_res bolj mačehovska.
in danes sem se kar zgrozila, ko so na poročilih povedali, koliko dolga imamo... m.dona, kam gre(mo)?!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
31.3.2010 17:42:51   
Anonimen
aja, eelyy, nočem strašit, ampak preveri, če ima kakšne znake škrlatinke... zdaj, ko razsaja.
user posted image user posted image  za mulčka!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
31.3.2010 17:45:40   
šivilja

šivilja - daj bolj podrobno specificiraj tiste kopalke, sem zainteresiranauser posted image

Zgledajo tako kot so zgornje leve, druge so pa črtaste - tanke črte modre in bele . Trenutno ne najdem kakšne boljše slike
http://www.schiesser.com/flash/#/pages/de/schiesser_aqua/kinder/kinder_jungen.html

Cena je pa 9,11€/kos + 1,24€ poštnine

Lahko pa se zmeniva, da jih prideš pogledat. Nazaj moram poslat v 30 dneh.

Neposredna povezava do sporočila: 193
31.3.2010 17:48:05   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

pri nas je sonček.

grem do pošte. verjetno z enim od mulčkov ali pa z obema... samo v tem primeru verjetno ne bomo prišli do pošte.

glede otroških doklad bi samo še dodala, da te vsakič s CSDja opozorijo, da moraš na novo oddati vlogo... mesec prej.
in danes sem se kar zgrozila, ko so na poročilih povedali, koliko dolga imamo... m.dona, kam gre(mo)?!

tega ne bo več - so ukinili - računajo da bo veliko ljudi pozabilo in bodo prišparali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 194
31.3.2010 18:10:48   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

šivilja - daj bolj podrobno specificiraj tiste kopalke, sem zainteresiranauser posted image

Zgledajo tako kot so zgornje leve, druge so pa črtaste - tanke črte modre in bele . Trenutno ne najdem kakšne boljše slike
http://www.schiesser.com/flash/#/pages/de/schiesser_aqua/kinder/kinder_jungen.html

Cena je pa 9,11€/kos + 1,24€ poštnine

Lahko pa se zmeniva, da jih prideš pogledat. Nazaj moram poslat v 30 dneh.

katere bi mi prodala ? načeloma so mi bolj všeč modre ( ne črtaste ). Kako ti plačam ?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 195
31.3.2010 18:14:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

pri nas je sonček.

tega ne bo več - so ukinili - računajo da bo veliko ljudi pozabilo in bodo prišparali

UFF, A RES? podlo! res pa bodo prihranili pri poštnini.
si že pišem na koledar, da moram oddat vlogo v  mesecu avgustu.

hvala, šivilja!

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
31.3.2010 18:16:00   
Anonimen
a nisem napisala, da grem na pošto?? že hitim, da je ne zaprejo.
grem kar sama, da se prediham!

lp;

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
31.3.2010 18:22:37   
PapuaNG
jst sem pa danes spet pridna, se vidi, da mojega ni doma. Sem speglala tri stroje, enega oprala (no, stroj je opral), pa še selekcijo cunj v omari sem naredila in nabrala za eno veliko vrečo cunj za humano. Neverjetno, kako so se ene majčke skrčile. Nimam druge razlage, ali sem jst zrasla ali so se pa one zmanjšale. Ampak polno jih je, ki mi komaj do popka sežejo user posted image No, pa še par hlač sem vrgla stran-ene kavbojke sem imela zgolj iz nostalgije, vse prešite in napol razpadle user posted image Pa prevelike hlače so isto romale v vrečo, računam, da se ne bom spet poredila user posted image

Je pa tamal začel jesti vse možno s tal, sam da najde kakšno drobtino, že liže tla user posted image Prej ni imel te navade, je ponavadi samo po prstih vrtel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
31.3.2010 18:23:27   
Dudica1
prej mi ni nobena odgovorila...a ker mam dva otroka vlogo oddam samo enkrat ane...se pravi meseca marcauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 199
31.3.2010 18:25:02   
PapuaNG
aja, k.tja, pomoje moraš že kar v aprilu vlogo za otroške oddat. Mi smo tako delali, da ko je novi otrok, se šteje kot nova vloga, stara odločba se je tako spremenila in se je na novo štartalo...je pa možno, da pri vašem csd drugače delajo...pokliči, da bo zihr. 

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?