Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 16:26:37
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek sem napisala tejle vidi ne ga srat pa je napisala: predlagam, da preideva na bolj zrelo stopnjo komunikacije Pa od kje tebi take ideje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 16:33:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek sem napisala tejle vidi ne ga srat pa je napisala: predlagam, da preideva na bolj zrelo stopnjo komunikacije Pa od kje tebi take ideje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 16:48:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobra finta je tut to, da rečeš, da greš ravno v ZDA službeno (al kamorkoli pač, kjer je prodajalec) in da bi rada pogledala uro. Če je vse OK in ni ponaredek ne bo problema. Se boš komot dogovorila kje in kdaj. Pol pač rečeš, da je odpadlo in da naj ti pošlje. Če je slepar se bo začel izmikat. maja, polna dobrih nasvetov! jaz na kaj takšnega ne bi nikoli pomislila. MušiM pozdravček! pridno piši diplomo še naprej! zobki_U je dobil svoj 4. zobek, 5. pride jutri. potem pa upam, da ga ne bo več matralo...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 16:49:17
|
|
|
|
mani2
|
Pozdravljene vse skupaj Občasno vas uspem malo prebrati kaj veliko pa ne. Naša mala princeka je sedaj ugotovila da lahko hodi če jo mamica drži za roke in sedaj ni mira pri bajti. Komaj da še uspem kaj skuhati za drugo pa tako da ni časa. Je naša Maria tudi zelo velik cartljivček vendar velja pa samo mami in nihče drug. Vidim da se imate ve kar lepo. Pridno kofetkate dokler še je kaj časa. Jaz pa sem tukaj v Celju bolj osamljena vendar polno zaposlena. Čez cele dneve mi dela družbo samo hčerkica ker moža tako in tako do večeri ni nikoli doma. Uživajte še naprej in prijetno čvekanje.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 16:53:13
|
|
|
|
eelyy
|
Tian je shodil sam je ustal iz sedečega položaja in naredil veliko korakov,prej sva še trenerala in mu gre mani: lepo da si se javila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 16:54:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek sva šla včeraj popoldan gledat eno nepremičnino. novi objekti. skoraj končani. vse mi je bilo všeč - cena pa....če bi bila za eno tretjino nižja, pa bi bila še previsoka. ampak mi pa ne gre iz glave. sem se kar videla kako zunaj travo kosim. kaj bi bilo dobro, če bi se v tem letu vse, ki si želimo selitve (na boljše, seveda) res preselile!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 17:01:22
|
|
|
|
eelyy
|
Evo jst sem pri Vidi preverla in moj izračun za dohodnino je bil poslan od moža pa ne...se pravi je res nekaj drugega iz davčne.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 17:02:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Maria in Tian! da še jaz pohvalim Urbana: danes je stal ne da bi se držal! sam od sebe se je spustil in kar stal... večkrat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 17:06:54
|
|
|
|
Dudica1
|
majčki Mi pa smo imeli palačinka time...jih je še če katera pride Pa Majevo kolo je prišlo super je lepo smo ga sestavili in Maj je več kot navdušen
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 17:21:23
|
|
|
|
Leela
|
no še dobro, da imam jaz vas, da kaj izvem. Sem čist zadaj z informacijami.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 17:22:03
|
|
|
|
Anonimen
|
katerega si pa vzela? U. se je že 2x peljal na triciklu in mu je bilo kar všeč.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 17:23:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela no še dobro, da imam jaz vas, da kaj izvem. Sem čist zadaj z informacijami. a ne? sem včasih kar hvaležna za tale forum! moje napovedi še ne bo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 17:34:28
|
|
|
|
Dudica1
|
vzela sem pol unega modrega tricikla,res je super komaj čakam da bo sonček da gremo ven se peljat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 17:38:04
|
|
|
|
eelyy
|
Super za triciklo Tian je tok navdušen ko je notri se počuti prav frajerja se nasloni na uno držalo z eno roko pa kao drži ročke od balance
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 17:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas je sonček. moj je šele zdajle prišel domov. grem do pošte. verjetno z enim od mulčkov ali pa z obema... samo v tem primeru verjetno ne bomo prišli do pošte. zimskih gum pa tudi mi še nismo menjali. enkrat v aprilu. glede otroških doklad bi samo še dodala, da te vsakič s CSDja opozorijo, da moraš na novo oddati vlogo... mesec prej. naša država je pa_res bolj mačehovska. in danes sem se kar zgrozila, ko so na poročilih povedali, koliko dolga imamo... m.dona, kam gre(mo)?!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 17:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, eelyy, nočem strašit, ampak preveri, če ima kakšne znake škrlatinke... zdaj, ko razsaja. za mulčka!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 17:45:40
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek šivilja - daj bolj podrobno specificiraj tiste kopalke, sem zainteresirana Zgledajo tako kot so zgornje leve, druge so pa črtaste - tanke črte modre in bele . Trenutno ne najdem kakšne boljše slike http://www.schiesser.com/flash/#/pages/de/schiesser_aqua/kinder/kinder_jungen.html Cena je pa 9,11€/kos + 1,24€ poštnine Lahko pa se zmeniva, da jih prideš pogledat. Nazaj moram poslat v 30 dneh.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 17:48:05
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pri nas je sonček. moj je šele zdajle prišel domov. grem do pošte. verjetno z enim od mulčkov ali pa z obema... samo v tem primeru verjetno ne bomo prišli do pošte. zimskih gum pa tudi mi še nismo menjali. enkrat v aprilu. glede otroških doklad bi samo še dodala, da te vsakič s CSDja opozorijo, da moraš na novo oddati vlogo... mesec prej. naša država je pa_res bolj mačehovska. in danes sem se kar zgrozila, ko so na poročilih povedali, koliko dolga imamo... m.dona, kam gre(mo)?! tega ne bo več - so ukinili - računajo da bo veliko ljudi pozabilo in bodo prišparali
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 18:10:48
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek šivilja - daj bolj podrobno specificiraj tiste kopalke, sem zainteresirana Zgledajo tako kot so zgornje leve, druge so pa črtaste - tanke črte modre in bele . Trenutno ne najdem kakšne boljše slike http://www.schiesser.com/flash/#/pages/de/schiesser_aqua/kinder/kinder_jungen.html Cena je pa 9,11€/kos + 1,24€ poštnine Lahko pa se zmeniva, da jih prideš pogledat. Nazaj moram poslat v 30 dneh. katere bi mi prodala ? načeloma so mi bolj všeč modre ( ne črtaste ). Kako ti plačam ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 18:14:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: k.tja pri nas je sonček. moj je šele zdajle prišel domov. grem do pošte. verjetno z enim od mulčkov ali pa z obema... samo v tem primeru verjetno ne bomo prišli do pošte. zimskih gum pa tudi mi še nismo menjali. enkrat v aprilu. glede otroških doklad bi samo še dodala, da te vsakič s CSDja opozorijo, da moraš na novo oddati vlogo... mesec prej. naša država je pa_res bolj mačehovska. in danes sem se kar zgrozila, ko so na poročilih povedali, koliko dolga imamo... m.dona, kam gre(mo)?! tega ne bo več - so ukinili - računajo da bo veliko ljudi pozabilo in bodo prišparali UFF, A RES? podlo! res pa bodo prihranili pri poštnini. si že pišem na koledar, da moram oddat vlogo v mesecu avgustu. hvala, šivilja!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 18:16:00
|
|
|
|
Anonimen
|
a nisem napisala, da grem na pošto?? že hitim, da je ne zaprejo. grem kar sama, da se prediham! lp;
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 18:22:37
|
|
|
|
PapuaNG
|
jst sem pa danes spet pridna, se vidi, da mojega ni doma. Sem speglala tri stroje, enega oprala (no, stroj je opral), pa še selekcijo cunj v omari sem naredila in nabrala za eno veliko vrečo cunj za humano. Neverjetno, kako so se ene majčke skrčile. Nimam druge razlage, ali sem jst zrasla ali so se pa one zmanjšale. Ampak polno jih je, ki mi komaj do popka sežejo No, pa še par hlač sem vrgla stran-ene kavbojke sem imela zgolj iz nostalgije, vse prešite in napol razpadle Pa prevelike hlače so isto romale v vrečo, računam, da se ne bom spet poredila Je pa tamal začel jesti vse možno s tal, sam da najde kakšno drobtino, že liže tla Prej ni imel te navade, je ponavadi samo po prstih vrtel.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 18:23:27
|
|
|
|
Dudica1
|
prej mi ni nobena odgovorila...a ker mam dva otroka vlogo oddam samo enkrat ane...se pravi meseca marca
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 18:25:02
|
|
|
|
PapuaNG
|
aja, k.tja, pomoje moraš že kar v aprilu vlogo za otroške oddat. Mi smo tako delali, da ko je novi otrok, se šteje kot nova vloga, stara odločba se je tako spremenila in se je na novo štartalo...je pa možno, da pri vašem csd drugače delajo...pokliči, da bo zihr.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?