|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
31.3.2010 18:27:37   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

prej mi ni nobena odgovorila...a ker mam dva otroka vlogo oddam samo enkrat ane...se pravi meseca marcauser posted image

ja, sej sem prej napisala-ena vloga je za oba, itak oba napišeš na isto vlogo. Ko se je Maj rodil, so morali narediti spremembo-zato si morala že lani oddati novo vlogo. Zdej pa samo po eno vlogo oddaš, gor pa napišeš oba otroka. Sicer si pa to že itak naredila, če se prav spomnim user posted image A odločbo si že dobila? Če še nisi, poglej, ko jo dobiš, morata biti oba otroka upoštevana in napisana...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 201
31.3.2010 18:30:25   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

prej mi ni nobena odgovorila...a ker mam dva otroka vlogo oddam samo enkrat ane...se pravi meseca marcauser posted image

ja, sej sem prej napisala-ena vloga je za oba, itak oba napišeš na isto vlogo. Ko se je Maj rodil, so morali narediti spremembo-zato si morala že lani oddati novo vlogo. Zdej pa samo po eno vlogo oddaš, gor pa napišeš oba otroka. Sicer si pa to že itak naredila, če se prav spomnim user posted image A odločbo si že dobila? Če še nisi, poglej, ko jo dobiš, morata biti oba otroka upoštevana in napisana...

ja ja sej to vse vem,tud oba sm mela že lansko leto notr ko se je rodil...samo nisem vedela a od zdaj naprej eno oddajam al dve...ok pol eno v marcu.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 202
31.3.2010 18:32:25   
Dudica1
maja a tebe jutri ni ne dop. ne pop.?
Al pol v petek povejte?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 203
31.3.2010 19:19:17   
Anonimen

ja. vsaj meni so dali oba na isto odločbo.

Papua, septembra sem starejšega v vrtec vpisala in od takrat nam velja nova odločba.

pridna si s čiščenjem!
jaz tudi počasi odstranjujem iz stanovanja tisto, kar ne rabimo in nam samo prostor zavzema. da bomo malo lažje zadihali v pomlad.

vse bolj mi je všeč minimalizem... in vse bolj ugotavljam, da moraš imeti zanj kar veliko denarjauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
31.3.2010 19:21:57   
koala.cek
se odločam al bi šla laufat al ne user posted image

mož ima športni večer - na TVuser posted image

deca spijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
31.3.2010 19:25:24   
Anonimen
pejt laufat! se boš še bolje počutila!user posted image

(odgovor članu koala.cek)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
31.3.2010 19:40:40   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

šivilja - daj bolj podrobno specificiraj tiste kopalke, sem zainteresiranauser posted image

Zgledajo tako kot so zgornje leve, druge so pa črtaste - tanke črte modre in bele . Trenutno ne najdem kakšne boljše slike
http://www.schiesser.com/flash/#/pages/de/schiesser_aqua/kinder/kinder_jungen.html

Cena je pa 9,11€/kos + 1,24€ poštnine

Lahko pa se zmeniva, da jih prideš pogledat. Nazaj moram poslat v 30 dneh.

katere bi mi prodala ? načeloma so mi bolj všeč modre ( ne črtaste ). Kako ti plačam ?

Katere koli hočeš lahko dobiš, ker jaz jih ne rabim. Lahko se enkrat dobiva kje v LJ, če boš kaj po Šiški oz. Dravljah hodila lahko prideš pa do mene. Kar povej.

JA - moj mož bi pa kar bil tvoj sosed user posted image - sem mu pokazali tiste hiše, bi bil za, če bi finance štimale. Vsaj tretino cene bi morali spustit, še raje pa polovico, pa smo zmagali.

Neposredna povezava do sporočila: 207
31.3.2010 19:43:53   
Tanja_
šivilja v soboto gremo pa na kosilo v Separe. Po tvojem predloguuser posted image Uf, bom končno obula tiste čevlje, ki sem si jih že pred novim letom kupilauser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 208
31.3.2010 19:44:00   
šivilja

deca spijouser posted image

UUUUUUUU, že?? Mi smo pa danes nekaj pozni. Je imela He. spet izpad- očitno je v takih letih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 209
31.3.2010 19:45:22   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

šivilja v soboto gremo pa na kosilo v Separe. Po tvojem predloguuser posted image Uf, bom končno obula tiste čevlje, ki sem si jih že pred novim letom kupilauser posted image

Jaz tudi že dolgo načrtujem, samo s celim zverinjakom ne bi šla, torej vikend odpade, med tednom pa ni mož nikoli tako zgodaj doma.
Upam, da vam bo všeč.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 210
31.3.2010 19:45:58   
majana79
mi tut spimo... (vprašanje do kdaj user posted image )

sem pa čist izmozgana... moram do zdravnice da mi da mal kri pa vodo pregledat, ker da se tolk usrano počutim tut ni čist normalno

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 211
31.3.2010 19:46:44   
šivilja

jst sem pa danes spet pridna, se vidi, da mojega ni doma. Sem speglala tri stroje, enega oprala (no, stroj je opral), pa še selekcijo cunj v omari sem naredila in nabrala za eno veliko vrečo cunj za humano. Neverjetno, kako so se ene majčke skrčile. Nimam druge razlage, ali sem jst zrasla ali so se pa one zmanjšale. Ampak polno jih je, ki mi komaj do popka sežejo user posted image No, pa še par hlač sem vrgla stran-ene kavbojke sem imela zgolj iz nostalgije, vse prešite in napol razpadle user posted image Pa prevelike hlače so isto romale v vrečo, računam, da se ne bom spet poredila user posted image

Je pa tamal začel jesti vse možno s tal, sam da najde kakšno drobtino, že liže tla user posted image Prej ni imel te navade, je ponavadi samo po prstih vrtel.

Kje imaš pa otroka medtem?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 212
31.3.2010 19:50:33   
koala.cek
uuuu šivilja. potem bi midve kofetkale. ceno pa so pripravljeni spustiti tudi na 265.000 eur. ampak meni je še vedno preveč. pa danes poslušam o tem ''nepremičninskem počenem balonu'' in se sprašujem če bo tukaj tudi kaj počil.

sicer pa sem šla danes še enkrat gledat. pač grem mimo, ko grem v vrtec. imajo posajeno že travco in ciprese. sam še moj piskerček manjka...user posted image  sanja svinja kukurz.

mož gre v avstralijo. pravi, da so tam nepremičnine ceneje.

pa babico je možganska kap. baje že štiri dni nazaj. ampak ni upala povedat. danes pa tudi ni imela cajta da bi šla v bolnico, ker ima mašo za moža, pa velika noč int..user posted image  

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 213
31.3.2010 19:52:24   
majana79

jst sem pa danes spet pridna, se vidi, da mojega ni doma. Sem speglala tri stroje, enega oprala (no, stroj je opral), pa še selekcijo cunj v omari sem naredila in nabrala za eno veliko vrečo cunj za humano. Neverjetno, kako so se ene majčke skrčile. Nimam druge razlage, ali sem jst zrasla ali so se pa one zmanjšale. Ampak polno jih je, ki mi komaj do popka sežejo user posted image No, pa še par hlač sem vrgla stran-ene kavbojke sem imela zgolj iz nostalgije, vse prešite in napol razpadle user posted image Pa prevelike hlače so isto romale v vrečo, računam, da se ne bom spet poredila user posted image

Je pa tamal začel jesti vse možno s tal, sam da najde kakšno drobtino, že liže tla user posted image Prej ni imel te navade, je ponavadi samo po prstih vrtel.

se isto sprašujem user posted image jaz z našim ne morem naredit ama nič ko je zbujen, ko spi pa itak ne smem ropotat, ker ga takoj zbudim user posted image
komi čakam da bomo mel kej več prostora

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 214
31.3.2010 19:53:58   
majana79

pa babico je možganska kap. baje že štiri dni nazaj. ampak ni upala povedat. danes pa tudi ni imela cajta da bi šla v bolnico, ker ima mašo za moža, pa velika noč int..user posted image  

jaz bi šla tudi v avstralijo, golden coast pa to user posted image

joj kolegica, a je ne bi peljal v bolnico, ker to ni dobro... lahko da ima še strdke in potujejo proti pljučem ali srcu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 215
31.3.2010 19:55:41   
šivilja

uuuu šivilja. potem bi midve kofetkale. ceno pa so pripravljeni spustiti tudi na 265.000 eur. ampak meni je še vedno preveč. pa danes poslušam o tem ''nepremičninskem počenem balonu'' in se sprašujem če bo tukaj tudi kaj počil.

sicer pa sem šla danes še enkrat gledat. pač grem mimo, ko grem v vrtec. imajo posajeno že travco in ciprese. sam še moj piskerček manjka...user posted image  sanja svinja kukurz.

No še malo, pa bomo začeli razmišljat. Je moj rekel, da ni vse po predpisih, tako da....
Samo mislim, da tudi malo svinja sanja v mojem primeru.

Pol naprej mi pa ni več jasno - Avstralija????? SAm , verjetno začasno, ne samo hiše kupit.

Babico je pa kap, pa nima časa it v bolnico??? Pa a je resna????? Kmal res ne bo več imela časa, samo ne zaradi velike noči. Groza.

Neposredna povezava do sporočila: 216
31.3.2010 19:55:53   
Leela
majana kdaj se pa selite? Včeraj sem brala o vaši hiši, kjer si zdaj

jaz tudi s tamalim nič ne naredim, ker se mi po nogi obeša.

A veste, da obstaja šport extreme ironing?

< Sporočilo je popravil Leela -- 31.3.2010 19:58:02 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 217
31.3.2010 19:57:38   
Leela
koalcek za babico pa tudi jaz ne razumem. naj gre hitro k zdravniku! stari ljudje imajo včesih res take prioritete, čudne

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 218
31.3.2010 19:58:50   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

nimam pojma user posted image nam že par let iščejo nadomestna stanovanja... v tem času bi lahko že celo bajto obnovil pa nas nehal ven metat

kje je pa pisalo?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 219
31.3.2010 20:01:08   
šivilja
Koal.ček - jaz v bistvu sploh ne vem kje so te hiše, moram prit enkrat mal pogledat. Ker načeloma se jaz ne bi rada selila ven iz LJ, samo če je vsa infrastruktura blizu pa mogoče.
Kolo do službe sicer odpade.

Ma kaj jaz bluzim - saj nimava tolk.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 220
31.3.2010 20:01:43   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

nimam pojma user posted image nam že par let iščejo nadomestna stanovanja... v tem času bi lahko že celo bajto obnovil pa nas nehal ven metat

kje je pa pisalo?

Majana - mogoče bi pa tebi eno to hiško MOl nabavil, da se te reši user posted image - pa bi ble že tri na ulici - k gospodinje

< Sporočilo je popravil šivilja -- 31.3.2010 20:02:38 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 221
31.3.2010 20:03:11   
PapuaNG

Eh, kr zraven. Edin pri likanju mi vsake tok nagaja, pa mi stvari dol z mize vleče al pa trese likalno desko. Vse ostalo pa ni panike. Ko otrok spi, je čas za moj počitek, tako da takrat bolj malo naredim user posted image Ok, danes sem naredila izjemo, ker je šel lih malo pred koncem likanja spat, pa nisem hotela, da mi ostaja za kasneje. Ko sem pa omaro selektirala, je pa odvečne cunje vlekel s kupa in po celem stanovanju. Ampak v vrečo zmetat jih nazaj mi ni problem. No, en sveže zložen kupček mi je tut iz omare povlekel, ampak so bli k sreči puloverji user posted image

Drugače, če mi preveč teži, mu prinesem kakšno igračo, s katero se zamoti. Edino v kuhinji to ne pali, tam se pa skos mota pod nogami. Je bil že nekajkrat skoraj pohojenuser posted image Aja, pa posode iz stroja ne pospravljam, ko je v bližini, ker takoj, ko zasliši posodo, laufa proti kuhinji in hoče ven posodo jemat user posted image Me zanima, če bo čez par let še tako navdušen nad tem user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 222
31.3.2010 20:04:15   
Tanja_
majana gold coast ja. Tam živijo eni naši prijatli. Pred letom in pol sta popokala stvari, 3 otroke in odšla. So pa cene nepremičnin take kot pri nas, prav tako življ. stroški. Edino plače bistveno višje. Čeprav nista nekaj fuuuuulll zadovoljna. Mislim, da sta pričakovala, da se med in mleko tam cedita in da te sprejmejo z odprtimi rokami, v bistvu se moraš pa ravno tako boriti kot tu. Ona je že večkrat rekla, da bi prišla nazaj, ampak da so se otroci tok navdušili in navadili tam živet, da ne pride v poštev.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 223
31.3.2010 20:05:21   
maja1488

sem napisala tejle vidi ne ga srat pa je napisala: predlagam, da preideva na bolj zrelo stopnjo komunikacije user posted image

Buahahahahhahhah

maja a tebe jutri ni ne dop. ne pop.?
Al pol v petek povejte?

Jutri morm delat za službo....smo zadnjega spet user posted image ...v petek načeloma lahko, ampak samo dopoldan.

jaz bi šla tudi v avstralijo, golden coast pa to user posted image

joj kolegica, a je ne bi peljal v bolnico, ker to ni dobro... lahko da ima še strdke in potujejo proti pljučem ali srcu user posted image

sem pomislila ravno na to.....popokajte jo v bolnico!

kje je pa pisalo?

Majana...pa kje ti to živiš?

Neposredna povezava do sporočila: 224
31.3.2010 20:06:57   
Leela

kje je pa pisalo?

včeraj v žurnalu (če nisem kaj pomešala)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?