Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 11:22:58
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ledenka - je prišla roba pa super za robo, je najboljše, če se naslednji teden kaj vidimo kar se zdravil tiče - najboljše, da vprašaš zdravnika. ker marsikaj, kjer je napisano v navodilih, da se jemanje odsvetuje, se lahko vzame. v porodnišnici po CR smo dobivale vraga in pol, zaldiar, tramal... pa mislim, da oni vejo, kaj se lahko daje.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 11:40:06
|
|
|
|
PapuaNG
|
šivilja, nalgesin komot vzameš Se mi zdi, da so nam tut v P to že rekli...kadar me kaj boli, je vedno nalgesin v igri, nisem človek za bolečino. Malega sem pospravila spat, se je najprej nekaj upiral, potem pa kot ponavadi zaspal na trebuhu. Zgleda mu je postalo všeč tako spanje, sploh ko od zaspanosti kar pade dol in se ne premakne več Mojga pa nisem mogla prepričat, da vstane in gre rebro slikat. Je spet delal do ne vem kdaj in je preveč zaspan. Itak. Jst nej pa vse delam, ker on ne sme težkih bremen dvigat. Wooohoooo Upam, da vsaj tamal potegne kakšno uro pa pol, se ne bi branila Aja, za velikonočne scene se bomo pa mi kar povabili. Čeprav mi od vse hrane pašejo samo jajca. Šunka mi ni, hren tut ne, potica pa tko tko. Bi mi bilo bolj všeč pica al pa krompirček pa ribice
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 11:43:14
|
|
|
|
Leela
|
ajej šivilja to je res grozno, da nič ne moreš proti bolečinam vzet. Sem sprobala tvoj prijem in je dober.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 11:45:00
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela ajej šivilja to je res grozno, da nič ne moreš proti bolečinam vzet. Sem sprobala tvoj prijem in je dober. ja , pa sem ga šele pri tretjem pogruntala - prej smo se šli pa borbe
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 12:07:58
|
|
|
|
maja1488
|
Šivilja Ko sem Z peljala k ortopedu zaradi kolkov, mi je rekel, da se pri nerazvitih kolkih (tisto kar ni 1A že v P), če se ne povija široko, v poznejših letih pojavljajo bolečine, izpahi...ker se hrustanec ne naredi povsod tam kjer bi mohu bit. Upam, da sem OK povijala in dovolj dolgo, ker ji ne privoščim bolečine. Sploh pa ne takšne, proti kateri bi lahko sama pripomogla.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 12:11:10
|
|
|
|
KatMat
|
MUŠIM dobrodosla!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 12:11:40
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Leela ajej šivilja to je res grozno, da nič ne moreš proti bolečinam vzet. Sem sprobala tvoj prijem in je dober. ja , pa sem ga šele pri tretjem pogruntala - prej smo se šli pa borbe kaksen prijem?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 12:15:21
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek jest si jih sama sebi pošljem na mail, pa imam tudi shranjeno
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 12:15:27
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Šivilja Ko sem Z peljala k ortopedu zaradi kolkov, mi je rekel, da se pri nerazvitih kolkih (tisto kar ni 1A že v P), če se ne povija široko, v poznejših letih pojavljajo bolečine, izpahi...ker se hrustanec ne naredi povsod tam kjer bi mohu bit. Upam, da sem OK povijala in dovolj dolgo, ker ji ne privoščim bolečine. Sploh pa ne takšne, proti kateri bi lahko sama pripomogla. Jaz sem mogla vse tri široko povijat - H. je imela 1D na eni nogici (samo še spahoval bi se ji lahko, da bi bilo slabše) Jaz sem pa tako ali tako imela šince, sestra pa celo gips. Kaj čemo družinski š... - moja mami je mogla pri dveh letih skoraj celo leto preležat, oz. ni smela hodit
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 12:16:09
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Leela ajej šivilja to je res grozno, da nič ne moreš proti bolečinam vzet. Sem sprobala tvoj prijem in je dober. ja , pa sem ga šele pri tretjem pogruntala - prej smo se šli pa borbe kaksen prijem? Za apliciranje kapljic otročkom v oko.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 12:19:14
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Leela ajej šivilja to je res grozno, da nič ne moreš proti bolečinam vzet. Sem sprobala tvoj prijem in je dober. ja , pa sem ga šele pri tretjem pogruntala - prej smo se šli pa borbe kaksen prijem? Za apliciranje kapljic otročkom v oko. aha....nisem prebrala tega....kje najdem tole? na 11. ali 12 delu?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 12:19:53
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Šivilja Ko sem Z peljala k ortopedu zaradi kolkov, mi je rekel, da se pri nerazvitih kolkih (tisto kar ni 1A že v P), če se ne povija široko, v poznejših letih pojavljajo bolečine, izpahi...ker se hrustanec ne naredi povsod tam kjer bi mohu bit. Upam, da sem OK povijala in dovolj dolgo, ker ji ne privoščim bolečine. Sploh pa ne takšne, proti kateri bi lahko sama pripomogla. Jaz sem mogla vse tri široko povijat - H. je imela 1D na eni nogici (samo še spahoval bi se ji lahko, da bi bilo slabše) Jaz sem pa tako ali tako imela šince, sestra pa celo gips. Kaj čemo družinski š... - moja mami je mogla pri dveh letih skoraj celo leto preležat, oz. ni smela hodit O hudiča. Jst bi na tvojem mestu poklicala dohtarja al pa G. Cimri v sobi so dajali Tramal. Ene 3x na dan, če ne več. Pa je dojila. Mušim dobrodošla. Grem naprej likat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 12:24:33
|
|
|
|
ledenka
|
flaska, a teranova jajca daš v teran surova in skuhaš al jih najpre jskuhaš, pa pol daš v teran?
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 12:31:58
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka flaska, a teranova jajca daš v teran surova in skuhaš al jih najpre jskuhaš, pa pol daš v teran? kuhaš v teranu...nisem flaška
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 12:34:23
|
|
|
|
Dudica1
|
hello midva opravila psihološko ...vse je vedi edino stavka ni ponovil za njo moj gre zdej nazaj delat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 12:35:46
|
|
|
|
koala.cek
|
a ni škoda terana ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 12:39:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka flaska, a teranova jajca daš v teran surova in skuhaš al jih najpre jskuhaš, pa pol daš v teran? kuhaš v teranu...nisem flaška Obvladaš pa ko flaška
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 12:41:51
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Leela ajej šivilja to je res grozno, da nič ne moreš proti bolečinam vzet. Sem sprobala tvoj prijem in je dober. ja , pa sem ga šele pri tretjem pogruntala - prej smo se šli pa borbe kaksen prijem? Za apliciranje kapljic otročkom v oko. aha....nisem prebrala tega....kje najdem tole? na 11. ali 12 delu? pomoje na enajstem, bom probala poiskat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 12:43:16
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Leela ugotovitev št. 1: za dajanje kapljic otroku v oko rabiš 3 roke. paradoks št.1: zakaj ni problem dati karkoli v usta, prežvečiti, sprobati; pri antibiotiku, ki ima okus po jagodi, pa doživi živčni zlom petrazg slikce so res luštne. maja vaše manekenske tudi. majana, ko ne boš več dojila pa daj J. malo na počitnice. Zelo paše. Vidim, da imava enke probleme. Sem pa danes odkrila način dajana kapljic, ki se nam še kar obnese - H. položim na tla pred sebe, z vnetim očesom bližje meni, potem ji dam svojo nogo čez njen prsni koš in roke - nič se pritiskam dol, samo toliko, da ne opleta in potem z eno roko razprem uček z drugo pa kapljam. Še bolje pa je, če medtemK. nad njo izvaja kakšne oslarije, ker ga potem opazuje z odprtimi očniin jaz samo kapnem. AB pa delajo K. velike probleme - Ospen mu komaj uspem dat, se tako upira, trenutno ima pa Amoksiklav, mu gre pa malo lažje po grlu. So pa ti sirupi groznega okusa, najhujši pa mislim, da je Claritine. Majana - za tolažbo - He. in K. nočeta nikamor brez mene ali moža
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 12:44:23
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek a ni škoda terana ? En liter na leto pa ja lahko žrtvujemo - jaz ga moram sploh še kupit. Se bom začela premikat kot H. - kot specialci - po trebuhum, pa se bom vlekla z rokami.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:00:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
O, ta način dajanja kapljic sem pa tut jaz spregledala. Hvala, to je super prijem. Ko pride do tega da je treba dat kapljico v oko postanejo ko živali Midva ju oba drživa pa še nama komaj uspe kaj narest.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:01:27
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz sem lani kupila liter najcenejšega terana in je prišla še kolegica in sva skuhale notr obe nekaj jajc...ker če bi sama bi šlo res dost v nič...ker jaz pobarvam 10 jajc od tega nekaj pisanih nekaj teranovih.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:06:29
|
|
|
|
MušiM
|
Jaz pa sem prejle dala skuhat oranžne..z mleto papriko..pa zgleda sem jo dala premalo..ni bilo haska.. zdaj bom pa preiskusila z črnim čajem...kuham samo po enega, ker v soboto jih bomo barvali več pri mojih pa se ne bir ada se takrat učila in da mi jih 20 ne uspe
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:08:14
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 jaz sem lani kupila liter najcenejšega terana in je prišla še kolegica in sva skuhale notr obe nekaj jajc...ker če bi sama bi šlo res dost v nič...ker jaz pobarvam 10 jajc od tega nekaj pisanih nekaj teranovih. jaz bom nardila par teranovih in par oranžnih - s papriko bom v petek poročala, kako je ratalo
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 31.3.2010 13:08:39
|
|
|
|
Dudica1
|
mušim dobrodošla Lahko si pogledaš če hočeš naš seznam in poveš vse podatke da te vpišemo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?