|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
31.3.2010 9:56:55   
koala.cek
sva šla včeraj popoldan gledat eno nepremičnino. novi objekti. skoraj končani. vse mi je bilo všeč - cena pa....če bi bila za eno tretjino nižja, pa bi bila še previsoka. ampak mi pa ne gre iz glave. sem se kar videla kako zunaj travo kosim. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 51
31.3.2010 10:00:36   
Tanja_
lake sej gremo ja Pisa, Sam gemignano, Siena. Moj bi rad poslikal pokrajino-bo pestro skratka...

koala.cek te čist zastopim. Jaz bi se tud tok preselila. Še malo....Kje sta pa gledala?Cene so res bohpomagej

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 52
31.3.2010 10:07:11   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

lake sej gremo ja Pisa, Sam gemignano, Siena. Moj bi rad poslikal pokrajino-bo pestro skratka...

user posted image user posted image user posted image super tura!

dobro jutro user posted image M. je danes mal čuden, upam, da so samo zobki. imel je TT 37, sej vem, da to še ni vročina...

greva gume menjat, če ima katera čas nekje po 12h za Supernovo, javite. bi eno kavico user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 53
31.3.2010 10:10:05   
Tanja_
Ledenka!!!!Kako je pa s shoppingom tam?Ti sigurno kaj veš-kam moram it?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
31.3.2010 10:10:20   
ajetam*
Šivilja danes počivajuser posted image , saj pospravljanje lahko počaka. Kaj pa je s tvojim kolkom; a si bila že kdaj pri dr.?

Tanja pa pejte si pogledat Vinci, rojstni kraj Leonarda, nekaj km ven iz Firenc. Meni je bilo zelo všeč.

Današnja noč na žalost ni bila takšna kot včeraj, smo se ob 4-ih zbudili in jedli.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 55
31.3.2010 10:16:29   
MušiM
Lake najlepša hvala za dobrodošlico..se z veseljem še javljam.

Vprašala bi, zadnjič sem opazila, da je ena pisala o barvanju pirhov..ima to katera shranjeno, da mi pošlje..pri kupljenih barvah me moti, ker imaš potem vse roke obarvane...tisti recepti so bili pa superca! Hvala!

Je katera iz Maribora?

lp

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 56
31.3.2010 10:18:50   
ledenka

Ledenka!!!!Kako je pa s shoppingom tam?Ti sigurno kaj veš-kam moram it?

v Firencah sem bla leta 93 user posted image user posted image user posted image not much help, right user posted image user posted image user posted image takrat sem blaše študentka in se za shopping nisem pretirano zanimala. vsaj ne za drag shopping user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 57
31.3.2010 10:19:45   
ledenka
Musi, dobrodošla user posted image za pirhe pa je tule:

Rožnati/lila/roza pirhi:
- z vložene rdeče pese odlijemo tekočino, jo nekoliko razredčimo in v njej kuhamo ter ohladimo jajca. Lahko pa vzamemo polkilski paket zamrznjenih malin, jih odmrznemo, prilijemo malo vode, zmiksamo, precedimo, dodamo malo kisa in v tej tekočini kuhamo jajca.
- trdo kuhano jajce namočimo v grozdni sok z dodatkom limoninega soka
- jajce skuhamo v šipkovem čaju ali pa trdo kuhano jajce namočimo v sok vložene rdeče pese ali v borovničev, brusnični ali ribezov sok; jajce lahko skuhamo v zavrelici od kuhanja rdeče pese (500 g pese na liter vode) ali v zavrelici iz zamrznjenih malin (250 gramov na liter vode);

Rdeči pirhi:
- za rdeče teran
- jajca kuhamo v šipkovem soku ali v zavrelici iz suhih lupin rdeče čebule, vode in rdečega kisa;

Skoraj črni pirhi:
- jajca kuhamo v gostem ruskem čaju
- jajca kuhamo v pravem čaju;

Oranžni/pomarančni pirhi:
- v vroči vodiraztopimo nakaj žlic rdeče paprike in v tej tekočini kuhamo jajca.
- jajca kuhamo v zavrelici vode in nekaj žlic mlete rdeče paprike;

Rumeni pirhi:
- v vodi najprej skuhamo skodelico ognjičevih cvetov z malo kisa in soli,nato precedimo in v zavretku skuhamo jajca.
- za rumena pa žafranika ali kurkuma.
- v vodi skuhamo olupke 6 jabolk sorte zlati delišes, 3 žlice mlete kurkume, žličko žafrana v prahu, 2 žlici kamilic ali 4 pesti suhih bezgovih cvetov;

Zeleni pirhi:
- v vodi pol ure kuhamo špinačo, zeleni čaj, koprive, preslico, kislico in regrat (na 2 litra vode naj bo kar pol kilograma zelišč, žlica zelenega čaja in deciliter kisa), nato z paličnim mešalnikom vse skupaj zmiksamo precedimo skozi gazo in v tej tekočini 40 minut kuhamo jajca in jih nato v tej vodi tudi ohladimo.
- jajca skuhamo v zavrelici iz špinače ali kislice, lahko pa tudi v zmiksani mešanici vode in mladih listov kopriv, praproti, bršljana, bezga ipd. (250 gramov listov na liter vode). Nežne zelene odtenke dosežemo s kuhanjem jajc v zelenem čaju;

Rjavi pirhi:
- rjavi pa že veste,da se kuhajo v vodi skupaj z olupki čebule.
- v vodi skuhamo suhe lupine rjave čebule
- vroče trdo kuhano jajce namočimo v skodelici instant kave z dodatkom kisa ali limoninega soka (1 žlička na 2 dl kave)
- jajca kuhamo v precejeni instant kavi ali turški kavi; odtenke barve reguliramo s količino kave.

Vijolični pirhi:
- za vijoličasta jajca je dobro rdeče zelje
- v vodi skuhamo suhe lupine rdeče oziroma vijoličaste čebule
- jajca kuhamo v zavrelici iz enakega razmerja vode in soka iz črnega ribeza

Sivi pirhi:
- jajca kuhamo v zavrelici iz 2 pesti zdrobljene hrastove skorje in litra vode

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
31.3.2010 10:23:28   
koala.cek
uuu tole sem iskala jauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
31.3.2010 10:26:42   
koala.cek

koala.cek te čist zastopim. Jaz bi se tud tok preselila. Še malo....Kje sta pa gledala?Cene so res bohpomagej

tole sva šla gledat oz. ena izmed teh. nisem čisto ziher. se mi zdi da so podobni tlorisi:
http://www.bolha.com/oglas383790902/hisa-lj-okolica-medvode-svetje-dvojcek-194-m2-prodam

mi je všeč, ker imamo blizu vrtec, šolo, telovadnico, zd, igrišče, avtobusna postaja,... ker želim biti KOMOT. si ne predstavljam čez 5 let, da bomo morali otroke voziti po raznih dejavnostih. user posted image

< Sporočilo je popravil koala.cek -- 31.3.2010 10:28:37 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 60
31.3.2010 10:27:19   
FLASK_A
Super, sem si zdaj shranilauser posted image

Men je tolk škoda toliko pripravljat ker je že od sorodnikov tolk hrane da se pol dost stran vrže, pa skrinjo imam polno samih potic.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 61
31.3.2010 10:28:34   
FLASK_A
Kdaj se nese k žegnu- v soboto ane?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 62
31.3.2010 10:28:40   
petrazg
No, vam prilepim ženski idealni dan... :)))

Kako si ženska zamišlja idealen dan: 08:15......... Prebujena s poljubom in crkljanjem; ugotovitev, da je lažja za 2 kg
08:45......... Zajtrk v posteljo: sveže stisnjen oranžni sok in croissanti, odpiranje darila (n. pr.  drag nakit, izbran do pozornega partnerja)
09:15......... Vroča kopel z dišečim oljem
10:00......... Kratek trening v fitness klubu s čednim in duhovitim osebnim trenerjem
10:30......... Nega obraza, manikura, umivanje in nega las z raznimi preparati
12:00......... Kosilo v restavraciji z najboljšimi prijateljicami
12:45......... Videti partnerjevo bivšo ženo ali prijateljico in opaziti, da se je zredila za 7 kg
13:00......... Nakupovanje s prijateljico na kreditno kartico z neomejenim limitom
15:00......... Popoldanski spanec
16:00......... Prejeti cca. tri ducate vrtnic in kartico do skrivnega oboževalca
16:15......... Kratka vaja v fitness klubu, za tem masaža z močnim, a prijaznim maserjem, ki ves čas govori, da tako popolnega telesa še in videl
17:30......... Izbiranje dragih oblek priznanega oblikovalca in pomerjanje pred velikim ogledalom ter >se iti< modno revijo
19:30......... Večerja ob svečah za dva; ples in kup komplimentov
22:00......... Vroča prha, nega telesa (sama)
22:50......... Prinesena v posteljo, ljubkovanje in crkljanje (kavs le, če je res potreba)
23:15......... Zaspati v objemu močnih rok.  

Neposredna povezava do sporočila: 63
31.3.2010 10:28:46   
FLASK_A
Ajetam, ZS.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 64
31.3.2010 10:32:46   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

tole sva šla gledat oz. ena izmed teh. nisem čisto ziher. se mi zdi da so podobni tlorisi:
http://www.bolha.com/oglas383790902/hisa-lj-okolica-medvode-svetje-dvojcek-194-m2-prodam

mi je všeč, ker imamo blizu vrtec, šolo, telovadnico, zd, igrišče, avtobusna postaja,... ker želim biti KOMOT. si ne predstavljam čez 5 let, da bomo morali otroke voziti po raznih dejavnostih. user posted image

Mi je všeč, lokacija dobra. Samo veliko pucalne površineuser posted image

O ceni pa ne bi.

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 31.3.2010 10:34:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 65
31.3.2010 10:38:12   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

No, vam prilepim ženski idealni dan... :)))

Kako si ženska zamišlja idealen dan: 08:15......... Prebujena s poljubom in crkljanjem; ugotovitev, da je lažja za 2 kg
08:45......... Zajtrk v posteljo: sveže stisnjen oranžni sok in croissanti, odpiranje darila (n. pr.  drag nakit, izbran do pozornega partnerja)
09:15......... Vroča kopel z dišečim oljem
10:00......... Kratek trening v fitness klubu s čednim in duhovitim osebnim trenerjem
10:30......... Nega obraza, manikura, umivanje in nega las z raznimi preparati
12:00......... Kosilo v restavraciji z najboljšimi prijateljicami
12:45......... Videti partnerjevo bivšo ženo ali prijateljico in opaziti, da se je zredila za 7 kg
13:00......... Nakupovanje s prijateljico na kreditno kartico z neomejenim limitom
15:00......... Popoldanski spanec
16:00......... Prejeti cca. tri ducate vrtnic in kartico do skrivnega oboževalca
16:15......... Kratka vaja v fitness klubu, za tem masaža z močnim, a prijaznim maserjem, ki ves čas govori, da tako popolnega telesa še in videl
17:30......... Izbiranje dragih oblek priznanega oblikovalca in pomerjanje pred velikim ogledalom ter >se iti< modno revijo
19:30......... Večerja ob svečah za dva; ples in kup komplimentov
22:00......... Vroča prha, nega telesa (sama)
22:50......... Prinesena v posteljo, ljubkovanje in crkljanje (kavs le, če je res potreba)
23:15......... Zaspati v objemu močnih rok.  

user posted image user posted image Tole mal na Bridget Jones spominjauser posted image

koala dobra hiška. Moti me edino dejstvo, da je dvojček. Sicer pa veliko prostora. Cena pa se mi ne zdi tako zelo visoka, ker so Medvode kljub vsemu Ljubljana.Sej verjetno bi še kej spustil?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 66
31.3.2010 10:41:52   
MušiM
Ledenka hvala za recepte si jih bom zdaj shranila.

Ko govorite o hiški v bližini vrtca in šole..to je res zakon..mi smo se preselili iz Ljubljane v Maribor..tudi veliko zaradi tega, ker imamo čez travnik šolo, vrtec....ker smo čakali user posted image ...in blizu lekarno in trgovino...in je res super..to nam vsak dan prihrani full časa, pa zaenkrat samo ta starejši hodi v vrtec..kaj šele, ko bosta oba...to je res neprecenljivouser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 67
31.3.2010 10:44:18   
koala.cek
toliko daleč še nisva. sva bolj iz firbca gledala.

da je dvojček, me ne moti. sej si lahko kakšno ograjo postaviš. sicer pa se cene starih hiš v tem kraju gibljejo v tem rangu. pa so fullll ena zraven druge. si skoraj v skledo gledaš. to naselje pa je malo umaknjeno, bolj na robu vasi in se mi zdi, da bo kar veliko družin. sploh glede na okolico.
mah - všeč mi je user posted image  bo treba nekje začetuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 68
31.3.2010 10:45:09   
Leela
jutro

F. še kar spi. Spal vredu, se občasno zbujal. Kričal pa ni. je pa L. luna nosila.

k.tja povej ko boš rabila knjigo. če boš v Po pa javi.

muši živjo

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 69
31.3.2010 11:00:13   
ajetam*
Flaska ZS

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 70
31.3.2010 11:06:56   
KatMat
se enkrat hvala za lepe zelje!

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 71
31.3.2010 11:12:36   
šivilja
Rabim pomoč - kako shrnim Ledenkine racepte za pirhe??????, da jih spet ne zgubim.

Ledenka - je prišla roba

Ajetam - imam prirojene težave s kolki oz. podedovane (babica, mami...). Sem hodila k zdravnikom, dokelr mi ni en zravnik postavil diagnoze, da so kolki slabo razviti, premalo obloženi s hrustancem...., ko sem čez dve leti prišla k njemu na kontrolo, pa je iz iste rentgenske slike (se pravi stare dve leti), zaključil, da res ne ve zakaj sem pri njemu, ker ni z mojimi kolki nič narobe.user posted image user posted image
Skratka, stalno imam težave, določenih gibov ne morem delati, če pa so preobremenjeni pa je še slabše. ker je bila v zadnjih dneh H. nekaj sitna (mislim da zobki), sem jo imela več po naročju in to je rezultat. Pa ponedeljek je bil čisto nor - samo letanje sem in tja.
Tast mi sicer pomaga, samo vsega pa ne more - zjutraj ko sva šla k zobarju, je čuval H. (ki je sicer še spala), prejle je odigral partijo šaha s K., zdajle mi jeprinesel krompir in klobase iz kleti, da nam bom skuhala kosilo. Ma H. pa vseeno jaz previjam in hranim, pa dajem spat... (sva ravno v postelji user posted image ). K. je pa malo več za računalnikom in televizijo - pa se zaenkrat ne pritožuje. Bo pa jutri tudi še doma. P He. mi bo danes mami pripeljala iz vrtca, da mi ni treba okrog letat.

Sem prašala moža, če bi bil lahko jutri doma, pa mora ravno na teren.
ŠE dobro, da sem potico že spekla, drugače je ne bi imeli.

Zdravil pa pač ne morem nobenih, da bi pa ukinila dojenje, je pa znanstvena fantastika. Prvič je naša zasvojena - se začne kar trest ko vidi slečeno joško, drugič pa ne zna po flaši pit - samo grize cucelj. In ker večino tekočine dobi z dojenjem bi bila kar kriza. Sem ji pa začela dajat čaj kar iz kozarca, pa nama gre dosti bolje kot z flaše ali magičnih zadev - celo kaj pogoltne.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 72
31.3.2010 11:15:15   
šivilja
Sem Ledenkine recepte kar skopirala v Word in mi je ratalo - bravo jaz user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 73
31.3.2010 11:18:01   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Sem Ledenkine recepte kar skopirala v Word in mi je ratalo - bravo jaz user posted image

To sem ti hotla predlagatuser posted image

H. spi-imam pol ure za učenje.Jupiuser posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 74
31.3.2010 11:18:05   
koala.cek
jest si jih sama sebi pošljem na mail, pa imam tudi shranjenouser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?