šivilja
|
Rabim pomoč - kako shrnim Ledenkine racepte za pirhe??????, da jih spet ne zgubim. Ledenka - je prišla roba Ajetam - imam prirojene težave s kolki oz. podedovane (babica, mami...). Sem hodila k zdravnikom, dokelr mi ni en zravnik postavil diagnoze, da so kolki slabo razviti, premalo obloženi s hrustancem...., ko sem čez dve leti prišla k njemu na kontrolo, pa je iz iste rentgenske slike (se pravi stare dve leti), zaključil, da res ne ve zakaj sem pri njemu, ker ni z mojimi kolki nič narobe. Skratka, stalno imam težave, določenih gibov ne morem delati, če pa so preobremenjeni pa je še slabše. ker je bila v zadnjih dneh H. nekaj sitna (mislim da zobki), sem jo imela več po naročju in to je rezultat. Pa ponedeljek je bil čisto nor - samo letanje sem in tja. Tast mi sicer pomaga, samo vsega pa ne more - zjutraj ko sva šla k zobarju, je čuval H. (ki je sicer še spala), prejle je odigral partijo šaha s K., zdajle mi jeprinesel krompir in klobase iz kleti, da nam bom skuhala kosilo. Ma H. pa vseeno jaz previjam in hranim, pa dajem spat... (sva ravno v postelji ). K. je pa malo več za računalnikom in televizijo - pa se zaenkrat ne pritožuje. Bo pa jutri tudi še doma. P He. mi bo danes mami pripeljala iz vrtca, da mi ni treba okrog letat. Sem prašala moža, če bi bil lahko jutri doma, pa mora ravno na teren. ŠE dobro, da sem potico že spekla, drugače je ne bi imeli. Zdravil pa pač ne morem nobenih, da bi pa ukinila dojenje, je pa znanstvena fantastika. Prvič je naša zasvojena - se začne kar trest ko vidi slečeno joško, drugič pa ne zna po flaši pit - samo grize cucelj. In ker večino tekočine dobi z dojenjem bi bila kar kriza. Sem ji pa začela dajat čaj kar iz kozarca, pa nama gre dosti bolje kot z flaše ali magičnih zadev - celo kaj pogoltne.
|