|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
31.3.2010 8:50:13   
Dudica1
midva se greva pa počasi napraviti...lepo se imejte  user posted image  

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.3.2010 8:51:06   
maja1488
Jutro! Spali OK. Z se je zbudila ob pol enih, pojedla in spala do sedmih. Jo je zbudu telefon.

Majana...upam, da je tut zdej telepatija delala user posted image

Petrazg...pozabila sem te opozorit, da bodi ful pozorna, da je tam kjer imaš feedbacke veliko število transakcij (da jih ni samo par). Pa poglej kaj je prodajal na drugih avkcijah.
Se je dogajalo, da so prodajali stvari za par dolarjev, vsi kupci zadovoljni (dostikrat so bili to njagovi prijatelji....se je videlo, ker je ta človek pa od njih skoz drobnarije kupoval). Tko je dobil zaupanje ljudi, pol je pa enkrat dal neki za ful denarja gor, prodal, pobasal keš in nikoli odposlal.
Se je znancu tko zgodilo, ker ni bil pozoren in je kupu nek sintesajzer za ene 6 tisočakov in ga ni nikoli več vidu.
Dobra finta je tut to, da rečeš, da greš ravno v ZDA službeno (al kamorkoli pač, kjer je prodajalec) in da bi rada pogledala uro. Če je vse OK in ni ponaredek ne bo problema. Se boš komot dogovorila kje in kdaj. Pol pač rečeš, da je odpadlo in da naj ti pošlje. Če je slepar se bo začel izmikat.
Nam je pol en bluzil, da je pa ravno takrat nekje drugje in se vrne čez en teden, pa je moj reku, da bo še tam... V glavnem ne bo zainteresiran.

Uf...sem se razpisala. Se vidi, da sem kolkr tolk naspana.

Grejm likat. A ti majana tut likaš user posted image

< Sporočilo je popravil maja1488 -- 31.3.2010 8:53:38 >

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 27
31.3.2010 8:51:16   
majana79
Jutro!

Spali 10% boljše... vidim da bo spet siten, je vreme ''fino''

Tanja
http://www.locandatoscanini.com/step.jsp?page=3867

maja, očitno deluje samo v vašo smer telepatija, likam pa ne, se mi po nogah obeša user posted image

< Sporočilo je popravil majana79 -- 31.3.2010 8:52:56 >

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.3.2010 9:06:03   
Tanja_
Jutro!

majana prjatlca!Kok ti lepo skrbiš zame. Za budget od mojega pa malo manj.user posted image Sem si že včer mal načekirala tele outlete, je pa tud v centru Firenc ena trgvoina, ki ima meni ful dobre obleke, pa je nam najbližja v Zagrebu-se že ful veselim.

lake sva rezervirala hotel, ki nima privat parkinga, ampak piše, da je zraven hotela-misliš da je nateg?Ker hotel sva pa res ugodno dobila.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 29
31.3.2010 9:13:52   
FLASK_A
Jutro!

Jaz bi šla kar ven. Sej vem, počena sem. Sam mi fali.

Tamala je pa tak srček, prav lušna je ko je zdrava. user posted image Trenutno razturava Jakovo sobouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
31.3.2010 9:17:52   
petrazg
Dobro jutro... spali celo noč. To je dobro user posted image Sta pa malčka dobila konkretne znake... A. ima po bušijo piko pri pikici... kot kurjo polt, drugje ne, L. ima pa povsod malo prikic in v pregibih črtice. Sta vidno brez energije, mali spi, A. bo pa tudi kmalu pres risankami. Malo sta topla oba... Bomo videli kako se bo odvijalo naprej...

Maja... ve ste vse prave strokovnjakinje za nakupovanje po netu... Ko bomo pred nakupom, vas bom prosila za pregled... user posted image Raje povej, kako ste se imeli včeraj v šopingu?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
31.3.2010 9:25:10   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dobro jutro... spali celo noč. To je dobro user posted image Sta pa malčka dobila konkretne znake... A. ima po bušijo piko pri pikici... kot kurjo polt, drugje ne, L. ima pa povsod malo prikic in v pregibih črtice. Sta vidno brez energije, mali spi, A. bo pa tudi kmalu pres risankami. Malo sta topla oba... Bomo videli kako se bo odvijalo naprej...

Maja... ve ste vse prave strokovnjakinje za nakupovanje po netu... Ko bomo pred nakupom, vas bom prosila za pregled... user posted image Raje povej, kako ste se imeli včeraj v šopingu?

Petrazguser posted image user posted image - mogočr ste pa alergični na lJubljano

SPletni nakupi - madonca pa res obvadate - jaz sem taka naivčina in pričakujem da so vsi tako pošteni kot sem jaz. k sreči me ni še nihče nat...

Flaska - popolnoma te razumem, bi šla jaz tudi ven, ampak brez otrok za spremembo

K. zob - jutri ponovno kontrola, se mi pa zdi je da je oteklina rahlo manjša in tudi boli ga za odtenek manj
Sem pa po poti k zobarju ugotovila, da me kolk že tako boli, da komaj vozim avto. Grem zdaj čekirat, če ketonal kremo lahko up. kljub dojenju. Drugače moram pa nekeko prit do zeljnate glave in si dat gor polikane zeljne liste (baje pomaga)

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.3.2010 9:26:27   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Jutro! Spali OK. Z se je zbudila ob pol enih, pojedla in spala do sedmih. Jo je zbudu telefon.

A jo je J. klicaluser posted image

user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 33
31.3.2010 9:27:11   
šivilja
Sem že ugotovila - uporaba ketonal gela med dojenjem ni dovoljena user posted image user posted image user posted image
Če bo šli tako naprej, jutri že ne bom več mogla hodit - danes sem na tej stopnji, da mi ob vsakem koraku postane slabo

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
31.3.2010 9:27:17   
koala.cek
flaška - zakaj pa ne greš ven ?

naš otrok zunaj že pol ure spi, ga je dež prav vidno uspaval. jest pa imam danes prvi del generalke. pomivam okna, prestavljam dnevno, svinjarije je pod kavčem za izvoz, intd. bajta je čist v luftu.

velikonočna pojedina - seveda ne pašejo špageti in piza. mora biti ogromen zajtrk - z pobarvanimi pirhi, šunko, hrenom, potico. pa dobro kosilo - z juhico, pečenko, krompirjem in solato. pri nas ne bo glih po propisih, ker pol stvari sploh ne jedo.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 35
31.3.2010 9:28:34   
šivilja
Pa kaj se pritožujem - saj imam doma samo dva otroka od treh, pa tri ćehte za zložit in pospravit, pa eno za obest., pa kosilo za skuhat...........

No vsaj možu odpade en sestanek popoldan, tako, da bo doma ob pol šestih, ne šele ob sedmih user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 36
31.3.2010 9:30:34   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

velikonočna pojedina - seveda ne pašejo špageti in piza. mora biti ogromen zajtrk - z pobarvanimi pirhi, šunko, hrenom, potico. pa dobro kosilo - z juhico, pečenko, krompirjem in solato. pri nas ne bo glih po propisih, ker pol stvari sploh ne jedo.

Pri nas se trudimo nekaj v tej smeri - zajtrk pripraviva skupaj s tastom.

Kosilo je pa pri moji mami, pa vsaka nekaj pripravi (mami, jaz in moji dve sestri), da se ne ubija samo ena v kuhinji.

Neposredna povezava do sporočila: 37
31.3.2010 9:32:22   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!

majana prjatlca!Kok ti lepo skrbiš zame. Za budget od mojega pa malo manj.user posted image Sem si že včer mal načekirala tele outlete, je pa tud v centru Firenc ena trgvoina, ki ima meni ful dobre obleke, pa je nam najbližja v Zagrebu-se že ful veselim.

lake sva rezervirala hotel, ki nima privat parkinga, ampak piše, da je zraven hotela-misliš da je nateg?Ker hotel sva pa res ugodno dobila.

Ja lahko da je, ker redko kateri hotel ima privat parking v centru. Sva jih ene par obredla, pa so nama pri večini rekli da kao ga ma, ampak tko da ti ga hotelski lakaj odpelje v garažno hišo, ki je malo stran, in jo moraš seveda plačati.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 38
31.3.2010 9:39:26   
FLASK_A

Ker ščije in si ne predstavljam lovit marele vmes ko gonim voziček.

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja
Sem že ugotovila - uporaba ketonal gela med dojenjem ni dovoljena
Če bo šli tako naprej, jutri že ne bom več mogla hodit - danes sem na tej stopnji, da mi ob vsakem koraku postane slabo

user posted image user posted image user posted image Kar mene boli ko tole berem. Joj, šiviljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 39
31.3.2010 9:41:57   
lake
Šivilja user posted image user posted image user posted image   A ti vsaj tast kej pomaga, če že tvojga ni doma?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 40
31.3.2010 9:42:26   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Jutro!

Ja lahko da je, ker redko kateri hotel ima privat parking v centru. Sva jih ene par obredla, pa so nama pri večini rekli da kao ga ma, ampak tko da ti ga hotelski lakaj odpelje v garažno hišo, ki je malo stran, in jo moraš seveda plačati.

Ja k.l.i.n.c. če sva se zafrknila. Bomo pa mal dlje hodili. Oz. bo moj, ker naju bo itak pred hotelom ven skipaluser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 41
31.3.2010 9:43:07   
petrazg
oooo Šivilja ti se mi pa res smiliš... pa ne moreš kako, da bi počivala danes zaradi kolka? Bi mogoče tast popazil male ali pa sestra? Nima smisla, da trpiš zraven, če se da kako drugače pomagat... user posted image user posted image user posted image , da ne boste več bubani vsi skupaj...

Pojedina... že odkar se spomim imamo vedno skupni velikonočni zajtrk, pa pridejo sorodniki k našim ali pa gremo mi k njim. Jemo pa klasične stvari... potica, šunka, hren, jajca, kakšne klobase.... pa še vse kar ni glih velikonočno user posted image Potem pa ponavadi še babi pozno kosilo pripravi...  Kako bo letos ne vem... bomo vidli kako bo z malima...

Generalka... bi prav prišla, ampak trenutno komaj odmikam stvari...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 42
31.3.2010 9:43:14   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ker ščije in si ne predstavljam lovit marele vmes ko gonim voziček.

user posted image user posted image  a daj no ! to so pikantne podrobnosti ! je vznemirljivo loviti dežne kaplje ! user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 43
31.3.2010 9:44:20   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A jo je J. klicaluser posted image

user posted image

Oh ko bi le....včeraj sem popuser posted image  na fasaderja. Lani januarja so začeli delat, pa še kr ni končano. Kadarkoli smo kej zatežili, je reku 'sej je sam še balkon za nardit'. Ja ljubi bofg, pol ga pa dej ane. Sem včeri klicala in je danes 'preverjal' če dežuje. No...kljub temu, da sem rekla, da imajo še kej druzga za pospravit, kar lahko delajo kljub dežju, jih ni. user posted image  prokleti. Pa včerej sem vprašala tista dva delavca, če jim kej plača, pa sta sam neki skomignila z rameni. Bogi ljudje. Družine z majhnimi otroci imajo doma, tuki pa zastonj delajo.

Tanja...nismo bili v Firencah, si pa močno želim. Enkrat...leta 2025 mogoče.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 44
31.3.2010 9:44:36   
koala.cek
šivilja - kaj pa lahko vzameš, če te tako boli ? A da ne bi dojila - pa ni šans ?

Neposredna povezava do sporočila: 45
31.3.2010 9:46:45   
Tanja_
Ajoj šivilja-mislim, da ti telo sporoča, da malo izpreži. Pusti cunje danes in naredi samo tisto, kar je najbolj nujno.

maja za ponort.

Neposredna povezava do sporočila: 46
31.3.2010 9:47:39   
MušiM
Pozdravljene,

sem majčica, ki vas včasih prebiram..javila se vam nisem, ker vedno ko berem imam slabo vest..pišem diplomo...že 3leta se spravljam in do konca porodniške jo pa res moram...zdaj pa imam nekaj napisanega, pa vsa moram pohvalit kako ste superuser posted image
Full si pomagate, se dobivate..res čestitke!!

Drugače pa imam enega škrata, ki hodi v vrtec in bo imel oktobra 5 let in eno pridno majčico, ki se počasi postavlja na nogice,
pridno papca, toda brez zobkovuser posted image .
Smo se pa poleti preselili na Štajersko in upam, da je katera tudi iz tega konca?

Pozdravčke in upam, da se lahko še kdaj kaj oglasim..

lep dan, čeprav je bolj turoben!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 47
31.3.2010 9:52:48   
FLASK_A
Koalcek nič se ne bom šla plesa v dežju da še česa ne staknem. Res imam dovolj bolezni za par let.user posted image

Maja, jaojao ti delavci. Nimam besed.

(odgovor članu MušiM)
Neposredna povezava do sporočila: 48
31.3.2010 9:54:18   
lake

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Jutro!

Ja k.l.i.n.c. če sva se zafrknila. Bomo pa mal dlje hodili. Oz. bo moj, ker naju bo itak pred hotelom ven skipaluser posted image

Ne sej ti ga lakaj odpelje in pripelje, kadar hočeš. Tako so takrat nama razložil. Sicer se pa po Forencah lahko itak samo sprehajaš, ker niso prov zlo velike. user posted image Bi pa šla na vašem mestu en dan Piso pogledat, je samo kakšno urco pa pol oddaljena od Firenc.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 49
31.3.2010 9:55:59   
lake
Mušim Dobrodošla, pa še kej se nam javi. Vedno sprejemamo nove čveke med našo družbo. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?