Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vzgojna metoda - polivanje z vodo??? 29.3.2010 15:37:14
|
|
|
|
abc100
|
Verjetno tudi avtorica teme ni imela v mislih cel škaf vode, ampak da otroka poškropiš.
|
|
RE: Vzgojna metoda - polivanje z vodo??? 29.3.2010 17:53:09
|
|
|
|
Lajči
|
Lilu. a si kaj drugega pričakovala? Smernice ali primeri niso za vse, da bi jih skušali razumeti, kaj bi jih htel povedat.
|
|
RE: Vzgojna metoda - polivanje z vodo??? 29.3.2010 18:56:30
|
|
|
|
Taddy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lilu23 IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 Pa še nekaj bi ti napisala...večina teh 15-letnih živčnih razvalin ima doma verjetno starše alkoholike in že za dobro jutro dobijo klofuto. Zaradi tega ker sem sina poškropila z vodo sigurno ne bo to kar si omenjala, bomo pa videli kako bo s tvojo hčerko, ki jo "tako lepo vzgajaš"... 1. zame je velika razlika politi ali poškropiti otroka z vodo 2. moja hči je odrasla oseba 3. nisem popolna mama 4. se popolnoma zavedam, da nihče ni enak in vsak na določeno stvar odreagira povsem drugače 5. povedala sem samo kaj je moji hčeri pomagalo 6. ne obsojam nobenega Če omenim še to...moj sedaj 4-letnik je čist cool otrok, z občasnim trmarjenjem, drugače pa super otrok. Kaj boš pa sedaj rekla? le to, da me ti in tvoj otrok ne zanimata ampak sem povedala svoje mnenje o polivanju otrok z vodo. Zdaj pa že malo obračaš svoje besede
|
|
|
|
RE: Vzgojna metoda - polivanje z vodo??? 29.3.2010 19:01:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Verjetno tudi avtorica teme ni imela v mislih cel škaf vode, ampak da otroka poškropiš. Glede na to, da prihaja poletje-lahko je mislila tudi, da se ga vrže v morje. Imaš efekt dva v enem-umiri se in nauči plavat po hitrem postopku .
|
|
|
|
RE: Vzgojna metoda - polivanje z vodo??? 29.3.2010 19:03:53
|
|
|
|
Taddy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Verjetno tudi avtorica teme ni imela v mislih cel škaf vode, ampak da otroka poškropiš. Glede na to, da prihaja poletje-lahko je mislila tudi, da se ga vrže v morje. Imaš efekt dva v enem-umiri se in nauči plavat po hitrem postopku . joj ne piši tega, te bodo takoj označili za mučiteljico otrok in še "pitajboga" kaj
|
|
|
|
RE: Vzgojna metoda - polivanje z vodo??? 29.3.2010 19:08:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Verjetno tudi avtorica teme ni imela v mislih cel škaf vode, ampak da otroka poškropiš. Glede na to, da prihaja poletje-lahko je mislila tudi, da se ga vrže v morje. Imaš efekt dva v enem-umiri se in nauči plavat po hitrem postopku . joj ne piši tega, te bodo takoj označili za mučiteljico otrok in še "pitajboga" kaj Imam že etiketo , vseeno hvala za opozorilo . ps. na zadnjem kopanju sem skoraj utopila otroka. Prepričana sem bila, da se z enim rokavčkom plava skoraj tako dobro kot z dvema. Ubogi otrok , kako ga mučim.
|
|
|
|
RE: Vzgojna metoda - polivanje z vodo??? 29.3.2010 19:35:20
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Glede na to, da prihaja poletje... ste mi dale idejo (vzgojno) v primeru neobvladljivega otroka.. pozimi bi si s tem še delo naredila v hiši
|
|
|
|
RE: Vzgojna metoda - polivanje z vodo??? 29.3.2010 19:37:23
|
|
|
|
josephine27
|
moj je v taki fazi da se najraje z vodo polije kar sam al pa še raje mene oblije in to mu je v blazno veselje. se reži kot zmešan, preoblačimo se večkrat na dan. če ni vode je dobro tudi mleko, sok,...samo da teče.
|
RE: Vzgojna metoda - polivanje z vodo??? 29.3.2010 19:38:58
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27 moj je v taki fazi da se najraje z vodo polije kar sam al pa še raje mene oblije in to mu je v blazno veselje. se reži kot zmešan, preoblačimo se večkrat na dan. če ni vode je dobro tudi mleko, sok,...samo da teče. svetujem fen v roke.
|
|
|
|
RE: Vzgojna metoda - polivanje z vodo??? 29.3.2010 20:54:05
|
|
|
|
frutka_
|
Morda pa je "polivanje" z vodo eden izmed togih poskusov za zadnjo besedo. Ki vsekakor ne sme biti otrokova... ne obsojam, pa tudi strinjam se ne. Neprimerno vedenje otroka zahteva posledice.
|
|
|
|
RE: Vzgojna metoda - polivanje z vodo??? 29.3.2010 20:59:01
|
|
|
|
Urska09
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Zadnje čase na temle forumu zasledim, da zelo veliko staršev prakticira polivanje otrok z vodo kot vzgojno metodo A je to kakšna nova moda ali pač nadomestek ene po riti? Ne, ni nova moda. A prakticirate to??? Ne, ne prakticiram. Sem pa enkrat to že naredila. Se je obneslo. Kaj pa vem, meni je metoda malo rečeno scary in čudaška A se otroci potem nič vode ne bojijo? Niti malo. Danes je star 11 let in vodo od malega naravnost obožuje Ne provociran, res me zanima, ker meni ni nikoli na kraj pameti padlo da bi polivanje z vodo lahko nekdo uporabil kot vzgojo metodo, zadnje čase pa tega res veliko zasledim na forumu. A to kakšne novodobne knjige učijo? Po mojem ne. Zdrava kmečka logika, kako v sekundi skulirati trmasto malo djerište.
|
|
|
|
RE: Vzgojna metoda - polivanje z vodo??? 29.3.2010 23:02:05
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Ali pa imajo te "15 letne živčne razvaline" doma popolne starše, ki še vedno menijo, da so sproducirale popolne otroke........brez dretja oz. bilo kakega povišanega tona glasu.....vse z lepo besedo in razumnim dialogom......brez kazni.....oz. če je že kazen, mora biti ta prijetna....potem pa se otrok prej ali slej sreča s kruto realnostjo....in normalno, da postane živčen......ko pa vendar je vse bilo vedno z rožicami postlano..... Lilika, zate pa hladen tuš na glavo! Jaz pa sem kriva! Priznam. enkrat sem ju, lani, ne bom na dolgo pisala, ampak ko sem ju zagledala vsa v blatu, ko sta se mazala aprila, po jaknah, hlače, se valjala po blatu, hči dolge blont lase blatne kot tiste barske porivačice ali kako se imenujejo - ki se ravsajo v blatu - zahrulila sem kot ena domača žival, najprej enega ognesla v kad, šla po drugega in začela tuširati - z vodo, ki je pač pritekla - mrzla! Ja, moji rahli živci so počili in morda sem otrokoma naredila ne vem kako škodo, ampak verjetno bi v afektu še enkrat.... Od takrat ju nisem nikoli, pa ne da se zdaj ven vlečem, ampak dejansko ju je bilo treba stuširati
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?