ircica -> RE: Vzgojna metoda - polivanje z vodo??? (28.3.2010 18:43:27)
|
Tudi meni se zdi grozno in strašno kruto ... pa sem ga enkrat oblečenega postavila pod tuš in stuširala, ker sem se bala zanj. Padel je v ihto, iz katere ni mogel, tulil, se davil od besa, čisto rdeč, prepoten, ni se pustil prijet, dotaknit, sploh me ni slišal. Ne da me ne bi poslušal, ni slišal, registriral, ni mogel ven iz besnenja. In ko sem v tisti paniki tehtala možne izhode, se mi je nenadna mokrota zdela še najbolj blagi in hitri način, da divjanje prekinem, preden omedli. Nisem ponosna, da sem ga stuširala, še zdaj pa ne vem, kaj bi naj storila drugače, razen, da bi ga pustila. Pa se mi zdi, da to z vidika zdravja ne bi bilo pametno, ne da je bilo moje tuširanje vzgojno. In sva preživela. Bil je tako presenečen, da je zamenjal fokus, mi razložil, da se tuširamo nagi in potem smo se menili dalje. In isti teden je še dvakrat oblečen v bano lezel, naj ga stuširam (je bilo zanimivo, zgleda). Bi morala predvidet izpad? Najbrž, ja. Ampak histeričnega napada, ker sem si drznila zapreti vrata, ki jih je on hotel zapreti, si pač prej še ni privoščil.
|
|
|
|