|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
11.5.2010 8:55:35   
n a n i
Jaz pa sem se ravno vrnila iz 5tedenskega dopusta (moj dragi je bil samo 4tedne, ker ga v sluzbi niso pustili vec) in sem se prav razvadila na 25 in vec stopinj, kratke rokave, hlace itd, pol pa pridem v ta mraz... brrr... pa do nedelje kaze taksno kislo vreme... upam, da bo vsaj pol soncek.. bi rada se kaj kolo na sprehod peljala preden postanem ogromna zoga...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
11.5.2010 9:05:27   
pinkalonca
Kako to, da se ne da izbrisat posta oziroma uredit? Ne morem uredit unega odgovora o materinskih knjižicah, ker so mi rekli, da dobesedno ne smem navajat odgovora user posted image kr neki ampak niti ne morm zdej popravt, kar sem prilepila user posted image sem bla 100% da se da...

ja midva sva rekla da greva tolk zgodi ker ni še tolk gužve na plaži user posted image sva bila na poročnem v toplih krajih pa sva se mal razvadla in ne vem če bom še preživela vsakoletno gužvo in grebatorstvo za košček plaže user posted image

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
11.5.2010 9:11:28   
Frutiq
Mi pa smo se navadli, da gremo vsako leto dvakrat - enkrat v začetku poletja, drugič nekje na sredini ali pa proti koncu. Zaenkrat je ta kombinacija še najboljša, če ne postane čakanje predolgo....

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
11.5.2010 9:11:36   
Arwenko
Jutro user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1904
11.5.2010 9:11:44   
lidik
Midva pa lansko leto sploh nisva bila na dopustu. Sva imela druge izdatke pa sva se morala dopustu odpovedati. Tako da zdaj že komaj čakam letos. Samo nekako se ne moreva zmeniti kam bi šla. Itak da ladja in letalo ne prideta v poštev, ker mojega ne spravim nikamor (no s tem sem se že sprijaznila), ampak zdaj pa pravi, da bova šla pa kr na slovensko obalo, zato da ne bo kaj narobe, ker bom jaz že imela trebušček. No sej mogoče mi uspe mu dopovedati, da vseeno lahko greva v dalmacijo ali črno goro - še dobro da imam nekaj časa. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1905
11.5.2010 9:29:16   
Arwenko
Midva pa sva se lani izprsla za prvi maj in sva bila 14 dni v ZDA, pol sva pa imela eno velikansko krizo, tako da nisva nič imela dopusta, pa še moj je brez službe ostal poleti. Pol ko sva se pobirala sva avgusta šla za par dni v Posočje na eno turistično kmetijo, pa je bilo ful super.

Letos bova pa videla pri vseh izdatkih, ki bodo za bebico, ali bo ostalo kaj za dopust ali ne. Moj ima namreč samo honorarno službo, pa še to ne za polni delovni čas, in morava resnično videt. Mogoče pa greva tja v Posočje spet malo, nama je bilo res super user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
11.5.2010 9:30:10   
KatyK79
uf ja dopust....jaz komi čakam 1.avg. da pičim, no upam da bo šlo vse po planu.
ja, ja na dopustih bomo že luštne tja v bušija....user posted image

lidik tud jaz svojga ne spravim na avion tako da bo kr HR v redu.

pa upejmo da se tja do naših dopustov že kaj tale vreme poštima.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
11.5.2010 10:05:53   
*Star*
Ojej dopust, js sm se ga že tolk veselila, pa moj tudi.
No pa naju je najin sonček presenetil, tko da je potem moj začel aktivno iskat redno zaposlitev,ki je do zdaj ni imel. In jo je na srečo kar hitro dobil, tako da dvomim, če bova sploh kam šla in če bo dobil dopust. Sem seveda bolj vesela, da ima službo, dopustek si bomo pa potem drugo leto privoščili, letos pa bolj kakšen vikend.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
11.5.2010 10:12:31   
lidik
Ojoj *Star* upam, da bo kljub temu, da je šele začel delati vseeno dobil kakšen dan dopusta - da bosta šla vsaj na malo podaljšan vikend na morje.

In zvezdica moja kako si?

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
11.5.2010 10:15:44   
xoxox
Dobro jutro čvekice! Vidim, da se že o dopustih menite. Še malo pa bo poletje. Jeeeeeeeej... user posted image user posted image user posted image Čeprav ne vem, če bova šla kam na dopust, saj me je iskreno povedano kar malo minilo. Hvala vsem, ki mi stojite ob strani. Tudi moj  user posted image se vam zahvaljuje, saj je na koncu že spraševal kaj ste mi kaj rekle. In, ko je videl, da ste mi res pomagale je tudi sam rekel, da še dobro, da vas imam. Z razliko od nekaterih ljudi v moji bližini, ki namesto, da bi mi bili v oporo mi začnejo razlagati o svojih problemih (če se temu, da prve 3 mesece še nisi zanosila lahko tisti trenutek reče problemi). Ja saj vem, da VEDNO vsakemu z veseljem pomagam ampak včasih pa tudi jaz za trenutek potrebujem nekoga za pogovor in tisti trenutek pač ne morem biti jaz tista rama na katero se nasloniš. Žal je user posted image prepolno bolečine, da bi ta trenutek sprejelo še bolečino nekoga drugega. Nekateri tega ne vidijo in vidijo samo sebe in svoje probleme.

Glede materinske knjižice. Sem ravno tisti dan, ko sem začela krvaveti (kako ironično) prejela ringarajin Vodnik po nosečnosti in v njem izrecno piše: "Materinska knjižica je po zakonu BREZPLAČNA. Če ste jo morali plačati, kršitev prijavite na območno enoto zavarovalnice. Izjeme so le ginekološke ambulante, kjer so vse storitve izključno samoplačniške."

No ena kavica za lepši dan.
user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
11.5.2010 10:20:52   
lidik
xoxox tole je pa super vesela kavica, čeprav verjamem da tvoj user posted image je ravno nasprotje temu. Ampak veš kaj ti jaz povem, sigurno se vse zgodi z razlogom in če je že moralo iti kaj narobe, je boljše, da je šlo sedaj, kot pa da bi se kasneje pokazalo. In če je že moralo iti narobe, dobro da ni bila vsaj IMN, tako da bosta lahko zdaj pridno začela user posted image naprej in da se vama spet pokaže magični plusek, ki pa se bo seveda obdržal in razvil v enega kričečega user posted image . Jaz ti želim in stiskam pesti, da bi se ti to zgodilo kmalu in pa seveda tudi stiskam pesti, da se kmalu postaviš nazaj na noge in začneš pozitivno gledati naprej.

Če pa rabiš koga da se razpišeš, poveš, pojamraš, skritiziraš, zdereš,....karkoli - sej veš da smo vedno tukaj in da smo vedno pripravljene poslušati in brati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
11.5.2010 10:24:21   
*Star*
xoxox - vem, kako je to, ko hočeš nekomu zaupati svojo bolečino, pa te niti ne posluša, kaj šele, da bi kakšno lepo besedo ti namenil. Resnica je, da je vsakemu njegova bolečina najhujša, ampak pravi prijatelj ti mora stati ob strani in znat ocenit, kdaj resnično rabiš nesebično pomoč.
Dopust pa si le privošči, čeprav verjamem, da te je minilo. Ampak mislim, da ti bo dobro del in ti prinesel veliko novih moči in pozitivnih misli za naprej.user posted image

lidik, zvezdica je bolj tako tako. Moj me sprašuje, če mislim, da bom zdržala do decembra, pa sem pol tko jezna na njegauser posted image  Še vedno ne morem jesti vsega, veliko stvari mi res prav smrdi. Sploh ne znam razložit, kok je to grozen občutek, ko te matra grozna lakota in nimaš niti moči, pa ne moreš čisto nič jestuser posted image . Ponavadi vztrajam 3 dni pri eni in isti stvari, pol mi pa niti to ne diši več. Oh, saj bo kmalu mimo teh prvih trehuser posted image  in s tem se tolažim.

Kar se pa dopusta tiče, jaz tudi upam, da mu bodo vsaj kakšen dan dali, čeprav kot sem rekla se ne obremenjujem preveč, mi je bolj pomembno, da bova/bomo preskrbljeniuser posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
11.5.2010 10:25:23   
*Star*
xoxox kok maš lep podpis, kar kocine so mi šle pokonci. Drži se, punca

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
11.5.2010 10:28:14   
lidik
draga moja zvezdica, verjemi da vem kako je to, ko si lačen kot volk, tako da ti je že od tega slabo, pa karkoli hočeš dati v usta, ti smrdi. Jaz tudi zdaj že 4 dni jem samo makarone in solato - ampak že včeraj mi je šlo z težavo dol, danes pa sploh ne vem kaj naj si pripravim, ker če bom še danes makarone videla, mi bo obrnilo še predno se za mizo usedem. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
11.5.2010 10:29:45   
Arwenko
xoxox želim ti obilo pozitivnih misli v naslednjih dnevih, vidim, da si na zelo dobri poti. user posted image
Vzemi si čas, ki ga potrebuješ, da stvar preboliš, če rabiš karkoli, pa kot je lidik rekla, lahko računaš na nas. Resnično ti želim, da vam čimprej spet uspe. In kot so punce rekle, očitno že ni bilo namenjeno, mogoče bo pa že naslednji mesec. user posted image

Punce, jaz vam pa moram povedat, da sem skoraj kozlala prej, je šel moj en cigaet skadit, pa mi sploh ni prišel blizu, v pisarno je stopil, pa se dol vsedel tak 2m stran in sem mislila, da bom bruhala user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
11.5.2010 10:32:50   
*Star*
No lidik pa smo na istem. mogoče malo zlobno, mi je pa kar malo lažje, ko vidim, da nisem edinauser posted image . Mislim, malo grdo se sliši ampak vsaj zastopiš kako je to, nič kaj prijetnouser posted image

Še 3 tedne pa bo konec 1. trimesečjauser posted image
Upam, da nam bo potem lažjeuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
11.5.2010 10:34:37   
lidik
Arwenko kaj ti in tvoj user posted image delata skupaj? 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
11.5.2010 10:36:02   
lidik
*star* nič zlobno, se jaz tudi s tem tolažim. In pa seveda upam na to, da bo res v 2.trimesečju kaj boljše. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
11.5.2010 10:37:57   
BabyKitty
ko smo ze pri dopustih... Lep pozdrav iz brnika =) je pa zanimivo kako razlicne probleme imamo... Pravite da ne spravite svoje na letalo... Jaz svojega ne spravim iz letala =) morm bit zravn k on fura avion pa akrobacije izvaja =) pa denar polzi za ure letenja js pa brez cevljev =)

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
11.5.2010 10:38:01   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Ne, ne, samo danes ima ob 13h neke sestanke, pa sva itak se skupaj v MB peljala, ker je drugače preveč stroškov za bencin, pa mi zdajle sveti tu zraven user posted image . Ne saj dela neke stvari na svojem laptopu, pa moti me non-stop.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
11.5.2010 10:38:43   
*Star*
Meni je zadnjič kolegica rekla, da je 2. trimesečje najlepše.

Večkratne nosečke, prosim potrdite zgornjo trditevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
11.5.2010 10:39:27   
Arwenko
Joj, kak vam zavidam, jaz začnem jutri šele 7. teden. Danes 14 dni pa imam pregled ob 8.30 zjutraj user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
11.5.2010 10:48:18   
lidik
ha ha ha BabyKitty ti imaš pa druge vrste problem ja. Hmmm no veš kaj, pa reč če ne velja tisto dejstvo da nobena skrajnost  ni dobra. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
11.5.2010 10:49:46   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Ne, ne, samo danes ima ob 13h neke sestanke, pa sva itak se skupaj v MB peljala, ker je drugače preveč stroškov za bencin, pa mi zdajle sveti tu zraven user posted image . Ne saj dela neke stvari na svojem laptopu, pa moti me non-stop.

Ti lepo tu čveka in nič se ne pusti kaj preveč motiti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
11.5.2010 10:50:04   
Frutiq
IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Meni je zadnjič kolegica rekla, da je 2. trimesečje najlepše.

Večkratne nosečke, prosim potrdite zgornjo trditevuser posted image user posted image user posted image

Ja, v 2. trimesečju se res začne uživati pravo nosečniško življenjeuser posted image . Ni več nobenih slabosti, trebušček je lih prav velik, da te še ne ovira, energija se ti povrne... Skratka čudovitouser posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?