|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
11.5.2010 10:50:46   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Joj, kak vam zavidam, jaz začnem jutri šele 7. teden. Danes 14 dni pa imam pregled ob 8.30 zjutraj user posted image

No bomo videli če je res. Sej še malo pa bomo lahko ali potrdile ali pa zavrnile trditev. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
11.5.2010 10:51:35   
lidik

Joj, kak vam zavidam, jaz začnem jutri šele 7. teden. Danes 14 dni pa imam pregled ob 8.30 zjutraj user posted image

Joj Arwenko pri meni bo pa jutri točno 9. tednov - pregled pa v petek. Jupi. Veš kako že komaj čakam.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
11.5.2010 10:52:48   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Frutiq

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Meni je zadnjič kolegica rekla, da je 2. trimesečje najlepše.

Večkratne nosečke, prosim potrdite zgornjo trditevuser posted image user posted image user posted image

Ja, v 2. trimesečju se res začne uživati pravo nosečniško življenjeuser posted image . Ni več nobenih slabosti, trebušček je lih prav velik, da te še ne ovira, energija se ti povrne... Skratka čudovitouser posted image

ojej, da te on tam zgoraj posluša in da bo res za vse nas to veljalo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
11.5.2010 11:02:27   
Arwenko
Očitno meni tudi ni prizanešeno...zdaj sem bila na wc-ju in imam tak čokoladni izcedek, pomešan s sluzjo. Saj pravijo, da ni to nič tak hudega, a naj vseeno probam poklicat ginekologa?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
11.5.2010 11:06:07   
Frutiq

Očitno meni tudi ni prizanešeno...zdaj sem bila na wc-ju in imam tak čokoladni izcedek, pomešan s sluzjo. Saj pravijo, da ni to nič tak hudega, a naj vseeno probam poklicat ginekologa?

Pokliči G, saj te nič ne stane. Držim pesti, da je vse OKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
11.5.2010 11:08:41   
*Star*
Arwenko, kliči G.
Mene je moja, ker se ni nehalo čez vikend pregledala takoj v ponedeljek.
V bistvu je naredila moj prvi pregled takrat in je bilo vse ok. Seveda ne dvomim, da bo pri tebi enako.
Pa poročaj seveda, kaj ti je reklauser posted image

Frutiq , komaj čakaaaamuser posted image user posted image user posted image  Še malo potrpeti, še malo user posted image

< Sporočilo je popravil *Star* -- 11.5.2010 11:09:17 >

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
11.5.2010 11:11:22   
lidik

ja pravijo da dokler ni sveža kri je vredu, ampak jaz ti svetujem da vseeno kličeš G.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
11.5.2010 11:18:18   
n a n i
Zivjo punce,

prav veselje je brati kako si stojite ob strani, se poslusate, si pomagate. le tako naprej  user posted image  a se ze dolgo poznate?

Arwenko, jaz sem imela izcedek tri tedne. Vmes je vcasih blo tudi kaksno obdobje sveze krvi, a so mi vsi ginekologi rekli (sem se v tujini po urgenci skakala), da dokler ni taka kri kot pri menstruaciji ali pa kaksni strdki, da ni panike. Da pa bos mirna, pa je mogoce vseeno boljse, da se pogovoris s svojo G.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
11.5.2010 11:20:12   
Arwenko
Ja, se grem jutri pokazat ob 11h, tako da bomo videli. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
11.5.2010 11:25:55   
lidik
Arwenko super da ti je rekla da pridi. Jaz sem prepričana, da sigurno da ni nič narobe, samo vseeno boljše za tvoje živčke da greš. Ker če bi živčkala in študirala kaj je narobe, bi mogoče res kaj slabega lahko sebi in pikici naredila, tako te bo pa jutri pomirila pa bo boljše.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
11.5.2010 11:27:04   
lidik
nani ja poznamo se nekatere že sicer iz tem ko smo čakale na plusek, nekaj pa se nas je spoznalo šele tukaj. Ampak sej hitro ugotoviš da so tukaj samo super punce, s katerimi je prav super čvekati in tako ti potem pride da enostavno z njimi doživaljš njihove probleme - prav tako kot one tvoje. 

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
11.5.2010 11:30:12   
Frutiq
Evo, zdaj se odpravljam na kosilouser posted image . Spet mi dišijo neke packarije za jestuser posted image . Joj, kdaj mi bo zadišala tudi kakšna zdrava stvaruser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
11.5.2010 11:31:59   
lidik
Frutiq ja sej meni tudi - sam pol ko pa še do teh packarij pridem mi pa še to ne diši več. Se tolažim da bo tudi s tem v 2.trimesečju boljše. 

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
11.5.2010 11:47:46   
n a n i
Wou, noro dobro, da ste si ze stale ob strani, ko ste cakale na plusek. Sploh si ne znam predstavljati, kako grozno mora biti, ko čakas tečko vsak mesec.. res ste super punce.

Pri nama se je prijelo v prvo. Sva mislila, da se bova ful namantrala, ker so meni vsi G neke crne scenarije pisali.

Punce bodite srecne, da vam splok kaj zadisi. Meni sploh nič ne. Potem pa itak nekaj jem, ker pac moram, in pol WC prihajam... se dobro, da sem lahko na bolniski, ker v sluzbi res ne vem kako bi zdrzala.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
11.5.2010 11:52:57   
birdy
Star, drugo trimesečje je blo tud men vedno najbolj všeč, čeprov niti v prvem nisem mela težav. Najtežje mi je blo pri prvi hčerki zadnje trimesečje, trebuh ko ogromna žoga, pa sred poletjauser posted image Vroče mi je blo za znoretuser posted image . Zdej bom mela pa spet zadnje tri mesece dokaj normalne temperature in bo šlo pomoje. Kok je lepo met zadnje trimesečje jeseni ali pozimiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
11.5.2010 12:07:53   
zaljubljena23
čmaja, čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

Dopust...Hmmm še pojma nimava kam greva...Sva se pogovarjala pred N, da bi šla v Tunizijo, ampak mislim, da bo tole letos odpadlo...Da bomo kar nekje spet ostali na domačih tlehuser posted image user posted image

Šccc izcedki, šccc...Arwenko držim pesti za jutri, da bo G rekel, da je vse ok

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
11.5.2010 12:26:29   
lidik
ojej nani, upam, da se ti kmalu vrne apetit in da se wc školjeke malo naveličaš in da jo nehaš objemati. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
11.5.2010 12:31:00   
jona klara
punce tudi jaz sem včeraj dobila rjav izcedek, sem v 9 tednu, šla na urgenco, videli srček, plod se giba, klinične krvavitve ni videti, rekli so, da je možno, ker se sedaj dela posteljica, full me je strah.......sami neki izcedki pri puncah,

xoxox-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti zzate, da boš čimprej bolje!kdaj pa so se tenbi začeli izcedki, rjavi ali rdeči? drži se pupa

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
11.5.2010 12:38:17   
KatyK79
porkaš...a res ne gre brez teh izcetkov user posted image user posted image user posted image user posted image

arwenko - držim pesti in javi!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
11.5.2010 12:48:22   
Arwenko
Sem nazaj s kosila, saj sem se malo pomirla, pa vseeno me je kr strah, priznam. Jaz tudi upam, da je samo lažni preplah in da me mali piščanec samo jezi user posted image

Saj bo...čvekam tu z vami dalje, jutri pa bomo videli naprej.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
11.5.2010 13:02:02   
lidik
pa kaj je to s temi izcedkami no. Kaj v drugih temah jih je bilo tudi toliko. Sem že zadnjič rekla, da bom šla brat, če so jih tudi tam imele punce, zdaj pa bom očitno res šla.

jona.klara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
11.5.2010 13:07:09   
xoxox
oj Arwenko. Držim pesti, da bo vse vredu. Vem kako se počutiš. Verjamem pa, da bo vse vredu in da je veliko v psihi. Moramo nehati o slabih stvareh govorit. Mi je kar malo žal, da sem sploh kaj omenila, saj sem večino prestrašila. Drži se Arwenko in probaj čim manj razmišljati o slabih stvareh. Da si ne bi s sekiranjem škodila. Naj te potolažim, da če ni bolečin je verjetno vse vredu. Jaz sem imela že od vsega začetka močne krče, ki so se stopnjevali do te mere, da sem parkrat skoraj skupaj padla. Lidik je imela tudi take izcedke, pa je hvala bogu vse vredu (trkam..). Vseeno pa se pojdi pokazat, da se boš boljše počutila.  user posted image user posted image user posted image user posted image

jona klara meni so se rjavi izcedki začeli v sredo. Čisto malo. Pa so ponehali pa spet malo (samo na wc papirju). V soboto sem pa začela krvaveti. Rdeča kri, ki je pritekla ampak samo če sem šla lulat. Na vložku nič. In še to samo enkrat do včeraj, ko sem začela fajn krvaveti. Danes pa tako krvavim, da moraam na eno uro menjati vložek. Pa še boli me tako, da komaj sedim. No ampak razlika pri meni je, da ko so se začeli izcedki plodeka ni bilo več videt, tako da prosim ne skrbi. Sploh če so rekli, da je vse vredu. Poznam par primerov, ki so rodile zdrave  user posted image , pa so imele celo nosečnost take izcedke. Vseeno pa držim pesti in verjamem, da je vse vredu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj punce res ne vem ali vam bom lahko kdaj povedala kako zelo sem vam hvaležna. Res ste super z vašimi pozitivnimi komentarji. Nikoli ne bi rekla, da se lahko na nekoga tako navežeš tako preko foruma. Ta občutek pripadnosti in iskrenega razumevanja mi daje voljo, da grem naprej. Še so dobri in iskreni ljudje na tem svetu. Hvala vam še enkrat. In še enkrat in še enkrat... user posted image Da vas pomirim. Ker sem zelo nežna dušica, se vsakič znova čudim, od kje najdem toliko moči, da se poberem in grem dalje. In vztrajam dokler ne dosežem tisto kar sem si zamislila. Tako bom tudi tokrat. Ko enkar padeš na najnižje dno nižje ne moreš pasti. Lahko ostaneš na tej točki ali pa se pobereš in greš še višje in višje. Odločitev je na tebi. No in nam malim ljudem pri tleh ni preveč všeč, zato radi plezamo visoko. user posted image Zato vam povem, da ne skrbite zame. Bom že nekako. Vi samo poskrbite za svoje pikice in poročajte. In želim videt slikice. Sploh tiste, ki vas imam na FB naj čimprej začnejo popat lepe črno-bele slikice, da lahko lajkam. user posted image Joj sem se razpisala. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
11.5.2010 13:07:33   
n a n i
Samo to je pa res too much s temi izcedki. jaz sem se pred kratkim mislila, da sem edina, ki jih imam, pa je kar groza brati, da se vsak dan pojavi kaka nova.. sej dokler ni krvi, baje ni hujsega...
punce, kje ste bile 1 mesec nazaj, ko sem se jaz dalec od doma sekirala zaradi teh izcedkov. ve bi me znare pomirit. ja sej vem, moja krivda, ve ste bile cel cas tle, jaz pa sem vas sele sedaj odkrila..

Vem, da bo z nasimi pikicami vse vredu..

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
11.5.2010 13:16:48   
Arwenko
xoxox, ja bolečin jaz dejansko nimam, tako da to je vsaj nekaj pozitivnega, verjetno je res psiha.

Lidik, daj povej mi kako je bilo pri tebi s tem izcedkom? 

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
11.5.2010 13:28:36   
Arwenko
Zdaj se je malo umiril izcedek...iz tiste čokoladno rjave, je zdaj pač sluz, tak čisto rahlo rjavkasto obarvana, upam da je to dober znak. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?