xoxox
|
oj Arwenko. Držim pesti, da bo vse vredu. Vem kako se počutiš. Verjamem pa, da bo vse vredu in da je veliko v psihi. Moramo nehati o slabih stvareh govorit. Mi je kar malo žal, da sem sploh kaj omenila, saj sem večino prestrašila. Drži se Arwenko in probaj čim manj razmišljati o slabih stvareh. Da si ne bi s sekiranjem škodila. Naj te potolažim, da če ni bolečin je verjetno vse vredu. Jaz sem imela že od vsega začetka močne krče, ki so se stopnjevali do te mere, da sem parkrat skoraj skupaj padla. Lidik je imela tudi take izcedke, pa je hvala bogu vse vredu (trkam..). Vseeno pa se pojdi pokazat, da se boš boljše počutila. jona klara meni so se rjavi izcedki začeli v sredo. Čisto malo. Pa so ponehali pa spet malo (samo na wc papirju). V soboto sem pa začela krvaveti. Rdeča kri, ki je pritekla ampak samo če sem šla lulat. Na vložku nič. In še to samo enkrat do včeraj, ko sem začela fajn krvaveti. Danes pa tako krvavim, da moraam na eno uro menjati vložek. Pa še boli me tako, da komaj sedim. No ampak razlika pri meni je, da ko so se začeli izcedki plodeka ni bilo več videt, tako da prosim ne skrbi. Sploh če so rekli, da je vse vredu. Poznam par primerov, ki so rodile zdrave , pa so imele celo nosečnost take izcedke. Vseeno pa držim pesti in verjamem, da je vse vredu. Joj punce res ne vem ali vam bom lahko kdaj povedala kako zelo sem vam hvaležna. Res ste super z vašimi pozitivnimi komentarji. Nikoli ne bi rekla, da se lahko na nekoga tako navežeš tako preko foruma. Ta občutek pripadnosti in iskrenega razumevanja mi daje voljo, da grem naprej. Še so dobri in iskreni ljudje na tem svetu. Hvala vam še enkrat. In še enkrat in še enkrat... Da vas pomirim. Ker sem zelo nežna dušica, se vsakič znova čudim, od kje najdem toliko moči, da se poberem in grem dalje. In vztrajam dokler ne dosežem tisto kar sem si zamislila. Tako bom tudi tokrat. Ko enkar padeš na najnižje dno nižje ne moreš pasti. Lahko ostaneš na tej točki ali pa se pobereš in greš še višje in višje. Odločitev je na tebi. No in nam malim ljudem pri tleh ni preveč všeč, zato radi plezamo visoko. Zato vam povem, da ne skrbite zame. Bom že nekako. Vi samo poskrbite za svoje pikice in poročajte. In želim videt slikice. Sploh tiste, ki vas imam na FB naj čimprej začnejo popat lepe črno-bele slikice, da lahko lajkam. Joj sem se razpisala.