|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
10.5.2010 16:48:55   
witch
Se strinjam s tabo... Znaki... Takrat ko bi jo mogla dobiti me je močno peklo v spodnjem delu trebuha. Potem je to izginilo, so me pa začele joške boleti, vendar ne preveč. Te me rahlo bolijo še zdaj. Ta dva tedna se mi večkrat vrti. Danes pa sem nenormalno utrujena user posted image sem že hodila na lepotni popoldanski spanec in ne pomaga nič. Komaj čakam da grem pod tuš in spat. Še diham težko, tako sem brez energije... Seveda bom javila kaj mi bo G povedala. In že prav težko čakam, da ta teden mine.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
10.5.2010 16:51:28   
xoxox
Boš videla, da bo hitro minilo. In upam, da ugotovijo, da moraš reklamirati vse teste, ki si jih kupila. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
10.5.2010 16:52:51   
kar_ena
user posted image xoxoxuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
res mi je žal, vse bomo držale pesti, da čimprej spet zagledaš user posted image !

Witch - ne vem točno kakšna je situacija pri tebi, ampak jaz sem lani po dveh letih prenehala s KT in sem imela prvih 6 mesecev čisto redne menstruacije, potem pa user posted image kar naenkrat ni bilo več. seveda sem mislila, da sem noseča in sem ful testov naredila in vsi so bili negativni. Po cca 2,5 mesecih sem imela G in mi je rekla, da imam policistične jajčnike. Eno leto nisem jemala KT in M so bile vse bolj redke in kratke, potem sem jih po nasvetu G pričela jemat, za 5-6 mes, da bomo videli, če se bo stanje pol kaj izboljšalo. No po 5 mesecih sem nehala in 1. M spet nisem dobila, ampak tokrat je pa vmes O očitno bila user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
10.5.2010 16:57:41   
xoxox
Hvala kar_enauser posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
10.5.2010 17:00:11   
witch
kar_ena jaz nisem nikoli jemala KT. M sem imela vedno na 32 dni, že 13 let. Potem sva se decembra odločila za user posted image in je M prišla na 40 dni.. In od decembra naprej je hodila redno na 40 dni. Aprila je pa kar ni user posted image Zdaj mi pa drugega ne preostane, kot da čakam, kaj bo v ponedeljek G povedala.
xoxox upajmo, da bodo dobre novičke user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
10.5.2010 17:18:56   
kar_ena
ojoj witch, to te pa res neki heca, mogoče pa te čakajo dobre novičke naslednji teden! upam.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
10.5.2010 17:39:36   
GITA14
xoxox žal mi je drži se in veliko sreče.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
10.5.2010 17:50:11   
BabyKitty
Preberite tale članek, meni je tako zelo lepo napisan, da sem se skoraj zjokala zraven... nevem ali so krivi hormončki ali... user posted image
http://www.strah.si/01_ultrazvok/clanek.php?idc=47

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
10.5.2010 18:12:11   
lidik
xoxox user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne vem kaj ti naj rečem, ker si niti ne znam predstavljati kako se počutiš. Verjamem da je veliko lažje govoriti, kot narediti - upam da se čimprej pobereš, dvigneš glavo in greš naprej. Jaz pa močno, močno ampak res močno stiskam pesti, da čimprej zagledaš user posted image  in da tokrat poteka tako kot mora in po user posted image  carkljaš svojega zdravega, kričečega user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
10.5.2010 18:16:26   
zaljubljena23
xoxox...user posted image user posted image user posted image res mi je žal, da te je doletela ta zelo boleča izkušnja...Verjamem, da ti je hudo, mene je lani držalo po konci dejstvo, da je bolje, da se je zgodilo tako hitro, kot pa da bi bilo kasneje kaj narobe....Drži se...Želim vama, da vaju kmalu ponovno razveseli en lep magičen plusek na testu

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
10.5.2010 18:46:51   
n a n i
xoxox in vsem ostalim user posted image user posted image , ki vas je doletela podobna usoda, zelim, da si cimprej opomorete, psihicno in fizicno, ter da kmalu spet vidite plusek, ki spremeni zivljenje. Ne znam si predstavljati kako vam je hudo. V mislih sem z vami...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
10.5.2010 19:03:47   
pinkalonca
xoxox user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
10.5.2010 20:33:14   
čmaja
xoxox - žal mi je zate in tvojo pikico. želim tičim več sreče in zdravja pri naslednjem poskusu. Pa optimistično naprej!

Pozdravljene nove user posted image ; končno tudi iz mb ena nosečka, suziflo.

Danes bla na pregledu. Najprej me je sestra stehtala, dala sem vodo in zmerila mi je pritisk.Ni bil glih tak visok kot sem prej napisala, ampak bil je na zgornji meji (140)user posted image . Drugače pa mam nizkega, zaradi tega se mi tudi večkrat vrti, a vedno ko sem pri zdravniku, tudi pri splošnem, mi ga nabije tak visoko! pri G je bilo ful v redu. vprašal me je po počutju in naredil vaginalni U. Pokazal mi je dojenčka,user posted image tak ga je kar sam poimenoval, in ko sem ga prosila za slikico, me je že čakala poleg mene na printerju, ampak ker sem bla tak zatopljena v ekran tega niti nisem opazila. user posted image
Je pa ena stvar. Prvi dan zadnje M sem imela 28.2. po preračunanju bi bil PDP 7.12. ampak že na prvem pregledu, ko je bila samo še vrečka, je rekel, da je plod majhen glede na datum zadnje M. In danes je spet to potrdil; po njegovem je danes beba stara 8 tednov in 4 dni, velika 2 cm, kar pomeni, da imam PDP 16.12. Mag3 lahko popraviš na našem seznamu nosečk. Pa ravno na nečakinjin rojstni dan (od moje sestre).
Zaradi tega še mi niso delali vseh krvnih preiskav in tudi kniižice še nisem dobila. Naslednji pregled imam 25.5., ko bodo mi to vse naredili in končno določili PDP.
takrat bova določila tudi datum za NS. user posted image

kljub temu, da sem šele v 9.tednu potemtakem, bova najinim domačim povedala ta vikend. darilca sem že pripravla!user posted image

a ko sem prišla domov, me je tak začelo boleti v sp. delu trebuha, da nisem mogla vzravnano iti. po počitku mi je sedaj malo boljše.user posted image

papa (sem bila lažja za cel triglav, ko je bil pregled za mano)

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
10.5.2010 20:49:33   
Arwenko
čmaja čestitam za pregled user posted image

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
10.5.2010 21:49:32   
KatyK79
xoxox - žal mi je zate, močno, močno žal user posted image user posted image

saj nobene ne poznam, samo tu na RR sem vam imela priliko vsaj malo spoznati in za vsako ki izgubi svojo pikico mi je tako hudo. res ne predstavlam si kaj prestajate.
želim vam veliko sreče in čim prej user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
11.5.2010 7:48:20   
Frutiq
Dobro jutro čvekice!

xoxox- nimam besed, drži se user posted image user posted image user posted image Upam, da ti čim prej spet uspe in tokrat zdrži do konca!user posted image user posted image user posted image

čmaja - čestitke za uspešen pregled.user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
11.5.2010 8:00:05   
lidik
jutro babike. Kako ste? Jaz sem bila zjutraj prav vesela, ko sem videla da je sonček - samo zdaj se je pa spet skrivat začel. user posted image

čmaja user posted image user posted image user posted image user posted image to pa so bile lepe novičke

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
11.5.2010 8:17:03   
*sava*
Dober dan, da se vam na hitro javim. Imam namreč tolko dela, da komaj sfolgam, nisem mela časa niti foruma odpret kaj šele drugega... Zdajle šibam, upam, da se mi uspe kaj jutri javit. Če bo šlo tako naprej, se bom nekje srečala, ko bova vsaka v svojo smer leteli. user posted image En klon bi mi prav prišel.user posted image

Xoxox, sem vesela zate, da ni imn! Ker mislim, da je to kar konkretna operacija, tako boš pa en, dva, tri spet videla plus! Pregrado naj ti pa kar odstranijo, če je taka, da zna biti moteča. Drži se!

Dobrodošlo nove! Nas je kar ogromno, ne?user posted image

Nič, jutri imam pregled, če je vse ok povem mami, kakšna bo reakcija ne vem. Vesela bo, zoprno bo samo zaradi službe, ampak verjamem, da se bomo nekako dogovorili. Tašča pa ... Me niti ne zanima njena reakcija, če vam čisto po pravici povem. In tastova tudi. Že v prvo sta tako butasto, da v drugo sploh nisem mela namen povedat, pa je pol moj rekel, da vseeno bolje, da zvesta od naju in ne od žbljžblj-ja. Moj fotr pa itak pravi, da je treba državo izcuzat, dokler kaj daje, tako da super še za enega. Predvidevam.user posted image

Ajde, letim, spet bom pozna...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
11.5.2010 8:17:49   
pinkalonca
jutro bejbe user posted image

jst sm kr OK, že po kavici in zajtrku se spravljam delat, da zaslužim dinarčke user posted image pri nas tut ni več sončka user posted image letos bo poletje zgleda bolj tako tako, doma sem še vedno v topli trenirki in pod dekico user posted image
čmaja super za pregled user posted image user posted image

jst tut odštevam do naslednjega UZja - še 3 tedne user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
11.5.2010 8:22:17   
lidik
*sava* zdajle sem se pa nasmejala tvojemu postu. No punca le umiri se malo, ker veš kako se znaš ustrašiti, če res kje samo sebe srečaš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da juti na pregledu izveš super novičke in seveda za to, da najdeš čas da jih tudi nam sporočiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pinkalonca me je kr groza kakšno bo res poletje ja. Al bomo švical da bo za znoret, al pa se bomo tresli. Lansko leto takle čas se spomnim sem že v kratkih rokavih okrog skakala, zdaj imamo pa tu v službi še tako mrzlo (je stara stavba in dlje rabi da se zagreje - ampak kurijo pa itak nam ne več) da hodim še vedno v volnenih stvareh. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *sava*)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
11.5.2010 8:30:23   
Frutiq
Ja, jaz tudi upam, da se kmalu kaj ogreje. Mi gremo že konec junija na morje, pa se ne bi rada v potapljaški obleki namakala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
11.5.2010 8:32:53   
pinkalonca
res je ja, lani je bil maj fenomenalen, jst tut v volnenih puloverjih okol skačem user posted image pa še v noge me tolk zebe, da bi najrajš kalorifer kupla in si ga postavla pod mizo v pisarni user posted image groza, pa prov nič drugače ne napovedujejo za naprej user posted image midva sva pa ravno letos planirala dopust že konec junija, samo upam, da bo takrat že kej topleje user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
11.5.2010 8:37:03   
lidik
ja jaz sem si kupila dekico da si zdaj noge zavijem v njo. Samo ni ravno najbolj praktična, ker potem pride pa kakšna stranka, pa se hočem na hitro vstat, pa ne gre. In potem raje nočem vedet, kaj si mislijo ko se ven iz dekice kobacam. user posted image user posted image user posted image user posted image

O kaj tako hitro boste že šli na dopust? Vama kr malo zavidam. Midva greva pa šele prvi teden septembra. Je ravno tako prišlo, da moj julija ne more, jaz pa avgusta ne, in tako sva se potem za september odločila. Ufff še dobro da smo lansko leto bazen pri nas zalaufali, tako da bom lažje zdržala do dopusta. No seveda če se bo vreme kaj popravilo.

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
11.5.2010 8:46:56   
BabyKitty
Jst pa ne grem nč na dopust user posted image imava navado, da hodiva tam okoli novembra, letos bom pa takrat že bombaaaa user posted image da bi šla pa kaj prej, pa finančno ne bo zneslo, toplic in bazenov pa ne maram. Pa še potapljat se ne moreva user posted image Upam, da bova na hitro skočila v Grčijo za kakšen teden...

Čmaja čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

xoxox občudujem te, da tako dobro folgaš vse skupaj user posted image želim ti, da boš čimprej šla v nove boje in da bo kmalu en velik debel user posted image se spet narisal na testuuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
11.5.2010 8:54:28   
*Star*
xoxox - tudi meni je zelo zelo zelo žal, da se je tako izšlo. Le glej, da nas boš prišla kaj pogledat, se že veselimo, da nam boš poročala o novem plusku, ki se bo nedvomno obdržaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Tale mrazzzzzz mi gre pa pošteno na živce. Js tud doma pod dekico strašim in mi prav nič ni všeč touser posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?