*sava*
|
Dober dan, da se vam na hitro javim. Imam namreč tolko dela, da komaj sfolgam, nisem mela časa niti foruma odpret kaj šele drugega... Zdajle šibam, upam, da se mi uspe kaj jutri javit. Če bo šlo tako naprej, se bom nekje srečala, ko bova vsaka v svojo smer leteli. En klon bi mi prav prišel. Xoxox, sem vesela zate, da ni imn! Ker mislim, da je to kar konkretna operacija, tako boš pa en, dva, tri spet videla plus! Pregrado naj ti pa kar odstranijo, če je taka, da zna biti moteča. Drži se! Dobrodošlo nove! Nas je kar ogromno, ne? Nič, jutri imam pregled, če je vse ok povem mami, kakšna bo reakcija ne vem. Vesela bo, zoprno bo samo zaradi službe, ampak verjamem, da se bomo nekako dogovorili. Tašča pa ... Me niti ne zanima njena reakcija, če vam čisto po pravici povem. In tastova tudi. Že v prvo sta tako butasto, da v drugo sploh nisem mela namen povedat, pa je pol moj rekel, da vseeno bolje, da zvesta od naju in ne od žbljžblj-ja. Moj fotr pa itak pravi, da je treba državo izcuzat, dokler kaj daje, tako da super še za enega. Predvidevam. Ajde, letim, spet bom pozna...
|