|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
2.7.2010 14:10:51   
zaljubljena23
BabyKitty, no pol pa go for it...Sem pozabila, da imaš probleme s križem...In če te že zdaj tako mantra, je res najbolje, da si že zdaj vse pripraviš...

Katy, a tebi pa se že dela linea...user posted image Kar se pa tiče odgovora na Mon-u pa bi jaz tudi rekla, da kar brez panike...

mjavmjav user posted image user posted image user posted image čestitke za prve brcike...

arwenko user posted image user posted image user posted image super za uspešno NS

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
2.7.2010 15:22:26   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: KatyK79

jutro punce,

joj vam moram povedat, da se mi je začelat delat LINEA NEGRA.....user posted image .
sem jo včer zvečer vidla v ogledalu pa sem si rekla da je to sigurno od hlač no pa je bila danes spet tam user posted image  od sramne kosti gor se rahlo vidi senca.

drugače sem pa tiste mehurčke čutila sabo v pon. zvečer potem pa nič več.user posted image
a mislite da je to normalno, da je to ok, da ko se 1x začne čutiti, da potem ni vsaki dan, vsaj od začetka.user posted image

Ja, tale prva gibanja so taka da jih na začetku ne čutiš redno vsak dan. Nekje sem brala da so redno vsak dan šele okol 30. tedna. Al pa malo prej okol 25. tedna ne vem vweč točno.
Ne skrbi in tud jst pušenjakovega odgovora nisem razumela kot napad nate ampak na G. Res se mi zdi precej nestrokovno rečt da boš pa takrat ziher čutila. Moja prva punca je bla ful energična pa sem jo šele okol 20. tedna čutila, pa še takrat nisem vedla a je prebava al ne. Ta druga je bla veliko bolj umirjena pa sem jo že zelo kmalu čutila. Tale je pa itak zaspanc očitnouser posted image , smo ga moral na NS fejst rukat da je dal kej od sebe pa ga že dober teden čutim.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
2.7.2010 15:27:19   
birdy
Aja, KatyK, pa še to... Pri prvi nosečnosti sem se zelo pozno včalnla tuki gor in nisem vedla nič. Niti da je možnost SS pa sem bila ful bolj mirna. Zdej pa že jst k sem čisti nekomplikator neki kompliciram. Preberem tkole kej preveč pol sem pa panična. Včas se je bolj mal distancirat od vsega pa raj mal strokovnjake vprašat, ne pa punc tlele na forumu k nekatere znajo zastrašit.
Arwenko, naju bi blo pomoje zanimivo skup videtuser posted image Še ena taka k se ne obremenjuje, men prov "pašeš" k si tok iizi goinguser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
2.7.2010 18:22:01   
n a n i
KatyK kot so ti ze punce pred mano napisale, tudi jaz mislim, da nimas kaj skrbeti. Primer mamice, ki je zgubila otroka, je cist drugacen kot pri tebi. Koliko jaz razumem, je bil njen dojencek precej vecji plus genetsko napako je imel. Tako kot je g. Pusenjak rekel, je s tabo vse vredu. Ce sodis med panicne, je res mogoce, da nehas brati razne forume. Sem enkrat slisala mojo G, ki je eni panicni nosecnici svetovala, naj cim manj bere slabe novice, ker bo sigurno v vsakem forumu nasla kaksen simptom, ki ga bo povezala s svojo nosecnostjo in si delala skrbi po nepotrebnem.
Meni ti mehurcki se tudi pojavljajo obcasno, kateri dan jih sploh ni. Pa se sploh ne obremenjujem s tem. Ko bo brcal, bom ze vedela, da je to to..

Da vam se jaz zaupam kaksne kolobocije smo imeli zadnja 2 dni. Sem bla dva dni na klinicnem in se predvsem nacakala. Od znotraj sem si neprostovoljno celo ogledala porodnisnico, saj so me poslali v Ambulanto za patolosko nosecnost. Odnos v LJ porodnisnici je bil katastrofalen. Jaz bom kar doma rodila ;)
no pa da zacnem na zacetku. Vceraj sem prisala na ocesni kliniki zaradi krvavitev v ocesnem ozadju in strdkov. So naredili celo paniko, klicali dezurnega ginekologa, ki je rekel, da mi morajo napisati napotnico za Ambulanto za patolosko nosecnost pod nujno in da moram danes zjutraj priti tja. Danes se pojavim tam z vsemi papirji, napotnico in priimkom ginekologa s katerim so vceraj govorili. Najprej ze v sprejemni jamra, da sprejemajo po 20 tednu in me je vseeno poslala v trizno ambulanto. Meni mal cudno, ko tam vse okoli mene z ogromnimi trebuhi tik pred porodom in nas vse posiljajo na CTG po tekocem traku, pol pa kao v ambulanto. Seveda ustavim eno babico in ji povem, da jaz na CTGju nimam se kaj poceti, pa mi rece, da tam tudi ne, ker nisem se 20t. Pol vseeno rece, da bo preverila pri ginekologu. No pol so konco ugotovili kam spadam. In sem cakala se nadaljne 4 ure, zato da me je ginekologinja nadrla, ampak res nadrla, kaj delam tam z neveljavno napotnico, da pri njih veljajo samo napotnice osebnega ginekologa in ne ocesnega zdravnika in me ni hotla pogledat, ampak me je poslala domov. Sem rekla dragemu, da me ne spravi vec v P, da bomo rodili doma. Se prej sem jih pa poslusala od G, da v 17t res ne morem bruhati in da si zmisljujem. Sem sedaj popoldan bruhala in sem razmisljala, ce bi ji poslala bruhanje v dokaz.. hi hi hi... moja G me je poslala se na gastro zaradi bruhanja. Tam pa so bili takoooo prijazni, da ne morem z besedami opisati. Pa  celo paniko zganjajo iz enga navadnega bruhanja. Bom pac nehala bruhat kak mesec kasneje kot je povprecje. Ene celo nosecnost bruhajo, pa nihce ne zganja panike. Mene v tej nosecnosti vidi samo se moja G in okulist.  Se dobro, da vedno obrnem vse na humor, ker mi je vse dogajanje zadnjih 2 dni ze prav smesno, ceprav priznam, da sem bila vmes grozno razocarana nad odnosom. Kako naj jaz vem kaksna so pravila glede napotnic. Jaz sem samo sledila navodilom, ki sem jih dobila...
jooj punce, sem se razpisala.. se opravicujem, ker boste mogle brati to kaco.. tistim, ki ste prisle do konca  tega posta cestitam!!! :)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
2.7.2010 18:22:18   
BabyKitty
KatyK79 pa jst te bom res mogla natepst user posted image punca, če se boš tako obremenjevala za vsako stvar te bo pobral še preden boš rodila... sej vem, da te skrbi, verjemi mene tudi... ampak pozabi na to... boš potem ko boš imela štručko pri sebi ji nataknila na glavo čelado, ker je 0,01% možnosti da pade doma in si razbije glavo... pa prosim, ne razumi me narobe, ne mislim nič slabega, samo res te prosim za tvojo dobro, da ne išči povsod neke potencialne nevarnosti... Pa tale primer s čelado, na žalost ni izmišljen... skrb te mamice, je pripeljala v paranoidno shizofrenijo in ker se pač s tem ukvarjam sem ji poskusila pomagat, da je razumela, da si deklica ne želi tega (mimogrede hčerka je bila že polnoletna...)... vglavnem ne beri pušenjaka, ker tam so samo ljudje s težavami... in tam se oglaša tisti 1% nosečnic, ki ima težave... TI JIH NE BOŠ IMELA!!!
Vglavnem tudi jaz sem svojo pikico najprej čutila nekako tako, kot da bi na kitaro zabrenkal v mojem trebuhu user posted image

Arwenko čestitke za nuhalno user posted image user posted image user posted image

Pa da še sama malo poročam user posted image danes sem bila slučajno v trgovskem centru in rečem, da grem pogledat za nosečniške hlače, ker bi bil že počasi čas, da kakšne kupim user posted image in seveda je bil moj najdražji z mano... medtem ko jaz gledam nosečniške hlače (3 minute) je on že na sosednjem oddelku nabral ene 3 pajacke za pikico pa 2 kompleta bodijev user posted image user posted image user posted image user posted image potem sem pa prišla jaz, pa bila mal huda (sem se mogla delat user posted image ) tko da me je potem prepričal, da kupiva samo polovico tistega kupa, kar je on nabral user posted image groza user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
2.7.2010 18:26:29   
BabyKitty
n a n i, ewo sem prišla do konca user posted image jah dohtarji... pa ljubljanska porodnišnica... sem kar vesela, da se selim v kranj in da imam do porodnišnice 400m user posted image doma pa ne rojevat user posted image če si iz Ljubljane pojdi v Postojno... tam so baje človeški... glede bruhanja... se je pa meni tudi danes obrnilo... lahko pošljeva še moje bruhanje v dokaz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4306
2.7.2010 18:31:41   
n a n i
BabyKitty hvala za podporo. si me nasmejala s stavkom o bruhanju.
Midva sva tudi najprej razmisljala, da bi sla v Kranj. Imava trenutno namrec samo 1km razlike, ce greva v Kranj ali Ljubljano. Pa v Kranju baje se da bolj zmeniti za naraven porod in v primeru CR, da ti daju spinalno in si cel caz buden, v lj pa baje prisegajo na narkoze. Nisem pa se osebno preverila tega. Sej se mam ogromnoooo casa.

Neposredna povezava do sporočila: 4307
2.7.2010 18:41:07   
BabyKitty
n a n i  zdi se ogromno časa ja... samo danes sem malo razmišljala, pišuka samo še dobre 4 mesce je user posted image drugače pa imam sama glede Kranja precej dober občutek... ne znam pojasnit user posted image se mi zdijo nekako bolj napredni in predvsem ČLOVEŠKI kot v Lj... pa še všeč mi je, da so sobe za 2 osebe... ker kakor se spomnim iz Lj (samo iz obiskov user posted image ) je bilo tam vedno grozno... gužva pri sosedah, pa še kakšne zoprne babure user posted image pa da o takih hladnih prostorih sploh ne govorim user posted image

Če pa še nisi tegale videla :

http://poptv.si/multimedia/dojencek/porodnisnica-kranj.html

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
2.7.2010 18:42:27   
birdy
Nani, sej Lj. P ni samo grozna, res, kakor naletiš. Žal si naletela na "pravo ekipo". Pri prvi punci je bil odnos babice pri porodu katastrofa. O tem kako se je vse končalo bolj da ne. Na oddelku sem štiri dni skup skor sam tulila. Premlada in neizkušena. Pri Kisti je bla majkauser posted image user posted image user posted image user posted image babici obe super, isti oddelk kot pri prvi in sami super ljudje, nobenih problemov, prov luštno sem se mela. Tok zelo da sva za dva dni kr nazaj prišleuser posted image (ne glih po želji, zlatenica).
Verjem, jst sem za drugi porod dolgo časa razmišljala kam it. Porodnišnico LJ in Kranj mam približno enako oddaljeno. Odločila sem se za LJ. Ker majo načeloma tam vse če gre kaj narobe in največ izkušenj, svojega fizioterapevta (ki sem ga pač rabila za tamalo), v končni fazi inkubatorje in vse. In ni mi žal da sem se tko odločila. Res, ljudje so bli čist drugi.
Pa ne da te hočem prepričevat sam da veš da niso vsi taki. Da pač nisi mela sreče. Ampak te sreče lahko ne bi imela tud v Kranju, v Postojni, v Izoli, al pa v Ameriki.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4309
2.7.2010 18:54:22   
birdy
O sem zdej pogledala za P Kranj, pa sem šla še iskat za Ljubljano in sem našla. http://poptv.si/multimedia/nosecnost/porodnisnica-ljubljana.html V tisti rumenkasti porodni sobi sem pa jst Kristi rodila user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
2.7.2010 22:14:00   
BabyKitty
Punce jst jokam k dž user posted image Sm mogla začet gledat Jesensko pripoved user posted image nikol ne jokam ob filmih, dons mi bo pa solz zmankal user posted image Pa še Tristan mu je ime... user posted image kok sm smotana user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
3.7.2010 17:11:02   
aischa1
Kje ste danes vse upam da se hladiste kje v senci,jaz počivam ker me še vedno mučijo izcedki komaj čakam ponedeljek ko imam nuhalno,da se prepričam če je vse v redu a seveda je saj so izcedki taki rjavi tako da to se more ščistit.Kje pa je naša Alma82 da se nič ne javi.

Neposredna povezava do sporočila: 4312
3.7.2010 19:19:17   
GITA14
kak je dans peklensko vroče nč se mi ne da

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
3.7.2010 21:46:01   
pinkalonca
hej bejbe user posted image sem rabla dva dni da sem prebrala vse kar ste naklofale user posted image user posted image  user posted image

no jst sm danes stopila v 16 teden in trenutno imam težave z vonjavami user posted image sem že na morju objemala školjko sedaj se pa močno trudim da je ne... ufff karnaenkrat se mi je tole pojavilo in le upam da ne bo tako sedaj do konca user posted image
Vročina ubija tudi mene - pa me nikoli ni, tako da sem trenutno zelooo vesela, da smo decembrke user posted image user posted image user posted image

metuljčkov še ne čutim, sem si vzela na izi in tudi ne pričakujem da bom jih čutla v kratkem user posted image ko bo pa bo...

ena je rekla da se ji zdi da sva se srečali na kolesih na dopustu pa ne vem katera user posted image na žalost nisem bila prava ker nisem bila na kolesu že kakšno leto user posted image upam pa da se kdaj vidimo in spoznamo user posted image

čestitike vsem za preglede user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa pančat user posted image pridne boditeeee pa lepo vas je spet brat user posted image

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
4.7.2010 16:47:18   
BabyKitty
Kje ste zadnje dni punce? Vse na morju?
pinkalonca
dobrodošla doma user posted image user posted image

alma82 KJE SIII? Upam, da uživaš kje na morju in nas brezveze skrbi user posted image

Mene pa zdele 2 dni pikica tako brca cele dneve user posted image Res skoz... Sej lepo, da brca... samo kaj šele bo user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
4.7.2010 17:21:04   
n a n i
BabyKitty, jaz se isto sprasujem. Danes je tle popoln mrk. Bomo cist povprecje pokvarile ;)

Superca slisat, da ima tvoja bebica tak zur. Jaz se zgleda en cas ne bom tega cutla. Sem mislila, da ze cutim mehurcke, pa sem vsak dan bolj prepricana, da cutim prebavo ne mehurcke.

Neposredna povezava do sporočila: 4316
4.7.2010 17:25:09   
BabyKitty
n a n i  jaz je tudi prej nisem čutila vsak dan... samo na vsake toliko... Zadnja dva dni pa non stop user posted image

Povprečje pa kvarijo danes punce ja user posted image še sreča, da sva mi2 pridne user posted image user posted image

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
4.7.2010 18:16:58   
BabyKitty
Punce kaj sm jst zdele najdla user posted image sej vem, da je totalno nepraktičen, pa preseravanje, pa bla bla... ampak je pa tko lep user posted image user posted image

http://soncek.si/si/otroski-vozicki/inglesina-g2598.shtml

Neposredna povezava do sporočila: 4318
4.7.2010 18:29:27   
n a n i
Skoda, da niso nasi starsi shranili nasih vozickov. Bi bili sedaj zgleda zelo moderni.

Neposredna povezava do sporočila: 4319
4.7.2010 18:55:34   
BabyKitty
n a n i ... moj voziček je bil že florescentno rumen in rdeč user posted image pač osemdeseta user posted image tko da sem hvaležna svojim staršem, da niso shranjevali vozička user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
5.7.2010 8:47:21   
pinkalonca
uuu ste zgovorne babnce user posted image sej danes je prov prijetna temperatura, kje ste čveke user posted image

jst bi imela samo eno prošnjo, spomnim se da je ena povedala kateri gel za tuširanje nima vonja, pa bi lepoooooooooo prosila za ponovno informacijo, ker te dišave so tuuu mač user posted image user posted image user posted image deodorant zdej uporabljam un kristal, za tuširanje pa nism nč najdla...pliiiiiiiiiiiis če mi katera pove user posted image

mene je napadel tak ubijalski kašelj - seveda samo ponoči da ne morm spat pa še mož zraven user posted image groza, ne vem a nej grem k zdravniku al ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4321
5.7.2010 9:00:30   
simi27
IZVIRNO SPOROČILO: pinkalonca

mene je napadel tak ubijalski kašelj - seveda samo ponoči da ne morm spat pa še mož zraven user posted image groza, ne vem a nej grem k zdravniku al ne user posted image

Predlagam inhaliranje s fiziološko. Brez kakšnih dišav! Pomaga.

Neposredna povezava do sporočila: 4322
5.7.2010 9:14:44   
pinkalonca
simi hvala za nasvet user posted image bom poskusla... upam, da pomaga user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
5.7.2010 9:25:33   
BabyKitty
pinkalonca si me spomnila, da vprašam... zadnje čase se ful potim... in seveda mi tudi veina dodorantov smrdi... user posted image poznate kakšnega res dobrega pa da se ga ne voha 3 metre za mano user posted image sem gledala v L''occitanu, ker vem da imajo za moške zelo dobre deodorante... pa se nisem mogla odločit... ima pa vonj limete oz nekaj podobnega, pač tak sadni vonj...

Za kašelj pa smrekovi vršički...

Neposredna povezava do sporočila: 4324
5.7.2010 9:30:49   
pinkalonca
babykitty meni ni prišlo v upoštev prav nič, vseh ne morem vohat in zaenkrat mi tale kristal kar ustreza ker je čist brez vonja... bomo vidli kakšen vonj bom imela ob koncu službenega dne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?