n a n i
|
KatyK kot so ti ze punce pred mano napisale, tudi jaz mislim, da nimas kaj skrbeti. Primer mamice, ki je zgubila otroka, je cist drugacen kot pri tebi. Koliko jaz razumem, je bil njen dojencek precej vecji plus genetsko napako je imel. Tako kot je g. Pusenjak rekel, je s tabo vse vredu. Ce sodis med panicne, je res mogoce, da nehas brati razne forume. Sem enkrat slisala mojo G, ki je eni panicni nosecnici svetovala, naj cim manj bere slabe novice, ker bo sigurno v vsakem forumu nasla kaksen simptom, ki ga bo povezala s svojo nosecnostjo in si delala skrbi po nepotrebnem. Meni ti mehurcki se tudi pojavljajo obcasno, kateri dan jih sploh ni. Pa se sploh ne obremenjujem s tem. Ko bo brcal, bom ze vedela, da je to to.. Da vam se jaz zaupam kaksne kolobocije smo imeli zadnja 2 dni. Sem bla dva dni na klinicnem in se predvsem nacakala. Od znotraj sem si neprostovoljno celo ogledala porodnisnico, saj so me poslali v Ambulanto za patolosko nosecnost. Odnos v LJ porodnisnici je bil katastrofalen. Jaz bom kar doma rodila ;) no pa da zacnem na zacetku. Vceraj sem prisala na ocesni kliniki zaradi krvavitev v ocesnem ozadju in strdkov. So naredili celo paniko, klicali dezurnega ginekologa, ki je rekel, da mi morajo napisati napotnico za Ambulanto za patolosko nosecnost pod nujno in da moram danes zjutraj priti tja. Danes se pojavim tam z vsemi papirji, napotnico in priimkom ginekologa s katerim so vceraj govorili. Najprej ze v sprejemni jamra, da sprejemajo po 20 tednu in me je vseeno poslala v trizno ambulanto. Meni mal cudno, ko tam vse okoli mene z ogromnimi trebuhi tik pred porodom in nas vse posiljajo na CTG po tekocem traku, pol pa kao v ambulanto. Seveda ustavim eno babico in ji povem, da jaz na CTGju nimam se kaj poceti, pa mi rece, da tam tudi ne, ker nisem se 20t. Pol vseeno rece, da bo preverila pri ginekologu. No pol so konco ugotovili kam spadam. In sem cakala se nadaljne 4 ure, zato da me je ginekologinja nadrla, ampak res nadrla, kaj delam tam z neveljavno napotnico, da pri njih veljajo samo napotnice osebnega ginekologa in ne ocesnega zdravnika in me ni hotla pogledat, ampak me je poslala domov. Sem rekla dragemu, da me ne spravi vec v P, da bomo rodili doma. Se prej sem jih pa poslusala od G, da v 17t res ne morem bruhati in da si zmisljujem. Sem sedaj popoldan bruhala in sem razmisljala, ce bi ji poslala bruhanje v dokaz.. hi hi hi... moja G me je poslala se na gastro zaradi bruhanja. Tam pa so bili takoooo prijazni, da ne morem z besedami opisati. Pa celo paniko zganjajo iz enga navadnega bruhanja. Bom pac nehala bruhat kak mesec kasneje kot je povprecje. Ene celo nosecnost bruhajo, pa nihce ne zganja panike. Mene v tej nosecnosti vidi samo se moja G in okulist. Se dobro, da vedno obrnem vse na humor, ker mi je vse dogajanje zadnjih 2 dni ze prav smesno, ceprav priznam, da sem bila vmes grozno razocarana nad odnosom. Kako naj jaz vem kaksna so pravila glede napotnic. Jaz sem samo sledila navodilom, ki sem jih dobila... jooj punce, sem se razpisala.. se opravicujem, ker boste mogle brati to kaco.. tistim, ki ste prisle do konca tega posta cestitam!!! :)
|