Arwenko
|
Ola, poročam s včerajšnje nuhalne, bila pri Pelkičevi v MB. Bilo je super, trajalo skoraj pol ure, res si je vzela čas za vse, pregledala komplet organe, izmerila nuhalno, ki je 1,5, verjetno pa 1:14000. Drugače smo veliki 6,1cm, ene 4 dni mlajši od ZM, samo mi ni popravljala PDP-ja. Za filmček se nisva odločla, imava pa 4 super slikice, jih prilepim v ponedeljek, ko jih skeniram - danes jih je moj nesel še svojim pokazat. Ko govorite o tem Pušenjakovem odgovoru, meni pa je všeč tak prizemljen način, danes se vse preveč analizira, vse preveč razmišlja o stvareh, ki jih tako ne moreš spremenit in na podlagi tega se vse preveč sikiramo. Tudi jaz priznam, da sem imela tak napad sikiranja na začetku en teden, in prav ti njegovi za posameznice celo nesramni odgovori kot jih imenujejo, so mene spravili nazaj na zemljo. Odvisno je namreč kako ti takšen odgovor vzameš, če ga vzameš dobronamerno, ti je hitro jasno, da v marsikaterem piše med vrsticami samo en stavek - NE KOMPLICIRAJ! in to je stavek, ki bi ga marsikateri nosečnici morali vtetovirat na čelo se mi zdi na trenutke. Tako da punce, bodimo pozitivne, ne komplicirajmo in vse bo ok.
|