|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
1.7.2010 20:34:54   
mag3
Babykitty kje je ta Okaido v katerem kupuješ?

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
1.7.2010 20:51:21   
BabyKitty
mag3 mercator center Šiška... 

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
2.7.2010 0:10:03   
DeVilla
Oj,

mene tud špika po trebuhu. Pa sem si nohte na nogah lepo pofarbala pa zdej lažje prenašam... user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
2.7.2010 7:53:08   
kar_ena
Dobro jutro user posted image !

Joj kako jutro! Prva stvar, ki sem jo danes slišala od Lubija je bilo nekaj v smislu "uuu, ti si se pa zredila" in pol je moral še dodat "pa, saj drugače ne, sam v obraz, obraz pa imaš ooogrooomen"user posted image .
ja, res fuuul lepo! Sem jezna kot ris!
Saj vem, da me je malo zbadal, ampak sem vseen začela sobna kolesa po bolhi iskat user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil kar_ena -- 2.7.2010 7:55:31 >

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
2.7.2010 8:03:06   
Frutiq
Jutrouser posted image

Joj, kar_ena jaz bi mojega kar po gouser posted image , če bi mi rekel kaj takegauser posted image

Glede MC, nisem se še resno poglabljala v študije o uporabnosti, ampak bi jih shranila bolj zaradi mojega očeta, ker ima eno tako redko krvno bolezen, ki bi se jo dalo baje z ustreznimi MC ozdraviti. No ne vem še, se moram malo bolj informirat pa z zdravnikom od očeta in mojo G malo pogovort, potem bomo pa videli. Glede na to, da znanost na tem področju še napreduje in se baje kažejo veliki potenciali v teh MC, se mi ne zdi tako slaba ideja, da bi jih shranila...

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
2.7.2010 8:07:44   
kar_ena
Frutiq, če ne bi bila še tako zaspana, bi ja jaz verjetno tudi!!! user posted image

Za MC se pa le pozanimaj, kolikor vem je odvzem in hramba zastonj, če je v družini nekdo, ki ima kakšno bolezen, ki se jo da pozdraviti s MC. V tem primeru se absolutno splača poskusiti.

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
2.7.2010 8:12:42   
KatyK79
jutro punce,

joj vam moram povedat, da se mi je začelat delat LINEA NEGRA.....user posted image .
sem jo včer zvečer vidla v ogledalu pa sem si rekla da je to sigurno od hlač no pa je bila danes spet tam user posted image  od sramne kosti gor se rahlo vidi senca.

drugače sem pa tiste mehurčke čutila sabo v pon. zvečer potem pa nič več.user posted image
a mislite da je to normalno, da je to ok, da ko se 1x začne čutiti, da potem ni vsaki dan, vsaj od začetka.user posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
2.7.2010 8:21:49   
Frutiq
KatyK79 ne spomnim se več dobro, kako je s temi mehurčki, ampak, če so bili samo enkrat je bila po moje to prebava.... Mislim, da ko enkrat začeneš čutiti prave mehurčke, so potem konstantni in se samo stopnjujejo.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
2.7.2010 9:26:03   
KatyK79
joj punce ne bom se pretvarjal pred vami, ker vem da razumete!

spadam med zelo panične in zaskrbljene N, zato sem glede mojega vibriranje v torek, ki me je zbudilo pisala na Med.over.net  dr. Pušenjaku.
Dobila sem precej neprijazen odgovor ki me je šokiral, vendar je bil bolj namenjen moji G in ne meni.
No na njegov odgovor je odgovorila bralka, ki je izgubila otroka. Otročka je prav tako izgubila njena znanka in pravi da ji je enako vibriral trebuh, vendar da jo G ni jemal resno.

no sedaj sem pa res res panična, kr dihat mi ne da, pa še moja G je na dopustu tako ta tudi poklical ne morem.

kaj naj naredim?
Dejte me prosim malo pomirit, ker se mi zdi da edino ve razumete te skrbi!

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
2.7.2010 9:31:57   
simi27
KatyK79 - prvo čutenje moje pikice v prvi N je bilo kot da bi mi vibriral trebuh. Tako, da sem sigurna, da si samo čutila svojo pikico in da ni nič narobe. Jaz sem imela tako močno vibriranje, da sem mislila, da vibrira postelja. In sem mojega spraševala, kaj je to. Pa je le bila moja pikica. Bila pa sem v 16. tednu. Jaz bi rekla brez panike!

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
2.7.2010 9:32:14   
KatyK79

no pa še link, če katero zanima! mislim da bom nehala brati forume ker sem postala totalno napsihirana, samo imam v službi preveč časa potem pa kr na netu visim.

http://med.over.net/forum5/read.php?19,6319565

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
2.7.2010 9:34:47   
KatyK79
simi27 hvala, hvala....ja tako nekako je bilo, kot bi se tresla postelja.
upam da čimprej spet kaj začutim, da se vsaj malo pomirim.
H V A L A simi27, ne veš kok to potolaži in pomiri!

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
2.7.2010 9:41:53   
Mjavmjav
KatyK79 ne razumem dobro, kaj ti je napisal Pušenjak, da ti mehurčki lahko pomenijo da zgubiš otroka? ah daj no.. to pa je za lase privlečeno... a daš link do tega odgovora?
Pomoje je to res odvečen strah... če čutiš premikanje tam doli je to ponavadi dober znak... ker če ga ni pa tudi ni dobro, ker ne veš, če se sploh kaj dogaja... Jaz niti približno ne bi pomislila, da bi bilo lahko kaj narobe če so mehurčki, kaj pa ostale?

No pa da vam povem še mojo novico.. Jaz sem včeraj pomoje prvič začutila te mehurčke!! user posted image user posted image user posted image Začelo se je z nekimi hecnimi vibracijami in sem najprej pomislila, da je morda prebava, samo da je bila malo previsoko.. in potem se je parkrat ponovilo in sem skužila, da so pa to morda prvi čuteni gibi mojega malčka...
Vse skupaj se je dogajalo sredi tistih priprav na zakon, ko so nam ravno vrteli film o tem, kako se otroci razvijajo v maternici... Prav hecno vse skupaj no. V glavnem nisem mogla začet vriskat tam gor in dol po predavalnici, sam pa mojemu skos šepetala: mensezdi, da brca.. a je možno... lej spet... spet... hehe user posted image user posted image
V glavnem nisem zdej nek znanstvenik, ki bi potrdil da je to zihr bilo to, ampak kej drugega pomoje ni moglo biti, tako da jaz pravim da so bile to prve brcike in od včeraj naprej imam spet nek stupid grin on my face user posted image user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
2.7.2010 9:43:39   
simi27
KatyK79 - ni problema. Saj tudi jaz paničarim kdaj pa kdaj. Pa me druge pomirite...
Pušenjak pa je bil jezen na tvojo G, ker v kolikor še v 20t ne bi čutila gibov, bi verjetno zapaničarila. Poznam sebe user posted image

Kolikor se pa spomnim iz prejšnje N, kasneje gibov nisem čutila kot močno vibriranje prvič, ampak bolj kot metuljčke. Poskušaj se umirti in se malce pogovori s svojo pikicouser posted image  

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
2.7.2010 9:49:26   
Mjavmjav
jah no, pa saj morate priznati, da smo user posted image res malo hecne včasih... vse bi rade vedele vnaprej, vse odgovore na n-ta vprašanja, a vendar nam skos dopovedujejo, da je vsaka N drugačna in povsem unikatna. Pomoje univerzalnih odgovorov ni, tako da Katy, če ti forumi vzbujajo dodatne strahove jih raje ne beri! Jaz vse to berem zelo površno... prebereš nekaj izkušenj in ko vidiš, da se nek vzorec ponavlja, potem tisto vzameš za približen okvir, kako naj bi bilo. Če se pa samo eni nekaj zgodi, pa to nikakor ne pomeni, da se bo tudi tebi. Tista ženska tudi ni napisala, kaj je bil dejanski vzrok izgube otroka... jaz mislim da ima Pušenjak kar prav, ko pravi, da samo vibriranje ni bil pravi razlog, ostalega pa tam gospa ni povedala.

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
2.7.2010 9:49:41   
KatyK79
Mjavmjav - link je zgoraj!

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
2.7.2010 9:50:34   
Mjavmjav
sem videla potem ja user posted image ampak sem še pisala odgovor, ko so še padli ti vmesni user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
2.7.2010 9:51:16   
KatyK79
hvala punce, zlate ste, kr stisnla bi vas user posted image

se že počutim bolje!

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
2.7.2010 10:24:15   
mag3
Dobro jutro/dan user posted image  moje.

KatyK prebrala sem si zgornji link in moram ti rečt, da na tvojem mestu ne bi zganjala panike in sploh NE BERI VEČ podobnih zadev. Res je bil Pušenjak malo nesramen, sploh tisto z Morsejevo abecedo, ... ampak odgovor mamice mi je pa še bolj mimi, kar ji je lepo odgovoril Pušenjak, da je bilo to, da je zgubila otroka in vibracije zgolj slučaj in ne neka povezane zadeva. V glavnem RELAX, če se da in ne beri raznoraznih neumnosti. Jaz še vedno, ko sem se zakopala v kako tako stvar, sem bila na koncu še bolj zmedena skozi branje foruma.
Nisem vam nikoli povedala ampak, ker so se mi zdeli moji rezultati v nekem trenutku, (ob pretiranem prebiranju informacij o NS na forumih), NS slabi (1:1400) in DHT (1:7000), sem že iskala info o Amniocentezi. user posted image user posted image user posted image  Mislim, ............ adijo pamet.

< Sporočilo je popravil mag3 -- 2.7.2010 10:25:23 >

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
2.7.2010 10:35:35   
Arwenko
Ola, poročam s včerajšnje nuhalne, bila pri Pelkičevi v MB. Bilo je super, trajalo skoraj pol ure, res si je vzela čas za vse, pregledala komplet organe, izmerila nuhalno, ki je 1,5, verjetno pa 1:14000. Drugače smo veliki 6,1cm, ene 4 dni mlajši od ZM, samo mi ni popravljala PDP-ja. Za filmček se nisva odločla, imava pa 4 super slikice, jih prilepim v ponedeljek, ko jih skeniram - danes jih je moj nesel še svojim pokazat.

Ko govorite o tem Pušenjakovem odgovoru, meni pa je všeč tak prizemljen način, danes se vse preveč analizira, vse preveč razmišlja o stvareh, ki jih tako ne moreš spremenit in na podlagi tega se vse preveč sikiramo. Tudi jaz priznam, da sem imela tak napad sikiranja na začetku en teden, in prav ti njegovi za posameznice celo nesramni odgovori kot jih imenujejo, so mene spravili nazaj na zemljo. Odvisno je namreč kako ti takšen odgovor vzameš, če ga vzameš dobronamerno, ti je hitro jasno, da v marsikaterem piše med vrsticami samo en stavek - NE KOMPLICIRAJ! in to je stavek, ki bi ga marsikateri nosečnici morali vtetovirat na čelo se mi zdi na trenutke. Tako da punce, bodimo pozitivne, ne komplicirajmo in vse bo ok. user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
2.7.2010 10:37:27   
lidik
KatyK79 jaz tudi na tvojem mestu ne bi več tega brala. Ker jaz sem preričana, da je s tabo in s pikico vse vredu in da so bili res samo gibi pikice. Bolj kot se boš sekirala, bolj kot boš mislila negativno slabše bo in v tem primeru res obstaja možnost da gre kaj narobe. Tako da nič ne razmišljaj o tem, da bi lahko bilo kaj narobe, misli pozitivno in uživaj v čutenju svoje pikice. user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
2.7.2010 11:09:38   
ula77
Katy79, s tvojo pokico bo vse v redu, brez skrbi.
Jaz sem  prvič nosečka,pa imam podobne težave,da ime moj strah veeeelike učke in sem z zanimaanjem prebrala odgovor dr. Pušenjaka. sprva me je odgovor osupnil, ko sem ga pa še enkrat prebrala,pa sem zatulila  od smeha. Dr. ima poleg strokovnega znanja še smisel za humor. user posted image

Vse bo v redu z našimi pikicami,  tako da bo letošnji dec še posebej lep, a ne punce?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
2.7.2010 11:47:33   
KatyK79
punce iz srca hvala za vse spodbudne besede, ste uspešno pregnale moj strah.
očitno se ne znam sprostiti in enostavno samo uživati v N, sem mislila da bo po začetnih 3 mesecih kaj bolje pa me očitno sem ter tja še kr daje.

če greste nazaj na med.over.net lahko vidite da se je oglasila mamica ki je izgubila tega otroka in je malo bolj razložila zadevo, za tem pa še dr. Pušenjak.

hvala user posted image  moje, ve resnično razumete in veste kaj je to strah nosečnice!

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
2.7.2010 12:02:14   
ula77
itak!
Evo moje zgodbice, kaj lahko  naredi  psiha...user posted image

Z dragim sva dojencka delala skoraj leto dni, v glavi pa seveda prepričana, da nama ziher ne bo ratalo,ker imajo okrog vsi težave (od 30.let dalje) prepričala G,da mi je dala napotnico za pregled prehodnosti jajcevodov ipd. (s preiskavo odlašala), dokler ni dragi rekel, sedaj pa dosti tega. Oženiva se, dajva si 3 mesece počitka,potem pa bova okrog zdravnikov hodila....;-)

Ko je bil mesec okrog, ko sem letala okrog kot nora, 1001stvar  uredit, pa sem naenkrat pogrešala perilo....user posted image .....evo,pa sem  se  poročila noseča.

Pa naj še kdo reče, da psiha ni važna.

Torej, KatyK, kako bomo lušne, ko se bomo vozičkaleuser posted image user posted image user posted image           

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
2.7.2010 12:11:35   
KatyK79
ula77 - user posted image ....sem se nasmejala veš. sploh ker je moja zgodba majčkeno podobna tvoji.

tudi mi2 sva delala 1 leto pa nič in seveda sem bila 100% da ne bo nič. pa grem na redni pregled k G, povej kako in kaj in mi da napotnico za isti pregled. seveda še prej je pa moral fant na spermiogram in gremo ....njegovi izvidi so bili odlični.

nakar smo čakali  izvide po pošti in M da se lahko prijavim na pregled.
in glej ga šmenta M ni bilo!!!! user posted image ....sedaj pa že kr zaključujemo 17t user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?