|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
1.7.2010 10:22:59   
ula77
Super! user posted image
Potem bom pa kar  rokavičke nataknila,pa pacala.
Če sem lepo  okrogla in noseča, se spodobi, da je še frizura tipi topi...user posted image  

moj  G. pa je tako zaposlen, da ga ne utegnem vprašat niti koliko je baby velik, si potem  sama pogledava na sllikco.... 

Hvala punce, zlate ste!   

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
1.7.2010 11:05:25   
aischa1
Ejla,da se javim sem šla danes uprašat kako bo sedajz mojo nuhalno pa je rekla sestra da naj vseeno pridem in če se ne bo dalo zmerit me bo poslala na neki test n
isem prav razumela kateri sedaj upamo da ne bomo rasli tako hitro da se bo dalo zmerit.Grem pa tako in tako za uprtašat kako bo z mojimi krvavitvami

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
1.7.2010 11:10:04   
Arwenko
Imam nuhalno šele ob 17h, tako da se bom še načakala... user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
1.7.2010 11:30:31   
aischa1
Sej bo kmalu pol pa boš vidla svojo pikicouser posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
1.7.2010 12:22:57   
mag3
Ojla user posted image .

Tudi mene vročina ubija in o utrujenosti in hitri upehanosti bi se dalo tud govorit. user posted image user posted image user posted image

Jaz pa danes tri tedne na morfologijo, komaj čakam, ne rabim najbrž govorit. In fuuuuuul me firbec glede spola. Ne vem zakaj. V prvi user posted image  me sploh ni. Zdaj pa ....

Lidik o kakšnem papcanju govoriš čez 8 dni??

Arwenko srečno na NS. 17.00 bo tik tak tu. Boš videla. user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
1.7.2010 12:58:47   
Frutiq
Kje ste vse? Na kosilu?
Jaz sem se tudi pravkar najedla, pa še en sladoledek sem si privoščila.... Mmmmm. Zdaj bi pa najraje zadremala v kakšni prijetni senčki, ampak realnost je krutauser posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
1.7.2010 13:00:15   
ula77
Arwenko, kar pogumno,ura je že 13.00.user posted image

Tam pa kar lepo vse vprašaj, četudi se bo G. mudelo, saj plačaš za to. In naj ti pokaže vse,tudi rokice in noge in.....
user posted image
HB,da je bil možek mano,da je vsaj on  kaj videl, ker potem nas je vrgel ven, he he.

Želim  ti prijetan pregled, pa napiši kaj, kako je blo, ko si pikico vidlauser posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
1.7.2010 13:56:52   
mag3
Frutiq kam ste se potem odpravili na dopust? Si kaj našla prek last minute??

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
1.7.2010 14:15:11   
Frutiq
IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Frutiq kam ste se potem odpravili na dopust? Si kaj našla prek last minute??

Ma ne, smo šli kar tja kjer smo imeli rezervirano-Petrčane, samo da nismo šli v nedeljo, ampak komaj v torek. Smo pa imeli cel teden potem lepo vreme.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
1.7.2010 14:19:54   
zaljubljena23
babykitty, sva že dve..jaz se tudi pripravljam za zagovor diplome, pa se zelooo težko spravim za njo...Bom stiskale pestke da bo izpit potekal OK..

frutiq, meni tudi jezi upehauser posted image predvsem po stopnicah...

lidik, radosti nosečnostiuser posted image Jaz tudi komaj čakam ohladitve...Mogoče pa je letos res kaj v zraku, ker moj tudi samo jamra, kako ga mantra vročina, prej pa nikoli ni...

katy, a so se že začeli ti krči...Mene je prav groza...Ker vem kako bolijo in si res ne morem predstavljat, da bi jih zdaj bolj pogosto imela... Zaenkrat še nimam s tem težav pa tudi s kakšnimi krči v trebuhu ali maternici tudi ne...HB

ula, jaz si jih tudi barvam..Do zdaj sem bila 1x, ravno v zgodnji N, zdaj pa bi morala spet iti...

arwenko, uspešno NS ti želim...Pa naglej se te male pikice, res je poseben občutek

Punce, je katera že kar razmišljala o hrambi matičnih celic?

< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 1.7.2010 14:20:46 >

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
1.7.2010 14:43:50   
Frutiq
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Punce, je katera že kar razmišljala o hrambi matičnih celic?

Ja, jaz resno razmišljam o tem in mislim, da se bom odločila za hrambo MC, samo ponudnika pa še nisem izbrala.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
1.7.2010 15:08:49   
KatyK79
punce mene pa nekaj zanima:

Ali morda katera ve, če se pri pregledu kjer se opravlja morfologija pregleda tudi MV, dolžino, trdoto???
za pregled MV se verjetno opravi vaginalni pregled ane....ali se to vse vidi pri UZ???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
1.7.2010 15:14:12   
Slavi83
KatyK79 js sm nasledn tedn naročena na morfologijo pa mi je reku da mi bo zmeru tut MV, drugače pa tega ne delajo, lahko pa zahtevaš da ti naredijo. Men je na nuhalni tut zmerla MV-vaginalno. Mislim pa da se ta tut zmert prek UZ bom poročala nasledn tedn.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
1.7.2010 15:31:44   
zaljubljena23
Frutiq, no pol nisem edina, ki se zanima za tole varianto...

Glede dolžine MV koliko je meni znano, naj bi se preko vaginalnega UZ delal...

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
1.7.2010 16:00:48   
kar_ena
Haj!

Meni na vsakem pregledu izmeri MV in zadnjič se nisem preoblekla, ker pač mi ni tega nihče reku, pa je rekla "ne, ne ti morem naredit V-UZ, da lahk še MV pogledam...". Tako, da sem dobila občutek, da ga lahko izmeri le vaginalno...

Jaz še razmišljam o hrambi MC, pa se nikakor ne morem odločiti user posted image . Sem kar skeptična. Kdo mi pa lahko zagotovi, da bodo zamrznjene celice še uporabne, ko jih bom potrebovala ali da bo čez 20 let tista banka, ki hrani MC še stala, poleg tega sem nekje prebrala, da količina celic, kolikor jo zamrznejo ob rojstvu, zadostuje do max. 40 kg, pa še to če je vzorec optimalen. V javni banki veliko vzorcev zavržejo, ker je premalo celic - v plačljivi, ti jih pa verjetno z veseljem shranijo user posted image .

V javno banko jih bom pa dala zagotovo (če ne v zasebno), konec koncev več bo shranjenih vzorcev, več je možnosti, da dobiš pomoč, če jo potrebuješ...

Imam namen vprašat dobro prijateljico, ki je mikrobiologinja in dela podobne reči, kaj misli o tem...

Neposredna povezava do sporočila: 4265
1.7.2010 16:07:06   
BabyKitty
Zdele sm pa 4 ure spala user posted image sem bila zjutraj tako slaba, da sem rekla, da bom po izpitu počivala in evo.. user posted image

Glede matičnih celic... se mi zdi tistih 2000 EUR absolutno preveč, da bi jih dala za 0,001% možnosti, da jih bo moj otrok potreboval... V javno banko bom pa dala, ker je tako ali tako ogromna verjetnost, da jih dobiš "nazaj" če jih že slučajno potrebuješ... sicer pa na straneh javne banke piše tole:

Skupina za transplantacijo krvotvornih matičnih celic Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani ne priporoča  shranjevanja lastne popkovnične krvi v  privatnih bankah. Z lastnimi krvotvornimi matičnimi celicami iz popkovnične krvi  ni mogoče zdraviti dednih bolezni, vprašljivo je tudi zdravljenje rakavih bolezni, kot je levkemija. Verjetnost, da bo oseba potrebovala shranjeno lastno popkovnično kri za zdravljenje s transplantacijo krvotvornih matičnih celic v prvih 20 letih življenja  je izredno majhna in znaša od 0,001% do 0,04%. V primeru potrebe po takšnem zdravljenju  je zelo verjetno, da bodo na voljo tudi drugi viri ustreznih matičnih celic, boljši od popkovnične krvi.

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
1.7.2010 16:10:02   
kar_ena
no, evo ...
bom kar v javno banko dala.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
1.7.2010 16:22:07   
birdy
Sej vem da bom neumna izpadlauser posted image ampak kako pa lahko daš MC v javno banko? Do zdej se mislim da ni dalo, da se je dalo samo v tisto privat k je blo pa čist tumač za plačat...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
1.7.2010 16:28:32   
kar_ena
Tukaj http://med.over.net/forum5/read.php?164,4656868 piše nakaj o javni banki.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
1.7.2010 16:39:40   
BabyKitty
Tukaj so vsi podatki:

http://www.ztm.si/sl/register_darovalcev_kmc/darovanje_popkovnicne_krvi/

Res je, da jo veliko zavržejo... ampak pomislite, kako te potem "nategnejo" tisti privat... ki shranijo tudi kakšno kontaminirano ipd. in potem plačuješ, na koncu pa sploh ni uporabna...

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 1.7.2010 16:43:03 >

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
1.7.2010 18:38:38   
zaljubljena23
Punce ste me malo razbremenile in mi dale kontra mislit...Ne vem pa kako je s shranjevanjem v javno banko, ker vem ko sem nekaj časa nazaj o tem brala, niso sprejemali, ker so bili prepolni...

Aja, zvezde vidim...Sem kihnila in me je tako zabolelo v desnem jajčniku, da je joj...Tole prvič zdaj...Sicer ga včasih čutim, ampak tole pa je bila kar huda bolečina, sem morala zraven zajamrat...

Neposredna povezava do sporočila: 4271
1.7.2010 19:01:50   
aischa1
Zaljubljena23 tudi mene včasih,ko kihnem me zaboli samo mene v levem jajčniku je rekel ginekolog,da ni nič narobe in da se maternica širi.Danes me spet mantrajo rjavi izcedki no upam da se bo res enkrat sčistlo,dsa začnem uživat v poletju.Še dobro,da imam nuhalno v ponedeljek ker imam naslednji pregled 29 julija pa kje je še to.Komaj čakam,da začutim brcike,da vem da je vse v redu,ker je to moje 4 nosečnost upam da bvodo brce kaj prej.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4272
1.7.2010 19:20:43   
BabyKitty
zaljubljena23 tudi meni ni nič prijetno ko kihnem... me zašpona in zaboli... zadnjič se mi je pa celo zgodilo, da mi je malo ušlo... se moram zgleda kar navaditi na take pripetljaje user posted image

Drugače sem pa spet oropala okaidi user posted image prejle sem bila tako slabe volje, pa sem rekla, grem malo na sprehod po trgovinicah user posted image in sem seveda zavila v okaidi in zagledala tok fletno bundico, ena sama in edina v ravno pravšnji številki (60 cm) me je tako lepo gledala user posted image pa še zelo poceni je bila... 14 EUR... Vglavnem potem sem pa zavila še v Baby center in da malo potarnam user posted image Sem prodajalko vprašala koliko časa se čaka na voziček Mura 3 in mi reče tam nekje 1,5-2 meseca... kar bi pomenilo, da moram voziček dejansko že naslednji mesec kupit user posted image pa vprašam še enkrat, če res to nimajo na zalogi, ker se mi je nekako zdelo, da mora biti to zelo prodajan in popularen voziček... in potem nekaj sopiha in pogleda v računalnik, me vpraša za barvo in pove, da jih je 17 na zalogi user posted image to povem samo kot opozorilo, če boste kupovale, da bodte mal tečne, ker če ne bohve če boste dobile ta pravo informacijo user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 1.7.2010 19:21:40 >

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
1.7.2010 19:59:19   
zaljubljena23
Punce, hvala za tolažbo...

BabyKitty, hmmm a veš, da se to meni tudi zgodi, predvsem takrat, ko imam res pol mehur, pa kihnem in pipica popustiuser posted image user posted image user posted image
Hja, a nisi rekla, da boš počakala z nakupi do morfologijeuser posted image user posted image user posted image Blagor tebi, vidim da si kar aktivna z nakupi...Jaz pa še kar odlašam, do zdaj sem kupila samo komplet treh bodijev...Sem pa se zdaj odločila, da bom tam nekje po 20. tednu pa res začela aktivno kupovat...
Kar pa se vozička tiče, sem delala v BC in vem kako grejo postopki, tako da mene ne bodo 'nategnili'user posted image user posted image čakam pa vseeno na jesen, ker takrat se menjajo kolekcije, pridejo nove barve ven, in se včasih najde kakšno znižanje starih barv...Vsaj pri PP je tako...

Neposredna povezava do sporočila: 4274
1.7.2010 20:11:02   
BabyKitty
zaljubljena23 sej jst tud nism nevem kaj kupla do zdej... tisto jopčko v galeriji, še en pajack tak plišast, pa danes to bundico... si želim pa čimveč kmalu kupiti predvsem zato, ker me res skrbi kako bom hodila... ker že danes, me je po eni uri na nogah tako bolela hrbtenica, da sem se komi premikala... in verjetn bo vsak dan slabš... vaje sem probala delat, pa me ful boli, tko da sm rajš nehala user posted image upam, da bo minil... mam pa pred sabo skoz sliko moje mame, kako je zadnje mesece po vseh štirih se plazla, ko je bila noseča s sestro... 

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?