|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
18.6.2010 11:51:47   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: Frutiq

No, če sem malo žleht ..........................

Saj veš frutiq, ......................

Punci miiiiiiiiiiiir. user posted image user posted image user posted image  Ne se kregat. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
18.6.2010 11:57:22   
Arwenko
Kdo se krega user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
18.6.2010 12:00:07   
levinja20
ma sej se vse redimo pa nam nč več ni pravuser posted image

(odgovor članu *sava*)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
18.6.2010 12:06:48   
dangermouse
BabyKitty Super kviz. Jaz sem po vseh možnih predvidevanjih v pričakovanju punčke, ki si jo naskrivaj tudi malo bolj želim. Sva se pa z dragim zmenila, da bova pustila, da je presenečenje decembra in ne bova prej vprašala ginekologinjo. Čeprav bo mene razneslo od ugibanja he, he...

Sem šla pa včerej, ko je bil mednarodni dan očkatov, mojemu kupit pribor za prvo pomoč: en spolno nevtralnen rumen body, dudiko in antistres napitek... se je ful režal...

Joj jaz bi tud boga in pol pojedla in do konca nosečnosti bom en tak ogromen kit he, he... najbolj mi pašejo pa slane packarije: pice, čevapi, kebabi in podobno... ponavad si kar sred dneva ali pa tud ponoči nekaj zaželim in potem to moooraaaam dobit, drgač je hudo he, he...

Aja glede bazenov je pa pri meni tud tako, da se jih bom raje izogibala, čeprav delam zraven enih toplic, pa prisegam raje na čofotanje v morju... tud na Hrvaškem se najde kotičke, kjer je morje še dost čisto... ravno prejšnji teden sva bila na Pagu 5 dni in je blo fantastično... kopanje 1A, sončenje pa bolj v senčki in z baby faktorjem...
Juhuuu peteeeek jeee! Uživajte souser posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
18.6.2010 13:10:23   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: Frutiq

No, če sem malo žlehtuser posted image , priznam, da sem vse to napisala samo zato, ker sem čakala tvoj komentar, ker vem kakšen skeptik si glede teh stvari. me je prav zanimalo kako boš komentiralauser posted image . Sicer pa sem napisala "najverjetneje", ker tako razlago so ji G tudi dali, kar pomeni, da ni mogoče z gotovostjo trditi in je bil lahko vzrok tudi kaj drugega. Saj bakterije ne prehajajo samo skozi maternični vrat, ampak tudi skozi npr. posteljico, kar pomeni, da se je lahko ona okužila z bakterijo in jo je tako prenesla na plod.... No razlag je lahko še pa še in ni vse samo belo ali pa črno. Mnenja pa sem, da se je v nosečnosti dejansko treba malo bolj popaziti.

Saj veš frutiq, respektiram, če pač ti zase misliš, da boš bolj mirna, če se boš npr. v tem primeru izogibala bazenu, sigurno je boljše, da si mirna, pa doma, kot pa tam in živčna in polna strahu. Samo ne zdi se mi pa kul, da se s takšnimi posplošenimi izjavami "straši" vse povprek.

Zakaj sem pa jaz takšna kot sem, ker sem se v življenju pač naučila, da nima smisla za vsako stvar iskat grešnega kozla, neki zunanji vzrok, nekega krivca, zakaj se določene stvari zgodijo. Jaz sem pač dojela, da se stvari včasih pač zgodijo, in ljudje jih ne moremo spremenit in je boljše če se z njimi sprijaznimo, kot pa da krivimo tretje osebe, stvari dogodke ali bognedaj nažiramo sebe in si očitamo ne vem kaj.

Pa še nekaj, ko si napisala, da lahko prehajajo skozi posteljico: to pomeni, da je ta bakterija prišla skozi kožo ali prebavila (torej pojedena ali popita) v kri in potem preko krvi v posteljico in preko nje do user posted image . Ne vem kako bi to uspelo bazenski bakteriji no, ker če so te bakterije res tako trdovratne, da prehajajo npr. skozi kožo v kri (predvidevam, da noben odrasel človek ne pije bazenske vode, da bi lahko prišla skozi prebavila), pol je tu nekaj hudo narobe in res zrelo za konkretno tožbo proti tistemu bazenu in vključitev vseh možnih zdravstvenih in higienskih inšpekcij.

Arwenko, se poplnoma podpišem pod tvoj post.
Moram pa rečt da mam iz prve nosečnosti tud sama slabo izkušnjo iz bazena. Sem mal po tistem k sem se kopala (v sicer zelo čistem in urejenem bazenu, kjer sem se tud pred tem že kopala, tud noseča) staknila eno bakterijo in posledično en uroinfekt, ki se je razvil dobesedno čez noč. O bolečinah raj ne bi, mi pa tud AB ni prijel. Sem po AB začelaše bruhat, pa še mal mi je šlo še na ledvica. V parih urah sem od bruhanja dehidrirala tko da sem mogla it za 2 dni v P na flašo. Ampak, pri tem pa tamala v trebuščku ni bila čist nič oškodovana. So mi pa vseen tam delal UZ da so se prepričal če je ok. Ker so rodila pač tok blizu sečil.
Na bazen grem sicer redko, ampak če bo prilika bom pa kljub nosečnosti šla.
Sicer je pa tako da vsak "komplicira" (pa ne dobesednouser posted image ) tok kot lahko. Glih včer sem pred taščo dvignila tavelko ki ima ene 18kg. Pa mi je tašča rekla da to pa ne smem pa blablabla... Sem rekla sam da lahko. Zdej nej mi pa en pove kako nej jst ne dvigujem tamale in tavelke če sem sama. Skopat ju je treba, kdaj tud tavečja joka pa jo vzamem v naročje,tamalo je itak treba čez gavtre dat v pojstlo... In če mojga ni kaj nej? Čakam da domov pride?
Pa to ni letel na nobeno, mal moram še od včeri ven datuser posted image user posted image K tašča govori da ju ne smem dvigovat, po drugi strani pa reče mojmu nej nardi to pa ono, pa nej pomaga bratu na bajti... Ja, jst sem pa seveda takrat samauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
18.6.2010 13:26:16   
Frutiq
No, sej HB, da imamo različna mnenja in prav je da vsaka dela tako kot čuti in ne posluša preveč drugih. Tudi jaz dvigujem tamalo ki ima 18 kg, pa me včasih malo zvije pod trebuhom, ampak kaj čmo, če pa ni drugih, ki bi to naredili namesto nas. Sicer pa samo dvigovanje ni nevarno če nimaš rizične nosečnosti....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
18.6.2010 13:39:07   
birdy
Frituq, a ne da dostkrat ni nobenga k bi naredu namest nas? Sam pametni so pa lohk vsiuser posted image
ZAse pa moram rečt da pravim da vse po zmernosti... Kar mi pa ne paše pa itak rečem da ne smemuser posted image Ker sem noseča a neuser posted image
Sicer sem pa v prvi nosečnosti delala svašta. Nisva še povedala za nosečnost in je blo treba kuhno v prvi štuk pretrogat. In sem pač jo, kaj nej bi druzga. Je blo treba ene dilce prelakirat, pa sem tud jih... Hudič je kadar nimaš izbire...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
18.6.2010 14:12:27   
zaljubljena23
No pa sem še sama šla rešit kviz od BabyKitty in pride ven fantekuser posted image

dvigovanje...sama se mu izogibam (zaradi rizične N)...Sem pa mnenja, da bo telo tako ali tako samo povedalo, ko več ne bo šlo...In če se počutite sposobne in pri tem nimate težav, zakaj pa ne...

kopanje v bazenih...Nekako me letos sploh ne mika ne na morje in ne v toplice...Mogoče se nekje v podzavesti res skriva tisti strah, ko nekateri G odsvetujejo kopanje v termalnih bezanih...in ker sva na tole N čakala precej časa, ker se je ena končala že s SS in ker imam rizično N, toliko bolj gledam na te stvari kaj ne in kaj ja...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
18.6.2010 14:19:16   
birdy
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, tale dojenček bo pa nogometaš!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tok lepo brca da je prov sanjsko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
18.6.2010 14:22:04   
zaljubljena23
arwenko, čestitke za sišani srček preko AS...

birdy, se pripravlja na tekmo, da bo navijaluser posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
18.6.2010 14:22:18   
aischa1
Birdy kaj že čutiš brce?Po kvizu mi pride fantek sedaj bomo vidli.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
18.6.2010 14:48:57   
KatyK79
joj birdy kok lepo no user posted image ...upam da jih tudi me ostale kmalu začutimo.

kar se bazena tiče, men itak nikoli ni bilo do njih, mi glih niso no, sploh če vonjam klor.
sej kopanje v morju je pa verjetno ok ane?

joj res se je napoved za naslednji vikend neki izboljšala....upam da bo res kaj iz tega, da gremo malo čofa čofa.

kar se pa kg tiče, jaz se ne tehtam, jem normalno. se bom stehtala samo ko boš šla na pregled, se pravi v čet., da bom primerjala mojo vago in vago od G.user posted image
drugače pa mislim da ni panike, kakšna kila je šla gor max. 2.

punce še mal pa gremo domov navijat user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
18.6.2010 15:09:53   
dangermouse
Punce a ima katera mogoče težave s povečanimi belim tokom oz. glivicami? Meni se stalno ponavlja in jih ne uspem odpravit nikakor. Probala sem s tamponom, ki je namazan s tea tree kremo in s par kapljicami olja tea tree, pa potem z nekimi prozornimi svečkami, ki mi jih je dala ginekologinja, zdaj po 12. tednu pa še s Canesten kremo, ki si jo (previdno) vstaviš z vnašalnikom, za vsakodnevno higieno imam pa ginekološko peno Vitagyn, pa nič ne zaleže. Mi gre že staršno na živce. Kaj je vam pomagalo?

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
18.6.2010 15:12:28   
Slavi83
Js mam povečan beli tok sam gin. prav da to ni nč narobe baje da je normalno. Tko da nč ne jemlem. Dokler ni izcedek rjav al pa krvav mislim da ni nč narobe.

(odgovor članu dangermouse)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
18.6.2010 15:14:42   
Slavi83
Birdy a ti prav čitiš brce al metuljčke oz mehurčke??? A kr vsak dan so prsotne brce?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
18.6.2010 15:47:15   
**axa**
zdravo. že nekej časa nisem pisala spremljam pa kar redno.

mam eno prašanje glede teh  železovih šumečihh tablet.
ker meni je po njih zelo slabo ker so presladke ali obstajajo katere druge.

visim da ste kar pridne, glede opreme jst pa kr odlašam z mojim sam mal čekirava pa bomo vidl kaj bo.

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
18.6.2010 15:59:34   
aischa1
Dangermous tudi jaz imam povečaqn bel tok in sem tudi probala z svečkami pa mi tudi ne pomaga.To ponavadi ima kar precej nosečnic in res je dokler ni rjav izcedek oz rdeč ni nič narobe.

(odgovor članu **axa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
18.6.2010 18:58:57   
mag3
Punce zanima me, če kaj jemljete za glavobole. Tudi jaz jih imam spet. user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
18.6.2010 19:34:03   
marinci
Jaz mam tud glavobole, vzamem pa lekadol.

Jan 16.11.2007
Julija & Glorija 25.11.2010

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
18.6.2010 20:14:37   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Slavi83

Birdy a ti prav čitiš brce al metuljčke oz mehurčke??? A kr vsak dan so prsotne brce?

Ma so kr brce. Take čist nežne k da bi en od not mal potrku, čist narahlo. Trajajo pa šele ene dva dni. Dvakrat je bilo sam zvečer, dons me je pa user posted image že trikrat osreču z njimi. Vsaj upam da je to to. Prihaja pa ubistvu bolj od spodi, tam nekje k se buši šele začne vzdigovat...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
18.6.2010 20:16:57   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: mag3

Punce zanima me, če kaj jemljete za glavobole. Tudi jaz jih imam spet. user posted image

vzem lekadol. Druzga itak ne smeš. Ne se pa it neki brez tablet. To sem se jst šla v prvi nosečnosti in sem mela pol hude migrene, z končnim rezultatom bruhanjem. Sem rekla sestri pri G da me migrene dajejo pa da nočem nobene tablete vzet. Me je pogledala k da sem iz marsa padlauser posted image Je rekla, ja pa vzem lekadol, če tebe boli to tud ni vredu za user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
18.6.2010 20:24:21   
zaljubljena23
jaz sem do zdaj vzela ene 2x že lekadol, ker sem tudi imela grozne glavobole...lekadol je dovoljen, baje tudi do 4 tablete na dan...Tako da kar vzemi

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
19.6.2010 12:03:47   
mag3
Hvala vam vsem za odgovore. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3823
19.6.2010 12:55:11   
zaljubljena23
ku-kucuser posted image user posted image user posted image

sva bila danes nabavna...sva si privoščila za dušo in kupila prvo stvarco za najino pikico...Luštne bodije v kompletu...Kaj več pa nisva, ker se baje začne v sredo znižanje v BC...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
19.6.2010 13:14:44   
jona klara
čao
baby kitty- super kvizek
zaljubljena 23- a ni filing iti kaj kupiti v baby štacuno, midva sva že kar nekaj cotk.

a ima katera link za mon kviz za spol, da malo primerjam

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?