zaljubljena23
|
BabyKitty pa nisi škrtuh zaradi tega Jaz sem se odločila, da AS ne kupim iz več razlogov...Prvič, če srčka ne bom slišala, bom paničarila, drugič, moje zalogice bodo ziher pripomogle k temu, da bomo na začetku težko slišali srček, tretjič kasneje bodo ita brcike in ne bomo rabile iskat srčka, da bi preverili, če je s pikico kaj narobe, petič srčka poslušamo pri G...Aja, vso srečo danes jona.klara, jaz sem skoraj 100% prepričana, da bo me pikica za nos vlekla in do zadnjega ne bo pokazala, kaj se skriva med nogicami dangermous, čestitke za uspešno NS..Jaz sem RH pozitivna, tako da ne dobim inekcije... Star vso srečo jutri na izpitu in seveda uživaj na dopustu tinca, sama imam NS 2,1 mm... obcinarka, dobrodošla Hrana...Ima 3 obroke na dan, vmes pa še pojem ene 2x sadje...Moram pazit, da se ne zredim preveč... Mag, naslednji pregled imam 19.7. Pa še današnje poročilo iz pregleda...G mi je na hitro naredil UZ, tako da sem videla spet najinega škrata, zdaj pa mesec dni nič...Izvidi krvni in na podlagi vode od prejšnjic so ok, razen na tokso sem negativna... Pa ptička mi je prišepnila, da bom zagovor dilome imela predvidoma 5.7., samo komisijo še morajo sestavit, te pa dobim baje obvestilo domov...Bomo videli