alma82
|
Dober večer moje (tiste, ki boste pa jutri tole brale pa ''''Dobro jutro moje'''') Najprej ... Aischa ... bom držala jutri pestke, pa čeprav vem, da bo vse super. Boš vidla Očitno smo bivše Majčice nekaj posebnega (naše pikice uživajo v pozornosti ) Jaz sem ziher, da bo vse kul, ker če je pikica preživela krvavitev in pri tem še lepo zrastla... je sigurno vse ok. Sporoči nam koliko je velika pikica Samo prosim res počivaj. Sedaj ti bo sigurno še nekaj časa teklo rjavo (da gre vsa ta kri ven - počasi), ko se pa enkrat umiri, pa še vedno prosim počivaj čim več, ker hočem da skupaj prideve do konca Jaz sem pri svoji krvavitvi ugotovila (ko so se prenehali potem rjavi izcedki), da če sem samo malo hodila je bilo kul, če sem se pa malo preveč sprehajala po stanovanju pa mi je spet začelo rjavo teči in sem se hitro vrgla nazaj v fotelj (tak v katerem lahko tudi ležiš) - na njemu sem preživela cela dva tedna. Bilo je mučno, ampak zelo zelo vredno Počivaj Pinkalonca ... uživaj na morju še namesto nas, ki bomo čičale doma joj v enem dnevu tele čveke načvekajo več strani po 12 dneh boš imela najmanj 20 strani za prebrat BabyKitty .... ma moj dragi bo počas tebe zasovražil prej sem mu rekla, da je slikico tiste jopce (z ušeski) dala gor ena Decemberka in da sem jo morala kupit (pa me je vprašal, če nisem že dovolj nakupovala ) , zdej mu pa moram spet rečt, da je ista Decemberka rekla, da so popusti in da moram it še tja Grem definitivno jutri pogledat (in kaj kupit) Zdej pa še o meni .... oziroma o moji pikici Veliki smo 64 mm, imamo vse na svojem mestu in vse lepo razvito, srček bije točno 160 na minutko Rezultati NS: 1,6 mm Trisomy 21 = 1:11.697 Trisomy 18 = 1:9.556 Trisomy 13 = 1:126.550 Tistega dvojnega testa zato nisem delala. Potek: je bila full zgovorna, full smo se hecali in full nama je razlagala. Pa full sem skoz spraševala, a zdej vidite kaj ima med nogicami, pa je rekla, da noče govorti, če ni 100 % prepričana, ker nerada laže. Ampak ker sem jo to ves čas spraševala, mi je nakoncu ko smo že zaključili ustavila UZ na eni slikici in ko sem se obrisala (tist gel) je rekla ''''Sumim na punčko'''' in je potem nekaj pokazala na UZ-ju (jaz nisem videla čisto nič ) ''''Ampak nisem ziher. Upam da ne delam krivico fantku in da je lulček še premajhen da bi se ga videlo.'''' Tako da sem še vedno v nevednosti. Jaz si napovedujem fantka, Kitajc mi napoveduje fantka, test od BabyKitty pa 60% punčko, Strahova sumi na punčko. Tako da sem še vedno v nevednosti Aja v petek nisem imela časa nič pisat (smo proslavljali doma in gledali posnetke - jovo na novo) v soboto sem bila katastrofa (glava me je tako grozno grozno bolela) in je malo manjkalo, da nisem šla na urgenco po inekcijo v žilo (jaz imam že itak grozne probleme z migrenami) danes pa so se kr vrstili obiski in nisem imela časa pisat. (to je moje opravičilo, zakaj nisem prej pisala ) Aischa - jaz in moja pikica bova držala pestke za tvojo pikico. Jutri pa pričakujeva eno full luškano slikico tu na forumu
< Sporočilo je popravil alma82 -- 20.6.2010 22:54:43 >
|