|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
19.6.2010 16:41:09   
mag3
Jona klara tu imaš eno tabelo za napoved spola otroka:

http://med.over.net/za_bolnike/mosko_zensko_zdravje/zensko_zdravje.php?full=1&id=20493&title=Kaj_bo__Pun__ka_ali_fantek____

< Sporočilo je popravil mag3 -- 19.6.2010 16:42:37 >

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
19.6.2010 18:21:21   
jona klara
mag3-hvalauser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
20.6.2010 9:17:23   
BabyKitty
Kaj delate punce na ta turoben, deževen dan...user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
20.6.2010 10:02:35   
maya1505
drage moje jaz lepo uživam doma, zdele si bom kafetek skuhala in ga bom v miru spila user posted image , potem se bom pa počasi spravila kosilce skuhat - kerf največkrat kuham samo za vikende, ker čez teden je to kar težko glede na urnik, oz. takrat pridejo v poštev kosila k se pripravijo v 30min, tako da je vikend rezarviran za  pojedine user posted image

kako ste pa ve punce na ta deževni dan

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
20.6.2010 10:20:16   
BabyKitty
Jst se bom pa učila... in to ob glavobolu in to statistiko user posted image user posted image jeiiiiiii user posted image

Samo še pogum zberem, da se usedem za knjige user posted image

(odgovor članu maya1505)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
20.6.2010 10:27:19   
aischa1
Pozdravljene kako ste kaj.Jaz sem preživela noč v bolnici ker sem včeraj krvavela zaenkrat je vse v redu plod je zrastu na 44mm in srček lepo utripa krvavitev se je ustavila tako da sem sedaj doma in morem strogo počivat, a za pikico use jutri imam pregled pri svojem ginekologu.

Neposredna povezava do sporočila: 3831
20.6.2010 10:38:40   
BabyKitty
aischa1 joj user posted image samo, da je vse vredu user posted image se je lumpk hotu mal pokazat spet user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
20.6.2010 10:44:33   
aischa1
BabyKitty ja učitno pikice ne moreo dopovedat da se ne rabi toliko kazat a je bilo useeno tako lepo učeraj vidi kako hje pikica zrasla se vidijo že lepo rokice in nogice.Tako da saedaj upam da grejo normalno mimo tej 3 kritični tedniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3833
20.6.2010 11:00:27   
KatyK79
aischa1 - joj no te straši tale tvoja pikica...no samo da je vse ok!!!

tudi jaz imam beli tok oz. čudno belo- rumeno sluz, ampak to je itak normalno.
imam pa še nekaj.....ponoči me napadajo krči, predsem v levem meču. sem malo pobrskala po netu in mi baje manjka kalcij in magnezij.
te krči bolij ful, tok da čez dan kr mal šepam zarad boleče mišice.

ja tale dan je pa ravno pravi za lenarjeneje...jaz grem zdele na kosilo s tremi sošolkami iz srednje šole in deci, nam ene prinese vabila za poroko sept. user posted image ....tko da bom dober pa velik jedla user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
20.6.2010 11:34:49   
aischa1
Kje pa je spet naša Alma82 v petek bi mogla imet nuhalno pa ni nič sporočila.Alma82 javi se,da vemo da je vse v redu.user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
20.6.2010 18:42:26   
KOLIBRI
Zdravo, punce. user posted image

Kako ste kaj na ta deževen dan? Jaz sem popoldne v glavnem prespala, tako prinašam notri delovno soboto in se pripravljam spet na ponedeljek.... user posted image

kako se kaj počutite? Jaz fizično nosečnosti sploh ne občutim, razen da me tu in tam boli trtica user posted image  - neprijetno! Psihično področje je pa druga zgodba, včasih sem zoprna še sama sebi, tako da ne vem, kako me lahko prenašajo drugi user posted image , na živse mi gre vse in vsi, najbolj pa moj. Se mi na trenutke prav smili, ko se nič ne pritožuje!

Kaj pa trebuh? Meni se je povečal v zadnjem tednu, pa ne vem, ali je to lahko že zaradi otročka (je velik komaj dobrih 5 cm!) user posted image , najbrž sem napihnjena.

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
20.6.2010 19:17:55   
BabyKitty
KOLIBRI mene pa hrbet boli user posted image me že zelo skrbi kako bo... ginekologinja mi je rekla, da se lahko kr pripravim na zadnje mesece ležanja... namreč imam skoliozo že od prej in zdej k se je težišče spremenil... je G rekla, da mi predpiše fizioterapijo če želim, ampak tisto je brez veze...

alma82 kje siiiii? Javi se!

Jaz sem pa danes še enega pajacka kupila user posted image ima okaidi že znižanje in to tistega, ki sem ga imela ogledanega že nekaj časa, ampak 20EUR nisem hotela dati, ker se mi je zdelo grozno veliko user posted image in sem dala danes 9 EUR user posted image user posted image user posted image kok bo lep moj piščančekuser posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
20.6.2010 19:40:44   
aischa1
Držte pesti jutri zjutraj imam pregled pri svojem ginekologu in upam da ni prisotna več krvavitev in  da dobim materinsko.

Neposredna povezava do sporočila: 3838
20.6.2010 20:20:16   
tasika12
Pozdravljene,

jaz pa sem malo v skrbeh, ker do sedaj sem imela v prsa kar precej občutljiva in boleča, od danes pa opažam da skoraj nič ne bolijo, in to me prav straši. Upam da ni kaj narobe, kaj pa vas še močno bolijo prsa? Ima katera kako mnenje, jaz sem kar malo panična.

Lp

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
20.6.2010 20:26:16   
aischa1
Tasika12 tudi mene saedaj 1 teden niso bolele pa so me danes začele spet.Če si prej brala sem učeraj krvavela pa je pikica lepo zrasla pa tudi mene niso prsa bolele pa so me od začetka kar precej.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
20.6.2010 21:44:45   
pinkalonca
punce lepo bodite user posted image grem na morje in se pofočkam ko pridem domov, upam, da ne boste preveč načvekale user posted image se vidimo čez 12 dni in do takrat naj bo vse OK brez krvavitev in raznih tegob user posted image uživajte!!!!!!!!!!!!!!

papa

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
20.6.2010 22:53:13   
alma82
Dober večer user posted image  moje (tiste, ki boste pa jutri tole brale pa ''''Dobro jutro user posted image  moje'''') user posted image

Najprej ...
Aischa ... bom držala jutri pestke, pa čeprav vem, da bo vse super. Boš vidla user posted image  
Očitno smo bivše Majčice nekaj posebnega user posted image  (naše pikice uživajo v pozornosti user posted image  )
Jaz sem ziher, da bo vse kul, ker če je pikica preživela krvavitev in pri tem še lepo zrastla... je sigurno vse ok.
Sporoči nam koliko je velika pikica user posted image
Samo prosim res počivaj. Sedaj ti bo sigurno še nekaj časa teklo rjavo (da gre vsa ta kri ven - počasi), ko se pa enkrat umiri, pa še vedno prosim počivaj čim več, ker hočem da skupaj prideve do konca user posted image  user posted image
Jaz sem pri svoji krvavitvi ugotovila (ko so se prenehali potem rjavi izcedki), da če sem samo malo hodila je bilo kul, če sem se pa malo preveč sprehajala po stanovanju pa mi je spet začelo rjavo teči in sem se hitro vrgla nazaj v fotelj (tak v katerem lahko tudi ležiš) - na njemu sem preživela cela dva tedna. Bilo je mučno, ampak zelo zelo vredno user posted image
Počivaj user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pinkalonca ... uživaj na morju še namesto nas, ki bomo čičale doma user posted image
joj v enem dnevu tele čveke načvekajo več strani user posted image  po 12 dneh boš imela najmanj 20 strani za prebrat user posted image

BabyKitty .... ma moj dragi bo počas tebe zasovražil user posted image  user posted image
prej sem mu rekla, da je slikico tiste jopce (z ušeski) dala gor ena Decemberka in da sem jo morala kupit (pa me je vprašal, če nisem že dovolj nakupovala user posted image  ) , zdej mu pa moram spet rečt, da je ista Decemberka rekla, da so popusti in da moram it še tja user posted image  user posted image
Grem definitivno jutri pogledat (in kaj kupit) user posted image  user posted image

Zdej pa še o meni .... oziroma o moji pikici user posted image
Veliki smo 64 mm, imamo vse na svojem mestu in vse lepo razvito, srček bije točno 160 na minutko user posted image
Rezultati NS:
1,6 mm
Trisomy 21 = 1:11.697
Trisomy 18 = 1:9.556
Trisomy 13 = 1:126.550
user posted image  user posted image
Tistega dvojnega testa zato nisem delala.
Potek: je bila full zgovorna, full smo se hecali in full nama je razlagala. Pa full sem skoz spraševala, a zdej vidite kaj ima med nogicami, pa je rekla, da noče govorti, če ni 100 % prepričana, ker nerada laže. Ampak ker sem jo to ves čas spraševala, mi je nakoncu ko smo že zaključili ustavila UZ na eni slikici in ko sem se obrisala (tist gel) je rekla ''''Sumim na punčko'''' in je potem nekaj pokazala na UZ-ju (jaz nisem videla čisto nič user posted image  ) ''''Ampak nisem ziher. Upam da ne delam krivico fantku in da je lulček še premajhen da bi se ga videlo.'''' user posted image
Tako da sem še vedno v nevednosti. user posted image
Jaz si napovedujem fantka, Kitajc mi napoveduje fantka, test od BabyKitty pa 60% punčko, Strahova sumi na punčko. user posted image
Tako da sem še vedno v nevednosti user posted image

Aja v petek nisem imela časa nič pisat (smo proslavljali doma in gledali posnetke - jovo na novo) user posted image
v soboto sem bila katastrofa user posted image  (glava me je tako grozno grozno bolela) in je malo manjkalo, da nisem šla na urgenco po inekcijo v žilo (jaz imam že itak grozne probleme z migrenami) user posted image
danes pa so se kr vrstili obiski in nisem imela časa pisat.
(to je moje opravičilo, zakaj nisem prej pisala user posted image  )

Aischa - jaz in moja pikica bova držala pestke za tvojo pikico. Jutri pa pričakujeva eno full luškano slikico tu na forumu user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 20.6.2010 22:54:43 >

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
21.6.2010 0:11:59   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Opažam pa, da sem imela potem sama res "dobro" tveganje za DS... Mi je G na pregledu rekla, da tako dobrega rezultata pa že dolgo ni videla, pa sem mislila, da je to bolj tko rekla... namreč rezultat je bil 1: 21 000...

Ej a bi hotla napisat še ostala tveganja (za 18. in 13.). Proooosim.

Sej ne da mi  moji rezultati niso všeč.
Ampak vidim da se nekje razlikujem od VSEH VAS user posted image

(upam da bom pisala razumljivo, ker sem že zaspana)
Pri vseh vas je nekako takole (cifre so kar tako):
Trisomy 21 = 1:23000   JAZ 1:11.697    (OK)
Trisomy 18 = 1:67000   JAZ 1:9.556 !!  (ni višja cifra od DS user posted image  - pri vseh vas pa JE - ok, za tebe še ne vem)
Trisomy 13 = 1:10
11000   JAZ 1:126.550  (OK)

Torej hočem povedat, da je pri vseh vas za vsak sindrom večje razmerje oziroma je manjše tveganje (če gledamo 21,18 in 13). Pri meni pa pri 18. ni večje razmerje oz. ni manjše tveganje ....

Upam da razumeš o čemu govorim user posted image

Sprašujem pa tebe, ker imaš tudi ti, tako kot jaz kar visoke cifre za DS. user posted image
Zanima me, če je ''''normalno'''' (da pri tako ''''dobrem'''' tveganju za DS), da je potem za sindrom 18 manjša cifra tveganja...

< Sporočilo je popravil alma82 -- 21.6.2010 0:17:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 3843
21.6.2010 0:25:29   
alma82
user posted image

ne vem kaj se je naredilo s ciframi v zgornem postu user posted image

Takole sem hotla napisat....
Trisomy 21 = 1:1000    JAZ 1:11 697 (OK)
Trisomy 18 = 1:2000    JAZ 1:9 556 (NI VIŠJA CIFRA OD DS user posted image  - pri vseh vas pa je - ok, za tebe še ne vem)
Trisomy 13 = 1:3000    JAZ 1:126 550 (0K)

Se opravičujem za tiste čačke v zgornem postu user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 21.6.2010 0:30:25 >

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
21.6.2010 7:34:31   
aischa1
Alma82 je te dve naše pikice bi se rade malo preveč kazale kaj bo šele,ko prideta ven te dve naše pikice.Verjemi mi ,da res počivam ker tudi jaz hočem da pridem do konca skupaj s tabo in da dobimo obe dve najlepše darilo za novo leto.Hvala tebi in tvoji pikici za prstke slikica pa sigurno pride.user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
21.6.2010 7:51:00   
tasika12
Hvala aischa1, res si me potolažila, ker sem bila res navajena tega zelo  bolečega občutka na prsih.
Upam, da boš tudi ti v redu, glede na krvavitve, in počivaj.
Lepega sončka v tem deževnem dnevu. user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
21.6.2010 8:24:45   
BabyKitty
alma82 moji rezultati so bili:

Trisomy 21 = 1 : 20 704
Trisomy 18 = 1 : 18 630
Trisomy 13 = 1 : 147 878

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 21.6.2010 8:33:00 >

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
21.6.2010 8:29:07   
mag3
Ojla punce user posted image .

Aischa samo, da je vse ok. Pikica te mal straši, se hoče pokazat. Verjamem, da bo zdaj vse ok. Saj si že 12 teden napolnila, ne? Držim pesti za jutrišnji pregled. user posted image  user posted image

KatyK79 mene so v prvi user posted image  ful krči ponoči, je kar neprijetno. user posted image  Zdaj me pa tu in tam, ampak ni še tako hudo.

KOLIBRI kar se razpoloženja tiče, jaz znam bit tudi tako tečna, kot praviš, tudi jaz še najbolj na mojga. user posted image  Se kr skoz nekaj naganjava, (beri - jaz mu skoz težim). user posted image

Pinkalonca UŽIVAJ!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Mi gremo pa v četrtek. user posted image user posted image user posted image  Čofat na morje.   user posted image  user posted image  user posted image  

Alma bravo za NS. Samo, da je vse ok. user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa danes ob 11:20 3. pregled pri G. Sploh ne vem kaj naj pričakujem, ker baje UZ se itak pri teh tednih (16t) ne dela. Mene pa tako firbec kaj bo? user posted image  al user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
21.6.2010 8:52:39   
lidik
jutro punce.

aischa1 pazi nase in na pikico in sem prepričana, da boš na pregledu izvedela da je s pikco vse super in da pridno raste !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

mag3
ja jaz imam v sredo 2. predgled pa že tudi skoz razmišljam kaj naj si zmislim, da mi bo naredil UZ, ker mene tudi tako firbec matra !!!!.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
21.6.2010 9:21:39   
Mjavmjav
alma82 jaz nimam niti približno tako dobrih rezultatov, pa so me prepričali da so zelo dobri... zdaj ste me pa zmedle...
skratka, moji rezulotati so
NS 1,8mm
21 - 1 : 8169
18 - 1 : 7879
13: 1 : 30345
Menda sodim v skupino z nizkim tveganjem za kromosomopatije.
Zdej me pa nehite strašit! user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?