|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
16.6.2010 21:35:44   
alma82
kere čveke ste ve user posted image  user posted image

jaz se pa danes sploh ne počutim tako dobro. Trebuh me boli, glavo mi bo razneslo....

Pa še kolegica mi je sporočila, da oče od njenega dragija oddala psičko user posted image  ... me je to še bolj užalostilo user posted image
Bi katera imela 2 leti staro rodovniško zlato prinašalko? Je iz vrhunskega legla....

Ah kr neki je današnji dan....

Aischa a je že konec šole? So že počitnice? Uff kako čas leti user posted image

BabyKitty upam da ne sumiš v najino napoved, da ti nosiš fantka.
Ne smeš verjeti enemu kitajčku bolj kot pa sama sebi (in seveda meni user posted image  ) user posted image  user posted image
(meni kitajček napoveduje fantka user posted image  )
Upam da narediš izpit.

No da vidmo ali bo imel prav 'en' kitajček ali pa Alma in BabyKitty user posted image  user posted image  (BabyKitty kdaj misliš dat žegen mojim napovedim user posted image  )

A sem še kaj spustila? Se mi full ne da brat čisto vsega user posted image

Jaz grem še 2x spat potem pa NS user posted image  user posted image

Aha še tole sem hotla povedat... ker sem danes tako boga zaradi vseh možnih bolečin sem posledično tudi full zmedena...
z dragijem sva povabljena na eno poroko in seveda na dekliščino in fantovščino. In ker bo to tole soboto, bom jaz raje doma še malo počivala in se ne bom preveč naprezala, sem odpovedala.
Dragi pa gre na fantovščino (hvala bogu bo samo bowling in pijačka user posted image  in se ne bo zavleklo niti do polnoči user posted image  ) ... in me kako urco nazaj kliče, da gre na bowling (me je mal hecal, je skoču samo do štacune), jaz pa v šusu ''Aja sej res, danes je sobota. Greš na fantovščino a ne?'' in ker je mislil, da ga hecam, mi je pritrdil, jaz sem pa začela debato naj bo priden, naj pazi kaj dela in naj misli na naju (mu delam malo slabe vesti, ker on nekam gre, jaz pa ne user posted image  ) ... pa me vpraša, če jaz njega mal zajuser posted image  ... jaz sem že skor začela pizuser posted image dit, kaj ga moti, če bo malo mislil tudi na naju user posted image  pa mi reče ''Alma lepo te prosim, če mi poveš kater dan je danes?'' jaz pa ''ja sobota a ne? kva bi pa lahko bilo'' user posted image  pa me vpraša kako je bilo včeraj na NS (ker imava v petek NS) ... pa sem ratala tako zmedena, da mi je šlo na jok user posted image  user posted image  user posted image
pol mi pa reče da je sreda in da gre v štacuno user posted image

In s tako pametjo jaz nisem sposobna iti na noben izpit user posted image  user posted image

Ah sem jaz boga user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
16.6.2010 21:38:30   
birdy
Kera je za alkohol spraševala? Jst spijem kak bandidos al pa radler kdaj. Mogoče enkrat na teden, običajno niti to ne. Sem bla pa konec aprila na poroki od mojga in takrat sem pa kr dost spila. Ma ne do pijanosti, sam za nosečko pa preveč (seveda pa takrat še niso vedel da sem noseča).

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
16.6.2010 21:41:07   
alma82
in dokler jaz napišem en post (roman user posted image  ) je vmes že 5 novih postov user posted image

Jaz bi full šla na 3D/4D. Pri Strahovi je v 100 € vštet cd user posted image
je pa res, da lahko za te dinarčke kupimo še kaj drugega... ampak ne moremo pa kupiti nepozabnega trenutka več user posted image  (kot reklama za master card user posted image  )
jaz bom šla na ta UZ. Če bo le dovolj dinarčkov user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
16.6.2010 21:45:30   
alma82
Birdy ... sej pomoje nisi tako mislila, ampak te bom mal hecala user posted image
a tvoj se je poročil konec aprila? Kaj si pa ti tam pol delala user posted image
sej nisi pila od žalosti ne user posted image

hecam se mal user posted image

Jaz alkohola ne konzumiram že ... uff ..... dolgoooo let. Niti v bonbončkih ali kolačih ga ne jem.
Kaditi sem pa nehala, ko so se mi pojavili rjavi izcedki in sem rekla, da to nosečnost pa ne bom kadila. In mi sploh ni panika. Kaj vse delamo za otročičke user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
16.6.2010 21:47:17   
BabyKitty
Mah sej mam dnar, sam k sm škrta k hudič to je problem user posted image sam če pravte, da je noro, potem bomo pa mogl it ane user posted image

Alma82 pri Strahovi je 110, pa da pridem do domžal user posted image pa da se moj najdražji skrega z njo zarad nuhalne user posted image žegn tvojim napovedim bom dala ko dobim bolj natančne podatke še o drugih kriterijih user posted image sm ziheraš user posted image Jst ne verjamem v kitajsko tabelo, ker po njej bi mogla biti fantek... kar pa pomoje, da nisem user posted image Glede izpitov sem pa sama na istem... pa da dneve mešam to itq.

Da pa povem, kaj sem jaz naredila pol ure nazaj... šla sem pod tuš in ko pridem ven si navijem brisačo okoli las... in sedim 10 minut za računalnikom in ugotovim da mam mokro brisačo na glavi, nakar se spomnim, da si sploh nisem prala las user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
16.6.2010 21:55:55   
maya1505
hahahaaaaa faca si babykittyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj je blo pa z ns pri strahovi? 

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
16.6.2010 21:58:40   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: alma82

Birdy ... sej pomoje nisi tako mislila, ampak te bom mal hecala user posted image
a tvoj se je poročil konec aprila? Kaj si pa ti tam pol delala user posted image
sej nisi pila od žalosti ne user posted image

hecam se mal user posted image

Joj, kaj sem jst ven bleknlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image O bog pomagiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne, sevda se ni moj poročuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , njegova sestra se jeuser posted image
Nč, mislm da moram kr spat k če ne... Ah, bolj da ne govorimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
16.6.2010 21:59:23   
BabyKitty
maya1505 rekla je k sva notr pršla: UPS... pa midva grdo pogledava user posted image pa reče tole je bil pa UPS ane... na srečo je hitro prižgala tisti UZ, da se je moj pomiril ko je vidil pikico user posted image potem je pa celo pot do doma govoril: "bo ona men ups... pujsa!" user posted image

(odgovor članu maya1505)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
16.6.2010 22:02:34   
BabyKitty
alma82 jaz sem tudi stroga do alkohola... če popijem enkrat na pol leta kakšen koktejlček to je pa tudi vse... in to more potem avtomatsko početi tudi moj najdražji user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3709
16.6.2010 22:04:01   
maya1505
veš mojega je pa to zmotilo, ker je vse kar je razlagala je meni razlagala....vidiš maja tole je tole pa lej maja tole je tole....moj pa že ves zelen da pač on tudi tam sedi in bi lahko rekla poglejta ne pa samo mene user posted image , sam to je na koncu men povedal da ga je to ful zmotilo user posted image ... ampak kaj čmo, je že za nami user posted image ...kaj pa naj bi bil tist upsuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3710
16.6.2010 22:08:28   
BabyKitty
UPS = da je bil otrok "nesreča"...

(odgovor članu maya1505)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
16.6.2010 22:09:33   
zaljubljena23
meni kitajček napoveduje fantiča (če seveda gledamo datum O)...user posted image user posted image user posted image bomo videli...

3D...hmmm zaenkrat so želje, konec koncev nisva in ne bova kupila AS in sva rekla, da ta denar nameniva čemu drugemu in mogočr bo tole 3D..Itak pa še imava kar nekaj časa, da se za njega odločiva, saj mi je na NS predlagal, da pridem po 26.tednu na 3D (zaradi mojih zalogicuser posted image user posted image user posted image )

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu maya1505)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
16.6.2010 22:09:58   
birdy
Baby k. ne sekiri se, pa tud tvojmu to povej... Sej enim nikol ni prov, če si (pre)star ni vredu, če si pa (pre)mlad pa tud ni vredu. No, jst mam k sreči fajn g. Ko sem pri Neli prišla, je reku, o končno ena mlada nosečka!
Sicer pa vprašanje kaj bi pol Strahova na naju rekla, sploh k bi povedala da bo to že tretji otrokuser posted image Bi rekla če se ne znava zaščitit.
K ste glih pri kitajskih tabelah... Glede na to da tale nosečnost je UPS LOHK REČEM SAM... Če so tok "dobri" v napovedovanju spola kot v preprečevanju nosečnosti pol jst tem tabelam ne bi glih verjelauser posted image Je pa pr men drugač pri obeh pupah pravilno napovedal.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu maya1505)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
16.6.2010 22:14:02   
BabyKitty
birdy jaz se nisem niti malo obremenjevala s tem... ker mi je milo rečeno vseeno kaj si mislijo "pametni", mojga je pa zmotl... ker tok mld pa spet ni user posted image

zaljubljena23 tudi jaz sem se v tej smeri odločala... da ne bo AS ampak bo 4d... ampak sam zato k sm škrtuh user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
16.6.2010 22:32:49   
KatyK79
ja birdy kaj si izjvala....user posted image ...sem šla kr 2x brat!

ti babykitty pa nisi nič boljša, glede brisače in umivanja lasuser posted image

jaz ne grem na 3d, mi je res predrago, glede na to da je to samo za naše veselje in zabavo.
že tko je kriza s denarjem, šparamo na polno, za dopust pa da stanovanje dokončamo do konca itd.

joj kok je že ura...sem prej spala zdej se pa ne spravim v postlo....ah moram jit če ne bo zjutraj kriza user posted image

N O Č K O

Neposredna povezava do sporočila: 3715
17.6.2010 7:49:24   
BabyKitty
Jutro punce!

Samo pozdravim in zaželim lep dan in se grem izpit za še zadnji, 4. izpit v tem tednu user posted image groza! user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
17.6.2010 7:57:40   
aischa1
Dobro jutro punce kako ste kaj.Pri nas je spet toplo učeraj se je dalo prav lepo dihat.Učer ste se pogovarjale o napovedovanju spola no meni kitajski napoveduje fantka pri mojih 3 pupah je blo točno sedaj bomo vidli.tudi verižica mi kaže fantka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Alma82 ni glih konec šole končajo 24 a zaključek delajo malo prej danes imamo še v vrtcu.

Neposredna povezava do sporočila: 3717
17.6.2010 8:09:52   
KatyK79
jutro punce,

ja babykitty jaz držim pesti potem si pa zaslužiš da daš malo na off.

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
17.6.2010 8:13:39   
BabyKitty
KatyK79 ne morem dati na off ker imam tako v ponedeljek kot v sredo še izpite user posted image bo še trajalo preden bom lahko off pritisnila user posted image

aischa1 če pa verižica kaže pol pa je user posted image user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
17.6.2010 8:37:30   
mag3
Dobro jutro punce.

Meni kitajski kaže, da bo fantek. Za prvo punco mi je tud prav izračunal. Tako, da bomo imeli. Ampak jaz imam bolj filing, da bo še ena punčka. Pa sploh ne vem zakaj.

Jaz tudi ne bom šla na 3D/4D. Mi je malo predrago.

BabyKitty  S R E Č N O tudi danes!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3720
17.6.2010 9:14:00   
KatyK79
kakšna verižica??? user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
17.6.2010 9:50:21   
BabyKitty
KatyK79 verižica, ki jo daš na trebuh,ki se vrti ali niha...ne poznaš? ali si samo narobe razumela?

mag3 hvala... srečo bom še krvavo rabla user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
17.6.2010 10:16:15   
Mjavmjav
Meni vse tabele, občutki in ginekologi napovedujejo fantka... pri kitajcih sem pogledala prav vse možne PDPje (ker so mi pač do zdaj dali že 4 različne) in na vse naj bi bil fantek.. .tako da bomo vsi zelooo presenečeni če bo drugače... user posted image

Alma tudi zame je bil včeraj eden slabših dni... napralo me je 2x tako da mi ni bilo nič jasno in takoj ko sem notri prišla je valda nehalo padati... in potem sem si mogla it kupit nove nogavičke, ker so bile pač stare čist preveč premočene user posted image Za povrhu sem pa še izvedela, da bom še pred nastopom porodniške zgubila lsužbo in da ne morem proti temu prav nič user posted image
Še ponoči sem bolj slabo spala, ker še ne dojemam vsega, ampak imam ful lepe cilje pred sabo - poroka, otroček, tako da me sploh ni ničesar tsrah ali da bi bila pesimistična... prav presenetljivo nasprotno... user posted image

Kar se tiče 3D... hmmm.. kaj pa vem... moj tudi ne mara Strahove, pa mi2 sva tudi bolj škrtuha kar se tega tiče... Sej ne da ne bi vsega privoščila najinemu nadebudnežu, ampak se nama zdi kar malo nesramno in izkoriščevalsko ker tako mastno vse to računajo... Ker pač vejo da bomo dali... ah, zaenkrat še nisem za 3D, ampak če ne bo obenega UZja vmes, potem bi si znala še premisliti verjetno...user posted image

Drugače pa so tele prigode zmedenosti naravnost simpatične user posted image user posted image Prav nasmejala sem se hihi... čim več njih delite z nami prosim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3723
17.6.2010 10:23:46   
Arwenko
Heja, meni tudi vse nekako kaže na fantka, kitajci, verižica recimo. Po drugi strani pa od teh vraž, mozolji kažejo na punčko, pa slabosti tudi, želim si pa punčko, to pa itak ni nobena skrivnost user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
17.6.2010 10:26:50   
Frutiq
Dan user posted image !

Zanimivo, kako vse ugibamo  in nas firbec matra glede spola naše bebike. Jaz imam močan filing, da bo še ena punčkauser posted image . No, v prvo me  moji občutki niso prevarali, zato jim zdaj kar verjamem. Moj si želi fantka, jaz pa bi po pravici povedano raje še eno pupikouser posted image . Saj tudi v prvo si je želel fantka, pa je zdaj čisto nor na najino miško, tako, da se ne sekiramuser posted image . Bom pa na morfologiji definitivno vprašala za spol.

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?