|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
17.6.2010 10:34:16   
špica84
mene tud ze pošteno firbec matra kaj mava,a pa se že kaj vidi na nuhalni kaj naj bi blo.

Mi je pa en kolega in alma napovedala punčko.Ker mam obupno mazoljasto kožo.

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
17.6.2010 10:38:19   
Arwenko
Saj, zato pa pravim, jaz imam tudi grozno mozoljev, ko sem pred tem bila praktično čisto brez, tu pa tam kakšen kdaj, zato iz tega vidika kaže na punčko. Pa baje pri punčkah je več slabosti, pri fantkih pa redkeje, čeprav ni to neki pravilo, da bi se zanašal na njega user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
17.6.2010 10:43:10   
špica84
no ja arwenko jaz do sedaj nisem imela nobene slabosti,edino kar mi je vsake toliko kislino gor vrglo.

bomo videli kaj smo nacopral user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
17.6.2010 10:46:27   
pinkalonca
jutro punce user posted image

user posted image user posted image joj tele vraže user posted image user posted image

moja prijateljica ima doma dva fantka pa je pri obeh vse 3 mesece cele dneve visela na školjki user posted image je bla čist boga...
moja sestra ima pa dve punčki pa ji ni bilo slabo niti 1 dan user posted image

jst telim vražam čisto nič ne vrjamem user posted image

jst sm pa že lačna in grem jest... se še kaj javim, lepo bodite vseeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
17.6.2010 11:03:56   
jona klara
jutro...joj kako smo firbčni, na morfologiji bomo verjetno zvedle kaj bo, razen, če se naša pikica odloči, da nas bo za nos vlekla vse do konca...to bomo pa vidli....

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
17.6.2010 11:17:22   
BabyKitty
Še mlo manj kot en mesec, pa pride moja morfologijaaaa user posted image user posted image user posted image pa bom že vedela kaj bo moj piščančekkk brez ugibanja user posted image

Kaj veste, ali je to zdej na morfologiji že zelooo zanesljivo, ali je še vedno bolj tko tko user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
17.6.2010 11:45:48   
Arwenko
Joj, to vam moram povedat štorijo z mojim ginekologom. On je načeloma ful dober pri napovedovanju spolov, tako vsaj pravijo. Ampak baje je, ko je bila njegova žena drugič noseča, si je tako grozno želel punčko, da je menda ne vem kolikokrat preverjal spol in vedno je videl punčko. In seveda so bili ful ziher, vse nakupli v roza in podobno, pol pa se je rodil fantek user posted image

Tako da, včasih je pametno vse skupaj malo z rezervo jemat se mi zdi.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
17.6.2010 11:59:02   
dangermouse
Heej souser posted image kako ste?

Jaz se ponovno javljam, včeraj smo dali čez NS in je blo vse super! Smo pregledal celega otročka od glavice do ritke in je vse tako kot mora bit. Sem konec 13. tedna in smo veliki 7,1 cm. user posted image se ni hotel prav namestiti, potem je še zaspal, tako da sem ga s kašljanjem revčka toliko časa premetavala, da se je postavil postrani, da je lahko zmerila svetlino. Verjetnost za DS je 1:1938 tako da dvojnega presejalnega testa (krvni test) ne grem delat, se mi zdi da je to dovolj majhna verjetnost, pa tudi nosek smo videli. Kakšne verjetnosti imate pa ostale?

Ker moja ginekologinja nima možnosti snemanja CD-ja, je moj dragi posnel en del UZ kar na fotič. In zdaj mava posnetek najinega pikija, njegov srčni utrip (ki se sliši kot kakšen divji techno he, he) skupaj z razlago ginekologinje, ker je super, ker sva med solzami in vzhičenostjo bolj švoh poslušala! user posted image

Za spol nisva želela vprašat, bi raje da je presenečenje... čeprav je kar težko to zdržat do decembra, se mi pa že od začetka zdi da bo punčka, pa še Kitajci tako napovedujejo.

Edina težava je da je moja krvna skupina B RhD negativna Kell neg. (menda je ta tip krvi bolj značilen za Indijo kot Evropo??), tako da v 28. tednu prejmem cepivo ali antitelesa al kaj že? Ima še katera izkušnje s tem?

Za na seznamček pa 2. pregled: 6.7 in 3. pregled: 12.8.

Lepo se imejte in uživajte v nosečnosti!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
17.6.2010 12:08:07   
*Star*
Pozdravček vsem mojim sonosečkam in vašim pikicam........

Danes se vam oglašam zadnjič pred dopustom, potem me ene 10 dni ne bo.
Jutri me pa še pred dopustom čaka še zadnji izpit, tretji ta tedenuser posted image

Tele prigodice zmedenosti so me pa tko nasmejale hihihi user posted image user posted image user posted image

Nič punce js vas pozdravljam in lepo se čuvajte in svoje pikice, rastite in počnite vse, kar si želiteuser posted image user posted image user posted image  Jaz pa bom mislila na vas

(odgovor članu dangermouse)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
17.6.2010 12:13:00   
špica84
mas pa isti šmoren kot jaz b negativno skupino tko da tudi jaz dobim v 28 tednu inekcijo

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
17.6.2010 12:29:57   
jona klara
star- dobro se imej na morju, plavaj veliko, bo pikici pasalouser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
17.6.2010 12:44:34   
Frutiq
IZVIRNO SPOROČILO: dangermouse

Edina težava je da je moja krvna skupina B RhD negativna Kell neg. (menda je ta tip krvi bolj značilen za Indijo kot Evropo??), tako da v 28. tednu prejmem cepivo ali antitelesa al kaj že? Ima še katera izkušnje s tem?

Za na seznamček pa 2. pregled: 6.7 in 3. pregled: 12.8.

Lepo se imejte in uživajte v nosečnosti!

Ni nič takega. Jaz imam A negativno in sem v 1. user posted image dobila inekcijo v 28. tednu. Če bi bila moja mala pozitivna, bi jo dobila tudi po porode, vendar ni bilo treba, ker je neg.. Inekcijo pa ti dajo v tazadnjouser posted image . Zdaj jo bom spet dobila v 28,t,

(odgovor članu dangermouse)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
17.6.2010 13:01:53   
KatyK79
star - dobro zrihtaj na izpitu, tudi zate držim pestke, potem pa res ful uživaj na morju, še za nas malo.

ja punce še malo pa bomo izvedele kaj nosimo pod srečkom, jaz že tok težko čakam morfologijo. moraš prej še dočakat 2.pregled, danes teden. ah kje je že to user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
17.6.2010 13:11:48   
tinca12
ojla,

evo se javljam iz nuhalne svetline in moram reči da sem presrečna.

Videli smo nogice, rokice, želodec, mehur in glavico, dve polovički. Menda vse v redu. Nuhalna svetlina je bila 2,3mm vendar ne vem kaj to pomeni, sicer je Strahova rekla, da ni nič takega vendar da bi (glede na to, da sva bila na IVF oziroma da sem zanosila preko umetne oploditve) vseeno naredili dvojni kromosmski test, ker je še vedno možnost rizičnosti glede na to kako sem zanosila. No pa smo dali še kri in sedaj do ponedeljka čakamo rezultate. Predvidevam, da v kolikor bodo ti rezultati v redu, da nimam bojazni glede Downovega sindroma. Ali ve punce mislite drugače. Če ima kakšna izkušnje s tem oziroma podobnim, prosim oglasite se mi. Drugače pa mi ni povedala kakkšno je tveganje.

No naj povem, da smo veliki že tam nekje 64mm tako, da glede na to, da sem v 12t3d (čeprav mi po RR piše da sem kar en teden preskočila oziroma sem kar iz 11t skočila na 13 - to je tudi matematika)  je to v redu. Menda vse v redu, zdaj še čakam na te rezultate krvi.

alma82 sem prebrala, da si ti prestavljena iz danes na 21.6.2010 ali se motim oziroma sem  narobe prebrala? Samo kje pa si potem naročena, ker kot sem danes slišala dr. Strahovo nje menda zdaj dva tedna ni, kje pa si ti potem naročena?  No oglasi se mi kaj.

Aja pa naj povem, za seznam in tako, da so mi prestavili datum poroda na 24.12.2010 in sicer je seveda to moja prva nosečnost.

se še pišemo punce.

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
17.6.2010 13:16:17   
Slavi83
Hej,

mi2 sva se pa odločla da bova šla na 3D sam še ne vem kam, najbrž tam kjer bo pod 100 €.

(odgovor članu tinca12)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
17.6.2010 13:35:17   
alma82
helow helow

joj sam ste res čveke user posted image

Špica ti kar zaupaj meni in kolegu user posted image

Tinca čestitke za NS. Meni je Strahova prestavila z danes na jutri (18.6.). Tako da grem še 1x spat potem pa NS user posted image  Me je klicala in je rekla, da ima njen sinček popoldne (jaz sem bila pa naročena za popoldne) v šoli neko predstavo in da bo on pojčkal tam in me je prosila če lahko prestavimo na petek.

Vidim da ste nekatere rahlo razočarane s Strahovo. Meni je pa ona full vredu. Pri prejšnji user posted image  sva bila v tistem momentu brez dinarčkov (je bilo glih poletje, sva prišla z morja, moji in njegovi pa so šli šele na morje, tako da sva bila kar na tesnem z dinarčki in še brez družinske finančne podpore user posted image  ) pa sem bila tako neučakana za prvi pregled, da sem na vsak način hotla iti na samoplačniški....
in pri samoplačniškem pregledu plačaš UZ + posvet (torej da sploh odpre usta in da pove kaj se dogaja) ...
in sem ji že po telefonu rekla, da nimava denarja za plačat za oboje, pa je rekla pridita pa se bomo zmenili.
In na koncu nama je računala samo UZ (če se ne motim je to polovica cene) user posted image  user posted image
Tako je bila prijazna, oba sva bila navdušena nad njo. In ker naju je naročila čist proti koncu, smo se pogovarjali skoraj 30 minut.... vse kar sva vprašala nama je lepo razložila in nič računala user posted image  

Zdej moram pa spet jest... sem lačna user posted image

(odgovor članu Slavi83)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
17.6.2010 13:37:40   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Saj, zato pa pravim, jaz imam tudi grozno mozoljev, ko sem pred tem bila praktično čisto brez, tu pa tam kakšen kdaj, zato iz tega vidika kaže na punčko. Pa baje pri punčkah je več slabosti, pri fantkih pa redkeje, čeprav ni to neki pravilo, da bi se zanašal na njega user posted image

Arwenko jaz v prvi nosečnosti n isem imela nobenih slabosti in nič mozoljaste kože pa imam PUNČKO. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
17.6.2010 13:49:05   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: Frutiq

Evo, toliko o moji ideji, da gremo na morje na Hrvaško: pravkar me kliče moj, da ne misli it zapravljat dopusta na HRV, ker je napovedano ful slabo vreme in naj začnem gledat last minute ponudbe za Grčijo....
Znorela bomuser posted image . Prav nič se mi ne da zdaj iskat kakšne pametne last minute ponudbe in klicarit od agencije do agencijeuser posted image

Kam zdaj??? Si kaj pametnega najdla? user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
17.6.2010 13:53:39   
mag3
     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT.OTROK , SPOL , NASLEDNJI PREGLED(NP), NS, SRČEKuser posted image , SPOL, PREBIVALIŠČE

1.12.2010
user posted image **NiNa**, 29, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
user posted image  natasa.jurman, 26, 2user posted image , 1 user posted imageuser posted image , user posted image , Sevnica
user posted image  
thevenus, 1user posted image ,  user posted image
user posted image  Slavi83, 27, 3user posted image , 0user posted image , user posted image , Lj

2.12.2010
user posted image miskula, 33, 1user posted image , 0user posted image , user posted image ,  user posted image
user posted image Anonimna, 2user posted image , 2user posted image , user posted image , Novo mesto
 user posted image *Jagodka, 1user posted image , 0user posted imageuser posted image , user posted image , Lj

3.12.2010
user posted image  rubica, 31, 2user posted image , 1user posted image , user posted imageuser posted image , Lj

4.12.2010
5.12.2010
user posted image  Loona, 24, 1user posted image , 0user posted imageuser posted image , Lj
user posted image  birdy, 3user posted image , 2user posted image , user posted image , user posted image , Domžale
user posted image  Baby Kitty, 21, 1user posted image , 0user posted imageuser posted image , Kranj

6.12.2010
user posted image mag3, 33let, 2user posted image , 1user posted image ,
NP 21.6.2010user posted image , user posted image , Bela krajina
user posted image  marinci, 28 let
, 2user posted image , 1user posted image , NP 23.6.2010user posted image  user posted image , user posted image user posted image , Celje
user posted image Mjavmjav, 1user posted image , 0user posted image , user posted image ,
user posted image , Vrhnika

7.12.2010
8.12.2010
user posted image   Jancci, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , user posted image , Kr

9.12.2010
10.12.2010
user posted image   kattix, 21, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Lj
user posted image  enček, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.6.2010, user posted image , user posted image , Ce

11.12.2010

user posted image  
Čebelica11, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  fuego, 29, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
user posted image KatyK79, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.6.2010user posted image , user posted image , LJ
user posted image  nani, 30, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Lj 

12.12.2010
user posted image  ManUr, 22, 1user posted image , NP 22.6.2010, user posted image ,user posted image ,  Mb

13.12.2010
 user posted image  MYown, 1user posted image , 0 user posted image , user posted image

14.12.2010 
user posted image  *srečka*, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Nm
 user posted image  *Star*, 24, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Lj
user posted image  **axa**, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

15.12.2010

user posted image  
Lidik, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 23.6.2010, user posted image , CE
user posted image  Mety1, 31, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Gorenjska 
user posted image  urskaf, 29, 2user posted image , 1user posted image , NP 30.6.2010, Ce 

16.12.2010
user posted image  maya1505, 1user posted image , 0user posted image , NP 7.7.2010, user posted image , Vrhnika

17.12.2010
user posted image  mamica00, 28, 3user posted image , 2user posted image , user posted image , Velenje
user posted image  buba88, 22, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

18.12.2010
user posted image  tasika12, 36, 3user posted image , 1user posted imageuser posted image , user posted image , Mb 
user posted image  jona klara, 31, 1user posted image , 0user posted image , user posted image ,  user posted image

19.12.2010
user posted image  *Sava*, 31, 2user posted image , NP 30.6.2010, user posted image , Lj

20.12.2010 

user posted image Frutiq, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , NG 
user posted image  polari, 27, 2user posted image , 1user posted imageuser posted image , Ptuj

21.12.2010
user posted image levinja20, 20, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image

22.12.2010 
user posted image  twilight princess, user posted image
user posted image  DeVilla, 35, 3user posted image , 2user posted image , NP 21.6.2010, user posted image , user posted image , Gorenjska

23.12.2010
user posted image aprill, 25, 2user posted image , 1user posted imageuser posted image , user posted image , Tolmin 
user posted image zaljubljena23, 2user posted image , 1user posted image , NP 17.6.2010, user posted image , user posted image , Ptuj-Rače 

24.12.2010
user posted image  Pika555, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image  
 user posted image  kar_ena, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Lj
user posted image  dangermouse, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.7.2010, 12.8.2010, user posted image
user posted image  tinca12, 1user posted image

25.12.2010 
 user posted image pinkalonca, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
  user posted image  kepca, 2user posted image , 0user posted image , NS 18.6.2010, user posted image ,   user posted image  

26.12.2010
27.12.2010
 user posted image  simi27, 2user posted image , 1user posted imageNS 22.6.2010, user posted image , Litija 
user posted image  GITA14, 30, 1user posted image , 0user posted image , NP 9.7.2010, user posted image , user posted image

28.12.2010 
user posted image  KOLIBRI, 1user posted image , user posted image , user posted image
user posted image  alma82, 27, 2user posted image , 0user posted image , NP 7.7.2010, NS 18.6.2010, user posted imageuser posted image , Dolenjska

29.12.2010
30.12.2010

31.12.2010
user posted image  suziflo, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.6.2010, NS 22.6.2010, user posted image , user posted image , Mb
user posted image  špica84, NP 20.7.2010, NS 22.6.2010, Lj

04.01.2011
user posted image  aischa1, 5 user posted image 3 user posted image , user posted image , user posted image , Koper

5.01.2011
user posted image  Arwenko, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 13.7.2010NS 1.7.2010, user posted image , Ce

SKUPAJ NAS JE SREČK user posted image
DECEMBERKE 2010: 56 !!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  
Z nami so bile:

mića user posted image   user posted image
DIANE user posted image user posted image
Tajmi user posted image  user posted image  
Anabel85 user posted image  user posted image
xoxox user posted image  user posted image
*dotika* user posted image  user posted image
čmaja
 user posted image  user posted image
Tulipan13 user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK         SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• nosečnost in delo
  •  
  • TUKAJ                          TUKAJ 
HOROSKOP

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
17.6.2010 13:56:34   
mag3
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   
user posted image
 Datum, Nick:

JUNIJ
17.06. - zaljubljena23 (3. pregled), tinca12, enček
21.06. - mag3 (3. pregled), DeVilla
22.06. - suziflo (2. pregled), ManUr (2. pregled)
23.06. - lidik (2. pregled)

24.06. - KatyK79 (2. pregled)
29.06. - jona klara(3.pregled
30.06. - urskaf

JULIJ
05.07. - Frutiq (3. pregled)
06.07. - dangermouse
(2. pregled)
07.07. - Alma82
(3. pregled), maya1505 (2. pregled)
09.07. - GITA14 (3. pregled)
13.07. -
Arwenko
19.07. - lidik (2.UZ)
20.07. - špica84, *Star*
23.07. - simi27 (2. pregled)

AVGUST
12.08. - dangermouse (3. pregled)

user posted image
Datum, Nick

JUNIJ
17.06. - tinca12
18.06. -
kepca, alma82
22.06. - suziflo, simi27, špica84

JULIJ
01.07. - Arwenko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                               

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
17.6.2010 13:57:14   
Slavi83
Alma82 js sm skos lačna na vsaki 2-3 ure jem user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
17.6.2010 14:02:27   
pinkalonca
user posted image
 Datum, Nick:

JUNIJ
17.06. - zaljubljena23 (3. pregled), tinca12, enček
21.06. - mag3 (3. pregled), DeVilla
22.06. - suziflo (2. pregled), ManUr (2. pregled)
23.06. - lidik (2. pregled)

24.06. - KatyK79 (2. pregled)
29.06. - jona klara(3.pregled
30.06. - urskaf

JULIJ
05.07. - Frutiq (3. pregled)
06.07. - dangermouse
(2. pregled)
07.07. - Alma82
(3. pregled), maya1505 (2. pregled)
09.07. - GITA14 (3. pregled)
13.07. -
Arwenko
19.07. - lidik (2.UZ)
20.07. - špica84, *Star*
21.07. - pinkalonca (2. pregled G)
23.07. - simi27 (2. pregled)

AVGUST
12.08. - dangermouse (3. pregled)

user posted image
Datum, Nick

JUNIJ
17.06. - tinca12
18.06. -
kepca, alma82
22.06. - suziflo, simi27, špica84

JULIJ
01.07. - Arwenko

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
17.6.2010 14:03:45   
pinkalonca
mag hvala ker urejaš seznamček user posted image user posted image user posted image user posted image si pridna zeloooooo!!!!

jst sm tut spet lačna user posted image obvezno moram jest na 2 uri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3748
17.6.2010 14:05:59   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: pinkalonca

mag hvala ker urejaš seznamček user posted image user posted image user posted image user posted image si pridna zeloooooo!!!!

Hvala. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3749
17.6.2010 14:11:22   
urskaf
Ahoj, da se še tu mal javim. Vidim, da kr pridno čvekate, sem se komaj skoz prebila. user posted image Pridne!!!

tinca12 -> jst sem imela v prvi user posted image NS 2,2. Pri 28 letih je tveganje 1:855, ta velikost ga je pa zmanjšala na 1:1214, pa nosna kost se ni dobro videla, zato mi je Franič tudi priporočal še DHT, tam so ga pa še zmanjšali na 1:8663.
Je malce povečana nosna svetlina, sam mislim da ni še nič hudega. Se je brezveze obremenjevati, ker si naredila vse, kar si lahko. Boš naslednji teden dobila rezultate, pa boš videla.

(odgovor članu tinca12)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?