Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 14:30:57
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F IZVIRNO SPOROČILO: mini86 dobila sm te tsterje za plenic lionstar pa se mi ne zdijo nč pretreslivga..mot me tud k majo eno plastiko na koncu plenice-tm k pride čez trebuh-upam da ne dobim zaloge za 3 mesece Jaz sem pa prav jezna na njih, ker so totalno neprofesionalni. Najprej so izgubili vse kontakte in potem rabijo 100 let, da pošljejo vzorec. Če sodim po načinu, ki so ga do sedaj pokazali ne bodo ravno uspešni. Zdaj, ko si povedala da še plenice niso dobre pa sploh nimajo kaj dosti možnosti. Jaz še vedno prisegam na Pamperske. Mi tudi, pa sem probala tudi ostale. Se ti pa Janci splača jih kupiti v Toysu. Jaz sem bila ravno včeraj v Avstriji in je mega pack (120 kom Baby dry ali 102 Active fit) 23 eur in še nekaj, dva tedna nazaj so bile še ceneje!Ker v Muellerju bi bile okoli 30 eur.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 14:31:32
|
|
|
|
bačko
|
Jutri se lepo imejte na srečanju.Če sem malo odkrita mi je žal da naju ne bo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 15:53:40
|
|
|
|
tadejluka
|
Midva tud verjetno prideva jutri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 15:56:08
|
|
|
|
NatyTaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 naty taja-kako je pa urban začel sam jest..al si mu samo žlico dala pa čakala kaj bo naredu..k marcel ne kaže nubenga intresa za jesz sam z žlico.. Ja, je kr sam interes pokazal, pa sem probala. In zdej se kr buni, če mu ne dam. Danes sva jedla krompirček pa hrenavke in sem mu lepo na male koščke narezala pa je sam jedel - malo z vičko (sem mu pomagala napiknt, on je pa v usta nesel), malo pa z roko, pa še repete si je pustu na stolu - je potem, ko je šel na tla še tisto zmazal. Je pa res, da ima vzor, ko sta tavečja zraven in verjetno zaradi tega.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 16:22:06
|
|
|
|
kalanteja
|
Pozdravljene ena off topic Sem dala prijavo na delovno mesto sodnega zapisnikarja, pogoje izpolnjujem, je pa 20 ur na teden, skrajšan delovni čas, ma koliko mislite, da bom pa dobila, se nisem kj še pozanimala, me še tud na razgovor niso klicali. Imam dve opcije, da grem v proizvodnjo delat, do septembra preko študenta potem bi me zaposlili ali pa tale skrajšan delovni čas, kjer imam potem nadaljno možnost zaposlitve za 8 ur, sicer mi tole kolegica rihta in sem lahko kar prepičana za job. Mogoče bi morala tudi 5 let delat 20 ur, da bib prišla na 40 ur, tk mi je rekla, ker ona ne dela tam, je na okrožnem, razpis je pa za okrajni, lahko pa reče kako dobro besedo zame. Ne vem kaj bi
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 17:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
kalanteja, mislim da je kar fajn če tudi boš dobila za 20h tedensko ostalih 20 si pa zrihtaš preko socialnega, da ti prispevke plačujejo. ti pa to pripada če se ne motim(naj me kera popravi) do otrokovega 6leta.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 18:26:44
|
|
|
|
mini86
|
vitae-ne, kuham za mojga in zame ..samo k dela popoldan nardim kosilo kr predno gre delat da usaj kej toplega poje.. deja-pri komu maš diplomsko evo midva iz zoo-ja..3,5 ur sva ble s kolegico not in je blo suuuuper
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 18:46:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 deja-pri komu maš diplomsko pri prof. Ovsenikovi . pri kom boš pa ti imela? si že kaj razmišljala?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 18:47:50
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 deja-pri komu maš diplomsko pri prof. Ovsenikovi . pri kom boš pa ti imela? si že kaj razmišljala? te pa ne poznam-verjetno druga smer in drugi profesorji.. ja js bom mela pri mojci bernik
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 20:53:17
|
|
|
|
NatyTaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 hodalca-kere jo mate..kok časa so notr..js sm zdj eno dobila in ma gor tko ful teh igrač in tamau bl kt da bi hodu se s tistim igra..drgač pa sm pozabla mojmu rečt da jo mal dvigne in ma rahlo pokrčene noge notr in pol kr stoji notr sj ne vem a je to dobr al ne Mini - nisem zadnjič zasledila, če se tvoj Marcel že sam dvigne ob opori. Verjetno se. Če pa ne, pa ni dobra hojca - je soseda tole prakticirala in je mali začel lepo hodit, sam ni pa znal past! Je zdej star 15 mesecev in lepo hodi, se pa še zdej ne zna sam dvignit, ne gre po štirih in tudi past ne zna. Res ni fajn. Ko bo vse to obvladal pa ni panike, če je tudi v hojci, če še ne gre čisto sam. Naš je bil v hojci - če jo ktera rabi za posodit je ne rabmo več. Je pa fajn, ker se ful zamotijo not. Za poroko - po moje je 100 evrov več, kot preveč. Nekako tako se da ponavadi, kot bodo oni dali za osebo v gostilni. To pa za dva skor ne more prit več kot 100 evrov. Bravo za vse študentke, ki zbirate voljo in delate naprej, kljub otrokom. Mah tisti komentarji o slabih mamah...bedarija!! To je prej foušija z nijhove strani, ker ti uspeva vse skup!! Sama sem naredila 11 izpitov in diplomo z dvema otročkoma (sem dvakrat abs podaljšala ) Zdej pred Urbijem sem pa še strokovnega nardila pa položla izpit za GČ...v glavnem, hočem samo povedat, da so bili moji otroci velikoooo zraven tašče in drugih, pa se imam za super mamo, ko sem vse to zmogla in nisem odnehala, četudi je bilo turbo! Pa otročki niso zato nič kej prikrajšani, pač pa so veliko bolj samostojni, prilagodljivi, navajeni tudi drugih ljudi. Pa hvalabogu za tako fajn taščo, tasta in pa seveda atija. Če pa rabi ktera kako inštrukcijo iz Matematike...jaz sem jo diplomirala...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 21:02:36
|
|
|
|
tadejluka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NatyTaja IZVIRNO SPOROČILO: mini86 hodalca-kere jo mate..kok časa so notr..js sm zdj eno dobila in ma gor tko ful teh igrač in tamau bl kt da bi hodu se s tistim igra..drgač pa sm pozabla mojmu rečt da jo mal dvigne in ma rahlo pokrčene noge notr in pol kr stoji notr sj ne vem a je to dobr al ne Mini - nisem zadnjič zasledila, če se tvoj Marcel že sam dvigne ob opori. Verjetno se. Če pa ne, pa ni dobra hojca - je soseda tole prakticirala in je mali začel lepo hodit, sam ni pa znal past! Je zdej star 15 mesecev in lepo hodi, se pa še zdej ne zna sam dvignit, ne gre po štirih in tudi past ne zna. Res ni fajn. Ko bo vse to obvladal pa ni panike, če je tudi v hojci, če še ne gre čisto sam. Naš je bil v hojci - če jo ktera rabi za posodit je ne rabmo več. Je pa fajn, ker se ful zamotijo not. Za poroko - po moje je 100 evrov več, kot preveč. Nekako tako se da ponavadi, kot bodo oni dali za osebo v gostilni. To pa za dva skor ne more prit več kot 100 evrov. Bravo za vse študentke, ki zbirate voljo in delate naprej, kljub otrokom. Mah tisti komentarji o slabih mamah...bedarija!! To je prej foušija z nijhove strani, ker ti uspeva vse skup!! Sama sem naredila 11 izpitov in diplomo z dvema otročkoma (sem dvakrat abs podaljšala ) Zdej pred Urbijem sem pa še strokovnega nardila pa položla izpit za GČ...v glavnem, hočem samo povedat, da so bili moji otroci velikoooo zraven tašče in drugih, pa se imam za super mamo, ko sem vse to zmogla in nisem odnehala, četudi je bilo turbo! Pa otročki niso zato nič kej prikrajšani, pač pa so veliko bolj samostojni, prilagodljivi, navajeni tudi drugih ljudi. Pa hvalabogu za tako fajn taščo, tasta in pa seveda atija. Če pa rabi ktera kako inštrukcijo iz Matematike...jaz sem jo diplomirala... se strinjam popolnoma...tud jest sem z 2 otrokoma diplomirala, nardila strokovnega,...tako da vsem študentkam---le pogumno naprej!! Z voljo se vse da!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 21:04:44
|
|
|
|
tadejluka
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 KOLOSEJ SREDA 12.5. -mini .mk8 -vitae -smrketa24 - Tira - Janci F - Tadejluka
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 21:05:31
|
|
|
|
tadejluka
|
Natytaja a ti tud prideš jutri?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 21:18:44
|
|
|
|
mini86
|
natytaja-zdele se je neki začeu dvigovat ob opori..tko ene 3x na dan se dvigne..kobaca se ne se samo plazi..je pa spet začel te dni neki rito dvigovat ampak gre rajš po tleh kot po vseh štirih.. sj js ga dam not rečmo ene 3x na dan po 5-10 min al pa še mn k pol itak začne jokat..se pa tm zlo dviguje oz stoji..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 22:00:15
|
|
|
|
Mala_princeska
|
manca hodi, brez mene sem mislila da se heca pa je kar šla po dvorišču, seveda tako da sem jo lahko lovila z rokami, je naredila kar več kot le tri, štiri korake
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 22:02:27
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska manca hodi, brez mene sem mislila da se heca pa je kar šla po dvorišču, seveda tako da sem jo lahko lovila z rokami, je naredila kar več kot le tri, štiri korake
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 22:03:24
|
|
|
|
mk8
|
Se vidimo jutri punce, se grem še malo učit. Prihaja junij in z njim spet kup izpitov Lahko noč!
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 22:05:32
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Kuhala sem paradižnikovo omako s tuno, olivami in baziliko, domačo, ne ala Barilla , pa zraven kus-kus, pa skledo rukole. Jaz bi pa recept za tole paradižnikovo omako s tuno Hanuši, plisssssss To je pa tok simpl. Na olju popražiš ali mlado čebulico ali pa česen toliko, da zadiši, gor vržeš ene 5 paradižnikov, lahko tut pelate, tenstaš, da paradajzi razpadejo,postanejo gosti(VODA IZPARI), dodaš tuno iz konzerve, olive, nasekljano baziliko, posoliš, pokuhaš še ene 5 min in voila. Lahko dodaš tudi žlico kisle smetane. Hvala HANUŠI
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 22:06:04
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 KOLOSEJ SREDA ne vem ker datum pride -mini .mk8 -vitae he ne vem ker datum pride 12. maj mala_princeska
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 22:25:31
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 natytaja-zdele se je neki začeu dvigovat ob opori..tko ene 3x na dan se dvigne..kobaca se ne se samo plazi..je pa spet začel te dni neki rito dvigovat ampak gre rajš po tleh kot po vseh štirih.. sj js ga dam not rečmo ene 3x na dan po 5-10 min al pa še mn k pol itak začne jokat..se pa tm zlo dviguje oz stoji.. manca je bila v hojici nekje od 6 meseca naprej, če se ne motim, pa veliko je bila na tleh, res pa je da se je ob opori mogoče malce kasneje pričela dvigovat in sedaj se ob opori dvigne, sama me poišče ko se plazi in vstane
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 22:27:15
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Se vidimo jutri punce, se grem še malo učit. Prihaja junij in z njim spet kup izpitov Lahko noč! Lahko noč....se vidimo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 22:31:32
|
|
|
|
manna
|
Uf ste ble spet pridne čveke. Jutri naju ne bo, ker sva brez avta. No, sej do 13h imava avto, potem pa ga rabi lubi. Ampak do 13h ne bi prišle nazaj oz. bi blo nečloveško hitenje vse skupi. Ampak resnično računam na to, da to ne bo zadnje srečanje!!! (no rečte da ne bo!? ) Upam da ne mislite vse zdaj popokat v službe....no drgač pa se bom vsaj s tistimi še kaj dobila, ki ste še študentke oz. brez služb..res bi mi blo bedno da se ne bi več videle. Šment pa še denar dolgujem vitae..ampak jutri res ne gre. Drgač berem da ne veste kako s kuskusom - no jaz ga imam ful rada in ga delam v bistvu isto kot riž, torej lohk v "rižoti" (hehe kako bi se to imenovalo s kuskusom - kuskusota ) ali pa skuhan v vodi.. mini86, glede modrostnega zoba - jaz sem imela isto samo koničko zunaj, zob pa ni mogel ven ker ni rastel naravnost, pač pa postrani. Pa so mi ga mogli ven izrezat, ker se mi je stalno delal bakterijski žepek ob zobu. Zob te v bistvu ne boli, saj je zdrav, boli te dlesen ker je razdražena in se tam bakterije nabirajo. V glavnem, meni so takoj svetovali naj si dam na obeh straneh modrostne ven. Nevem kaj je s temi zobarji - zdrave zobe hočejo ven rezat. Sam mogoče imajo pa prav, ker meni se je boleča dlesen ponavljala tedne in tedne dokler ni še zob ven..no sej drgač pa operacija nič ne boli, edin potem morš ene dva dni jest samo tekoče in predvsem hladno (jaz sem se basala s sladoledom).
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 22:48:15
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: NatyTaja IZVIRNO SPOROČILO: mini86 naty taja-kako je pa urban začel sam jest..al si mu samo žlico dala pa čakala kaj bo naredu..k marcel ne kaže nubenga intresa za jesz sam z žlico.. Ja, je kr sam interes pokazal, pa sem probala. In zdej se kr buni, če mu ne dam. Danes sva jedla krompirček pa hrenavke in sem mu lepo na male koščke narezala pa je sam jedel - malo z vičko (sem mu pomagala napiknt, on je pa v usta nesel), malo pa z roko, pa še repete si je pustu na stolu - je potem, ko je šel na tla še tisto zmazal. Je pa res, da ima vzor, ko sta tavečja zraven in verjetno zaradi tega. ...ravno to sem dans razlagala mojmu pa karin...pa je rekla karin a jaz pa nisem njegova sestra da bi mu bila vzor...sem rekla da pač ni več majhna in da je to vrjetn velik drgač kot če ima bratce in sestrice še majhne...drgač je pa men karin tud jedla sama z 11-imi meseci...ampak žiga itak zaostaja v vsem tko da se mi nikamor ne mudi...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 22:54:03
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 evo midva iz zoo-ja..3,5 ur sva ble s kolegico not in je blo suuuuper A pol ti radarska slika padavin ni prinesla kake plohe...sam da je blo gud...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 22:55:06
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: bačko No ob 16.30 se greva pokazat! ...bačko ušesa ti bom navila...kaj se maš pa za bat če sta oz. ko sta bolani...in pol si ti vsa prestrašena ,veš kok to na otročka vpliva...pol pa jokca k ve da je mamico strah...pa sej so vsi otroci enkrat bolani,pa ne enkrat več kot enkrat...pa dej začni že mal pozitivno razmišljat...joj joj joj...pa ne zdej jokcat k sem te kregala...pejd v kopalnico ,se poglej in si reč da si močna ,da si najboljša mama,in da ni boljše mame na svetu kot si ti...pol pejd pa do lore in jo objamčki...važi... Joj kako sem bila kregana! Obljubim da me ne bo več strah! In Loro že cel dan objemam in lubčkam.Zdaj pa Žana pri meni sedi in njo objemam. ...kako je bilo pri P...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......