Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:33:04
|
|
|
|
bjondi
|
jancif-obvezno pol igrala pofotkat pa jih gor dat... hanuši-kako nardiš kus kus...sem ga kupla pa sploh vem ne kaj je to ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:33:29
|
|
|
|
mini86
|
ej a bi si upale v zoo zdj
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:36:19
|
|
|
|
bjondi
|
grrrr-jaz pa ne štekam zakaj imajo vrata -vhodna oz. vsaka vrata kljuko...al zato da najprej čez pogledaš ,če je kdo notri v bajti al zato ,da najprej probaš ,če je sploh odklenjeno...res mi ni to jasn in me vsakič znova razpizdi...pa ne zato ,ker mi šipo vmažejo...ampak če je zaklenjeno je zakllenjeno ...koji k.... jih briga kaj se uzad dogaja...debili -tist k ne ve zakaj imajo vsaka vrata kljuko...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:37:02
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 dobila sm te tsterje za plenic lionstar pa se mi ne zdijo nč pretreslivga..mot me tud k majo eno plastiko na koncu plenice-tm k pride čez trebuh-upam da ne dobim zaloge za 3 mesece Jaz sem pa prav jezna na njih, ker so totalno neprofesionalni. Najprej so izgubili vse kontakte in potem rabijo 100 let, da pošljejo vzorec. Če sodim po načinu, ki so ga do sedaj pokazali ne bodo ravno uspešni. Zdaj, ko si povedala da še plenice niso dobre pa sploh nimajo kaj dosti možnosti. Jaz še vedno prisegam na Pamperske.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:39:25
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi grrrr-jaz pa ne štekam zakaj imajo vrata -vhodna oz. vsaka vrata kljuko...al zato da najprej čez pogledaš ,če je kdo notri v bajti al zato ,da najprej probaš ,če je sploh odklenjeno...res mi ni to jasn in me vsakič znova razpizdi...pa ne zato ,ker mi šipo vmažejo...ampak če je zaklenjeno je zakllenjeno ...koji k.... jih briga kaj se uzad dogaja...debili -tist k ne ve zakaj imajo vsaka vrata kljuko... hm...a je to nagradno vprašanje..težko bi se odločila med tem možnostima
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:40:55
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi jancif-obvezno pol igrala pofotkat pa jih gor dat... Obljubim!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:42:16
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi grrrr-jaz pa ne štekam zakaj imajo vrata -vhodna oz. vsaka vrata kljuko...al zato da najprej čez pogledaš ,če je kdo notri v bajti al zato ,da najprej probaš ,če je sploh odklenjeno...res mi ni to jasn in me vsakič znova razpizdi...pa ne zato ,ker mi šipo vmažejo...ampak če je zaklenjeno je zakllenjeno ...koji k.... jih briga kaj se uzad dogaja...debili -tist k ne ve zakaj imajo vsaka vrata kljuko... hm...a je to nagradno vprašanje..težko bi se odločila med tem možnostima ...ma ni nagradno vprašanje...sem se mogla stipkat...k pa mož pride pa še ven iz sebe vršt,da me nau pol gru bolu... mmmm-dobr zgledajo tele bučke...sam še narest jih je treba
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:42:39
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Jaz ja,glede na radarsko sliko padavin...klikn pa presodi... http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar_animacija.html a se ti zavedaš da si dala blondinki za pogledat eno slikco k se clo neki premika in naj presodi sama..si pa humorist.. no ampak grem sm že zmenena ob pol treh
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:45:05
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Jaz ja,glede na radarsko sliko padavin...klikn pa presodi... http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar_animacija.html a se ti zavedaš da si dala blondinki za pogledat eno slikco k se clo neki premika in naj presodi sama..si pa humorist.. no ampak grem sm že zmenena ob pol treh A ne sem jaz bl blodn k ti včas...valda da pejd...te premiki so padavine ki so bile in kaže ti od kje nove prihajajo...ampak ni bojazni...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:45:46
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 KOLOSEJ SREDA 12.5. -mini .mk8 -vitae -smrketa24 - Tira - Janci F Midve s Tiro tudi prideva. Glede na to, da je to zadnje srečanje, ki se ga lahko udeležim sem prestavila zobarja samo zato, da vas vidim jutri. Tako, da le pridite na kavico.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:45:52
|
|
|
|
mini86
|
janci f-tud js prisegam na pamperske..čeprav imam dm-ove in sm tud zelo zadovoljna.. no do enega 7 meseca smo uporabljali pampers dokler tamau ni začeu kakat 7x na dan in pol računi cca. 10 plenic na dan in kok stanejo..in ne znese..so pa tele m skor primerljive s pampers.. mam zdj paket pampars k mi je ustal ker sva enkrat kupla 4ko pa so ble še prevelike in jih zdj nucam-u bistvu kt da nebi mel plenice gor
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:48:12
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Jaz ja,glede na radarsko sliko padavin...klikn pa presodi... http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar_animacija.html a se ti zavedaš da si dala blondinki za pogledat eno slikco k se clo neki premika in naj presodi sama..si pa humorist.. no ampak grem sm že zmenena ob pol treh A ne sem jaz bl blodn k ti včas...valda da pejd...te premiki so padavine ki so bile in kaže ti od kje nove prihajajo...ampak ni bojazni... aha a si rekla glihkar da sm blond
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:50:01
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Jaz ja,glede na radarsko sliko padavin...klikn pa presodi... http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar_animacija.html a se ti zavedaš da si dala blondinki za pogledat eno slikco k se clo neki premika in naj presodi sama..si pa humorist.. no ampak grem sm že zmenena ob pol treh A ne sem jaz bl blodn k ti včas...valda da pejd...te premiki so padavine ki so bile in kaže ti od kje nove prihajajo...ampak ni bojazni... aha a si rekla glihkar da sm blond mimi mini hahaha ...da nau pomote po barvi las...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:54:49
|
|
|
|
mini86
|
bjondi-a dj se zdj vn vlečt..sj vem kaj si mislna
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:58:05
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 bjondi-a dj se zdj vn vlečt..sj vem kaj si mislna ... ...no se zvečer tipkamo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 14:10:23
|
|
|
|
Tira
|
Oooo, kolk sem mela za prebrat Noro. Mali spančka, jz bom šla pa zdele na kavč, pa mal pogledat tisto oddajo na TV. Je kar zanimiva. Nisem imela pojma, kaj naj danes skuham, pa mi je Mini že dala idejo. Marcelu bom nardila kar tisto zelenjavo z sirčkom Midva bova pa kar jajčno omleto... njami. Mala princeska hvala za idejo, bom probala še mleko brez laktoze. Samo mislim, da ga sploh ne bo pil. Ojoj, pa ne da se je že zbudil Grem.....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 14:11:28
|
|
|
|
Tira
|
mislim, da je zaspal nazaj.. Jutri se pa vidimo, ane?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 14:18:52
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 js sm mela riž, popečen meso, zravn popečene malancane in bučke za solato pa zelje in kumara Mini - ti si veliko preveč pridna v kuhinji A to kuhaš le zase? Kako se ti da?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 14:25:00
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F Midva greva tudi v soboto na poroko, mogoče se še srečamo. :) IZVIRNO SPOROČILO: vitae Drugače smo pa včeraj nabavili zunanja igrala - plastično hiško, tobogan, gugalnico (2 sedeža, plezalo). Sedaj mora mož pokositi, gugalnico bomo še prebarvali, postavili podest na vrtu in rajanje se začne Super! Naša igrala je pa včeraj prijatelji, ki je mizar sestavljal in bo imel še danes kar veliko dela. Upam, da bo sonček da bomo lahko to danes zaključili in se jutri že veselo gugali. :) Super. Vi kar zrihtajte, mi2 prideva pa na otvoritev ali vsaj na probo, ker mi imamo še nekaj dela! Sicer je pa že zadnji čas, da se kdaj vidimo. A jutri prideš? Te lahko peljem, če želiš!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 14:25:36
|
|
|
|
bačko
|
No Lora je malo zaspala.Jaz pa bom pripravila zame in za Žano kosilo potem ko pride pa oči domov pa takoj pičimo k P.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 14:26:06
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae IZVIRNO SPOROČILO: mini86 js sm mela riž, popečen meso, zravn popečene malancane in bučke za solato pa zelje in kumara Mini - ti si veliko preveč pridna v kuhinji A to kuhaš le zase? Kako se ti da? Se kar strinjam s tem!Jaz bi eno tako Mini rabila doma!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 14:28:23
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi jancif-obvezno pol igrala pofotkat pa jih gor dat... hanuši-kako nardiš kus kus...sem ga kupla pa sploh vem ne kaj je to ... Nisem sicer Hanuši, a imam čas. Kus kus se pripravlja čisto simpl...v vrelo osoljeno vodo daš vsebino vrečke (oz. kolikor potrebuješ, se kar fino napihne in ga je kar nekaj), jaz vmešam še malo masla, odstaviš, pokriješ in čez par minut je pripravljen. Jaz ga pripravljam tudi z zelenjavo, najprej popražim zelenjavo, podušim, malo zalijem s paradižnikom (domačim), malo vode, kuskus in to je to. Meni je zelo všeč, a ga M in tudi mali ne marata!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 14:29:53
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: bačko No ob 16.30 se greva pokazat! ...bačko ušesa ti bom navila...kaj se maš pa za bat če sta oz. ko sta bolani...in pol si ti vsa prestrašena ,veš kok to na otročka vpliva...pol pa jokca k ve da je mamico strah...pa sej so vsi otroci enkrat bolani,pa ne enkrat več kot enkrat...pa dej začni že mal pozitivno razmišljat...joj joj joj...pa ne zdej jokcat k sem te kregala...pejd v kopalnico ,se poglej in si reč da si močna ,da si najboljša mama,in da ni boljše mame na svetu kot si ti...pol pejd pa do lore in jo objamčki...važi... Joj kako sem bila kregana! Obljubim da me ne bo več strah! In Loro že cel dan objemam in lubčkam.Zdaj pa Žana pri meni sedi in njo objemam.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......