|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
11.5.2010 13:33:04   
bjondi
jancif-obvezno pol igrala pofotkat pa jih gor dat...

hanuši-kako nardiš kus kus...sem ga kupla pa sploh vem ne kaj je to user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
11.5.2010 13:33:29   
mini86
ej a bi si upale v zoo zdj

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
11.5.2010 13:36:19   
bjondi
grrrr-jaz pa ne štekam zakaj imajo vrata -vhodna oz. vsaka vrata kljuko...al zato da najprej čez pogledaš ,če je kdo notri v bajti al zato ,da najprej probaš ,če je sploh odklenjeno...res mi ni to jasn in me vsakič znova razpizdi...pa ne zato ,ker mi šipo vmažejo...ampak če je zaklenjeno je zakllenjeno ...koji k.... jih briga kaj se uzad dogaja...debili user posted image  -tist k ne ve zakaj imajo vsaka vrata kljuko...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
11.5.2010 13:36:27   
mini86
men npr tole dobr zgleda s kus kusom

http://www.mojirecepti.com/recept/bucke-s-kuskusom-in-sirno-omako.html  to bom probala samo da bom z rižem

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
11.5.2010 13:37:02   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

dobila sm te tsterje za plenic lionstar pa se mi ne zdijo nč pretreslivga..mot me tud k majo eno plastiko na koncu plenice-tm k pride čez trebuh-upam da ne dobim zaloge za 3 meseceuser posted image

Jaz sem pa prav jezna na njih, ker so totalno neprofesionalni.
Najprej so izgubili vse kontakte in potem rabijo 100 let, da pošljejo vzorec.
Če sodim po načinu, ki so ga do sedaj pokazali ne bodo ravno uspešni.

Zdaj, ko si povedala da še plenice niso dobre pa sploh nimajo kaj dosti možnosti.

Jaz še vedno prisegam na Pamperske.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
11.5.2010 13:37:18   
bjondi
Jaz ja,glede na radarsko sliko padavin...klikn pa presodi...

http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/radar_animacija.html

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
11.5.2010 13:39:25   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

grrrr-jaz pa ne štekam zakaj imajo vrata -vhodna oz. vsaka vrata kljuko...al zato da najprej čez pogledaš ,če je kdo notri v bajti al zato ,da najprej probaš ,če je sploh odklenjeno...res mi ni to jasn in me vsakič znova razpizdi...pa ne zato ,ker mi šipo vmažejo...ampak če je zaklenjeno je zakllenjeno ...koji k.... jih briga kaj se uzad dogaja...debili user posted image  -tist k ne ve zakaj imajo vsaka vrata kljuko...

hm...a je to nagradno vprašanje..težko bi se odločila med tem možnostimauser posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
11.5.2010 13:40:55   
Janci F

Obljubim!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
11.5.2010 13:42:16   
bjondi

hm...a je to nagradno vprašanje..težko bi se odločila med tem možnostimauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...ma ni nagradno vprašanje...sem se mogla stipkat...k pa mož pride pa še ven iz sebe vršt,da me nau pol gru bolu...

mmmm-dobr zgledajo tele bučke...sam še narest jih je treba user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
11.5.2010 13:42:39   
mini86

a se ti zavedaš da si dala blondinki za pogledat eno slikco k se clo neki premika in naj presodi sama..si pa humorist..

no ampak grem sm že zmenena ob pol treh

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
11.5.2010 13:45:05   
bjondi

a se ti zavedaš da si dala blondinki za pogledat eno slikco k se clo neki premika in naj presodi sama..si pa humorist..

A ne sem jaz bl blodn k ti včas...valda da pejd...te premiki so padavine ki so bile in kaže ti od kje nove prihajajo...ampak ni bojazni...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
11.5.2010 13:45:46   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

KOLOSEJ SREDA 12.5.

-mini
.mk8
-vitae
-smrketa24
- Tira
- Janci F

Midve s Tiro tudi prideva.
Glede na to, da je to zadnje srečanje, ki se ga lahko udeležim sem prestavila zobarja samo zato, da vas vidim jutri.
Tako, da le pridite na kavico.user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
11.5.2010 13:45:52   
mini86
janci f-tud js prisegam na pamperske..čeprav imam dm-ove in sm tud zelo zadovoljna..
no do enega 7 meseca smo uporabljali pampers dokler tamau ni začeu kakat 7x na dan in pol računi cca. 10 plenic na dan in kok stanejo..in ne znese..so pa tele m skor primerljive s pampers..
mam zdj paket pampars k mi je ustal ker sva enkrat kupla 4ko pa so ble še prevelike in jih zdj nucam-u bistvu kt da nebi mel plenice goruser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
11.5.2010 13:48:12   
mini86

A ne sem jaz bl blodn k ti včas...valda da pejd...te premiki so padavine ki so bile in kaže ti od kje nove prihajajo...ampak ni bojazni...

aha a si rekla glihkar da sm blonduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
11.5.2010 13:50:01   
bjondi

aha a si rekla glihkar da sm blonduser posted image user posted image user posted image user posted image

mimi mini hahaha user posted image user posted image user posted image  ...da nau pomote po barvi las...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
11.5.2010 13:54:49   
mini86
bjondi-a dj se zdj vn vlečt..sj vem kaj si mislnauser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
11.5.2010 13:58:05   
bjondi

bjondi-a dj se zdj vn vlečt..sj vem kaj si mislnauser posted image

user posted image user posted image user posted image ...

...no se zvečer tipkamo...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
11.5.2010 14:10:23   
Tira
Oooo, kolk sem mela za prebrat user posted image  Noro. Mali spančka, jz bom šla pa zdele na kavč, pa mal pogledat tisto oddajo na TV. Je kar zanimiva.

Nisem imela pojma, kaj naj danes skuham, pa mi je Mini že dala idejo. Marcelu bom nardila kar tisto zelenjavo z sirčkom user posted image  Midva bova pa kar jajčno omleto... njami.

Mala princeska hvala za idejo, bom probala še mleko brez laktoze. Samo mislim, da ga sploh ne bo pil.

Ojoj, pa ne da se je že zbudil user posted image  Grem.....

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
11.5.2010 14:11:28   
Tira
user posted image  mislim, da je zaspal nazaj..

Jutri se pa vidimo, ane? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
11.5.2010 14:18:52   
vitae

js sm mela riž, popečen meso, zravn popečene malancane in bučke za solato pa zelje in kumara

Mini - ti si veliko preveč pridna v kuhinji user posted image user posted image  A to kuhaš le zase? Kako se ti da?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
11.5.2010 14:25:00   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Midva greva tudi v soboto na poroko, mogoče se še srečamo. :)

IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Drugače smo pa včeraj nabavili zunanja igrala - plastično hiško, tobogan, gugalnico (2 sedeža, plezalo). Sedaj mora mož pokositi, gugalnico bomo še prebarvali, postavili podest na vrtu in rajanje se začne user posted image

Super!   Naša igrala je pa včeraj prijatelji, ki je mizar sestavljal in bo imel še danes kar veliko dela.
Upam, da bo sonček da bomo lahko to danes zaključili in se jutri že veselo gugali. :)

Super. Vi kar zrihtajte, mi2 prideva pa na otvoritev user posted image  ali vsaj na probo, ker mi imamo še nekaj dela! Sicer je pa že zadnji čas, da se kdaj vidimo. A jutri prideš? Te lahko peljem, če želiš!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
11.5.2010 14:25:36   
bačko
No Lora je malo zaspala.Jaz pa bom pripravila zame in za Žano kosilo potem ko pride pa oči domov pa takoj pičimo k P.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
11.5.2010 14:26:06   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

js sm mela riž, popečen meso, zravn popečene malancane in bučke za solato pa zelje in kumara

Mini - ti si veliko preveč pridna v kuhinji user posted image user posted image  A to kuhaš le zase? Kako se ti da?

Se kar strinjam s tem!Jaz bi eno tako Mini rabila doma!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
11.5.2010 14:28:23   
vitae

hanuši-kako nardiš kus kus...sem ga kupla pa sploh vem ne kaj je to user posted image ...

Nisem sicer Hanuši, a imam čas. Kus kus se pripravlja čisto simpl...v vrelo osoljeno vodo daš vsebino vrečke (oz. kolikor potrebuješ, se kar fino napihne in ga je kar nekaj), jaz vmešam še malo masla, odstaviš, pokriješ in čez par minut je pripravljen.

Jaz ga pripravljam tudi z zelenjavo, najprej popražim zelenjavo, podušim, malo zalijem s paradižnikom (domačim), malo vode, kuskus in to je to. Meni je zelo všeč, a ga M in tudi mali ne marata!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
11.5.2010 14:29:53   
bačko

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

No ob 16.30 se greva pokazat!

user posted image user posted image
...bačko ušesa ti bom navila...kaj se maš pa za bat če sta oz. ko sta bolani...in pol si ti vsa prestrašena ,veš kok to na otročka vpliva...pol pa jokca
k ve da je mamico strah...pa sej so vsi otroci enkrat bolani,pa ne enkrat več kot enkrat...pa dej začni že mal pozitivno razmišljat...joj joj joj...pa ne zdej jokcat k sem te kregala...pejd v kopalnico ,se poglej  in si reč da si močna ,da si najboljša mama,in da ni boljše mame na svetu kot si ti...pol pejd pa do lore in jo objamčki...važi...

Joj kako sem bila kregana!user posted image Obljubim da me ne bo več strah!user posted image In Loro že cel dan objemam in lubčkam.Zdaj pa Žana pri meni sedi in njo objemam.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......