Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 12:50:24
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Zdajle čakam da bo ura 13 da pokličem k P in potem šibam po Žano v vrtec. js pa 13.15 da pokličem k zobarju..za tri modrostne sploh nism vedla da so mi rastl, ta četrt se je pa po 3 letih mirovanja-imam samo špičko uzuni spomnu da bo mal zrastu in me zvečer ful buli, težko jem tm, mam tud otelen k ga ne čutm tko kt ponavadi.. šit je samo k če mi reče naj takoj pridm-kar sicr dvomm nimam tamauga km dt..jah nč bo šu pa z mano notr Bo pa videl kaj delajo mamici! Jaz morem tudi reči da se lahko prideva pokazat šele po 17 uri ker nimam avta!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 12:51:26
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 a si kupla čestitko svojmu Sem! kašno Gor je en pujsek narisan pa detelja pa vse najboljše piše!Nič takega!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 12:52:02
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 marcel je meu pa naribano kolerabo, cvetačo, korenček, krompir-začinjeno z česnom v prahu, soljo in mediteranskimi začimbami+ topljeni sirček Kako pa si to naredila? naribala sm kolerabo ker mi gre na k... k se tok douk kuha..no na olčku sm prepražla vse zelenjave, posolila, potresla z česnom v prahu in mediteranskimi začimbami.. potem sem pa zalila z vodo in kuhala..predno sem ugasnila sem notr vrgla sirček da pride tko bolj kremasto in to je to.. pojedu je začuda samo pol krožnika..bom pa spravla za jutr pa ker ni ceu krožnik bo dubu čez še mal banance
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 12:52:49
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 marcel je meu pa naribano kolerabo, cvetačo, korenček, krompir-začinjeno z česnom v prahu, soljo in mediteranskimi začimbami+ topljeni sirček Kako pa si to naredila? naribala sm kolerabo ker mi gre na k... k se tok douk kuha..no na olčku sm prepražla vse zelenjave, posolila, potresla z česnom v prahu in mediteranskimi začimbami.. potem sem pa zalila z vodo in kuhala..predno sem ugasnila sem notr vrgla sirček da pride tko bolj kremasto in to je to.. pojedu je začuda samo pol krožnika..bom pa spravla za jutr pa ker ni ceu krožnik bo dubu čez še mal banance Bom probala tole!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 12:53:21
|
|
|
|
mini86
|
[/quote] Gor je en pujsek narisan pa detelja pa vse najboljše piše!Nič takega! [/quote] pa mislm da clo vem kašno
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 12:55:21
|
|
|
|
mini86
|
js bi mu pa gdaj nardila rečmo fižolovo juho pa mal korenčka naribanga not pa makarončke pa mi je škoda odpret celo konzervo za 7 fižolov k jih bom porabla zanga
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 12:57:07
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 js bi mu pa gdaj nardila rečmo fižolovo juho pa mal korenčka naribanga not pa makarončke pa mi je škoda odpret celo konzervo za 7 fižolov k jih bom porabla zanga Verjamem!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 12:57:08
|
|
|
|
mini86
|
dobila sm te tsterje za plenic lionstar pa se mi ne zdijo nč pretreslivga..mot me tud k majo eno plastiko na koncu plenice-tm k pride čez trebuh-upam da ne dobim zaloge za 3 mesece
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 12:57:59
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Verjamem! zakaj verjamš a maš tud ti tak težave
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 12:59:17
|
|
|
|
bačko
|
Moram pa nekaj odkrito povedati. Kadar koli katra od mojih punc zboli sem kot kura brez glave in sploh ne vem kako naj jima pomagam.Celo bojim se biti sama z njima in si želim da bi bil takrat tudi moj doma.Počutim se takrat kot da ne znam nič narediti.Prav bojim se ko katera zboli.In samo jokam in nič ne jem ker se bojim da ni kaj hujšega z njima narobe.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:00:23
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Verjamem! zakaj verjamš a maš tud ti tak težave Včasih mi je prav bedno kaj odpreti za ene par stvari.Še posebej ko je govor o zelenjavi.Kupim cvetačo in potem rabim samo par cvetkov.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:02:27
|
|
|
|
Mala_princeska
|
noro pospravljam in kuham : delam lazanjo a je kje kak garfild da bi mi jo pojedel je pa taka, da jo delam iz barila listov, mletega meska, korenčka + brokolija - to je bilo pri roki, smetana za kuhanje + sir na vrhu obvezno, kake polivke paradajzeve pa ne dam vmes, sem pa en frišen paradajz not zmečkala v omakco, pa malo začimb in to je to, vsakič ima drug okus, bomo videli če se bo danes glavni garfild kaj pritožil - moj dragi komentiram zvečer
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:04:56
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Moram pa nekaj odkrito povedati. Kadar koli katra od mojih punc zboli sem kot kura brez glave in sploh ne vem kako naj jima pomagam.Celo bojim se biti sama z njima in si želim da bi bil takrat tudi moj doma.Počutim se takrat kot da ne znam nič narediti.Prav bojim se ko katera zboli.In samo jokam in nič ne jem ker se bojim da ni kaj hujšega z njima narobe. pa bačko no..ne no..nima bit kej hujšga narobe no..sj jih poznaš..js vem da če marcel res ni taprav pokličem že prvi dan dohtarja in me ne briga za cel svet.. če kašla hočm da mu zmerjo saturacijo in to je to.. pa da ti še js neki odkrito povem-ne čakam do 38,5 vročine in da mu zbijam..mu dam kr mal prej calpol ker takrat je največja nevarnost za vročinske krče..no morm pa potrkat da tud če je bolan je kr obre volje edin enkrat je biu čist fertik in mi je samo ležu v naročju in pol tud zaspal.. če se tok bojiš poklič že prvi dan zdravnika-to je tvoj otrok in pravico te ima skrbet zanj!!! aja pa tud to da se tok sekiraš pa jokaš pa nič ne ješ-s tem tudi njima škoduješ..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:06:55
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska noro pospravljam in kuham : delam lazanjo a je kje kak garfild da bi mi jo pojedel je pa taka, da jo delam iz barila listov, mletega meska, korenčka + brokolija - to je bilo pri roki, smetana za kuhanje + sir na vrhu obvezno, kake polivke paradajzeve pa ne dam vmes, sem pa en frišen paradajz not zmečkala v omakco, pa malo začimb in to je to, vsakič ima drug okus, bomo videli če se bo danes glavni garfild kaj pritožil - moj dragi komentiram zvečer js pa skuham bolonese omako in dam pol eno plast teh lističev testenin, pol mal bešamela, omako, sir, lističi, bešamel, omaka, sir, lističi, sir.. in pride božanska..še prek k nism mela marcela sem mogla jt narest lazanjo k moji babi in tud gdaj domov
< Sporočilo je popravil mini86 -- 11.5.2010 13:09:46 >
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:08:59
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Verjamem! zakaj verjamš a maš tud ti tak težave Včasih mi je prav bedno kaj odpreti za ene par stvari.Še posebej ko je govor o zelenjavi.Kupim cvetačo in potem rabim samo par cvetkov. js sicer zelenjavo ful redno uporabljam-še posebej za tamauga.. jo pa narežem na cvetke in zaprem NEUMITO v posodo v taperver in dam v hladilnik..pa mi zrži več kot en teden..mogoče tudi zato ker imam zelenjavni predal v hladilniku-mah kaj pa vem
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:12:00
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Moram pa nekaj odkrito povedati. Kadar koli katra od mojih punc zboli sem kot kura brez glave in sploh ne vem kako naj jima pomagam.Celo bojim se biti sama z njima in si želim da bi bil takrat tudi moj doma.Počutim se takrat kot da ne znam nič narediti.Prav bojim se ko katera zboli.In samo jokam in nič ne jem ker se bojim da ni kaj hujšega z njima narobe. pa bačko no..ne no..nima bit kej hujšga narobe no..sj jih poznaš..js vem da če marcel res ni taprav pokličem že prvi dan dohtarja in me ne briga za cel svet.. če kašla hočm da mu zmerjo saturacijo in to je to.. pa da ti še js neki odkrito povem-ne čakam do 38,5 vročine in da mu zbijam..mu dam kr mal prej calpol ker takrat je največja nevarnost za vročinske krče..no morm pa potrkat da tud če je bolan je kr obre volje edin enkrat je biu čist fertik in mi je samo ležu v naročju in pol tud zaspal.. če se tok bojiš poklič že prvi dan zdravnika-to je tvoj otrok in pravico te ima skrbet zanj!!! aja pa tud to da se tok sekiraš pa jokaš pa nič ne ješ-s tem tudi njima škoduješ.. Ma dostikrat sem že prvi dan klicala in potem dobiš diagnozo kar po telefonu.Saj danes bom kar rekla da bi jo rada kar pripeljala pokazat.Ko bom dobila vezo.Imajo kar naprej zasedeno.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:14:53
|
|
|
|
mini86
|
morš sestri učasih tud mal naložit..k se mi zdi da bi te sestre kr neki takoj na brzino skenslale..js se ne dam..pa mi da sestra po telefonu vedno neke nasvete..ampak ne js hočm zdravnika in hočm tja pridt
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:19:53
|
|
|
|
mini86
|
evo zobarja dobila in sm rekla je naj pridm jutr zjutri..že vidm da bom čakala k idiot..pa sm rekla da bom s tamalim k ga nimam km dt pa je neki začela da je to težko pa ne vem kaj še..ne vem a ni razumela DA GA NIMAM KM DAT...pol je pa rekla no pa pridte bomo probal
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:20:38
|
|
|
|
bačko
|
No ob 16.30 se greva pokazat!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:21:37
|
|
|
|
mini86
|
a boš že mela avto
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:24:05
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Zdajle čakam da bo ura 13 da pokličem k P in potem šibam po Žano v vrtec. js pa 13.15 da pokličem k zobarju..za tri modrostne sploh nism vedla da so mi rastl, ta četrt se je pa po 3 letih mirovanja-imam samo špičko uzuni spomnu da bo mal zrastu in me zvečer ful buli, težko jem tm, mam tud otelen k ga ne čutm tko kt ponavadi.. šit je samo k če mi reče naj takoj pridm-kar sicr dvomm nimam tamauga km dt..jah nč bo šu pa z mano notr ..mini ta četrtega modrostnega pa s teranom namaži,da vidš če res deluje...a ni fajn da lahko na sebi sprobaš...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:26:19
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Zdajle čakam da bo ura 13 da pokličem k P in potem šibam po Žano v vrtec. js pa 13.15 da pokličem k zobarju..za tri modrostne sploh nism vedla da so mi rastl, ta četrt se je pa po 3 letih mirovanja-imam samo špičko uzuni spomnu da bo mal zrastu in me zvečer ful buli, težko jem tm, mam tud otelen k ga ne čutm tko kt ponavadi.. šit je samo k če mi reče naj takoj pridm-kar sicr dvomm nimam tamauga km dt..jah nč bo šu pa z mano notr ..mini ta četrtega modrostnega pa s teranom namaži,da vidš če res deluje...a ni fajn da lahko na sebi sprobaš... ma ej probala..pa z unimi calgeli pa ne vem še čim tud nč bat..k js ga mam že uzuni veš.. pomaga mi samo olje 31 od justa..samo otečen mam pa še zmeri.. zdj grem počas na pošto po kaplce od zvonkice
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:27:44
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae Mini - jaz bi tudi jedilnik. Sem ti poslala ZS...pardon ga bom. Drugače imam pa jaz večje probleme, kaj skuhati za kosilo malčku. A mu ti daješ isto kot vama? Jaz vedno bolj razmišljam, da bi mu kosilo prestavila na 16h uro, da bomo jedli skupaj. Po drugi strani se mi zdi pa neumno, ker bo pri tašči tudi kasneje jedel bolj zgodaj. Mini ali ti lahko še jaz pošljem mail za recepte, ker imam pogosto težave kaj naj kuham? IZVIRNO SPOROČILO: vitae Imam pa eno vprašanje - a je bila katera v zadnjem času na kakšni poroki? Meni se ne sanja, kakšni denarni prispevki se kaj dajejo? A je 150 oz. 200 eur dovolj??? Jaz mislim, da je dovolj že 100€, razen če je to sestra ali brat. Midva greva tudi v soboto na poroko, mogoče se še srečamo. :) IZVIRNO SPOROČILO: vitae Drugače smo pa včeraj nabavili zunanja igrala - plastično hiško, tobogan, gugalnico (2 sedeža, plezalo). Sedaj mora mož pokositi, gugalnico bomo še prebarvali, postavili podest na vrtu in rajanje se začne Super! Naša igrala je pa včeraj prijatelji, ki je mizar sestavljal in bo imel še danes kar veliko dela. Upam, da bo sonček da bomo lahko to danes zaključili in se jutri že veselo gugali. :) Danes je pa našega tašča peljala na sprehod, jaz sem šla pa po trgovinah in zlikala. Sem bila prav vesela, ko sem videla kako nasmejana sta oba prišla nazaj. Na žalost tudi pri meni drži, da dam veliko raje v varstvo svoji mamic, kot pa tašči. Mami je mami, samo na žalost moja mami živi cca. 30 km stran od nas, tašča je pa spodaj.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:30:16
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko No ob 16.30 se greva pokazat! ...bačko ušesa ti bom navila...kaj se maš pa za bat če sta oz. ko sta bolani...in pol si ti vsa prestrašena ,veš kok to na otročka vpliva...pol pa jokca k ve da je mamico strah...pa sej so vsi otroci enkrat bolani,pa ne enkrat več kot enkrat...pa dej začni že mal pozitivno razmišljat...joj joj joj...pa ne zdej jokcat k sem te kregala...pejd v kopalnico ,se poglej in si reč da si močna ,da si najboljša mama,in da ni boljše mame na svetu kot si ti...pol pejd pa do lore in jo objamčki...važi...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 11.5.2010 13:31:55
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Zdajle čakam da bo ura 13 da pokličem k P in potem šibam po Žano v vrtec. js pa 13.15 da pokličem k zobarju..za tri modrostne sploh nism vedla da so mi rastl, ta četrt se je pa po 3 letih mirovanja-imam samo špičko uzuni spomnu da bo mal zrastu in me zvečer ful buli, težko jem tm, mam tud otelen k ga ne čutm tko kt ponavadi.. šit je samo k če mi reče naj takoj pridm-kar sicr dvomm nimam tamauga km dt..jah nč bo šu pa z mano notr ..mini ta četrtega modrostnega pa s teranom namaži,da vidš če res deluje...a ni fajn da lahko na sebi sprobaš... ma ej probala..pa z unimi calgeli pa ne vem še čim tud nč bat..k js ga mam že uzuni veš.. pomaga mi samo olje 31 od justa..samo otečen mam pa še zmeri.. zdj grem počas na pošto po kaplce od zvonkice Pa propolis je tud gud,saj men... za kaplce...
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......