|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
22.4.2010 10:38:58   
lenika
Kaminek jaz sem iz Črnomlja.

Vitae kar se tiče dopusta smo mi imeli borbo že pri prvem otroku in nismo dosegli nič, ravno tako je sedaj. Pa tudi pri ostalih dveh mamicah, ki so letos prišle iz porodniške je bilo tako.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
22.4.2010 10:51:27   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mini a profil na RR-ju si pregleddala če je vse uredu?

grem pogledat samo nism nč spreminjalauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
22.4.2010 11:08:34   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mini a profil na RR-ju si pregleddala če je vse uredu?

grem pogledat samo nism nč spreminjalauser posted image

vse zgleda ok..sm jim pisala na uno pomoč na RR

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
22.4.2010 13:30:18   
Tira

IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Nekaj za premislek predvsem možovom...user posted image

KAJ ŽENSKA POČNE, KO NE POČNE NIČESAR

Mož pride domov iz službe. Na dvorišču zagleda svoje tri otroke, ki so
še v pižamah, povsem blatni, prazne vrečke čipsa in folije čokolad pa
so razmetani po vsej travi. Vrata ženinega avtomobila so odprta, prav
tako vhodna vrata, psa pa nikjer.
Mož vstopi v hišo, kjer zagleda še večji nered. Luč je razbita,
preproga razmetana, TV popolnoma na glas, soba pa natrpana z igračami.
V kuhinji je umivalnik poln umazane posode, ostanki hrane razmetani po
mizi in tleh, vrata hladilnika odprta, na tleh razbito steklo, sredi
kuhinje pa kup peska.
Mož hitro steče v zgornje nadstropje, kjer mora prav preskočiti kup
igračk in perila. Ves zaskrbljen išče ženo - morda se ji je kaj
zgodilo?
Iz kopalnice teče cel potok. Odpre vrata in zagleda kupe mokrih brisač
ter vodo, ki teče iz pralnega stroja in je vsa zamazana in polna pene.
Po kopalnici se vlečejo tudi kilometri toaletnega papirja.
Mož steče v spalnico, ko tam v pižami njegova žena bere knjigo.
Ona dvigne pogled, se nasmehne in ga vpraša, kako je bilo v službi.
Mož ne more verjeti svojim očem in reče: "Kaj se je danes zgodilo?!"
Žena se ponovno nasmehne in odgovori:
"Veš, ko vsak dan prideš domov ves živčen in kričiš name kaj sem
počela ves dan?!"
On pravi: "Vem."
"No, danes nisem  počela ničesar od tega!", pravi ona in
nadaljuje z branjem.

Hahaha user posted image Ful dobr napisan!

Vitae vzela sva stari model C3, imeli so pa samo še dva, zato sva se pa tako hitro odločila. Dva rabljena so mi prodali izpred nosa... trenutno se ful prodajajo. Ne vem, ali jih še kaj dobijo ali ne. Je pa res dobra cena za vse kar ponuja.

Varstvo... pazila ga bo moja mami, kakor tudi med letom naprej. Itak pa računam, da bom zelo veliko doma poleti... tudi mi moramo dopust izkoristiti poleti.

Manna nekateri otroci začnejo jesti v vrtcu, nekateri pa na žalost še manj jedo. Ni pravilo, da bo pa v vrtcu jedla. Mogoče jo bodo drugi otroci motivirali.
Sedaj pa res začet nosek pucat, nujno... upam, da se pozdravite čim prej.

Hodijo pa počivat samo enkrat in sicer okoli 11h najmlajši, starejši pa malo kasneje.

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
22.4.2010 13:30:22   
mita21
Na naši šoli sem bila pred 7 leti prva, ki je "otvorila" nekoriščenje dopustauser posted image , pa ga od takrat ni še nobena, tko de men se tud žal izteče 21.5. Ah, bo že ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
22.4.2010 13:32:03   
Hanuši
bačko, super, da ste uživaliuser posted image .
Jaz sem pa verjetno malo čudna. Gledam, da bi se v Kaprunu dalo še prav super smučat. Me drži, da bi šli za ene par dni. Ker kmalu bo tista peklenska vročina, ko bom spet gagala in na škrge dihala, grrruser posted image .

tadejluka, zakon user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

manna, porkaš nič je ne matraš. Vidiš, takoj je zaparanoju na bronhitis ali pljučnico in ravno, če jo boš matrala do tega ne bo prišlo. Našopaj jo s fiziloško, pa kar na silo pucaj, velika verjetnost je, da gre sluz na ušesa. Zato kar hitro ukrepaj.

služba - jaz pa imam varstvo, a nimam službeuser posted image . Z eno plačo bo težka, sploh glede na to, da smo začeli še prizidek delati. Skupaj ga bo 79m2 in je kar dober finančni zalogaj. Moram vse veze in poznanstva vklopit. Sem razmišljala, da bi odprla trgovinico, a na zavodu menda ne dajejo več pomoči za s.p. odpreti, na lagarju je pa 0€

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 22.4.2010 13:33:59 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
22.4.2010 14:24:34   
mini86
joj prou žiučna sm k mi ne pošilja maila da ste kej pisale..oz nč iz RR mi ne pošiljauser posted image user posted image user posted image

midva sva bla na pošti in guncala sva se uzuni, zdj pa tamauček spi..ja učeri sm dobila priporočeno pošto..in vsa na trnjih jo grem iskat-k zmeri mislm da je kšn radar in pol ugotovim da so mi poslal iz baby centra k sm dala ušesni toplomer reklamirat da so ga prejel in ga bojo dal na servisuser posted image matr a to je treba priporočeno posltuser posted image user posted image user posted image user posted image
mal je mrzlo notr k moj gospod ni zjutri zakuruuser posted image user posted image user posted image in njegov komentar-ja men se je zdel dost toplouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hanuši
-js nimam o tem pojma, samo 14 dni nazaj mi je kolegica razlagala ker bi ona doprla sp in se mora do konca aprila odločt ker samo do takrat dajo 4000 subvencije..ampak kokr pravm nimam pojma in ti govorim kar mi je ona rekla

trgovinico s čim bi si pa rada odprla

lenika-a iz črnomlja si..js mam tm sorodnike-oz moja babi ma tm dve sestreuser posted image

tadejluka-sm tole že poslala mojmu

js sm pa prou jezna k moj pač dela dva šihta in k se gdaj kej kregava mi vrže naprej da cele dneve samo okrog hodm..ja halo a nj bom cele dneve doma in taščo poslušam..in se mu ne da dopovedat-oz js mu ne znam da pač ne morm bit cele dneve doma..itak zmeri gledam da ma za jest k pride in da sva midva takrat doma..nikol ni on doma in da naju nebi blo..in ne razume da pač rabm družbo in da marcel pač ni ta družba..in ne razume da tud če je v službi in dela da na nek način je v družbi, k mu zapaše se gre loh s kom pogovarjat-no ne glih skos k ma delo ampak vseeno..ne posluša rečmo cel dan mama, baba, tata.........da včasih se paše z nekom pogovarjat k te dejansko zastop kaj mu govoriš in ti clo v stavku odgovori..
evo mal sm se spucala čeprav nisva skregana in nč..slučajno mi je padl na pametuser posted image grem kr požirk kokakole narest

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
22.4.2010 14:27:58   
mini86
ej a pa ve dobivate obvestila o odgovorih-ker vidm na forumu da nisem edina

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
22.4.2010 15:26:50   
lino
Dan.

Vidim, da se pogovarjate o varstvu čez poletje...jst sem itak ostala brez službe in je resno tudi do septembra ne bom iskala, ker itak nimam varstva in v okolici tudi ni nekih dobrih služb...verjetno bom lahko srečna, če bom dobila delo v proizvodnji in to kljub višji izobrazbi in priporočilom, da sem dobra za vodilna delovna mesta...(tega itak boljš, da splo ne pokažem, ker pol še v proizvodnji ne bom dobla dela...)...ja tk je to pri nas, ko laufa predvsem avtomobilska industrija in zato se mi ne gre delat v proizvodnjo na 3 smene za kakih 500€ in pol jih bom lahk 200 al pa več dala kaki varuški in mi jih bo manj kot 300 ostalo...ne smo se odločli, da bom do konca poletja doma, raznosila bom prošnje in povedala, da bi lahko s septebrom začela in potem bom še 1x poklicala okoli in to je to...

nč grem zej, ko mam obisk...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
22.4.2010 15:28:02   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Dobro jutro...
Jaz sem pa prav slabe volje. Zjutraj se zbudimo in Manca orenk kašlja - moker kašelj, tak ko slišiš da je nekaj zadaj. Pa moj seveda takoj paranoja - kaj če ima bronhitis pa pljučnico pa nevemkaj. Sem že ratala slabe volje. Pa kličem v ambulanto in rečejo da je to najbrž zato ker premalo pucamo nos in zdaj ji je šla sluz nazaj in jo ven izkašljuje. Super, sem še slabše volje. Priporočali so kapljice Operil in Slezov sirup. Ok, gremo kupit oboje. Ampak sej je brezveze, tamala itak ne pusti nikogar blizu njenega nosa ali ust..samo dretje dretje....mah..potem pa moj začne da kako sem groba z njo.  ?!?!  Mah bedno.. Zdaj spi zraven mene tu na kavču in to tako trdno, da lahko jaz zraven mirno trobim v robec pa se sploh ne zbudi. Dragi je šel pa v službo peš.

Daj poskusi z inhalatorjem, če drugače ne gre. Nam se je super obneslo, daš notri fiziološko in malček inhalira 10-15 min. Mogoče bo malo joka, a se jih da s čim zaposliti. Res je prvi nakup malo dražji, a ti bo prav prišel!

Upam, da čim hitreje uredita, je pa res potrebno pucati, ker se lahko iz nedolžnega prehlada razvije kaj drugega.

Glede Osanita - ti bom najverjetneje že danes poslala! Potrdim pa zvečer!:)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
22.4.2010 15:30:14   
vitae
Tira - hvala za inf. Greva danes v Citroena. A te lahko okvirno vprašam za ceno? A si vzela bencinarja ali diesla.

Varstvo- HB imam v sosednji hiši taščo in tasta, ki sta zlata in še v pokoju. Do 3 leta smo tako rešeni!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
22.4.2010 19:48:42   
Hanuši
Punce, ravno sedaj je bila sestrična na obisku in mi povedala super trik za pucanje noska. Menda grejo litri ven. In sicer vzameš 20ml ampulo fiziološke, najboljše so od Brauna, ker so široke in porineš toliko v nosnico, da jo z ampulo zapreš in potem ful fiziološke stisneš, iz druge nosnice se pa menda kar ulije. Nato ponoviš na drugi. Moraš pa to nujno delati v sedečem položaju, da ne steče v grlo. Najbolje, da to delata dva.

mini, mislila sem z unikatnimi pleteninami, katere delam sama. Meni je pa ravno kolegica rekla, da je dobila odločbo za pomoč že v lanskem letu, a je še do danes ni dobila, firmo je pa morala že lansko leto odpret.

Pa mini saj je tut za Marcela dobro, da je čim več zunaj, ne pa, da je med 4 stene zaprt. Kar povej svojemu, da smo doma zaradi otrok, na PORODNIŠKI in ne zato, da bomo gospodinjile. Lahko pa te zaposli kot gospodinjo in ti daje plačo, potem boš pa doma pedenala

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
22.4.2010 19:59:29   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Punce, ravno sedaj je bila sestrična na obisku in mi povedala super trik za pucanje noska. Menda grejo litri ven. In sicer vzameš 20ml ampulo fiziološke, najboljše so od Brauna, ker so široke in porineš toliko v nosnico, da jo z ampulo zapreš in potem ful fiziološke stisneš, iz druge nosnice se pa menda kar ulije. Nato ponoviš na drugi. Moraš pa to nujno delati v sedečem položaju, da ne steče v grlo. Najbolje, da to delata dva.

mini, mislila sem z unikatnimi pleteninami, katere delam sama. Meni je pa ravno kolegica rekla, da je dobila odločbo za pomoč že v lanskem letu, a je še do danes ni dobila, firmo je pa morala že lansko leto odpret.

Pa mini saj je tut za Marcela dobro, da je čim več zunaj, ne pa, da je med 4 stene zaprt. Kar povej svojemu, da smo doma zaradi otrok, na PORODNIŠKI in ne zato, da bomo gospodinjile. Lahko pa te zaposli kot gospodinjo in ti daje plačo, potem boš pa doma pedenala

ne pa sj nima nč proti da sva uzuni bol ga mot k se furam okol iz enga obiska na druzga in iz ene kavice do druge-AMPAK bo zdržu..nima izbire!!!sm mu pa že povedala da sm na porodniški zato da se bom z otrokom ukvarjala in ne da bom pospravlala..user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
22.4.2010 21:23:14   
manna
'čer
No naš prehlad je očitno kar resen. Popoldne je imela vročino 38,2 zato smo ji dali svečko. Ima pa vse to skupaj vsaj eno dobro posledico in sicer to, da sva se z mojim hočeš nočeš naučila pucat nos naši princeski. Taktika je taka, da jo dam v pestunjo, kjer se že itak ne more premikat, potem jo ovijem z brisačo, tko da tud rok ne more dvignit. Tko imam proste roke in jo lahko držim za glavico. Moj pa vzame aspirator in puca. Vse to počnemo pred TV kjer imamo prižgan Baby TV.  Jokec je tako vedno manjši, se je očitno kar hitro sprijaznila. Pa še risanke so tko zanimive. Ma sej je prou bogica. Tko kašlja da kar zaboli. In skoz se k meni stiska.
vitae, resno razmišljam o tem inhalatorju ko praviš da je fajn. Sploh zato, ker bo verjetno pozimi še prav prišel!!
mini86, jaz sploh nimam tapravega maila tu na prijavi za RR, imam dodatnega. In tistega sploh ne gledam tko da nimam pojma če me obvešča o odgovoru. Zakaj pa je to važno? Saj pač pogledaš pod junijske sončke pa vidiš če je kaj novega? Glede konflikta z dragim - da ni mal ljubosumen ker se imaš fino? Nevem zakaj mu gre v nos. Za Marcela je sigurno bolj zabavno če kam gre, kot pa da tiči doma vsak dan..nevem.
Hanuši, tole s fiziološko sem že zasledila na forumu enkrat. Pri nas je predvsem problem kako karkoli vtaknit Manci v nosek. Potem ko enkrat vlečeš, že itak neha jokat. Tko da nevem.. no, je za probat.
tadejluka, ja tudi pri nas mislijo eni da smo ženske doma na dopustu in v luft gledamo...Če bi moj dragi moral samo enkrat recimo met Manco cel dan, pa zraven še vse pospravit, počistit, skuhat kosilo, pa še vozičkat cel dopoldne, bi hitro omagal, kaj šele da bi imel več otrok...kje pa. Že če jo ima eno uro brez nič delat zraven, je čist crknjen revež.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
22.4.2010 21:35:04   
vitae
Manna - danes mi na žalost ni uspelo priti do pošte. Jutri skočim zjutraj 100%, tako da boš imela granule po mojem najkasneje v soboto.
Super, da sta našla z M sistem. Držim pesti, da bo Manca kmalu bolje!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
23.4.2010 7:45:53   
bačko
Jutro!
Manna upam da se M kmalu pozdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image !
No ene par slikic iz Čatežkih.Sta tašča in tast včeraj prinesla svoj fotoaprat in njune slike.user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
23.4.2010 8:45:58   
kaminek
ste pa uživaluser posted image user posted image . se vidiuser posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
23.4.2010 8:48:08   
manna
'jutro
bačko, cukrček imaš.
vitae, ne skrbi za granule, če imaš pot tja mimo pošte OK, drugač pa se ne sekiraj. Bomo pa drugič.

Mi smo slabo spali, seveda. Kašelj kašelj kašelj... Me pa zanima če veste - kako recimo naj vem, da je ta kašelj samo pucanje sluzi in ne kaj drugega, hujšega..? Ker Manca res fajn kašlja.

Sem se pa zverzirala da ji zdaj že sama spucam nos!! Sem prav ponosna, da ni več tak baubau tole pucanje noska. Danes bomo verjetno še inhalator kupili. Pa babyvac sem naročila. Tega prehlada se moramo znebiti čimprej!!! Mimogrede, a pri babyvacu ni bojazni da mi ne bi šel na sesalec? Gre na vse tipe sesalcev? Imamo electrolux.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
23.4.2010 8:48:22   
kaminek
moj me tud nagovarja, da bi se šli kopat v toplice, ampak to men ne potegne. k smo bolj take sorte-ženske mislm, da se hitr kej nalezemo tam doli. tko, da mi ni kej preveč. čeprav bi tamala ful uživala, vem. ampak, sej sta sam še slaba 2 meseca do morja. upam, da bomo zdržaluser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
23.4.2010 8:50:50   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: manna

a pri babyvacu ni bojazni da mi ne bi šel na sesalec? Gre na vse tipe sesalcev? Imamo electrolux.

ne, se ustavi prej v zbiralniku, kolikor jst vem.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
23.4.2010 8:52:54   
kaminek
naša Patricija pa je vsepovsod, na stopnicah, skoraj že na kavč zleze....samo tekanje je zdej okol. če hočm recimo kosilo nardit, jo morm direkt v stolček dat, da me vsaj tam počaka, pa čeprav imamo odprt prostor: kuhinja,jedilnica, dnevna soba, in vse vidm, ampak še vedno švigne na hitrco kam v sobo po stopnicah. se mi kr zmegli pred očmi.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
23.4.2010 8:53:57   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Kaminek jaz sem iz Črnomlja.

aha, ko boš bla kej blizu trebnjega sporoči, pa greva na kavico. če bo še sploh cajta kaj za to, ker bomo počas vse začele nazaj delat.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
23.4.2010 9:02:49   
lino
full lepe fotke iz topljic...jst upam, da mojda naserjem, da bi se vsaj za kakšen dan šli kopat v tem tednu, ko so počitnice...

moram pa povedati, da sem danes imela katastrofalno noč, ker me je tok dojka bolela, da je bilo grozno, tut mal se gor naslonit nisem smela in potem sem šla na wc in si jih potipala in sem začutila nekaj bulic...me je kr groza, pa čeprav so verjetno samo mlečne žleze, ampak nikoli se pa ne ve in ne vem, kaj nardit...

grem sedaj malega oblečt, pa gremo mal okol...

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
23.4.2010 9:16:41   
kaminek
lino, jst sm kakšn tedn pred menstro tud v desni dojki začutla napetost in sm si mal bradavico stisnla in mi je priteklo mleko. pa ne malo. ne dojim pa že od 3. meseca naprej. tko, da so ble pr men železe mal "pomešane"user posted image . zdej je pa ok

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
23.4.2010 9:17:42   
kaminek
gremo pa tud me zdej vn, dokler ne bo kakšnga dežja, čeprav danes ga naj ne bi blo.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Ime za fantka
Nataliya

Katero vam je boljše ime?

Nik (28%)

Taj (20%)

Žan (24%)

Mark (28%)

Število vseh glasov: 594

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!