|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
16.4.2010 7:56:28   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Mony super reportaža user posted image user posted image user posted image
Pa se priporočam za slikice Mance (in sebe, če kje strašimuser posted image ) na mail branka.nina@gmail.com (ko boste imele čas seveda)

danes pa smo max izkoristili sončka in uživali user posted image user posted image user posted image

ej, sploh neb blo panike...sam prvo se morm naučit fotke pomanjšat, k tok velke nalagat...tud sive lase dobiš zraven...bi cel dan rablauser posted image sm že včer za une skor računalnik čez okno vrglauser posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 876
16.4.2010 8:02:06   
bačko
Jaz grem spat že ob 21 uri!user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 877
16.4.2010 8:22:13   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

bjondi dons pa nisi nočni inventar, sem te pa jst zamenalauser posted image user posted image user posted image ta tedn imam še foro, drug tedn me pa ni, pa si boste oddahnile

pa kdaj ve hodte spat??? mene pa ob 10ih že začne pobiratuser posted image

včasih grem tud s kuram spat, včasih mi pa paše po netu brkljat user posted image pa še bo treba se resno zavzet, diplomska se mi ne bo sama natipkala - odlašam.....odlašam....

*alina* vse najboljše mali veliki Lari, čimveč novih zobk in čimmanj potolčenih kolen user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 878
16.4.2010 8:23:08   
Mala_princeska
Mony kar počasi, pa bo :-) Se ne mudi, evo ti dan ceu teden cajta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 879
16.4.2010 8:23:30   
Hanuši
Dragi mali prvi sonček

VSE NAJBOLJŠE TEBI LARA IN ISKRENE ČESTITKE ZA POGUM MAMICI ALINI

user posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 880
16.4.2010 8:34:36   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

do
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

hanuši-midva bova vrjetn v bauhausu vse vzela...imajo na vem kok vrst igral ...ampak imaš škatle pač iz določeno hiško in v škatli imaš vse pripomočke da jo izdelaš-od ročkov,šraufov,svedrov in na škatli točno piše koliko in kako debel les vzet da sestaviš varjanto ,ki si jo izbral...škatle so od 90-190€ +les...tobogane imajo po 99€ 3m in okol 66€ 2metrska...pol pa sam sestavljaš...sem šla zanč še enkrat v izvidnico pa je en model prišel samo po tobogan pa je vidu te škatle in je reku če bi to prej obstajal bi definitivno to vzel,kakor da je šel sam delat vse je reku da se je ornk nahecu...no sej tle tud sam delaš in sestavljaš ampak ti vse piše kaj rabiš...

a so to kaki posebni sestavi? kako se temu reče? kako posebno poimenovanje?

...to majo v bauhausu na vrtnem oddelku-zunaj-tam k ležalnike...kako se reče sestavom pa ne vem...imaš ful za zbirat kako hiško bi mel,pa gugalnice,pa za plezat...sam ne iščite že sestavljene dele,ker je vse v malih škatlah user posted image ...

To, kar imajo v Bauhausu je od firme Jungle Gym. Več si lahko pogledate na linku http://www.junglegym.info/. Gre za modularni sistem, kjer si izbereš sestav. Nato dobiš v škatli, o kateri je že pisala Bjondi vse vijake... in na zadnji strani imaš napisano, koliko lesa potrebuješ. Les tudi dobiš v Bauhausu (cene: steber 13,95 eur, prečka 5,95, deska 3,95, tobogan 2,4m 68eur, 3m 99eur... Če katero podrobneje zanima, lahko napišem kaj vsebuje še škatla...
Drugače pa stvar cenovno kar nanese. Tam od 400 eur dalje - čisto osnovna hiška s toboganom...

Imam pa jaz zagledano v Obiju. Vse je leseno in po naročilu. Je pa noro lepo. Hiška, spodaj peskovnik, do hiške se pride po štengicah ali klančini, podaljšano v gugalnico in plezalo. Cena je pa okoli 600 eur.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 881
16.4.2010 8:36:49   
vitae
Draga Alina,

user posted image

user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 882
16.4.2010 8:40:44   
Janci F

Dragi mali prvi sonček

user posted image

Tudi jaz iskreno čestitam za prvi rojstni dan.
Po pravici poovedano, ko sem videla da je že eno leto naokrog sem tudi jaz dobila cmok v grlo, saj je neverjetno hitro minilo.

Prijetno praznovanje vam želim.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 883
16.4.2010 8:43:33   
vitae
Pa še to...vse deske so dolžine 240m, prav tako steber in prečka.

No, sedaj se grem pa še malo igrati z Jakobom in nato k frizerju, zvečer pa v life...po zeloo zeloo dolgem času:)

Me je pa mali včeraj čisto šokiral. Večji del dneva sva se potepala, prišla domov šele ob 15h in v tem času ni nič konkretno spal ( v avtu 30 min+20min). Po kosilu smo bili do 18h non stop zunaj na terasi in nato je totalno omagal. Sem ga dala malo čez 18h kar spat, z mislijo da bo spal mogoče pol urice. Glej ga zlomka...spal je do jutra. Okoli 21h sem ga vzela ven iz posteljice, previla (v zadnje ob 16h), oblekla v pižamo in vse to je prespal. Spat je šel brez večerje, ponoči je le 2x zizal. Se je moj zezal, da je dieto udaril :)

Bomo pa videli, kaj bo danes, ko bosta fanta sama in ne bo dojenja. Sicer gre spat brez njega, samo ponoči nato je. Ura je pa vsakič drugačna.

Drugače se pa trudim, da bi ukinila nočno dojenje. To je vse še, kar se dojiva. A ima katera kakšen nasvet? A naj raje počakam? Rada bi pa nehala, da dobim končno user posted image  in da gremo v akcijo.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 884
16.4.2010 8:44:12   
MONY25
no, pri nas je spet tak lep sončen dan...tko da še mal nardim kle not, pol pa šibava vnuser posted image

sm pa za RD dubla darilni bon za MASAŽOOOO...yeah...komi čakam, da se grem mal sprostimuser posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 885
16.4.2010 8:44:31   
MONY25

Mony kar počasi, pa bo :-) Se ne mudi, evo ti dan ceu teden cajta user posted image

ja, kok si ti dobrauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 886
16.4.2010 8:45:58   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Mony, ti ob naslednjem dežju pošljem po mailu navodila:)

super! bi bla zlo vesela...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 887
16.4.2010 8:49:46   
MONY25

bjondi, najbolje, da kar društvo odpremo in se lotimo raznih podvigov user posted image . Jaz sem že toliko stvari delala, da mi ni problema tut žage v roke prijetuser posted image .

Ma res bi ble carice user posted image ...tud skero sem še en mesec nazaj držala v rok-pa ne zarad moža user posted image ...je blo treba trske narest...

mony-ja tale bi bla dobra da bi se vsi dubl...a si predstavljate da jih same pustimo z malčki me pa v kino user posted image ...eej user posted image user posted image user posted image  dobr si ti tole pofotkala ...sem se spet kompu smejala user posted image user posted image user posted image ...

ja, sekiro mam js skor vsak teden v rok zarad teh trsk user posted image ma, js mislm, da bi še bolš nrdile kokr se pa prodajajo, vam rečemuser posted image vsi bi nam zavidal...

ja, js se res neb branila: deci lepo otroke čuvajo, pa laufajo tm za njimi pa jih hranjo itd. me pa lepo uživamo, jemo kokice in gledamo film...joj, kok časa že nism user posted image upam, da bi zdržal... bi pomojm kr en za drugim prhajal po nasuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 888
16.4.2010 8:51:58   
bačko
No jaz čakam da se moja sestrica zbudi in poem gremo v shoping.Moram si malo kremic za obraz nabaviti.Imam bolj občutljivo kožo in težko najdem pravi izdelek za kožo.Zdaj bom probala od Niveje ua občutljivo koo.Bomo videli.Potem pa moram še malo zlikati in počasi pripraviti prtljago za Čatežke.
Upam da mi ne bo Lora zbolela.Ji full teče iz nosa.user posted image Bom sabo vzela celo lekarno za vsak slučaj.
A kar eno leto bomo že stari?Kako gre čas hitro.To pomeni tudi da bomo mogle v službo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 889
16.4.2010 8:53:31   
Hanuši
No mi smo včeraj gugalnico sestavili, dolga je 3m, tako, da prideta gor 2 gugalnici, na koncu je obojestransko plezalo-lestev, zaenkrat izgleda super, tudi les je že ves impregniran. Všeč mi je ker je okrogel in ne kvadraten.

Podaljšek temu bova pa hiško naredila. Super je, da je še tobogan vkomponiran, a mi ga imamo še od Hane, samostoječega, pa mi je škoda sedaj še 60-70€ zanj dajat.

Samo te cene so pa potem kar dobre. Midva sva za to dala 90€, za hiško pa pomoje tut ne bova dala 400€ za les, če naju je savna z vsemi grelci prišla 600€. Bomo videliuser posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 890
16.4.2010 8:53:49   
bačko
Kva sem zdajle našla:
http://www.likanje-simona.com/

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 891
16.4.2010 8:54:45   
bačko
Hanuši bom jaz k tebi prišla malo v savno.Da gre še malo moje maščobe ven.user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 892
16.4.2010 9:09:49   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Kva sem zdajle našla:
http://www.likanje-simona.com/

kako pa stehtajo perilo user posted image user posted image user posted image

drugač pa bačko danes sva/bova na istem - pripravljanje prtljage,......

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 893
16.4.2010 9:11:16   
Mala_princeska
vitae namosto zizanja ponudi čajček oz. kar pač čez dan Jakob pije in enkrat bo uspelo, jst tud to naredim 1 x na noč in potem spi naprej do naslednjega zizanja, če je potrebno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 894
16.4.2010 9:23:27   
Tira
Najprej vse najboljše za prvo svečko Lari in seveda čestitke mamici Alini user posted image user posted image Je šlo čisto prehitro, ane user posted image

Vidim, da ste vse zaposlene z iskanjem igral. Jz pa z kupovanjem avta user posted image Mi je že toliko živcev šlo zaradi tega. Sej, če bi človek imel denar, še ne bi bilo panike... če ga pa ni, pa veš da moraš, tist je pa bolj kriza user posted image

Bomo pa čez kakšen mesec se lotili iskanja gugalnic in podobnega za našega malčka. Marcel že spi svojo prvo rundo, ne vem, je bil tko siten in sedaj že spi. Očitno je bla slaba noč, pa čeprav je spal do 6,30.

Neposredna povezava do sporočila: 895
16.4.2010 10:14:06   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Dragi mali prvi sonček

user posted image

Tudi jaz iskreno čestitam za prvi rojstni dan.
Po pravici poovedano, ko sem videla da je že eno leto naokrog sem tudi jaz dobila cmok v grlo, saj je neverjetno hitro minilo.

Prijetno praznovanje vam želim.

vseeee najboljše....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 896
16.4.2010 10:55:53   
smrketa24
Lara - čestitke za eno leto tudi od mene user posted image user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 897
16.4.2010 11:57:43   
*alina*
Se vam vsem lepo zahvaljujem v Larinem imenu user posted image user posted image user posted image Res je šlo hitro mimo prvo leto...sem že pridna in pripravljam vse za popoldanske obiske. Torto smo pa kar v Zvezdi naročili, ker nisem ravno vešča peke...

Skratka, hvala še enkrat, zdaj pa šibam pospravljat!!!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 898
16.4.2010 12:10:39   
mini86
A ima katera kakšen nasvet? A naj raje počakam? Rada bi pa nehala, da dobim končno user posted image in da gremo v akcijo.

js bi rajš počakala da se sam odstavi..al mu pa probi če ti 2x je npr ta drug obrok mu smo dudo dajat pa ga mal božat..
mi se tud še 2x dojimo-zjutraj in zvečer in tud še nimam M..
a kr v akcijo za novga člana-čestitamuser posted image user posted image

princeska-ne zamert, samo kaj pa nardiš če ji namesto joške daš čaj-ok nehaš dojiš, samo kle greš iz ene navade v drugo in pol maš problem enkrat še s odvajanjem čaja-ustat morš pa ravno tako-no to je spet samo moje skromno mnenjeuser posted image

bačko-samo tale simona pa sploh ni draga..al se samo men zdi..

teck-100x sm ti že hotla napisat da mam js vajino oz srečkovo grizalo..je v moji torbi in marcel se ne igra z njem-da nauš
mislna..nism pa nč rekla k smo zanč mislne da je od 10ke k je biu bl pr njej..no tko da dobiš na naslednjem srečanju-če pozabim me spomni

igrala-user posted image moj pravi kam se mi tok mudi k sploh še ne hoduser posted image user posted image no tko da gremo jutr po gugalnico-ampak smo un sedež k mamo pr garaži dva nastavka..
ostala igrala zgleda pridejo na vrsto kasnejeuser posted image user posted image
iskat gremo pa tegale čeprav mi barve glih ne potegnejo ampak mam glih bon
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165227       
mislm da sm to gledala...no pa še unga použka bo dubu k je pa na koncu strani

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 899
16.4.2010 12:15:02   
mini86
LARA vseeeeeee najboljše

user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?