Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 8:54:59
|
|
|
|
MONY25
|
jutro... kle je pa toooook lep sonček, tko da bova šla s tamalmu kr prec vn hiške-posodm motorko pa traktor, pa gremo v hosto po les, pa kr same nrdimo bjodni-sm slike že plastificirala srečanja-mi je dec včer reku: zdj pa najbolš, da se še deci skp dobimo v Koloseju! hehe...mi gremo loh med tem časom pa kkšn film pogledat joj, a neb blo fajn? pol k bom mela mal več časa, bom pa še js kkšne fotke gor dala... july08-pol si ti tud veselo zapravljala? čestitke za jogo...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 8:55:54
|
|
|
|
smrketa24
|
Oj! Najpre, iiiii, kake lepe fotke. Ampak Aleks je pa tak cukrček na tisti fotki, kjer ima trakca na glavi Mi je ta fotka najbolj padla v oči. Vidim, da ste se imele lepo na srečanju. No, saj naslednji tečen, če bo vse po sreči, se vama pa spet tudi midva pridruživa. Mi manjka klepet
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 8:56:36
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 jutro... kle je pa toooook lep sonček, tko da bova šla s tamalmu kr prec vn kje???? jaz bi tudi sončka.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 9:03:20
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 jutro... kle je pa toooook lep sonček, tko da bova šla s tamalmu kr prec vn kje???? jaz bi tudi sončka. prid k men...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 9:10:15
|
|
|
|
kaminek
|
mi imamo tud sončka, nebo brez oblačka-to je dolenjska
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 9:16:13
|
|
|
|
mini86
|
js pa tuki gor samo dveh ne prepoznam..in sicer cukrčka v črtasi majčki in pa modrega z oranžnim ovratnikom
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 9:24:54
|
|
|
|
Hanuši
|
Tudi pri nas imamo že od jutra nebo brez oblačka. Bine spi svoj dopoldanski spanček, mami pa je že voziček na sonček postavila, da bo lepo topel, ko se malecko zbudi. Potem pa na sončka, da nam ta smrku pozdravi .
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 9:37:11
|
|
|
|
bačko
|
Mi imamo tudi sončka.Ravno perem drugo rundo perila.Potem pa grem likati ko bo šla Lora spati.Tudi ona bo kar lepo v vozičku spala na balkonu.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 9:49:22
|
|
|
|
Lsica
|
Ej, kake lepe fotke . Komaj čakam da vas naslednji teden spet vidim v živo. Me kar nekaj časa ni bilo tu gor, sem se morala izseliti stran od tašče ker je sevala po radioaktivnem jodu. Tako da sva s tamalo šibnili za nekaj časa k moji mami. No danes pa končno sonček, tudi midve ga bova izkoristili in zalaufali voziček. Včeraj sva bili 2. na plavanju - mala uživa 100 na uro, tako da mi ni žal da sva poskusili še tukaj. Sicer pa vse po starem in vsakodnevni rutini. Uživajte....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 10:03:49
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 hiške-posodm motorko pa traktor, pa gremo v hosto po les, pa kr same nrdimo Pazi, da se ne bomo res namalale , motorko mam pa tut jaz.
< Sporočilo je popravil Hanuši -- 15.4.2010 10:05:54 >
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 10:22:49
|
|
|
|
mini86
|
a gre kera v btc na kavo tm okol 13-14h enkrat
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 10:25:25
|
|
|
|
mini86
|
KOLOSEJ, SREDA, 21.4 OB 10H -mini -lsica
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 10:46:10
|
|
|
|
Hanuši
|
madoniš, zunaj tak sonček, naš Bine je pa nočnega usekal . Spi že 1,5 ure. Punce en nasvet. Ali ima kakšna izkušnje s temi lesenimi konstrukcijami za gugalnice iz Baumaxa? Danes je prišla reklama za gugalnico dolž. 3m in na koncu ima obojestransko plezalo za samo 90€. Ker ne vem, če se splača, da sama delava. Le, če je to bolj ŽNJ kvalitete.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 12:27:59
|
|
|
|
bačko
|
Mini jaz bi prišla v sredo samo bom izpustila ker se bom še kopala v Čatežkih.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 12:30:00
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mini jaz bi prišla v sredo samo bom izpustila ker se bom še kopala v Čatežkih.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 13:28:37
|
|
|
|
manna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 js pa tuki gor samo dveh ne prepoznam..in sicer cukrčka v črtasi majčki in pa modrega z oranžnim ovratnikom Jaz isto. So pa totalni cukri!!! Pri nas imamo pa tako tečnobo da ni za verjet. Sem ji zdevala že vse daljince, pokrovke, mobitele, ma vse kar imam, sam da sem lohk kosilo skuhala. Glede na sitnobo sklepam da prihaja najmanj 17 novih zobkov. Pa skoooooz si drgne po ustih karkoli dobi in se ihta zraven. Ma kaj nej delam z njo??!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 13:46:08
|
|
|
|
Hanuši
|
manna, najboljš, da v voziček, pa ven. Pri nas je to edino zdravilo proti sitnobi . No mene je pa lubi ravnokar klical, se je v Celju v Baumaxu ustavil in kar kupil gujsnico. Popoldan jo bomo že sestavili, pol pa poročam a je ŽNJ, al je kaj boljše kvalitete
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 13:47:10
|
|
|
|
Hanuši
|
Midva sva pa do zdele vozičkala, sedaj pa SPET spi. Saj, ko je pa dež mi pa sitnari.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 14:15:51
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mini jaz bi prišla v sredo samo bom izpustila ker se bom še kopala v Čatežkih. Mi pa v Olimjah.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 14:16:57
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mini jaz bi prišla v sredo samo bom izpustila ker se bom še kopala v Čatežkih. Mi pa v Olimjah. Mi pa v Kopru v Žusterni :-)
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 14:18:48
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Gujsnce, mi jo kar v les - na kozolcu imamo ene hakljčke zahakljamo imamo pa uno leseno - z letvicami in se je že not gujsala, samo brez nadzora jasno še ne sme bit in se moram pohvalt da jo je lepo sprejela, ker tavelika se nikol ni marala guncat
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 14:44:54
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna IZVIRNO SPOROČILO: mini86 js pa tuki gor samo dveh ne prepoznam..in sicer cukrčka v črtasi majčki in pa modrega z oranžnim ovratnikom Jaz isto. So pa totalni cukri!!! hmmm cukrčki....eden je Jakob od Vitae (črtast slinček), drugi v modrem z oranžnim ovratnikom je pa Tom od JanciF - popravte me, če sem se zmotla. Tom mi je taka faca, ker me je z začudenjem gledal. No vse mamice ste čist fejst, ok, fantje in punce pa tudi pravi frajerji/frajerke. Lepo vas je bilo spoznat. Ja končno sonček in dan gre še bolj hitro naokoli. 15. smo in jaz sem dobila porodniško in menstruacijo - razlika - je ni - oboje zgine v enem tednu in oboje se vsak mesec vrne da vas nasmejim
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 14:50:21
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Slikce - bjondi, svaka čast, da ti uspe in super za tak fleten hobi in hvala, ker si tud mojo frajlo pofotkala. samo ne odnehat, pa tecka ti tud ne :-) Pa super so slikce in to čist vse :-) Čist ste me razveselile s slikcami tecka bom še tebi na zs mail poslala in mi pošlji kakšno, ko je Manca gor - hvala Kid Deuter nahrbtnik - včeraj zvečer je malo ati namontiral notri in se je smejala in sem vesela, da ga bomo lahko nucali in da se bo veselo nosila notri. Ena moja sošolka s faksa ima 14 mesečno punčko in ker hodi, je tud voziček že pospravla - si lahko mislite koliko bo hitro čas prišel, ko se ne bodo več želeli vozičkat? No jaz bom vztrajala v vozeku.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 15:09:01
|
|
|
|
bačko
|
Ni mi smo bile sedaj vzunaj.Zdajle bomo očija počakale in gremo v shoping.Lora pa je vse pojedla za kosilo.Zdaj pa vedi kaj jo je zadnje dni mučilo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 15.4.2010 16:38:41
|
|
|
|
MONY25
|
js bom pa znorela hočem slike naložit od včerajšnega srečanja, pa me toooook zaj vse skp... tale slikomat na shrani.si dela pa manjše slike, k se ne vidjo tok lepo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Na zimski sprehod obvezno brez dude!Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Zadnje s foruma
testAdminKatero ime bi izbrali?Sven (
16%)
Svit (
15%)
Nejc (
42%)
Anže (
28%)
Število vseh glasov: 89Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!